tarihçi geçmiş olsun arkadaşım.
kızlar birşey sormak istiyorum size.alt katımızda oturan teyze bebeklerimize bakabileceğini söyledi,tabii bizde çok mutlu olduk çünkü 1 eylülde okullar açılıyor ve bakıcıya ihtiyacımız vardı.hemde aynı apartmandayız,muhteşem oldu bu.ama 500 lira istiyor aylık.sizce çok mu?bizim buralara göre fazla gibi geldi.
selam kızlar,
herkes iyi maşallah,
uyuklarımız yavruların olsun,onlar uysun sonra da biz uyuyalım,dediiiimm ve içerden Halenin sesini duydum,
bakıcı demişsiniz de bu bakıcının ne yapıp yapmadığına göre fiyat değişebilir,
yani kadın sadece yavrulara bakıp ortalık talan halde kalacaksa Amasya gibi yer için iyi fiyat bence,
bense şöyle tek akşam olsa bakacak birilerini bulsam,da kocamla gezmeye çıksam,
güzel bir iftar organizasyonu varmış hastanenin ama dün anneme söyledik,ben bakamam iksine dedi,
canım sıkkın yine..
slm ikizlere 500 çok iyi bencede ist.da sanmıyorum bulunsun semte göre değişiyo gerçi bizim komşumuz erenköyde 2200 e bakıyo ikizlere yanlız ama aynı bınada omasıda çok iyi bencede kaçırma derim..
ooof kızlar canım çok sıkıldıbenneyaptımki elfinimle melinam bi güzel oynuyolardı onları hiç böle görmemiştik bi ara elfin koltuğa çıktı koltuğun altına sünger yatak koyuyoz biz çok hareketli oldukları için birden elfin kendini aşağı attı normalde bişi olmaz yatak olduğu için ama aşağıda melina vardı aynen bi çığlık tabi melinada bişi yok ama elfinin burnu kanadı azcık çok ağladı ben de çok ağladım Allah'ım onları küvezde gödüğümden beri en ufak bişide ağlamaktan kopuyorum aklıma hep o günler geliyo Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür bişi yok elfinde :Saruboceq:uyudular şimdi kuzularım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
çok güzel bi rakammtarihçi geçmiş olsun arkadaşım.
kızlar birşey sormak istiyorum size.alt katımızda oturan teyze bebeklerimize bakabileceğini söyledi,tabii bizde çok mutlu olduk çünkü 1 eylülde okullar açılıyor ve bakıcıya ihtiyacımız vardı.hemde aynı apartmandayız,muhteşem oldu bu.ama 500 lira istiyor aylık.sizce çok mu?bizim buralara göre fazla gibi geldi.
yorumlarınız için çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan. anladığım kadarıyla hepiniz 500 ün iyi bi rakam olduğunda hem fikirsiniz.tabii büyük şehirlere göre süper bir fiyat çünkü bende 3 sene önce istanbulda yaşıyordum ve taa ozaman arkadaşımın bakıcsı 500 liraya bakıyordu.ama burası küçük bir şehir ,anneme fazla geldi fiyat biraz.pazar günü kesin konuşup karar vericez,bakalım.en sevindiğim aynı apartmanda olmamız ve teyze çok tatlı bir bayan.hamileykende bana çok yardımcı oldu.azıcık ses duymasa evde yalnızım birşey mi oldu diye hemen gelirdi kapıya:).
