merhabalar ikiz anneleri...genelde ikisi birden kucak istiyo,ikisi birden acıkıyo,ikisi birden kaka yapıyo..ama birlikte uykuya daldıkları enderdi...ev birden öyle sessizleştiki..bende ne yapacağımı şaşırdım,kitap mı okusam,yemek mi yesem,duş mu alsam,tv mi seyretsem...hepsi lüks olmuş artık..alışmayım diye yine nete bakıyım dedim..
benimkilerinde banyosu olay...oğlan bayılıyo suya ama kız çığlık çığlığa..tek başıma yıkamaya cesaret edemedim henüz..bakalım babaları erken gelirse ve yorgun olmazsa bu akşam bıcı bıcı..
banyo deyince biz kulakları pamukla tıkayıp yıkıyoruz,banyodan çıkınca kuru tülbentle kulakların içini temizliyoruz..kulak çöpünede cesaret edemedim ama 2.gün olmadan kulaklar yine leş..her bebektemi böyle,yoksa bu yöntemle temizlenemiyo mu anlamadım
ayy canım çok sağol valla..wavy sana da çok teşekkürler peyniri de denicem bakıyım..biz de şurda 2 hafta sonra geçiyoruz ek gıdalara yavaş yavaş kısmetse..bakalım dr amca nasıl bi yol çizicek bize..Ay wavyimmmmmmm rüya gibi ya...senin avatarı gördüm ya içim çoştu inan..oy oyyyyyyyyyy yerim ben seni...verme o bisküviyi boşver...bak nasıl yapıyorum..15 kaşık un,100 gr tereyağı,1 çay bardağı pekmez doğal çubuk vanilya bulursan koku vermesi açıısndan koyabilirsin ama ben koymuyorum..yoğuruyorum bunları..hamuru açıp kurabiye kalıplarıyla kesiyorum ...minik kalıplarım var..ama bardakla da kesersin,bıçakla bisküvi formunda da kesersin..yağlı kağıdı fırın teline seriyorum..önceden ısıttığım 170 derecelik fırında 10 dk pişiriyorum...hemen çıkar sertleşmesin..sonra sıcak sıcak kapalı saklama kabıma alıyorum...oh mis gibi içim de rahat..
iyi tatlım uğraşıyoruz işte veletlerle..aslında açık hep telefonum ama çekmedi heralde..uygunsan ben arıyım seni şimdi..burçin aradım telin kapalıydı... nbr?
ayy ne sıcak yaaaa..boğulucam artık..çocuklarla cıbıl cıbılım..bıcı bıcı farz oldu artık :))
bu arada sorum vaaarrrr : benim akide şekerlerim her mamadan sonra gaz çıkarmanın hemen ardından kusuyolar..bazen çok fazla bazen azıcık..bıktım üst baş değiştirmekten yahu...bi de heralde doğarken analarının şeyinden çıkmadıkları için kafalarından ne geçirirsem feryat figanlar..ısırıcam tontik bacaklarını bunların yaaa :))
ayy ne sıcak yaaaa..boğulucam artık..çocuklarla cıbıl cıbılım..bıcı bıcı farz oldu artık :))
bu arada sorum vaaarrrr : benim akide şekerlerim her mamadan sonra gaz çıkarmanın hemen ardından kusuyolar..bazen çok fazla bazen azıcık..bıktım üst baş değiştirmekten yahu...bi de heralde doğarken analarının şeyinden çıkmadıkları için kafalarından ne geçirirsem feryat figanlar..ısırıcam tontik bacaklarını bunların yaaa :))
kızlar herkese hayırlı günler..bişi sorucam tecrübeli annelere su vermeye ne zaman başladınız..hep takip etmeye çalışıyorum kızlarım pek cadı fırsat vermiyolar biri emiyo şuan kucağımda diğeri uyuyo...
valla canım bende bu sabah kulaklarının bu kadar dolu olduğunun farkına vardım kulaklarının arkasıda mama kaçıyor herhalde sarı bir kir gibi olmuş ıslak pamukla temizledim sonra kuruladım ama kulaklarının içi için dr a sormam lazım kontrolümüzde yeni oldu haziranın sonunda diğer kontrol bende ucunu temizledim bir damla şart hakikaten
burda hava çok sıcak bide gök gürlüyor yağmur gelicek galiba benim bebişler bu havada bana işkence ye devam ediyolar ağlayıp duruyolar ya uyumak isytemiyolar zor uyuttum
doruğumu emzirdim yatağına yatırdım uyudu
ecemide aldım yatağıma yatırdım orda dalana kadar beraber yattık tişörtümü tuttu zilli gitme der gibi
sonra çamaşırları vardı makinede onları asayım dedim astım bi baktım benim oğlan feryat figan
zaten sersem gibiyim tansiyonum düştü bugün herhalde sonra kızda başladı
ben salonda bilgisayardayım onlar diğer odalarda zayıflarsam odalardan diğerine geçmekten olucak herhalde
burçin canım gaz çıkarırken benimkilerde azcuk kusuyolar. onları mide bizimki kadar aşağıda değil e minik kelebek onlar. ondan olsa gerek. ay benimkilerde kafadan bişey geçirince bas bas bağırıyolar. tabi rahata alıştılar pırt diye doğu verdiler dediğin gibi:roflol:ay ısıırr ısıır kı benim içinde ısırrropuyorumnanaktanayy ne sıcak yaaaa..boğulucam artık..çocuklarla cıbıl cıbılım..bıcı bıcı farz oldu artık :))
canım ben besledikten sonra bir 5 dakika yatırıyorum sonra gazını çıkarıyorum şimdi sadece öğürüüyolar ama kusmuyorlar bu sefer bide mamamayı bir seferde bitirtmiyorum 120 cc belki 4 kerede bitiriyor çok aç oldularmı cok cok çekiyolar çok hızlı çünkü gece ise eğer uykudan uyanırda beslersem çıkarmıyorum direk yatırıyorum bi şeyde olmadı daha direk uyuyolar hemen çünkü
annenesi geldi kızımı aldı götürdü oğluşumla kaldık şimdi oda bakınıyor emziği ağzında
valla tecrübeli değilim ama yinede ben böyle yapıyorum
gittiğim drların hepsi su verme diyor hem emiyolar hemde mamada su var gerekmezmiş
ama bende şöyle düşündüm bizde çorba içiyoruz ama suyun yeri başka ben2 aylıktan sonra kaşıkla 2 3 kere 3 4 kaşık verdim ama bugün biberona koydum verdim oğluşum cok cok götürdü ama kız istemedi şimdi gene verdim gene içti oğlum çok değil tabii toplasan 20 cc falan yani
120 cc diyince duraksadım. yaw benimkiler ğpek iştahsız sanırım 120 cc yi zor içiyolarbilmiyorumkismile
canım kulaklarının arkasındaki mama falan değil. konak. benim yarenin cildide konağa çok yatkın bi keresinde olmuştu. bende sudokrem var onu sürmüştüm biraz bekledikten sonra silmiştim. sende z. yağı sür yumuşasın sonra sil çıkar:))
120 cc diyince duraksadım. yaw benimkiler ğpek iştahsız sanırım 120 cc yi zor içiyolarbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?