Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

bu arada artvinli,yavrukirpi,firdos kızlar bakın ben şöyle bişey yapmıştım mevlütte,
şimdi nişan evlerinde falan yapıyorlar benzerini,
bu hastane çıkışında kapıya asılan süsler varya,
onları evin dış kapısına asmıştım,
gelirken de evimin son katının apartman koluna şu uzun süsler yokmu,onlardan dolamıştım ışıl ışıl,
ben 4.katta oturuyorum,3.katın merdivenlerine de Haleyle Sarenin beraber fotolarını yapıştırmıştım emaneten,Haleyle-Sarenin mevlüdüne gider diye bir ok yapıp koymuştum,
yine saçmalık gibi ama yukarı çıkan herkes bir kocaman gülümemeyle girmişlerdi eve sempatiksalakcinni

aaayyy hava serinlicek dediler yanıyoz yine yahuuu kış gelsin artııkkaydirigubbakcemile3
hymarry kuşum napoon?hazırlıklar son sürat devam ediyo galibaakolay gelsin canım benim zemuszemus
melinayı videoya çekmeyi unuttum canım yaaa sen yazınca geldi aklıma iyi olurdu valla seyredip seyredip gülerdikkaydirigubbakcemile3
yavrukirpicim valla doğum için ne istiyosan yap içinde kalmasın benim erken doğdukları ve küvezde kaldıkları için istediğim hiçbişeyi yapamadım lohusalığım bile hep ayakta geçtibenneyaptımki
mevlüt şekerlerinin biberonlu felan olanları var şekeri yenince biberonu kalır ama ben yine de magnetten yanayım hep buzdolabının üstünde duruyo ve sen her açışında görüp o günü hatırlıyosun alkisalkisalkis
aay dün akşam teyzemde iftardaydık elfinin keçileri geldi açtı bi ağız susmak bilmez önce sakindim sonra çıldırdım yaniii eve gelinceye kadar mızıklandıklava:

günaydın tatlım benimm,
Halem pcye girmeme izin vermiyor,çıldırıyor resmen,
biz herşeyi çekiyoruz ne biliyim,görmemişlik dersin ne dersen de,ama büyüdükçe geri dönüp bakmak iyi geliyor
neden böyle ki bu kız yaaweyvahedigeldismile,
benim sarem de pek insan sevmiyor ama,ppooofff,hiç mi insan içine sokmamalı,üstüne mi gitmeli bu işin yaaa?

kızlar teşekkürler cevaplar için.ben mevlütte magnet vermeye karar verdim,bebişlerin ismini de yazdırıcam.ama bizim buralar küçük yerler öyle şeyleri bulmak zor,bu tür şeyler ısmarlayabileceğim siteler var mı,yardımcı olurmusunuz bana?

Hymarry,çok yaratıcı fikirleirn var canım ya,bayıldım.keşke netini iptal ettirip gitmesen,senden öğreneceğim çok şey olacaktı:gitme:

canım ben de çıkamıyorum dışarı işte pek,benim de çok fırsatım olmuyor,
tarihçi kuzu netten gittigidiyordan ısmarladı,o gelsin o anlatır canım..

teşekkür ederim canımm,
amaaan pek çoğu saçma sapan fikirler belki heheh sempatiksalakcinni
ama ne biliyim böyle şeyler imkanım çerçevesinde hoşuma gidiyor,
bir de hatırası var herşin benim için ne biliym opuyorumnanaktan

bu arada netim hala gitmedi firdoscum hihoyyythihoyyythihoyyyt
her sabah korkarak açıyorum acaba bu sabah gitti mi diye,ama beni unuttular herhalde :jeyyar:

firdoscum gitti gidiyor bebek ve anne bölümünden hatıra ürünlerinden bakabilirsin ben ordan getirttim canıma.s

pazar günü fuara gittik kalabalığın alası vardı orda gıkı çıkmadı dün kendini yırttı arada bi geliveriyo benim çatlaklara analarına çekmişlersempatiksalakcinni

pazar günü fuara gittik kalabalığın alası vardı orda gıkı çıkmadı dün kendini yırttı arada bi geliveriyo benim çatlaklara analarına çekmişlersempatiksalakcinni