BEN DE YORGUN,UYKUSUZ,GERGİN,SIKKIN.......-tatlicadiarzu-:1shok:kafamçokkarıştıakannehirlaelaelaelaelaeaa canımm çok geçmiş olsunnnnnn
SAĞOL CANANCIIMM.KUDURUKLUĞUN SONUÇLARI BUNLAR
çok güzel bi rakamm
senn mesai saatleri nasıl teyze 2 çocuğa koşturacak kadar hareketlimi pekiii
nasılsınız kızlarrr bebn herzamanki gibi yorgunnn uykusuzzzzz geceleri yat kalktan sinirlerim çöktü yaa uyanıyolar ve ıynamak istiyolarr offffffff
ayy ben de çok istiyorum ama bunlar okula başlayana kadar benim de okula başlamam pek mümkün değil..hem çocuklara hem bakacaklara kıyamıyorum ben valla :))günaydın kızlaaarrra.s.benim kuduruklar artık iyice cozuttu dün gece yine 1 ekadar ayaktaydılar bütün gece de dolaştılar resmen yerde yatırıyorum biliyosunuz ay napcam ben yaalaelaelaelaelae
çok sıkıldım artık evde işe gitmek istiyoruuuuuuuuummmmm
ben deee ben deeeeeeBEN DE YORGUN,UYKUSUZ,GERGİN,SIKKIN.......-tatlicadiarzu-:1shok:kafamçokkarıştıakannehirlaelaelaelaelae
ooo süpermiş..ne güzel yaa..4 saat de olsa işe gitmek süper..teyze de garanti idare eder o kadarcık..Canancım benim mesai saatlerim 9-15.00 arası ama birde süt iznim var 13.30 dan sonra daha gitmiyicem okula.ayrıca annemde hergün gelip yardımcı olacağını söylüyor.aslında kalp ve tansiyon sorunu olmasa o bakacak ama iki bebekle çok zorlanır.bakıcı teyze dinç bir kadın ve tecrübeside var.
ayy ben de çok geriliyorum artık yahu..ayakta uyur oldum..çocuğu sallıyorum ben uyuyorum o cin gibi valla..!!!!!!!!!!!aa canımm çok geçmiş olsunnnnnn
çok güzel bi rakamm
senn mesai saatleri nasıl teyze 2 çocuğa koşturacak kadar hareketlimi pekiii
nasılsınız kızlarrr bebn herzamanki gibi yorgunnn uykusuzzzzz geceleri yat kalktan sinirlerim çöktü yaa uyanıyolar ve ıynamak istiyolarr offffffff
ben de bi oraya bi buraya vallagünaydıın hanımlar..... topikler ayrılmış gene kim nerde belli değil... ben uzun zamandır burayı okuyorum katılamasamda... ben burdan devam edeyim
çok geçmiş olsun cnaım yaa...ooof kızlar canım çok sıkıldıbenneyaptımki elfinimle melinam bi güzel oynuyolardı onları hiç böle görmemiştik bi ara elfin koltuğa çıktı koltuğun altına sünger yatak koyuyoz biz çok hareketli oldukları için birden elfin kendini aşağı attı normalde bişi olmaz yatak olduğu için ama aşağıda melina vardı aynen bi çığlık tabi melinada bişi yok ama elfinin burnu kanadı azcık çok ağladı ben de çok ağladım Allah'ım onları küvezde gödüğümden beri en ufak bişide ağlamaktan kopuyorum aklıma hep o günler geliyo Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür bişi yok elfinde :Saruboceq:uyudular şimdi kuzularım:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende tam diğer sayfaya aynı şeyi yazdım.iki tane topik olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum.ben aranızda daha yeniyim,çoğunuz uzun süredir burdasınız bir sorun mu var bilmiyorum ama sonuçta hepimizin noktası ikiz annesi olmak.ya da en doğru tanımıyla ANNE olmak.tek sayfa olsa hepimiz dertlerimizi,sevinçlerimizi ordan paylaşsak çok güzel olurdu.günaydıın hanımlar..... topikler ayrılmış gene kim nerde belli değil... ben uzun zamandır burayı okuyorum katılamasamda... ben burdan devam edeyim
bende tam diğer sayfaya aynı şeyi yazdım.iki tane topik olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum.ben aranızda daha yeniyim,çoğunuz uzun süredir burdasınız bir sorun mu var bilmiyorum ama sonuçta hepimizin noktası ikiz annesi olmak.ya da en doğru tanımıyla ANNE olmak.tek sayfa olsa hepimiz dertlerimizi,sevinçlerimizi ordan paylaşsak çok güzel olurdu.
