Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

sağol canım benim...
500 çok iyi bi rakam bence de a.s

canım beniiim kıyamam ben sanaolumunekankayizsmile
annemle eşimin annesi sağolsunlar biz bakalım siz çıkın diyolar ama ben de benim kızlara güvenemiyorum biliyosun yaramazlar ve sağları solları belli olmuyo bazen susturmak mümkün olmuyo üzerler insanları diye korkuyorum çünkü eşimin annesi rahatsız biliyosun zaten bi kişinin benim kızlara aynı anda bakması olanaksız gibi bişi ama ben de kocişimle şöleee gezmeyi,eğlenmeyi çoook özledim be yaw:çok üzgünüm:

slm ikizlere 500 çok iyi bencede ist.da sanmıyorum bulunsun semte göre değişiyo gerçi bizim komşumuz erenköyde 2200 e bakıyo ikizlere yanlız ama aynı bınada omasıda çok iyi bencede kaçırma derim..

slm ikizlere 500 çok iyi bencede ist.da sanmıyorum bulunsun semte göre değişiyo gerçi bizim komşumuz erenköyde 2200 e bakıyo ikizlere yanlız ama aynı bınada omasıda çok iyi bencede kaçırma derim..

eğitimini bebek bakıcılığı konusunda almış profesyonel bakıcılar var. evet dediğin rakamlarda çalışıyorlar.semte göre de değişiyor fiyatlar. burda komşumun 3 yaşındaki oğluna kendine gelir olsun diye 300 e bakan biri var mesela. gayette memnun baktıran kişi.Bulabilirsen her fiyata her özellikte bakıcı var. iş onu bulmakta. birazda şans işi.

yorumlarınız için çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan. anladığım kadarıyla hepiniz 500 ün iyi bi rakam olduğunda hem fikirsiniz.tabii büyük şehirlere göre süper bir fiyat çünkü bende 3 sene önce istanbulda yaşıyordum ve taa ozaman arkadaşımın bakıcsı 500 liraya bakıyordu.ama burası küçük bir şehir ,anneme fazla geldi fiyat biraz.pazar günü kesin konuşup karar vericez,bakalım.en sevindiğim aynı apartmanda olmamız ve teyze çok tatlı bir bayan.hamileykende bana çok yardımcı oldu.azıcık ses duymasa evde yalnızım birşey mi oldu diye hemen gelirdi kapıya:).

aa canımm çok geçmiş olsunnnnnn

çok güzel bi rakamm

senn mesai saatleri nasıl teyze 2 çocuğa koşturacak kadar hareketlimi pekiii

nasılsınız kızlarrr bebn herzamanki gibi yorgunnn uykusuzzzzz geceleri yat kalktan sinirlerim çöktü yaa uyanıyolar ve ıynamak istiyolarr offffffff

günaydın kızlaaarrra.s.benim kuduruklar artık iyice cozuttu dün gece yine 1 ekadar ayaktaydılar bütün gece de dolaştılar resmen yerde yatırıyorum biliyosunuz ay napcam ben yaalaelaelaelaelae
çok sıkıldım artık evde işe gitmek istiyoruuuuuuuuummmmm

BEN DE YORGUN,UYKUSUZ,GERGİN,SIKKIN.......-tatlicadiarzu-:1shok:kafamçokkarıştıakannehirlaelaelaelaelae

Canancım benim mesai saatlerim 9-15.00 arası ama birde süt iznim var 13.30 dan sonra daha gitmiyicem okula.ayrıca annemde hergün gelip yardımcı olacağını söylüyor.aslında kalp ve tansiyon sorunu olmasa o bakacak ama iki bebekle çok zorlanır.bakıcı teyze dinç bir kadın ve tecrübeside var.

GÜnaydın hepinize..

Allah yardımcınız olsun ileride bizide zor günler bekliyo öyleyse bakalım neler görücez daha...

günaydıın hanımlar..... topikler ayrılmış gene kim nerde belli değil... ben uzun zamandır burayı okuyorum katılamasamda... ben burdan devam edeyim

ayy ben de çok istiyorum ama bunlar okula başlayana kadar benim de okula başlamam pek mümkün değil..hem çocuklara hem bakacaklara kıyamıyorum ben valla :))
BEN DE YORGUN,UYKUSUZ,GERGİN,SIKKIN.......-tatlicadiarzu-:1shok:kafamçokkarıştıakannehirlaelaelaelaelae
ben deee ben deeeeee (
ooo süpermiş..ne güzel yaa..4 saat de olsa işe gitmek süper..teyze de garanti idare eder o kadarcık..
ayy ben de çok geriliyorum artık yahu..ayakta uyur oldum..çocuğu sallıyorum ben uyuyorum o cin gibi valla..!!!!!!!!!!!
günaydıın hanımlar..... topikler ayrılmış gene kim nerde belli değil... ben uzun zamandır burayı okuyorum katılamasamda... ben burdan devam edeyim
ben de bi oraya bi buraya valla (