Hay Allahım bi çözebilsemm şunları
acaba olmusuz elektrik aldıkları tipler mi oluyor bunu bi düşünsene:sm_confused:

olabilir ama büyük ihtimalle gelir gider akıllı oldukları içinsempatiksalakcinni

delikafadulden :roflol: yaaaa hayır yaaaaa :roflol:
muhakkak vardır bi sıkıntıları,
gazları mı oluyor,karınları mı doymuyor,arabalarını mı sevmiyorlar,ortam mı sıcak geliyor,
geçen gün bir akrabamın kızı ile bizim arabay abindik,
kız bizim kızların oto koltuklarına bayıldı,illa oturuycam,2.5 yaşında..
biz de Haleyi kucağa aldık,onu oturrtuk,
ama öldür allah kendini bağlatmadı,
sonra arabada ilerlerken,çocuk hık mık zır zır,kızım noluyo dedi,
kız kutum acıyo anne dedi,
aa bi baktık o emniyet kemerinin şeyi altında kalmış şeyinin
yani muhakkak bizimkilerind e sıkıntıları var ama dilleri yok ki söylesinler :sm_confused:

aayyyy kıyamamm yazık acımıştır canı kuzunun:bbo:
evet canım yaa Allah'ın izniyle dilleri bi çözülse de anlasak dertlerini yavruların böle çok zor yaa müneccim değiliz kikaydirigubbakcemile3

delikafadulden harikaaaa bayıldım canım çok sağol tekrar paylaşım için Şeniz
fakat sence eylül 24 için biraz çıplacık kalmış olmazmı bu kıyafetler
ama belki bunlarla irtibata geçersek bir alternatif düşünürler,
eğer düşündüğüm uğur böcekli konsepti ayarlayamazsam bakıyım buna,melekli var bi de allta,
ben kızları o kanatlarla düşünemiyorum sempatiksalakcinni

bir de hayatım şu uğur böcekli şeyi bi türlü bulamıyorum yaabilmiyorumkismile

magnetleri mi diyosun canım? bebek ve anne-hatıra ürünlerine gir canım ama bulamazsan adres bu UĞUR BÖCEKLİ BÜYÜK KELEBEK ŞOK ŞOK GittiGidiyor.com'da a.s

aayyyy kıyamamm yazık acımıştır canı kuzunun:bbo:
evet canım yaa Allah'ın izniyle dilleri bi çözülse de anlasak dertlerini yavruların böle çok zor yaa müneccim değiliz kikaydirigubbakcemile3

aynennnn benim aklıma herşey geliyor bişeye sızlandılar mı artık yanisempatiksalakcinni
of bu arada dün doktor kontollerine götürdük kızları,
acaip döküntüleri var vücutlarında,
geçen gün dolmabiberi geçirdim rondodan baharatlı baharatlı,
ondan şüpheleniyorudm doktora söyledim doktor eşimin arkadaşı,tepkisi de "yuh artık"oldu,aman ne güldük oofff:kedi:
ama daha çok bişey ısırmış gibi dedi,
uçları minik minik su topluyor zamanla resmen,bu ne ki yaaakannehir

kıyamaammm kızlarıma yaaa noldu ki,bişey ısırdıysa alerjiye çevirmiş olabilir mi acaba yoksa gerçekten baharatlı dolmadan mı(Allah iyiliğini versin delüüü) alerji şurubu verebilirdi aslında sorsaydın keşkebilmiyorumkismile

yoo yooo üç karma krem bir de alerji şurubu yazdı zaten ama ben çok utandım yuh yaa dedii :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…