Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın tarihçi... benimkiler daha erkenci ya 4 den beri ayakdayız gazdan uyuyamıyolar .....

ıyı geceler kızlarr
günaydın ablacım,kızlar nasıl sen nasılsın?
günaydııııııııııııııınnnna.s.bi benim kızlar erkenci galibakafamçokkarıştı
günaydın kuşummmopuyorumnanaktan
kaçta uyandılar,bizimkiler 7 de uyandılarr..
günaydın tarihçi... benimkiler daha erkenci ya 4 den beri ayakdayız gazdan uyuyamıyolar .....
biraz daha yorulsunlar uyurlar şimdi inşallah..

günaydın ablacım,kızlar nasıl sen nasılsın?

günaydın kuşummmopuyorumnanaktan
kaçta uyandılar,bizimkiler 7 de uyandılarr..

biraz daha yorulsunlar uyurlar şimdi inşallah..

günaydın canııımmopuyorumnanaktan
6:45 te kalktılar oynadılar mama yediler uyudular şimdi yenidenkaydirigubbakcemile3

günaydın canııımmopuyorumnanaktan
6:45 te kalktılar oynadılar mama yediler uyudular şimdi yenidenkaydirigubbakcemile3
iyiii,bu ara ne kadar uyuyorlar peki?
bizim ilk uyandıktan sonra en az 12 de uyuyorlar tekrar,ben de uyuyamıyorum zaten konuştuk ya sempatiksalakcinni
dorukkcum bebe çaylarından denedin mi

a.s rezene çayı hem gaza hem uykuya çok iyi gleir..

tamam canım işallah bişi unutmamm tamda adet oldum ya neyse:)))cumartesi e bebekten simti alacaktım mesela unutmuşum yaaa
yani parmak emm konusunda bişeyde diyemeyeceğim çok araştır bakalım nasıl bıraktorılır felan diye yani sen hareyle sareyi çok kıyaslıyorsun gibime geliyor bana o yapıyor o yapmıyor diye anlatıyorsun devamlı hayatım onların tüm özellikleri bir olamaz ama yani senin anlattığın gibi farklılıklar bizdede çok var ama çok takılma bence kromozon tahlillerin temiz çıktı seni yoksa hala aklında soru işaretleirmi var
canım bizim evde klima yok aslında bu ara avm lere fazla takıldım oralardaki klimalar etkileid sanırım bide inan ben daha adam akıllı hiç ilaç kullanmadım ya dr hala bana vitamin bile vermedi ya sen kaçıncı ayında başladın vitamineee
merhaba kıslarrrrrrr nasılsın nasılgidio bebişlerle biz iyiz hamdolsun benımkıler yürümeye calısıyolar artık
sen nerelerdesin kızzz hiç fırsat vermiyolarmı sanaaa

günaydııııııııııııııınnnna.s.bi benim kızlar erkenci galibakafamçokkarıştı

günaydın canımmmm bizimkilerde erkenciaslkında gece hiç uyumuyolar desem yeridir yarım saatte bir 45 dakkada bir ayaktayım çok uykum var yaaaa

günaydın hatunlarrrr nassınız bakalımmmm

iyiii,bu ara ne kadar uyuyorlar peki?
bizim ilk uyandıktan sonra en az 12 de uyuyorlar tekrar,ben de uyuyamıyorum zaten konuştuk ya sempatiksalakcinni

a.s rezene çayı hem gaza hem uykuya çok iyi gleir..

canıım bu aralar iyi gibiler ama biliyon benim kızlara hiç belli olmuyoo 3 gün iyiysek dört gün uyumuyozkaydirigubbakcemile3benimkiler sabah kahvaltıdan sonra şekerleme uykusu yapıyolar sonra 13 gibi uyuyolar hoş çoğu zaman ne yaptıkları pek belli olmuyoo
aha işte şekerleme bittikaydirigubbakcemile3uyandı böceklerimsempatiksalakcinni

günaydıııınnn canııma.s.nolcek bizim bu halimiz yahu uykular perişan vallakafamçokkarıştı

ooof kızlar canım çok sıkıldıbenneyaptımki elfinimle melinam bi güzel oynuyolardı onları hiç böle görmemiştik bi ara elfin koltuğa çıktı koltuğun altına sünger yatak koyuyoz biz çok hareketli oldukları için birden elfin kendini aşağı attı normalde bişi olmaz yatak olduğu için ama aşağıda melina vardı aynen bi çığlık tabi melinada bişi yok ama elfinin burnu kanadı azcık çok ağladı ben de çok ağladım Allah'ım onları küvezde gödüğümden beri en ufak bişide ağlamaktan kopuyorum aklıma hep o günler geliyo Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür bişi yok elfinde :Saruboceq:uyudular şimdi kuzularım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

akannehir çok geçmiş olsun canıııımmm,acaip bi kaza olmuş eyvahedigeldismile
ay herşey bizim için ama insanın üzülmemesi elde değil,
Rarbbim beterlerinden korusun bir daha yaşatmasın..

akannehir çok geçmiş olsun canıııımmm,acaip bi kaza olmuş eyvahedigeldismile
ay herşey bizim için ama insanın üzülmemesi elde değil,
Rarbbim beterlerinden korusun bir daha yaşatmasın..

amin canım benim:Saruboceq: mahvoldum valla Allah beterinden korusun:Saruboceq:

hymarryim inanırmısın akşamüstünden beri kızlarda bi kudurukluk,bende de bi iç sıkıntısı dedim Allah hayırlara çıkarsın eşim geldi iftarı açtı dedim bugün teravihi evde kılsan olur mu olur dedi iyiki de gitmemiş yalnız olsaydım iyice elim ayağıma dolaşırdı yani resmen malum oldu yaşayacağım sıkıntı:çok üzgünüm:

hymary merhaba canım sare naptı parmak emmeye devammı?
yarın bizim 1 yas asımız var önceki asılarımız kolaydı hemen koldan bacaktan tut yapıyolardı simdi
cok hareketliler bakalım nasıl zaptedicez bu asıları sevmiyorumya...
tarihci gecmis olsun tatlım artık böyle ufak tefek kazalar hep olucak allahım kötülerinden korusun biraz soğukkanlı olmak lazım ben biraz daha sakinimde esim cok panik benim de...

cennetcim sağol canım normalde herşeylerinde çok rahatım ama böle kafa göz şiştimi,kan gördümmü bi yerlerinde ben benden gidiyom sanki evet daha sakin olmalıyımakannehir
1 yaş aşısında bize aşı yaptırmaya gelen başka bi anne yardım etti valla durmuyolar yahu

iyi geceler kızlar.. Nasılsınız..
benim cadıları uyuttum.. ayakları uzattım neti aldım elime...
yürümeyi öğrenen kızımı sokakta yürütmeye kalktım.. sanki çok ustaymış gibi elinden kolundan tutmama izin vermedi. ittirdi elimi... çok komik yürüyor ya... arada oturmaya kalktı ellerini yere koydu falan.. eller kirlendi. bende ilk günden abartmayalım dedim. biraz yürüdükten sonra aldım kucağıma.. kıyamet koptu. ne çığlık ne ağlama anlatamam... şimdiden böyleyse ..ilerde sokaktan içeri girmek istemeyeceklerr herhalde..

canım gemiş olsun.. böyle ufak kazalar hepimizin geliyor. Allah büyük kazalardan korusun yavrularımızı..

ne güzel yürümeye basladılar demek bizde bi yürüseler diyoruz ya bakalım daha mı zor olcak allah kolaylık versin canım
tarihci senin bıcırıklar da yürümeye terfi ettilermi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…