SAĞOL CANIM DAHA KİMBİLİR NELER YAŞICAZbilmiyorumkismile MAALESEF CANIM YOK BUNUN Bİ ÇARESİ DÖNEM DÖNEM DEĞİŞİK ŞEYLER YAPIOLAR AMA GECE KALKTIKLARINDA HİÇ IŞIK AÇMA,KONUŞMA UYKULARI AÇILMADAN MAMALARINI VER HATTA BEN YATMADAN SUYU KAYNATIP TERMOSLARINA KOYUYODUM UYANMAYA BAŞLADIKLARI AN HEMEN BİBERONLARINA SUYU MAMAYI KOYUP VERİYODUM:ecrin_bebek:çok geçmiş olsun cnaım yaa...
bende dün çok üzüldüm...
bebeklerime yalnız bakıyorum.4 haftalık oldular.dün akşam ikisine birden yetişemedim ben ebrarla ilgilenirken mama hazırlarken iclalim ağlaya ağlaya uyuyakalmış yavrum.nasıl içime dokundu bende hem ebrarın mamasını içirdim hem ağladım((mafoldumben
kızlar bide bişey sorcam.bneim minikler gece uyanınca aradan 1-2 saat geçmeden tekrar uyumuyorlar.yokmu bunun bi çaresi yahu.gece ikisi birer defa uyansa uykumun 4 saati gidiyo kafadan:sm_confused:
CANIM EVET BİZE DE SÖYLEDİLER FİYATLARINI BEN DE BİLMİYOM AMA 1 AY SONRAKİ HEPATİT A DAN BAHSETMEDİLER SORAYIM BENDE a.sdün 1 yas asımızı yaptırdık 1 ay sonra hepatit a 15.ayda su ciceği varmıs devlet karsılamıyor dediler yaptıran varmı bide fiyatı ne kadar acaba?
CANIM BAZEN BİRİ AĞLICAK BAZEN ÖTEKİ BAZEN DE İKİSİ BİRDEN BEN MAMA SAATLERİ GELMEYE YAKIN ONLAR MIKIRDANMADAN HAZIRLIYODUM Kİ AĞLAMASINLAR DİYE a.sselam günaydın...
bende yorgunum, uykusuzum.....
sabah bi duş aldım kendime geldim biraz..
hituci aynı sorun bizdede var.. mama hazırlamaya gittiğimde cansu çatlıyo ağlamaktan.. cemrede öyle oluyo bazen. ikisine aynı anda veriyorum çoğu zaman biberonu. cemre hızlı içiyo, cansu yavaş... cemrenin gazını hemen çıkarmazsam kusuyo. bu sefer cansunun mamasını yarıda kesmiş oluyorum. tekrar verdiğimdede almıyor.............
ne zormuş... sanki ayrım yapıyormuşuz gibi oluyor
canaaaannn face de kutladım ama burdan da kutlayım DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN alkisalkisalkisa.s.
günaydıın hanımlar..... topikler ayrılmış gene kim nerde belli değil... ben uzun zamandır burayı okuyorum katılamasamda... ben burdan devam edeyim
bende tam diğer sayfaya aynı şeyi yazdım.iki tane topik olunca nereye yazacağımı şaşırıyorum.ben aranızda daha yeniyim,çoğunuz uzun süredir burdasınız bir sorun mu var bilmiyorum ama sonuçta hepimizin noktası ikiz annesi olmak.ya da en doğru tanımıyla ANNE olmak.tek sayfa olsa hepimiz dertlerimizi,sevinçlerimizi ordan paylaşsak çok güzel olurdu.
Diğer topikte de yazdım..Gerçekten kızlar niye topikler ayrıldı,kafamız karıştı,nerede ,neyi paylaşacağız anlamış değilimakannehir
arkadaşlar 2 sayfa muhabbeti olmuş konuya değinmek istiyorum hepimiizn ortak noktası annelik tabiki ama bazı düşünceler değişik fikir ayrılıkları oluyor kısacası bazı ufak ta tartışmalar çıktı çok ayrıntılı yazmayacağım kimse kimseye taraf yandaş değil burda kim nereye yazmak istiyorsa oraya yazsın ikisine birdende yazabilirsiniz diğer topik aslında bu topiktende önce açılmıştı yani buraya hırs oldun diye yeni açılan bişey değil onuda ayrıca belirtmek isterim burda takılmak istemeyenler ordan devam etmeye karra verdilerr ben ütün arkadaşlarımı seviyorum o yüzden iki taraftada varımm
ben sadece bu başlıkta yazışıyoruz sanıyordum.. başka neresi var du bi bakayım..
