cuma vakti yaparlar onuda....... tam hatırlayamıyorum annem gelince sorarım....ayrıca şimdi düşmesi normal yeni yürüyor çocuk yaa. düşekalka yürücek kuzucum
sor bakalım canım sana zahmet,
ya şu eşikten atlatma işi var bir Cuma çıkışı ama acaba bu o mu?
hee düşüyor,düşsün varsın ama hani en aza indirsek,
bir haftadır çocuğun düştüğü doğduğundan beri düşmedi vallahasempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
canım doktorlar,en azından bizm kendi doktorumuz sütaş babymix i güvenle verebilirsin dedi,merhaba
arkadaslar su danino yada sütas vb markaların meyveli yoğurtlarını veriyomusunuz coğu kisi verme iyi değil tarzında biseyler dedi
hymary canım su doğum günüplanlarını biraz acsana bende ayın 19unda yaapıcam belki kopya cekerim...opuyorumnanaktan
olabilir,sence batıl değil mi................
delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis Şeniz :sm_cool:kuşuuumm magnetler iki günde geldi canım ama sen istanbuldasın belki daha çabuk geliraayy ne güzeel bi daha yapasım geldikaydirigubbakcemile3her ayrıntıyı istiyom bak ona göre opuyorumnanaktan
hymarryiiiiiimmm benim elfin dün iki adım attı,melina da taytay duruyooo:))
delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis Şeniz :sm_cool:
maşallahhhh kuzularımaaaaaaaaaaaaaaaaa,sağlıkla kazasız belasız koşsunlar annesiiiiiopuyorumnanaktan
iyi günlere yürüsünler adım atsınlar,
hayırlı işlerin,hayırlı kimselerin arkasından yürüsünler inşallahhhh:Saruboceq:
amaniinnn koptum beennn ne kadar sevindiiimmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım ayrıntılar facede fotoğraf fotoğraf paylaşırım,
inşallah arzu ettiğim gibi olurrr:hulya:
Ayh müthiç dular hepsine katılarak amin diyorum yavrularnız hayırla koşup büyüsünler inş.
cennet canım kafamda bazı özel şeyler var,
kostümle,evdeki süs konseptiyle falan,,
çünkü sözüm meclisten dışarı,yazdıklarım koylanaıp yapışıtırılıyor,sonra kendi fikirleri gibi ortaya dökülüyor,sonra yine ben ukala oluyorum diye yazmak istemiyorum ama artık o kadarı da yuh olur herhalde,
burda benim ve herkesin amacı sammi paylaşım olmalı,ben hep böyle yaptım seve seve,fakat bundan sonra görürsem çok fena yapıcam..
şimdi canım,klasik olarak kızlarıma hamileliğimde yada doğduklarında dinlediğim şarkıları topluyorum şimdi aklıma geldikçe,onları ardarda çalacağım sürekli
sonra televizyonda kızların doğum anından itibaren tüm fotoları slaytlar halinde döndüreceğim,
bir de tarihçi kuzum da böyle düşünmüştü ve uyguladı,pastalar her birine özel olacak,yani iki çocuğuma iki pasta kesitreceğim,
iki çocuğma da iki ayrı "iyi ki doğdun" şarkısı söyleceğiz inşallah..
en güzeli de kızlarıma uğur böceği kıyafeti arıyorum,olmadı bir yer var oraya diktireceğim,pastalarımız da uğur böcekli olacak,
yine bu fikir ve uygulama da tarihçi den,bir de sanırım açelya arkadaşım da uyguladı bunu,gelen misafirlere magnet yani buzdolabı mıknatısı vericem,onda da uğur böceği figürleri olacak,
bir de en önemlisi ogün yada ertesi gün olabilir,babamızla beraber ailece sütüdyoda fotoğraf çektireceğiz inşallahhopuyorumnanaktan..
