Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

fatos hanım sizde konyada yasıyorsunuz galiba hangi hastanede doğum yaptınız bide cocukların doktorundan galiba memnun olmadığınızı yazmısınız yanlıs hatırlamıyorsam
kızılay hastanesinda eylem hanımı tavsiye ederim ben hep oraya gidiyorum ve cok memnunum

canıımm uyudu kızlar inşallah uyanmazlar:Saruboceq:
evim çok büyük değil ama iki tane aldık canım zaten katlanıp taşınabiliyo biliyosun inşallah aldığımıza değer tepe tepe kullanırlar inşallah:Saruboceq:
daha önce emzil alıyodu da şimdi mi bıraktı yoksa direkt parmak emmeye mi başladı canım yaabilmiyorumkismile
bi süre takip et canım ve üstüne düşme parmağını emmeye başladığı zaman ilgisini başka şeylere yöneltmeye çalış eğer ısrarla devam ederse doktoruna danış o zaman bence hay Allah yaa nerden çıktı şimdi bu parmağını emmeceğine anneni em kız

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın...
bisey sorucam san canım ya 1 yas asısını yaptırmıstınız galiba nasıl geçti ates filan oldumu

cennetcim sağol canıma.s.
canım,1 yaş aşısını yaptırdık çok şükür ateş falan olmadı ben yine de aşı olduktan sonra ağrı kesici,ateş düşürücü şurup verdim canım atlattık çok şükür sıra 15 ay aşısındaeyvahedigeldismile

Arkadaşlar oğlumu kontrollere cerrahpaşaya götürüyorum.Ama orayı değiştirmek istiyorum.
Çok güzel ilgileniyorlar çokta memnunuz,ama malum araştırma hast.çok yoruyorlar bizi,
birde bize uzak geliyor yakında bir dr.arıyoruz.Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz çocuk dr.varmı bize.

fatoş hanım hayırlı olsun arabanız..
burcu bence o kadar küçük çocuğun uyuması pek sağlıklı değil,
gece beslenmesi gerekir,ilerleyen zamanlarda kalkmayabiliyorlar ama ilk zamanları bilmem yanii..

saol canım benim.. kaydirigubbakcemile2

evt canım konyadayım. farabi hast.de yaptım doğumu. aslında dr iyi ama kusma konusundaki cvbı beni biraz tatmin etmedi.. şükürki bugün cemrem hiç kusmadı. inş. geçmiştir. arabamız olöadığı için kızılay bize çok uzak düşüyo canım.. ama yinede ççok saol aklımın bi köşesinde dursun.. olumunekankayizsmile

gelim dvem mi seninkinüüüüüüüüüü alsanaalsanasmile

günaydın canım nasılsıınn,
havalar burda baya fark etti,senin oralar sıcak mı halaa?
gel döv kızz hafta içi büyükçekmece tarafına götürecek hadi bakalımm

kızlar Sarem parmağını emiyor 3-4 gündürr eyvahedigeldismile
benimkilerde emiyooo
bugün doktora gittik. kızım 3900 oğlum 4500 civarında olmuş. gayet sağlıklılar dedi ve oğlum bıraksak 10 saat uyur dediğimde uyusun. kaldırma uykusundan dedi.bilemedim ne yapsamki?
tuhaf genelde 2-3 saatte bi besleyşn der de dr lar
nette siteler var oradakş dr larada mail atsana bakalım ne diyecekler anneolunca anladım ve agubugu siteleri var mesela

çıksalında gittiğim bi dr var kendi çocuğuymuş gibi sever okşar 70 tl

hayırlı pazarlar kızlar herkes iyi maşallahhh

benimkileri klima çarptı sanırım fena bi burun akıntımız varr oğlumda öksürükte başladı işallah ilerlemez yaa

gel döv kızz hafta içi büyükçekmece tarafına götürecek hadi bakalımm

benimkilerde emiyooo
canancım hadi bakalım,inşallah memnun kalırsınız oralardan,
yanlız tam hazırlıklı git ki bişey eksik kaldı mı insanın canı çok sıkılıyor,morali düşüyor,herşeyi iyi düşünyerimseniben

canım 4-5-6.aylarda normal diyor doktorlar,benimkilerde de olmuştu,hemen geçiyor,vazgeçiyorlar,
ama bunun psikoljik bir boyutu varmıdır onu düşnüp üzülüyorum,
Hale bu aralar kendisiyle çok ilgilendiriyor,Sarem çok kenarda ve ilgisiz kalıyor,
nette bu gibi yoksunluk durumlarında gözlenebiliyor diyor,üzülüyorum,bakalım,zaman ne göstericek..eyvahedigeldismile
hayırlı pazarlar kızlar herkes iyi maşallahhh

benimkileri klima çarptı sanırım fena bi burun akıntımız varr oğlumda öksürükte başladı işallah ilerlemez yaa

dikkat canım,derhal klimaya ara,
br de ben hemen peditus veriyorum daha bu akıntı başlangıcında,hiç artmadan bitiveriyıor hamdolsun..

merhaba kıslarrrrrrr nasılsın nasılgidio bebişlerle biz iyiz hamdolsun benımkıler yürümeye calısıyolar artık

oooohhhh biz aynı işte:hulya:
senden naberrrrrrrrrrolumunekankayizsmile,
maşallah yavrulara,ne kadar lık oldular şimdiii

canım 10aylıklar maasallah sen nasılsın bebişler nasıl büyüdüler mi nasıl bakmakta zorlanıyomusun ben tasındım da oyüzden uzun süredır giremedım nete

canım 10aylıklar maasallah sen nasılsın bebişler nasıl büyüdüler mi nasıl bakmakta zorlanıyomusun ben tasındım da oyüzden uzun süredır giremedım nete

maşallahh,hatırladım,
bizimkiler de iyi işte,bir pek hareketli öbürü çok sakin..
şimdi hareketlendiler işte adaletli olma konusunda üzülüyorum bazen,
ama yine de gayet iyiler hamdolsun..

MERHABA KIZLAR,NASILSINIZ?bizimkiler suyu hiç sevmediler ya,iğreniyorlar sanki.birde mamayı mı değiştirsem diyorum,artık bıktılar gibi geliyor.

hymary bende cansudan çok cemreyle ilgilenmek zorunda kalıyorum. cansu uyandığı zaman kucağıma alıp evin içinde 2 dk dönsem uyuyo. ama cemre bunlara kanmıyor. bide burnundan kustuğu için daha çok bakmak zorunda kalıyorum ona.. ama cemre ne zaman uyusa cansuyuda kucağıma alıp gögsüme yatırıyorum.. konuşuyorum onunla.. inş. ilerde sorun olmaz..

MERHABA KIZLAR,NASILSINIZ?bizimkiler suyu hiç sevmediler ya,iğreniyorlar sanki.birde mamayı mı değiştirsem diyorum,artık bıktılar gibi geliyor.
sevmedilerse ısrar etme,
mamadan sıkıldıkları kanısına nasıl vardın canım,
ne kullanyrsun şu anda,ne ile değiştirmek istiyorsun?
sadece bende değil demek ki,
zaten kardeşi uyuduğunda o hiç uyumuyor sanki beraber vakit geçirelim der gibieyvahedigeldismile
belki de hep böyle :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…