ben de artık aranızdan ayrılacağım,
ramazan sonrası taşınmam dolayısıyla netimi iptal ediyorum,
zaten mutlu olduğum sürece bir yerlerde kalmaya vardım her daim,
Şimdi de yeni evimde daha geniş daha güzel bir yerde kafamın daha sakin olacağı bir yerde,canım ailemle olacağım..
girebilirm giremem,topik devam eder,etmez,
beni tanıyan seviye çerçevesinde ve seviye çerçevesi dışında nasıl biri olduğumu anlamıştır sanırım,
her zaman samimi sohpetleriniz dertleşmeleriniz için telefonum açık olacak inşallah,
benimde rahatsız edeceğim bazı canım arkadaşlarım olur telefonla,
gerekli iletişim bilgilerimiz birbirimizde var sanıyorum,
annemlerden yada başka yerden girebildiğim ölçüde facede bulunurum belki,oradan da konuşup yazışabiliriz,
fakat netim olmayacağı için buralarda rutin devamlılığımı sağlayamayacağım..
bütün topik arkadaşlarımın yavrularının sağlıkla büyümlerini,
annelerinin de dünyadaki en mutluu,en uykuluu,en güzell,en yürekli,en becerikli,en akıllı,en en en en anneler olmasını dilerima.s...
Halemin ilk adımları geldi cananıımmm,darısı başınıza sağlıkla inşallahh
ben de senin doğumgününü faceden kutladım ama burdan da kutlayayım,
güzel yüreğinle yeni yaşında güzel tecrübelerin olsun yeni yaşında inşallah..
ayy iaşlahh bende yürüdkleri o güzel günleri göreyimmmHalemin ilk adımları geldi cananıımmm,darısı başınıza sağlıkla inşallahh
çok teşekkürlerrr bende seni çok öpüyorummmCanan canım dogum günün kutlu olsun...
Yavrularınla uzun güzel ömür olsun inş.. Öptüm kocaman seni ve tontişlerini..
Hymarry cok üzüldüm gidişine ben ilk seninle tanıştim senden ögrendim samimi davranmam beni buraya bagladı her zaman söylerim tanımasamda cok sevdigim insanlar arasındasın..
Hayırlı büyüt yavrularını RAbbim darlık göstermesin...
tarihçi medine cennet teşekkür ederim arkadaşlarım,
fakat bir sitem değil bu tabiki,
burası benim ve bizim topiğimiz sonuçta,
ve ben buralarda çok güzel zamanlar geçirdim,yine de fırsat buldukça girerim inşallah,
sadece artık interneti kapatma başvurusunda bulundum,ne zaman kesilirse artık diye haber vereyim istedim.
Bayram sonrası taşınacağım,tekrar bir telefon ve net başvurum olur mu bilemiyorum da,
Yoksa ben ortadan kaybolup ta aman nerelerdesin tezahüratlarına girişmeyi düşünme bilirsiniz beni
Tarihçi teşekkür ederim canım Hale için dualarına,
fakat şimdilik sadece 3-4 adım atıyor,fakat bağımsız olmak gayretiyle de sanırım en geç yaşına tamamen yürümüş olur,
bu yürüme işleri için çok ilginç girişimler var biliyormusun,duydun mu hiç
mesela oklavayla yürütüyorlar,
yada cuma çıkışı eşikte sallıyorlar falan sempatiksalakcinni
Halemin ilk adımları geldi cananıımmm,darısı başınıza sağlıkla inşallahh
evet canım,aa ilk defa duyuyorum çabuk yürümesi içinmi yapıyolar bunlarıııı
teşekkür ederimm,daha erken olsun sizin inşallah canımyerimsenibenne güzel canım.. bizlerde günleri görebiliriz inşallah... olumunekankayizsmile
evet canım,
cuma iş, biraz daha zor da,Ptesiden Perşembeye günde şöyle sık sık oklavanın bi ucundan sen bi uundan yavru tutuyor,bu süre içinde yürümeye alışıyorr-muşşşşsempatiksalakcinni
ama tabi sanırım bunu yapmak için önce çocuğun ayakta durabilmesi gerekira.s
teşekkür ederimm,daha erken olsun sizin inşallah canımyerimseniben
o nedemek,nasıl oluyor kayramm yyaaw,düşmesin diyede köstek keserler
günaydıııııııııııınnnna.s.
o nedemek,nasıl oluyor kayramm yyaaw,
bizimki çok düşüyor daeyvahedigeldismile
günaydın canım beniimm,
nasılsın,kızlar nasıl annesi,uyuyolarlardır bu ara aklinialirimsmile
doğum günü için bişeyler düşünüyorum,geliştiricez bakalım tarihççiiikaydirigubbakcemile5
şu senin magnetlerden ne kadar önce istemek gerekir,
çok sürüyor mu gelmesei?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?