Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

cuma vakti yaparlar onuda....... tam hatırlayamıyorum annem gelince sorarım....ayrıca şimdi düşmesi normal yeni yürüyor çocuk yaa. düşekalka yürücek kuzucum

cuma vakti yaparlar onuda....... tam hatırlayamıyorum annem gelince sorarım....ayrıca şimdi düşmesi normal yeni yürüyor çocuk yaa. düşekalka yürücek kuzucum

sor bakalım canım sana zahmet,
ya şu eşikten atlatma işi var bir Cuma çıkışı ama acaba bu o mu?
hee düşüyor,düşsün varsın ama hani en aza indirsek,
bir haftadır çocuğun düştüğü doğduğundan beri düşmedi vallahasempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

merhaba
arkadaslar su danino yada sütas vb markaların meyveli yoğurtlarını veriyomusunuz coğu kisi verme iyi değil tarzında biseyler dedi
hymary canım su doğum günüplanlarını biraz acsana bende ayın 19unda yaapıcam belki kopya cekerim...opuyorumnanaktan

sence batıl değil mi................

canım doktorlar,en azından bizm kendi doktorumuz sütaş babymix i güvenle verebilirsin dedi,
elmalısı var,onu sevmiyorlar benimkiler sadesini veriyorum,
daninoya güvenmiyorum şahsen..
sence batıl değil mi................
olabilir,
fakat tabiki inancımız sadece bu dayanaklara güvenmek değil,
dualar ve Allahtan istemek en önemlisi tabi,
ama benim nedense böyle bir yanımda var sanırım hocam :kedi:
seviyorum böyle işleri sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis Şeniz :sm_cool:
maşallahhhh kuzularımaaaaaaaaaaaaaaaaa,sağlıkla kazasız belasız koşsunlar annesiiiiiopuyorumnanaktan
iyi günlere yürüsünler adım atsınlar,
hayırlı işlerin,hayırlı kimselerin arkasından yürüsünler inşallahhhh:Saruboceq:
amaniinnn koptum beennn ne kadar sevindiiimmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım ayrıntılar facede fotoğraf fotoğraf paylaşırım,
inşallah arzu ettiğim gibi olurrr:hulya:

Hymarry canım hadi hayırlsı hemen yürüler inş.
Valla benim ödüm kopar artık düşeçekler die her anın bir zorlugu var sanırım...

Ayh müthiç dular hepsine katılarak amin diyorum yavrularnız hayırla koşup büyüsünler inş.

cennet canım kafamda bazı özel şeyler var,
kostümle,evdeki süs konseptiyle falan,,

çünkü sözüm meclisten dışarı,yazdıklarım koylanaıp yapışıtırılıyor,sonra kendi fikirleri gibi ortaya dökülüyor,sonra yine ben ukala oluyorum diye yazmak istemiyorum ama artık o kadarı da yuh olur herhalde,
burda benim ve herkesin amacı sammi paylaşım olmalı,ben hep böyle yaptım seve seve,fakat bundan sonra görürsem çok fena yapıcam..

şimdi canım,klasik olarak kızlarıma hamileliğimde yada doğduklarında dinlediğim şarkıları topluyorum şimdi aklıma geldikçe,onları ardarda çalacağım sürekli
sonra televizyonda kızların doğum anından itibaren tüm fotoları slaytlar halinde döndüreceğim,
bir de tarihçi kuzum da böyle düşünmüştü ve uyguladı,pastalar her birine özel olacak,yani iki çocuğuma iki pasta kesitreceğim,
iki çocuğma da iki ayrı "iyi ki doğdun" şarkısı söyleceğiz inşallah..
en güzeli de kızlarıma uğur böceği kıyafeti arıyorum,olmadı bir yer var oraya diktireceğim,pastalarımız da uğur böcekli olacak,
yine bu fikir ve uygulama da tarihçi den,bir de sanırım açelya arkadaşım da uyguladı bunu,gelen misafirlere magnet yani buzdolabı mıknatısı vericem,onda da uğur böceği figürleri olacak,

bir de en önemlisi ogün yada ertesi gün olabilir,babamızla beraber ailece sütüdyoda fotoğraf çektireceğiz inşallahhopuyorumnanaktan..