çok geçmiş olsun cnaım yaa...
bende dün çok üzüldüm...
bebeklerime yalnız bakıyorum.4 haftalık oldular.dün akşam ikisine birden yetişemedim ben ebrarla ilgilenirken mama hazırlarken iclalim ağlaya ağlaya uyuyakalmış yavrum.nasıl içime dokundu bende hem ebrarın mamasını içirdim hem ağladım((mafoldumben

kızlar bide bişey sorcam.bneim minikler gece uyanınca aradan 1-2 saat geçmeden tekrar uyumuyorlar.yokmu bunun bi çaresi yahu.gece ikisi birer defa uyansa uykumun 4 saati gidiyo kafadan:sm_confused:

selam günaydın...
bende yorgunum, uykusuzum.....
sabah bi duş aldım kendime geldim biraz..
hituci aynı sorun bizdede var.. mama hazırlamaya gittiğimde cansu çatlıyo ağlamaktan.. cemrede öyle oluyo bazen. ikisine aynı anda veriyorum çoğu zaman biberonu. cemre hızlı içiyo, cansu yavaş... cemrenin gazını hemen çıkarmazsam kusuyo. bu sefer cansunun mamasını yarıda kesmiş oluyorum. tekrar verdiğimdede almıyor.............

ne zormuş... sanki ayrım yapıyormuşuz gibi oluyor

bende tam diğer sayfaya aynı şeyi yazdım.iki tane topik olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum.ben aranızda daha yeniyim,çoğunuz uzun süredir burdasınız bir sorun mu var bilmiyorum ama sonuçta hepimizin noktası ikiz annesi olmak.ya da en doğru tanımıyla ANNE olmak.tek sayfa olsa hepimiz dertlerimizi,sevinçlerimizi ordan paylaşsak çok güzel olurdu.

merhaba arkadaslar
önce bakıcı konusuna değiniyim bende 1 eylülde baslıcam benimkiler dün 1 yasını doldurdu ben alt komsumla anlasmıstım 400tlye yarım gün bakıcak dün yazılanları okuyunca cok iyi bir fiyat dedim kendisine cok güveniyorum sonucta evimi bırakıp gitcem ama yine de simdiden tedirginlik basladı bende acaba ikisini idare edebilirmi diye bide oğlumun biri babası ve benden baska kimseye gitmiyor bu aralar alıstırmaya calısıyoruz bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun...

Diğer topikte de yazdım..Gerçekten kızlar niye topikler ayrıldı,kafamız karıştı,nerede ,neyi paylaşacağız anlamış değilimakannehir

dün 1 yas asımızı yaptırdık 1 ay sonra hepatit a 15.ayda su ciceği varmıs devlet karsılamıyor dediler yaptıran varmı bide fiyatı ne kadar acaba?

bende bendee işteyken evimin kadını çocuklarımın anası olmakiçin kuduruyodumm şimdi çalaışmak istiyorummmm

hımm öğlen 1 e kadar aslında annende idare edebilir neyse siz bi başlayın bakalım bi bakıcıyla nasıl gidecek çünkü işin içine girmeden anlaşılmıyor bazı şeyler hakkında hayırlısı olsun hayatımm
GÜnaydın hepinize..

Allah yardımcınız olsun ileride bizide zor günler bekliyo öyleyse bakalım neler görücez daha...

canım zamanın keyfini çıkar çocukların her çapında kendine özgü iyi ve kötü yanları var herşey zamanında yaşanacakk

hee valaha bende uyuyorum onlar uyumuyo kevserin dediği gibi su uyur bebekler uyumazz
benimkilerde öyle idi 2 de uyanıyolardı 4 e kadar oyun istiyolardı nerdeyse 1 ay sürdü bu düzelniştiii ama şimdi gene başladı 2 de kalkıyo 3 e kadara oturuyo oluyor kısacası çocukların bazı döneminde geçiyo amaolmazsa gündüz az uyut biraz gece yorgun düşsün uyusun

hepimizde oluyor inan bu duurm hepimiz birini ayırıyor ve bunun vicdan azabını çekiyoruz

arkadaşlar 2 sayfa muhabbeti olmuş konuya değinmek istiyorum hepimiizn ortak noktası annelik tabiki ama bazı düşünceler değişik fikir ayrılıkları oluyor kısacası bazı ufak ta tartışmalar çıktı çok ayrıntılı yazmayacağım kimse kimseye taraf yandaş değil burda kim nereye yazmak istiyorsa oraya yazsın ikisine birdende yazabilirsiniz diğer topik aslında bu topiktende önce açılmıştı yani buraya hırs oldun diye yeni açılan bişey değil onuda ayrıca belirtmek isterim burda takılmak istemeyenler ordan devam etmeye karra verdilerr ben ütün arkadaşlarımı seviyorum o yüzden iki taraftada varımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…