bende bendee işteyken evimin kadını çocuklarımın anası olmakiçin kuduruyodumm şimdi çalaışmak istiyorummmmgünaydın kızlaaarrra.s.benim kuduruklar artık iyice cozuttu dün gece yine 1 ekadar ayaktaydılar bütün gece de dolaştılar resmen yerde yatırıyorum biliyosunuz ay napcam ben yaalaelaelaelaelae
çok sıkıldım artık evde işe gitmek istiyoruuuuuuuuummmmm
hımm öğlen 1 e kadar aslında annende idare edebilir neyse siz bi başlayın bakalım bi bakıcıyla nasıl gidecek çünkü işin içine girmeden anlaşılmıyor bazı şeyler hakkında hayırlısı olsun hayatımmCanancım benim mesai saatlerim 9-15.00 arası ama birde süt iznim var 13.30 dan sonra daha gitmiyicem okula.ayrıca annemde hergün gelip yardımcı olacağını söylüyor.aslında kalp ve tansiyon sorunu olmasa o bakacak ama iki bebekle çok zorlanır.bakıcı teyze dinç bir kadın ve tecrübeside var.
GÜnaydın hepinize..
Allah yardımcınız olsun ileride bizide zor günler bekliyo öyleyse bakalım neler görücez daha...
ayy ben de çok istiyorum ama bunlar okula başlayana kadar benim de okula başlamam pek mümkün değil..hem çocuklara hem bakacaklara kıyamıyorum ben valla :))
ben deee ben deeeeee(
ooo süpermiş..ne güzel yaa..4 saat de olsa işe gitmek süper..teyze de garanti idare eder o kadarcık..
ayy ben de çok geriliyorum artık yahu..ayakta uyur oldum..çocuğu sallıyorum ben uyuyorum o cin gibi valla..!!!!!!!!!!!
ben de bi oraya bi buraya valla(
benimkilerde öyle idi 2 de uyanıyolardı 4 e kadar oyun istiyolardı nerdeyse 1 ay sürdü bu düzelniştiii ama şimdi gene başladı 2 de kalkıyo 3 e kadara oturuyo oluyor kısacası çocukların bazı döneminde geçiyo amaolmazsa gündüz az uyut biraz gece yorgun düşsün uyusunçok geçmiş olsun cnaım yaa...
bende dün çok üzüldüm...
bebeklerime yalnız bakıyorum.4 haftalık oldular.dün akşam ikisine birden yetişemedim ben ebrarla ilgilenirken mama hazırlarken iclalim ağlaya ağlaya uyuyakalmış yavrum.nasıl içime dokundu bende hem ebrarın mamasını içirdim hem ağladım((mafoldumben
kızlar bide bişey sorcam.bneim minikler gece uyanınca aradan 1-2 saat geçmeden tekrar uyumuyorlar.yokmu bunun bi çaresi yahu.gece ikisi birer defa uyansa uykumun 4 saati gidiyo kafadan:sm_confused:
hepimizde oluyor inan bu duurm hepimiz birini ayırıyor ve bunun vicdan azabını çekiyoruzselam günaydın...
bende yorgunum, uykusuzum.....
sabah bi duş aldım kendime geldim biraz..
hituci aynı sorun bizdede var.. mama hazırlamaya gittiğimde cansu çatlıyo ağlamaktan.. cemrede öyle oluyo bazen. ikisine aynı anda veriyorum çoğu zaman biberonu. cemre hızlı içiyo, cansu yavaş... cemrenin gazını hemen çıkarmazsam kusuyo. bu sefer cansunun mamasını yarıda kesmiş oluyorum. tekrar verdiğimdede almıyor.............
ne zormuş... sanki ayrım yapıyormuşuz gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?