ayyy tarihçiii ben de sabırsızlanıyorummmmmmmmdelikafadulden
CANIM BENİİİİMM,TATLI DİLLİ ARKADAŞIIMM NE GÜZEL DUALAR BUNLARopuyorumnanaktanALLAH HEPİMİZİN YAVRULARINA HEP HAYIRLI,GÜZEL ADIMLAR ATTIRSIN İNŞALLAH:Saruboceq:delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis Şeniz :sm_cool:
maşallahhhh kuzularımaaaaaaaaaaaaaaaaa,sağlıkla kazasız belasız koşsunlar annesiiiiiopuyorumnanaktan
iyi günlere yürüsünler adım atsınlar,
hayırlı işlerin,hayırlı kimselerin arkasından yürüsünler inşallahhhh:Saruboceq:
amaniinnn koptum beennn ne kadar sevindiiimmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım ayrıntılar facede fotoğraf fotoğraf paylaşırım,
inşallah arzu ettiğim gibi olurrr:hulya:
AAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYY KIZ SENİN ADINA BEN DE ÇOOK HEYECANLANDIMalkisalkisalkishihoyyytkaydirigubbakcemile2DÖRT GÖZLE BEKLİYOM FOTOLARIcennet canım kafamda bazı özel şeyler var,
kostümle,evdeki süs konseptiyle falan,,
çünkü sözüm meclisten dışarı,yazdıklarım koylanaıp yapışıtırılıyor,sonra kendi fikirleri gibi ortaya dökülüyor,sonra yine ben ukala oluyorum diye yazmak istemiyorum ama artık o kadarı da yuh olur herhalde,
burda benim ve herkesin amacı sammi paylaşım olmalı,ben hep böyle yaptım seve seve,fakat bundan sonra görürsem çok fena yapıcam..
şimdi canım,klasik olarak kızlarıma hamileliğimde yada doğduklarında dinlediğim şarkıları topluyorum şimdi aklıma geldikçe,onları ardarda çalacağım sürekli
sonra televizyonda kızların doğum anından itibaren tüm fotoları slaytlar halinde döndüreceğim,
bir de tarihçi kuzum da böyle düşünmüştü ve uyguladı,pastalar her birine özel olacak,yani iki çocuğuma iki pasta kesitreceğim,
iki çocuğma da iki ayrı "iyi ki doğdun" şarkısı söyleceğiz inşallah..
en güzeli de kızlarıma uğur böceği kıyafeti arıyorum,olmadı bir yer var oraya diktireceğim,pastalarımız da uğur böcekli olacak,
yine bu fikir ve uygulama da tarihçi den,bir de sanırım açelya arkadaşım da uyguladı bunu,gelen misafirlere magnet yani buzdolabı mıknatısı vericem,onda da uğur böceği figürleri olacak,
bir de en önemlisi ogün yada ertesi gün olabilir,babamızla beraber ailece sütüdyoda fotoğraf çektireceğiz inşallahhopuyorumnanaktan..
ayyy tarihçiii ben de sabırsızlanıyorummmmmmmmdelikafadulden
Hymary çok ayrıntılı ve özel düşünmüşsün.Kızlar çok şanslı valla.Nice sağlıkla yeni yeni yaşlar kutlayın inşallah.
Bizde kısmet olursa bayramdan sonra mevlüdümüzü okutmayı düşünüyoruz.
Oğluma mevlüt kıyafeti aldım,papyonu bile var minicik,bende magnet yaptırdım,biberon şeklinde,daha şekerlerini koymadım içine tülleride duruyor.
Bizde doğumgünü hazırlıkları yaparız inşallah,daha çok var ama olsun.
kızlar doğumgünü ve mevlüt süslemelerinden bahsetmişsiniz, pekiii siz doğumda yaptırmış mıydınız magnet ya da bööle lavantalı şekerledern filan, bi de hastane odasını süslemişmiydiniz? üzerinde kundakta bbek olan çikolatalardan alıcam ama diğerlerini de yapsam mıııı gereksiz mi bilemedim, ne dersiniz?
CANIM BENİM ALLAH ALİ YAĞIZIN DAMATLIKLARINI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:
Hymarry,ne güzel planlar yapmışsın çok hoşuma gitti.darısı başımıza İnşallah.acaba bende diyorum Allah Nasip edipde 6 aylık olursak yarım yaşlarını mı kutlasam,çok hevesleniyorum ya :)
bizde bayramdan sonra mevlüt yapıcaz İnşallah ama mevlüt şekeri olarak şu magnetlerden mi yapsam yoksa bebek şekerleri mi alsam bilemedim şimdi.sizce hangisi daha hoş
ve uygun olur?
çok teşekkür ederimm artvinli güzel sözlerin iltifatların içincanım,Hymary çok ayrıntılı ve özel düşünmüşsün.Kızlar çok şanslı valla.Nice sağlıkla yeni yeni yaşlar kutlayın inşallah.
