ne güzel yürümeye basladılar demek bizde bi yürüseler diyoruz ya bakalım daha mı zor olcak allah kolaylık versin canım
tarihci senin bıcırıklar da yürümeye terfi ettilermi canım?
ooof kızlar canım çok sıkıldıbenneyaptımki elfinimle melinam bi güzel oynuyolardı onları hiç böle görmemiştik bi ara elfin koltuğa çıktı koltuğun altına sünger yatak koyuyoz biz çok hareketli oldukları için birden elfin kendini aşağı attı normalde bişi olmaz yatak olduğu için ama aşağıda melina vardı aynen bi çığlık tabi melinada bişi yok ama elfinin burnu kanadı azcık çok ağladı ben de çok ağladım Allah'ım onları küvezde gödüğümden beri en ufak bişide ağlamaktan kopuyorum aklıma hep o günler geliyo Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür bişi yok elfinde :Saruboceq:uyudular şimdi kuzularım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım gemiş olsun.. böyle ufak kazalar hepimizin geliyor. Allah büyük kazalardan korusun yavrularımızı..
geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın..
tarihçi çok geçmiş olsun canım. bende dün gece perişan oldum ağladım sinirimden
cansu dün gece 22. de bi huzursuzlandı taki sabah 6 ya kadar ne yaptıysam susmadı ağladı. karnı toktu...gazı yoktu... ateşi yoktu... pişikmi diye baktım değildi yinede krem sürdüm.. kucağımda koridorda tur attım durdum yok..
ama bugün çok yorgundu.. karnını doyurup doyurup uyudu..
komşudan annemler eskinin demir beşiklerinden bulmuşlar. onu ayarladık şimdi onda melekler gibi uyuyorlar maşallah :)
ne güzel yürümeye basladılar demek bizde bi yürüseler diyoruz ya bakalım daha mı zor olcak allah kolaylık versin canım
tarihci senin bıcırıklar da yürümeye terfi ettilermi canım?
iyi geceler kızlar.. Nasılsınız..
benim cadıları uyuttum.. ayakları uzattım neti aldım elime...
yürümeyi öğrenen kızımı sokakta yürütmeye kalktım.. sanki çok ustaymış gibi elinden kolundan tutmama izin vermedi. ittirdi elimi... çok komik yürüyor ya... arada oturmaya kalktı ellerini yere koydu falan.. eller kirlendi. bende ilk günden abartmayalım dedim. biraz yürüdükten sonra aldım kucağıma.. kıyamet koptu. ne çığlık ne ağlama anlatamam... şimdiden böyleyse ..ilerde sokaktan içeri girmek istemeyeceklerr herhalde..
Günaydin herkese...
Tarihci cok geçmiş olsun gercekten bende onları kuvezde oldukları zamandan beri bişi olsa aynı ayrı kalıcakmısın gibi cok korkuyorum..
Fatoş canım aynı seyi bende yaptım susmadılar salladım hemde eve cingene salıncagı kurarak suan onsuz durmuyolar bide kucak hastasılar yalnız bakmaya baslayınca ne ediçem bilmiyorum..
Günaydin herkese...
Tarihci cok geçmiş olsun gercekten bende onları kuvezde oldukları zamandan beri bişi olsa aynı ayrı kalıcakmısın gibi cok korkuyorum..
Fatoş canım aynı seyi bende yaptım susmadılar salladım hemde eve cingene salıncagı kurarak suan onsuz durmuyolar bide kucak hastasılar yalnız bakmaya baslayınca ne ediçem bilmiyorum..
slm arkadaşlar tarihçi,öncelıkle geçmiş olsun Allah beterinden saklasın gerçekden haklısın küveze girdikleri için bendede bi telaş stres oluyo en ufak şeyde
Kızlar ben daha hiç yanlız bakmadım ikizlerime umarım basarırım 1 yaşlarına giricekler eylülde tek bakmaya başlıcaz gündüz gene annem kayınvalıdem gelcekde geceleri nasıl zor olcak sanırm sizler nasıl yapıyosunz benımkılerı hala aynı odada yatıyolar benımle ve hala ayakda sallanarak uyuyolar sizinkileri nasıl gece mamaya kalkıyolarmı ben umutu 9,30 -10 gibi ayçayıda 10,30 11 gbi uyutuyorum 3,30 gbi mamaya kalkıyoruz sabahda 9 a doğru uyanıyolar ama uyutana kadar oğlum çok ağlıyo oda ayrı bi mevzu uzun zamandr nete giremiyorum fırsat olmadı malu ıkızler olunca ) şimdi kendi evimde bil.salona alcam takıp ederim bu bölüm çok iyi olmuş faydalı olr sanrım hoşçakalın..
tarihçi geçmiş olsun arkadaşım.
kızlar birşey sormak istiyorum size.alt katımızda oturan teyze bebeklerimize bakabileceğini söyledi,tabii bizde çok mutlu olduk çünkü 1 eylülde okullar açılıyor ve bakıcıya ihtiyacımız vardı.hemde aynı apartmandayız,muhteşem oldu bu.ama 500 lira istiyor aylık.sizce çok mu?bizim buralara göre fazla gibi geldi.
Süüper yaa bizimkilerde büyüsünler yürüsünler sıkıldım bu halden ...
O zaman hayat daha kaoly olacak gibi
ikiz bebek için çok iyi bence 500tl.
kaçırma derim. aynı apartmanda olmanızda çok iyi. hem senin için hemde bakıcı için rahat olur.tek endişe edilecek durum.iki bebeğe birden yetip yetmeyeceği.
bizimde karşı komşumuz daha önce bebek bakmış. ikiz bebek tecrubeside var. işe başlayınca teklif edicem. 500 lira düşünüyorum bende.umarım olur benimde. yabancı biri olmasında iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?