ayyyyyyyyyyyyyhh hoşgeldin canımmmm Şeniz
hadi uyusnlar biran öncee,
ben de kızları uyuttum şu Yahşi cazibe dizine takıldım resmen onu izliyorum netten,çok iyi yaaa,
resmen dizide oluşturulan karakterler harika,gülüyorum deli gibi :roflol:,
hayırlı olsun tatlım masanız,hadi güzelce oturup hakkını versinler,
evin büyükmü,iki tane mi aldınız,ne kadara geldi,biz de bişey aldık mı ilk gece arabada kalır,kızlarla ikinci kez inemeyiz üşenip eyvahedigeldismile
tarihçi canım Sarem parmağını emiyor yaa,nedenn,napıcamm,
emzik almıyorr,bugün 4.markayı değiştirdik emzikte ama eliyle atıp parmağını emiyor yinee eyvahedigeldismile
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın...
bisey sorucam san canım ya 1 yas asısını yaptırmıstınız galiba nasıl geçti ates filan oldumu
fatoş hanım hayırlı olsun arabanız..
burcu bence o kadar küçük çocuğun uyuması pek sağlıklı değil,
gece beslenmesi gerekir,ilerleyen zamanlarda kalkmayabiliyorlar ama ilk zamanları bilmem yanii..
fatos hanım sizde konyada yasıyorsunuz galiba hangi hastanede doğum yaptınız bide cocukların doktorundan galiba memnun olmadığınızı yazmısınız yanlıs hatırlamıyorsam
kızılay hastanesinda eylem hanımı tavsiye ederim ben hep oraya gidiyorum ve cok memnunum
gel döv kızz hafta içi büyükçekmece tarafına götürecek hadi bakalımmgelim dvem mi seninkinüüüüüüüüüü alsanaalsanasmile
günaydın canım nasılsıınn,
havalar burda baya fark etti,senin oralar sıcak mı halaa?
benimkilerde emiyoookızlar Sarem parmağını emiyor 3-4 gündürr eyvahedigeldismile
tuhaf genelde 2-3 saatte bi besleyşn der de dr larbugün doktora gittik. kızım 3900 oğlum 4500 civarında olmuş. gayet sağlıklılar dedi ve oğlum bıraksak 10 saat uyur dediğimde uyusun. kaldırma uykusundan dedi.bilemedim ne yapsamki?
çıksalında gittiğim bi dr var kendi çocuğuymuş gibi sever okşar 70 tlArkadaşlar oğlumu kontrollere cerrahpaşaya götürüyorum.Ama orayı değiştirmek istiyorum.
Çok güzel ilgileniyorlar çokta memnunuz,ama malum araştırma hast.çok yoruyorlar bizi,
birde bize uzak geliyor yakında bir dr.arıyoruz.Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz çocuk dr.varmı bize.
canancım hadi bakalım,inşallah memnun kalırsınız oralardan,gel döv kızz hafta içi büyükçekmece tarafına götürecek hadi bakalımm
benimkilerde emiyooo
hayırlı pazarlar kızlar herkes iyi maşallahhh
benimkileri klima çarptı sanırım fena bi burun akıntımız varr oğlumda öksürükte başladı işallah ilerlemez yaa
merhaba kıslarrrrrrr nasılsın nasılgidio bebişlerle biz iyiz hamdolsun benımkıler yürümeye calısıyolar artık
canım 10aylıklar maasallah sen nasılsın bebişler nasıl büyüdüler mi nasıl bakmakta zorlanıyomusun ben tasındım da oyüzden uzun süredır giremedım nete
sevmedilerse ısrar etme,MERHABA KIZLAR,NASILSINIZ?bizimkiler suyu hiç sevmediler ya,iğreniyorlar sanki.birde mamayı mı değiştirsem diyorum,artık bıktılar gibi geliyor.
sadece bende değil demek ki,hymary bende cansudan çok cemreyle ilgilenmek zorunda kalıyorum. cansu uyandığı zaman kucağıma alıp evin içinde 2 dk dönsem uyuyo. ama cemre bunlara kanmıyor. bide burnundan kustuğu için daha çok bakmak zorunda kalıyorum ona.. ama cemre ne zaman uyusa cansuyuda kucağıma alıp gögsüme yatırıyorum.. konuşuyorum onunla.. inş. ilerde sorun olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?