Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ne güzel yürümeye basladılar demek bizde bi yürüseler diyoruz ya bakalım daha mı zor olcak allah kolaylık versin canım
tarihci senin bıcırıklar da yürümeye terfi ettilermi canım?

sağol canım.. kesinlikle daha zor oluyor.. hele tek başına bakıyorsan.. zorlanıyorum peşlerinde koştururken.

geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın..

tarihçi çok geçmiş olsun canım. bende dün gece perişan oldum ağladım sinirimden

cansu dün gece 22. de bi huzursuzlandı taki sabah 6 ya kadar ne yaptıysam susmadı ağladı. karnı toktu...gazı yoktu... ateşi yoktu... pişikmi diye baktım değildi yinede krem sürdüm.. kucağımda koridorda tur attım durdum yok..

ama bugün çok yorgundu.. karnını doyurup doyurup uyudu..
komşudan annemler eskinin demir beşiklerinden bulmuşlar. onu ayarladık şimdi onda melekler gibi uyuyorlar maşallah :)

canım gemiş olsun.. böyle ufak kazalar hepimizin geliyor. Allah büyük kazalardan korusun yavrularımızı..

geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın..

kızlar çok sağolun kudurukluğun sonuçları bunlar hiç yerlerinde durmuyo ki bıcırıklar

ne güzel yürümeye basladılar demek bizde bi yürüseler diyoruz ya bakalım daha mı zor olcak allah kolaylık versin canım
tarihci senin bıcırıklar da yürümeye terfi ettilermi canım?

canım benimkiler henüz terfi edemedi sıralamaya ve jet hızıyla emeklemeye devamkaydirigubbakcemile3ama galiba yakın artıka.s

Günaydin herkese...

Tarihci cok geçmiş olsun gercekten bende onları kuvezde oldukları zamandan beri bişi olsa aynı ayrı kalıcakmısın gibi cok korkuyorum..

Fatoş canım aynı seyi bende yaptım susmadılar salladım hemde eve cingene salıncagı kurarak suan onsuz durmuyolar bide kucak hastasılar yalnız bakmaya baslayınca ne ediçem bilmiyorum..

Süüper yaa bizimkilerde büyüsünler yürüsünler sıkıldım bu halden ...
O zaman hayat daha kaoly olacak gibi

sağol canım benim...

slm arkadaşlar tarihçi,öncelıkle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın gerçekden haklısın küveze girdikleri için bendede bi telaş stres oluyo en ufak şeyde
Kızlar ben daha hiç yanlız bakmadım ikizlerime umarım basarırım 1 yaşlarına giricekler eylülde tek bakmaya başlıcaz gündüz gene annem kayınvalıdem gelcekde geceleri nasıl zor olcak sanırm sizler nasıl yapıyosunz benımkılerı hala aynı odada yatıyolar benımle ve hala ayakda sallanarak uyuyolar sizinkileri nasıl gece mamaya kalkıyolarmı ben umutu 9,30 -10 gibi ayçayıda 10,30 11 gbi uyutuyorum 3,30 gbi mamaya kalkıyoruz sabahda 9 a doğru uyanıyolar ama uyutana kadar oğlum çok ağlıyo oda ayrı bi mevzu uzun zamandr nete giremiyorum fırsat olmadı malu ıkızler olunca ) şimdi kendi evimde bil.salona alcam takıp ederim bu bölüm çok iyi olmuş faydalı olr sanrım hoşçakalın..

çingene salıncağını eşimde dedi ama ben kurdurmadım.. bi o eksik yani.. zaten gece bu salıncaktada durmadılar.. tekrar karyolaya geçtik.. kokuma alışmışlar malesef... bilmiyorumkismile

sağol tulay24 çok zor gerçekten Allah beterinden saklasın:Saruboceq:
ben 20 günlükten beri yalnız bakıyorum 9 ağustosta 1 yaşına girdileropuyorumnanaktanbiz de hala aynı odada yatıyoruz ve ayakta uyutuyorum ama gece beslenmemiz biteli çok oldu bebekler belli bi zaman sonra gece mamasına sadece alışkanlık olduğu için kalkarlarmış acıktıkları için değil bence sen de yavaş yavaş gece beslenmesini kesmelisin canım beslenmeye kalkınca su ver zamanla alışırlar inşallah:Saruboceq:
bizimkiler fazla hareketli gece uykuları da öyle karyolalarının korkuluklarına tırmanıyolar gece o yüzden henüz odalarında yatırma girişimi başarısız

Son düzenleme:
tarihçi geçmiş olsun arkadaşım.

kızlar birşey sormak istiyorum size.alt katımızda oturan teyze bebeklerimize bakabileceğini söyledi,tabii bizde çok mutlu olduk çünkü 1 eylülde okullar açılıyor ve bakıcıya ihtiyacımız vardı.hemde aynı apartmandayız,muhteşem oldu bu.ama 500 lira istiyor aylık.sizce çok mu?bizim buralara göre fazla gibi geldi.

ikiz bebek için çok iyi bence 500tl.
kaçırma derim. aynı apartmanda olmanızda çok iyi. hem senin için hemde bakıcı için rahat olur.tek endişe edilecek durum.iki bebeğe birden yetip yetmeyeceği.
bizimde karşı komşumuz daha önce bebek bakmış. ikiz bebek tecrubeside var. işe başlayınca teklif edicem. 500 lira düşünüyorum bende.umarım olur benimde. yabancı biri olmasında iyidir..

Süüper yaa bizimkilerde büyüsünler yürüsünler sıkıldım bu halden ...
O zaman hayat daha kaoly olacak gibi

darısı size canım.
şuanda yeni başladıkları için sürekli peşlerinde olmak zor oluyor. düşerler diye tetikdeyim heran.
kendi başlarına oyalanmaları iyi oldu bir bakıma. ama işte çekmece dolap gurcalama olunca işin içinde zorlanıyorum.

Nasıl yaa Amasya'yı anladım da İstanbul'da da ikize 500,'e bakarlar mı? eğerki bakarlarsa walla Ankara'da tüm çevrem kazıklanıyor. Bende bakıcı arıyorum yavaştan da o yüzden ilgimi çekti, haberdar edin lütfen piyasa hakkında

selam kızlar,
herkes iyi maşallah,
uyuklarımız yavruların olsun,onlar uysun sonra da biz uyuyalım,dediiiimm ve içerden Halenin sesini duydum,
bakıcı demişsiniz de bu bakıcının ne yapıp yapmadığına göre fiyat değişebilir,
yani kadın sadece yavrulara bakıp ortalık talan halde kalacaksa Amasya gibi yer için iyi fiyat bence,

bense şöyle tek akşam olsa bakacak birilerini bulsam,da kocamla gezmeye çıksam,
güzel bir iftar organizasyonu varmış hastanenin ama dün anneme söyledik,ben bakamam iksine dedi,
canım sıkkın yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…