ayyy tarihçiii ben de sabırsızlanıyorummmmmmmmdelikafadulden

Son düzenleme:
Ayh müthiç dular hepsine katılarak amin diyorum yavrularnız hayırla koşup büyüsünler inş.

sağol canımmm,herşey hepimizin yavruları için en güzeli olsunn,
pozitif düşünce,hayır dua,sağlıklı evlatlarr demek inşallahh:lepi:

Hymary çok ayrıntılı ve özel düşünmüşsün.Kızlar çok şanslı valla.Nice sağlıkla yeni yeni yaşlar kutlayın inşallah.

Bizde kısmet olursa bayramdan sonra mevlüdümüzü okutmayı düşünüyoruz.
Oğluma mevlüt kıyafeti aldım,papyonu bile var minicik,bende magnet yaptırdım,biberon şeklinde,daha şekerlerini koymadım içine tülleride duruyor.
Bizde doğumgünü hazırlıkları yaparız inşallah,daha çok var ama olsun.

CANIM BENİİİİMM,TATLI DİLLİ ARKADAŞIIMM NE GÜZEL DUALAR BUNLARopuyorumnanaktanALLAH HEPİMİZİN YAVRULARINA HEP HAYIRLI,GÜZEL ADIMLAR ATTIRSIN İNŞALLAH:Saruboceq:
AAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYY KIZ SENİN ADINA BEN DE ÇOOK HEYECANLANDIMalkisalkisalkishihoyyytkaydirigubbakcemile2DÖRT GÖZLE BEKLİYOM FOTOLARIALLAH HAYIRLISIYLA,SAĞLIKLA,MUTLULUKLA YAPMAYI NASİP ETSİN CANIM ARKADAŞIIM BENİMopuyorumnanaktan

HAY ALLAH BENİM ŞU MELİNAM PEK ALEM İÇERİ KARA SİNEK GİRMİŞ YAKALICAM DİYE TELEF OLDU PUHAHHAAAAdelikafadulden

CANIM BENİM ALLAH ALİ YAĞIZIN DAMATLIKLARINI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

kızlar doğumgünü ve mevlüt süslemelerinden bahsetmişsiniz, pekiii siz doğumda yaptırmış mıydınız magnet ya da bööle lavantalı şekerledern filan, bi de hastane odasını süslemişmiydiniz? üzerinde kundakta bbek olan çikolatalardan alıcam ama diğerlerini de yapsam mıııı gereksiz mi bilemedim, ne dersiniz?

bu arada hymarry bebişlerin tahliye kıyafetlerini çerçeveletmek enteresan ve hoş bir fikir olmuş, uğur böcüğü kostümü de bulursan eminim çoook şirin olur :)

yağız oğlanın papyonlu resimlerini de bekliyorus annesi

kızlar insanların doğuma dair adakları olur ya, hele bizim gibi zor elde edenlerin. ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma almak nasip olursa, durumu olmayan birine tüp bebek tedavisi sponsoru olmayı adadım. ne kadar önemli ve bazı insanlar için ne kadar ulaşılmaz olduğunu düşünerek, inşallah nasip olur bakalım.

Hymarry,ne güzel planlar yapmışsın çok hoşuma gitti.darısı başımıza İnşallah.acaba bende diyorum Allah Nasip edipde 6 aylık olursak yarım yaşlarını mı kutlasam,çok hevesleniyorum ya :)

bizde bayramdan sonra mevlüt yapıcaz İnşallah ama mevlüt şekeri olarak şu magnetlerden mi yapsam yoksa bebek şekerleri mi alsam bilemedim şimdi.sizce hangisi daha hoş ve uygun olur?

Canım ben okadar özeniyordumki,odamı süslemeyi,kapıma kapı süsü asmayı,ama alalacele doğuma gidince herşey hayalde kaldı.Kızlardada böyle olmuştu,eşimin sözü vardı ikinciye isteklerin yapılacak diye,ama onunda şartı vardı zamanlı doğum.Amanın bu doğum hepten zamansız oldu.kafamçokkarıştı.

