kızlar teşekkürler cevaplar için.ben mevlütte magnet vermeye karar verdim,bebişlerin ismini de yazdırıcam.ama bizim buralar küçük yerler öyle şeyleri bulmak zor,bu tür şeyler ısmarlayabileceğim siteler var mı,yardımcı olurmusunuz bana?
Hymarry,çok yaratıcı fikirleirn var canım ya,bayıldım.keşke netini iptal ettirip gitmesen,senden öğreneceğim çok şey olacaktı:gitme:
kızlar teşekkürler cevaplar için.ben mevlütte magnet vermeye karar verdim,bebişlerin ismini de yazdırıcam.ama bizim buralar küçük yerler öyle şeyleri bulmak zor,bu tür şeyler ısmarlayabileceğim siteler var mı,yardımcı olurmusunuz bana?
Hymarry,çok yaratıcı fikirleirn var canım ya,bayıldım.keşke netini iptal ettirip gitmesen,senden öğreneceğim çok şey olacaktı:gitme:
günaydın tatlım benimm,
Halem pcye girmeme izin vermiyor,çıldırıyor resmen,
biz herşeyi çekiyoruz ne biliyim,görmemişlik dersin ne dersen de,ama büyüdükçe geri dönüp bakmak iyi geliyor
neden böyle ki bu kız yaaweyvahedigeldismile,
benim sarem de pek insan sevmiyor ama,ppooofff,hiç mi insan içine sokmamalı,üstüne mi gitmeli bu işin yaaa?
pazar günü fuara gittik kalabalığın alası vardı orda gıkı çıkmadı dün kendini yırttı arada bi geliveriyo benim çatlaklara analarına çekmişlersempatiksalakcinni
Hay Allahım bi çözebilsemm şunları
acaba olmusuz elektrik aldıkları tipler mi oluyor bunu bi düşünsene:sm_confused:
olabilir ama büyük ihtimalle gelir gider akıllı oldukları içinsempatiksalakcinni
delikafadulden :roflol: yaaaa hayır yaaaaa :roflol:
muhakkak vardır bi sıkıntıları,
gazları mı oluyor,karınları mı doymuyor,arabalarını mı sevmiyorlar,ortam mı sıcak geliyor,
geçen gün bir akrabamın kızı ile bizim arabay abindik,
kız bizim kızların oto koltuklarına bayıldı,illa oturuycam,2.5 yaşında..
biz de Haleyi kucağa aldık,onu oturrtuk,
ama öldür allah kendini bağlatmadı,
sonra arabada ilerlerken,çocuk hık mık zır zır,kızım noluyo dedi,
kız kutum acıyo anne dedi,
aa bi baktık o emniyet kemerinin şeyi altında kalmış şeyinin
yani muhakkak bizimkilerind e sıkıntıları var ama dilleri yok ki söylesinler :sm_confused:
delikafadulden harikaaaa bayıldım canım çok sağol tekrar paylaşım için Şeniz
fakat sence eylül 24 için biraz çıplacık kalmış olmazmı bu kıyafetler
ama belki bunlarla irtibata geçersek bir alternatif düşünürler,
eğer düşündüğüm uğur böcekli konsepti ayarlayamazsam bakıyım buna,melekli var bi de allta,
ben kızları o kanatlarla düşünemiyorum sempatiksalakcinni
bir de hayatım şu uğur böcekli şeyi bi türlü bulamıyorum yaabilmiyorumkismile
aayyyy kıyamamm yazık acımıştır canı kuzunun:bbo:
evet canım yaa Allah'ın izniyle dilleri bi çözülse de anlasak dertlerini yavruların böle çok zor yaa müneccim değiliz kikaydirigubbakcemile3
aynennnn benim aklıma herşey geliyor bişeye sızlandılar mı artık yanisempatiksalakcinni
of bu arada dün doktor kontollerine götürdük kızları,
acaip döküntüleri var vücutlarında,
geçen gün dolmabiberi geçirdim rondodan baharatlı baharatlı,
ondan şüpheleniyorudm doktora söyledim doktor eşimin arkadaşı,tepkisi de "yuh artık"oldu,aman ne güldük oofff:kedi:
ama daha çok bişey ısırmış gibi dedi,
uçları minik minik su topluyor zamanla resmen,bu ne ki yaaakannehir
magnetleri mi diyosun canım? bebek ve anne-hatıra ürünlerine gir canım ama bulamazsan adres bu UĞUR BÖCEKLİ BÜYÜK KELEBEK ŞOK ŞOK GittiGidiyor.com'da a.s
kıyamaammm kızlarıma yaaa noldu ki,bişey ısırdıysa alerjiye çevirmiş olabilir mi acaba yoksa gerçekten baharatlı dolmadan mı(Allah iyiliğini versin delüüü) alerji şurubu verebilirdi aslında sorsaydın keşkebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?