Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kevser canım turkcellim evin içinde kayıp şarjı bitmiştir.ben buluncaarıyım seni. yada istersen avea var onumarayı özelden atayım..

hımm anladım cnm yasamadan bılermıcez anlasılan ıns emerler ya zaten goguslerım koccaman oldu :)emerlerde hakkını verırım bende ıns bu koca goguslerın vzemuszemus

bademcik canım kulak kiri yarenimde çok oluyordu. tülbentle temizliyordum. dra gittiğimizde baktı kir çok fazla olduğu için kulak zarı görünmüyordu. sesi hışırtılı duyar rahatsız eder demişti bir damla verdi. o bayağı rahatlattı bizi. sende sor druna derim.

valla canım bende bu sabah kulaklarının bu kadar dolu olduğunun farkına vardım kulaklarının arkasıda mama kaçıyor herhalde sarı bir kir gibi olmuş ıslak pamukla temizledim sonra kuruladım ama kulaklarının içi için dr a sormam lazım kontrolümüzde yeni oldu haziranın sonunda diğer kontrol bende ucunu temizledim bir damla şart hakikaten

burda hava çok sıcak bide gök gürlüyor yağmur gelicek galiba benim bebişler bu havada bana işkence ye devam ediyolar ağlayıp duruyolar ya uyumak isytemiyolar zor uyuttum

doruğumu emzirdim yatağına yatırdım uyudu

ecemide aldım yatağıma yatırdım orda dalana kadar beraber yattık tişörtümü tuttu zilli gitme der gibi

sonra çamaşırları vardı makinede onları asayım dedim astım bi baktım benim oğlan feryat figan

zaten sersem gibiyim tansiyonum düştü bugün herhalde sonra kızda başladı

ben salonda bilgisayardayım onlar diğer odalarda zayıflarsam odalardan diğerine geçmekten olucak herhalde

yağmur yağacak galiba ben daha yeni astığım şu çamaşırları toplayım daha makinede yeni sıkılanlar da var içeri asayım benimkiler bağırıyorrrrrrrrrrrrrr çok sıcakkkkkkkkkkk

kızlar herkese hayırlı günler..bişi sorucam tecrübeli annelere su vermeye ne zaman başladınız..hep takip etmeye çalışıyorum kızlarım pek cadı fırsat vermiyolar biri emiyo şuan kucağımda diğeri uyuyo...

ayy canım çok sağol valla..wavy sana da çok teşekkürler peyniri de denicem bakıyım..biz de şurda 2 hafta sonra geçiyoruz ek gıdalara yavaş yavaş kısmetse..bakalım dr amca nasıl bi yol çizicek bize..
burçin aradım telin kapalıydı... nbr?
iyi tatlım uğraşıyoruz işte veletlerle..aslında açık hep telefonum ama çekmedi heralde..uygunsan ben arıyım seni şimdi..

ayy ne sıcak yaaaa..boğulucam artık..çocuklarla cıbıl cıbılım..bıcı bıcı farz oldu artık :))
bu arada sorum vaaarrrr : benim akide şekerlerim her mamadan sonra gaz çıkarmanın hemen ardından kusuyolar..bazen çok fazla bazen azıcık..bıktım üst baş değiştirmekten yahu...bi de heralde doğarken analarının şeyinden çıkmadıkları için kafalarından ne geçirirsem feryat figanlar..ısırıcam tontik bacaklarını bunların yaaa :))

canım ben besledikten sonra bir 5 dakika yatırıyorum sonra gazını çıkarıyorum şimdi sadece öğürüüyolar ama kusmuyorlar bu sefer bide mamamayı bir seferde bitirtmiyorum 120 cc belki 4 kerede bitiriyor çok aç oldularmı cok cok çekiyolar çok hızlı çünkü gece ise eğer uykudan uyanırda beslersem çıkarmıyorum direk yatırıyorum bi şeyde olmadı daha direk uyuyolar hemen çünkü

annenesi geldi kızımı aldı götürdü oğluşumla kaldık şimdi oda bakınıyor emziği ağzında

aynen canım aynen üst baş değiştirmekten bıktık hala sıvı bişiler içince kusuyorlar...damla pirince başladığından beri eskikisi gibi kusmuyor... hep önlük takıyoruz...guclubacismile

valla tecrübeli değilim ama yinede ben böyle yapıyorum

gittiğim drların hepsi su verme diyor hem emiyolar hemde mamada su var gerekmezmiş

ama bende şöyle düşündüm bizde çorba içiyoruz ama suyun yeri başka ben2 aylıktan sonra kaşıkla 2 3 kere 3 4 kaşık verdim ama bugün biberona koydum verdim oğluşum cok cok götürdü ama kız istemedi şimdi gene verdim gene içti oğlum çok değil tabii toplasan 20 cc falan yani

canım kulaklarının arkasındaki mama falan değil. konak. benim yarenin cildide konağa çok yatkın bi keresinde olmuştu. bende sudokrem var onu sürmüştüm biraz bekledikten sonra silmiştim. sende z. yağı sür yumuşasın sonra sil çıkar:))
burçin canım gaz çıkarırken benimkilerde azcuk kusuyolar. onları mide bizimki kadar aşağıda değil e minik kelebek onlar. ondan olsa gerek. ay benimkilerde kafadan bişey geçirince bas bas bağırıyolar. tabi rahata alıştılar pırt diye doğu verdiler dediğin gibi:roflol:ay ısıırr ısıır kı benim içinde ısırrropuyorumnanaktan

120 cc diyince duraksadım. yaw benimkiler ğpek iştahsız sanırım 120 cc yi zor içiyolarbilmiyorumkismile

su vermeyin demelerinin sebebi, bebeğin midesi zaten çok küçük suyla boşyere doldurup beslenip gelişmesini engellememek. anne sütünden s ihtiyacını kaşılıyor, su yerine mama meme ver daha ii demişti dr.um. ek gıdaya geçince ihtiyaç var canım suya, çünkü sebze meyve yemeye başlıyorlar...

sağol canım ya deniycem bakalım aklımda

120 cc diyince duraksadım. yaw benimkiler ğpek iştahsız sanırım 120 cc yi zor içiyolarbilmiyorumkismile

ben 120 yada 100 veriyorum çok açlarsa

bazen çünkü 2de yatıp 9 da kalkıyolar bitiriyolar hatta kızım doymazsa bi 30 daha yapıyorum ama 100 garanti bitiyor

3 4 saatte bir yiyiyoruz mamayı ama benim sütümle doyduklarını zannetmiyorum bu yüzden mamacıyız emmeyi çok ağladıklarında susturma aracı olarak kullanıyorum yada sabahları bol olduğu için önce veriyorum ama doymadıklarından mamamız yanımız da oluyor senin bebişlern ayı fazla ek gıda aldıklarından mamayı az yerler herhalde

Bende orada duraksadım..kaydirigubbakcemile3 benimkiler de az içiyor cc olarak hala 150 cc ye gecırme çabasındayım.Ama günlük süt ihtiyaçlarını karşılıyorlar..önemli olan aylık kilo alımları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…