Bizde kısmet olursa bayramdan sonra mevlüdümüzü okutmayı düşünüyoruz.
Oğluma mevlüt kıyafeti aldım,papyonu bile var minicik,bende magnet yaptırdım,biberon şeklinde,daha şekerlerini koymadım içine tülleride duruyor.
Bizde doğumgünü hazırlıkları yaparız inşallah,daha çok var ama olsun.
ayyyy yerim melina mı yaaaaaCANIM BENİİİİMM,TATLI DİLLİ ARKADAŞIIMM NE GÜZEL DUALAR BUNLARopuyorumnanaktanALLAH HEPİMİZİN YAVRULARINA HEP HAYIRLI,GÜZEL ADIMLAR ATTIRSIN İNŞALLAH:Saruboceq:
AAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYY KIZ SENİN ADINA BEN DE ÇOOK HEYECANLANDIMalkisalkisalkishihoyyytkaydirigubbakcemile2DÖRT GÖZLE BEKLİYOM FOTOLARIALLAH HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLA,MUTLULUKLA YAPMAYI NASİP ETSİN CANIM ARKADAŞIIM BENİMopuyorumnanaktan
HAY ALLAH BENİM ŞU MELİNAM PEK ALEM İÇERİ KARA SİNEK GİRMİŞ YAKALICAM DİYE TELEF OLDU PUHAHHAAAAdelikafadulden
aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:CANIM BENİM ALLAH ALİ YAĞIZIN DAMATLIKLARINI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:
canım ben evimden çok uzakta doğumumu yapmıştım doktorum orda olduüğu için,bu yüzden çok ziyaretçim olmamıştı,kızlar doğumgünü ve mevlüt süslemelerinden bahsetmişsiniz, pekiii siz doğumda yaptırmış mıydınız magnet ya da bööle lavantalı şekerledern filan, bi de hastane odasını süslemişmiydiniz? üzerinde kundakta bbek olan çikolatalardan alıcam ama diğerlerini de yapsam mıııı gereksiz mi bilemedim, ne dersiniz?
yavrukirpi sağol canım annem falan önce sapıttın dedi ama ben sonra eğer benim kadar değer verirlerse çeyizlerine falan koyarlar belki dedümsempatiksalakcinnibu arada hymarry bebişlerin tahliye kıyafetlerini çerçeveletmek enteresan ve hoş bir fikir olmuş, uğur böcüğü kostümü de bulursan eminim çoook şirin olur :)
yağız oğlanın papyonlu resimlerini de bekliyorus annesi
kızlar insanların doğuma dair adakları olur ya, hele bizim gibi zor elde edenlerin. ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip olursa, durumu olmayan birine tüp bebek tedavisi sponsoru olmayı adadım. ne kadar önemli ve bazı insanlar için ne kadar ulaşılmaz olduğunu düşünerek, inşallah nasip olur bakalım.
hehehh atraksiyon olsun canım hem doğumgünün provası olur,Hymarry,ne güzel planlar yapmışsın çok hoşuma gitti.darısı başımıza İnşallah.acaba bende diyorum Allah Nasip edipde 6 aylık olursak yarım yaşlarını mı kutlasam,çok hevesleniyorum ya :)
bizde bayramdan sonra mevlüt yapıcaz İnşallah ama mevlüt şekeri olarak şu magnetlerden mi yapsam yoksa bebek şekerleri mi alsam bilemedim şimdi.sizce hangisi daha hoş ve uygun olur?
Canım ben okadar özeniyordumki,odamı süslemeyi,kapıma kapı süsü asmayı,ama alalacele doğuma gidince herşey hayalde kaldı.Kızlardada böyle olmuştu,eşimin sözü vardı ikinciye isteklerin yapılacak diye,ama onunda şartı vardı zamanlı doğum.Amanın bu doğum hepten zamansız oldu.kafamçokkarıştı.
Bence içinde kalmasın bütçen yettikçe hepsini yap derim ben.
Doğum olayı çok özel ve güzel,belkide bu son doğumumuz olacak,niye içimizde kalsınki.
Amiiiiiiiin teyzesi inşallah.Seninde kızlarının gelinlikle elini öptükleri günleri göstersin rabbim inşallah.
canım bence yapabiliyorsan,önden şekerleri dağıt,mevlüt sonundada magnetleri dağıtırsın.Ama birisini yapabilirim dersen,şeker yenilip gidecek,ama magnetler hatıra kalcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?