Bence içinde kalmasın bütçen yettikçe hepsini yap derim ben.
Doğum olayı çok özel ve güzel,belkide bu son doğumumuz olacak,niye içimizde kalsınki.

Amiiiiiiiin teyzesi inşallah.Seninde kızlarının gelinlikle elini öptükleri günleri göstersin rabbim inşallah.

canım bence yapabiliyorsan,önden şekerleri dağıt,mevlüt sonundada magnetleri dağıtırsın.Ama birisini yapabilirim dersen,şeker yenilip gidecek,ama magnetler hatıra kalcak.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederimm artvinli güzel sözlerin iltifatların içincanım,
eğer hepsini yapmayı başarabilirsem çok güzel olur Allah kısmet ederse,
bunları herkes yapabilir,düşünebilir,paylaştıkça büyüyor işte fikirler,
önemli olan gönüller bir olsunopuyorumnanaktan

ay o mevlüt kıyafetlerineeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
hele erkeklerin papyonlu kıravatlı olmuyor mu yaaaadelikafaduldenopuyorumnanaktan
inşallah her şey düşündüğün gibi olur:hulya:
herşey güzel olurropuyorumnanaktan
canım açıkçası şimdi düşünüyorum benim ilk zamanlarım hep koşturma ile geçti,
hala öyle bazı özel işler için bile dışarı çıkamıyorum,bu yüzden benim mevlüdüm karmakarışık olmuştu,
çok kişi davetliydi kızları beni merak eden her akrabamız,her dostumuz gelmişti sağolsunlar ama kalablık olunca çocuklar nerdee,ben nerdeeee,falan olmuştum yaa,istediğim gibi olmamıştıkafamçokkarıştı
ayyyy yerim melina mı yaaaaa,
bir sineğin peşinden koşan bir delü kız düşünüyorum da kafamda bayıldım bu manzarayadelikafadulden:roflol:
bu gibi şeyleri videoya çekiyorsundur dimi hayatım,
biz otu boku çekiyoz daa sempatiksalakcinni

güzel szölerine çok teşekkür ediyorum canım benim,
sayende de paylaştıkça büyüor işte bu fikirlerŞeniz

aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
canım ben evimden çok uzakta doğumumu yapmıştım doktorum orda olduüğu için,bu yüzden çok ziyaretçim olmamıştı,
olmaz diye bu işlere girişmemiştim,
bir de erken doğum riskiyle erken haftalarda cerrahpaşada yatmıştım,
buyüzden ondan sonraki haftalarımı hep yatarak geçirmiştim,olmamıştı,
ama herşeyi muhakkak atlamadan uygulayın,
ben çok pişmanımmmmmmmmm:çok üzgünüm:
yavrukirpi sağol canım annem falan önce sapıttın dedi ama ben sonra eğer benim kadar değer verirlerse çeyizlerine falan koyarlar belki dedümsempatiksalakcinni
kostümü de dikecek bir arkadaşım var,
kendi kızına da 1 yaş için bir arı kostümü dikmişti,burda fotosunu paylaşayım,
inanılmaz becerikli bir kadınnnsositososito
harika düşünmüşsün sen de canımopuyorumnanaktan,
ciddi sıkıntıları olup hala yavrularına kavuşamayan çok insna var,Allah hepsinin kucağını lutfuyla dolsursun inşallahh:Saruboceq:..
hehehh atraksiyon olsun canım hem doğumgünün provası olur,
bakarsın ne oluyor,ne olmuyor,çok da güzel olur ..
magnet güzel fikri bence yaa,
verdiklerin dolabına asıyorlar falan,hoş bir hatıra duruyor açıkçası,bebek şekeri de güzsel tabi ki ama arada derede kaybolup gidiyor bencce tabii:hulya:

aynen katılıyorum artvinli,
ben de yapamadım,
herkes yapsın diyorum ben deeeekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…