Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

tarihci canım su adresi verdiğin ne iyi oldu ben de bi türlü bulamamıstım
uğur böcekli olan cok hosumuza gitti esimle ona karar verdik ya canım senin kızlar tek yumurta ikizimi cok benziyorlar cok sekerler ama yaaaaaa
bu arada dün pasta katoloğuna baktım bi pastanede cok güzel temalar var ya hangisini yaptırsak karar vermek zor 17-18 kisilik bi pasta 70tl 2 tane olucak 140tl sizce nasıl fiyatı?
yarın okul var bakıcımız napıcak onun stresi var okulun ilk günlerini oldum olası hic sevmem
sitede epey öğretmen var ise baslıcaklara hayırlı olsun yavrularımız Allaha emanet.....

kızlar merhaba ben sızlere bır soru sormak ıstıyorum..bılmıyorum benı hatırladınız mı ? 32+3 deacıbadem maslakda dogum yapmıstım..15 gun bebeklerım yogun bakımda kalmıslardı...yogun bakımda da butun tetkıkler yapıldı ve herhangı bır sorun yok dendı...yogun bakım doktoruda gulnıhal sarmandı...gulnıhal hanıma 5 ay goturdum suan nesım de eskınazıs dıye ermenı bır doktora goturuyorum..en ıyı cocuk doktoru denıyor..cocukların ıkısıde cok fazla oksuruyordu....bende evımıze acıbadem maslak a goturdum bıde orda bırı baksın dedım...orda prof.(onkolojı uzmanlık alanı )ıncı dıye bır kadın gordu..kızıma bu down sendromlu olabılır dedı...neymıs gozlerı cekık ımıs..elınde bı cızgı yarım mıs..babası asırı cekık gozlu..aynı sekılde babanesı halası falanda...bugune kadar hıcbır doktor bana boyle bısey demedı...bu kadın hemen test yapalım dıyor...kendı yogun bakım doktoru oyle bısey olamaz dedı...ben ne yapmalıyım..delının bırı tas attı....bın akıllı cıkaramıyor...

merhaba canıma.s.tek bir doktorun bi bakışla anlayacağı bişi değil ki bu ne biçim doktorlar var yahuklava:canım bence şimdi senin kafan karışmıştır içinde kalmasın test yaptır rahatla derim bena.s

bern de uğur böcekli olanlarından almıştımalkisalkisalkis canım valla bizim doktorumuz test yapmamız lazım demişti ben de yaptırmadım ama plesantamız tekti ve herkes çok benzetiyo bilmiyom artıkkaydirigubbakcemile3
biz iki pastayı 80 liraya yaptırdık 10+10 olarak ama konsept pasta yaptırmadım ben,pastaların üzerinde şirine resimleri vardızemuszemus faceden görebilirsin canıma.s

ılk once amerıkan hastanesıne bolum sefıne goturucem sonra da gulnıhal sarmana bakalım ne dıcekler..aglamakdan helak oldum..Allah ne verdıyse kabulum tabııkı ama benım cocugumda bır anormallık yokkı....cıldırıcam...

BİBERON BEBEK ŞEKERİ 0,90 KURUŞ ŞOK FİYATTTTT GittiGidiyor.com'da

Hymary valla güzel fikirler oldu benim içinde.Benim evim giriş kat,merdivenlere yapamamda,bende düşündüm kapımı süsleyebilirim.Balonlar asayım diyorum.Dediğin gibi Ali yağızın mevlütüne hoşgeldiniz yazabilirim.Hani şu renkli harfler varya yapışkanlı onlardan.Bu rada bizimde mevlüt şekerlerimiz böyle bunun mavisi tülüde var,ben magnetli istedim dolap süsü olacak sonrada,içinede renkli bademler aldık.sepetiimizde mavi kaztüylü oldu.

canım hakkında hayırlı günler olsun inşallahhh :Saruboceq:
aaaaaahhhh ah anne yüreği,çocuğunun kirpikleri yanlış dizilmiş deseler yüreğimizi veresimiz gelir,

bundan birkaç ay önce aynı sıkıntı ve şüphe ile dnada kromozom incelemesi yapıldı,
hhiiiiiçç bir yerleri gezmeden götür bir test yaptır,bitti gitti,
eğer Allah vermesin pozitif çıkarsa o zaman dolaşırsın iyi bir doktor,
ama şuan kime gitsen sana test önerecek,
yaptırmasan içinde kalacak....
sırf çekik gözle olacak işmiymiş bu hem,
bizde 7 önemli bulgunun 6 sı vardı,hiçbişey çıkmadı yavrumda hamdolsun,seninkini hiç sanmıyorum,
ama birkaç damla kanla bunun testini yapabiliyorsun,yaptır kurtul..
alkisalkisalkis opuyorumnanaktan:lepi:

ne güzel fikirler çıkmaya devam ediyor valla mevlüt ve doğum günüyle ilgili,kızlar izniniz olursa fikirlerinizi çalabilir miyim.

ne güzel fikirler çıkmaya devam ediyor valla mevlüt ve doğum günüyle ilgili,kızlar izniniz olursa fikirlerinizi çalabilir miyim.

tabiii canııım,ne demekkkk :lepi: opuyorumnanaktan

hihoyyyt

gıttım ve oyle bırsey mumkun degıl dedıler..cocugun sadece gozlerı cekık ..o da gayet normal dedıler..elınde salak doktorum sımnıa cızgısı kısa demıstı...2 prof..bı sımnıa cızgısı degılkı dedıler..cok sasırdılar..yogun bakım doktoruda baktı...burnı basık degıl...zekada bır gerılık yok...hareketlerı normal ....bu cocuga nasıl boyle bırsey der dedı..sırf para ıcın ..acıbadem sanırım benden para kopartmak ıcın yaptı...kadın prof.onkolojı uzerıne bırde..ıncı ayan denen kadın..ramazan gunu Allah senı nasıl bılıyorsa oyle yapsın...........daha bır cızgıyı bılmıyorsa nasıl doktorluk yapıyor...yada gozu cekık dıye benden genetık test ısteyıp 3-5 bın koparmaya calısıyorsa..kanserlı cocuklardan kım bılır neler ıstıyordur...Allah senı nasıl bılıyorsa oyle yapsın..PROF.INCI AYAN....

kıyamam yaa nasıl canını sıkıyolar insanların ne biçim hipokrat yemini ediyo bunlar Allah ıslah etsin bunlarıklava: canım takma kafanı artık Allah bebişlerini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah bak doktorların bişi yok demiş çok şükür:Saruboceq:

Gözün aydın canım.Rabbim başka dert vermesin inşallah.

İnan bu dr.anlamak çok çok zor.Hepsi değil ama bazılarının dr.bırakmaları şaaaaaart.
Benim oğlum daha 1 aylıktı,hafif öksürüğü vardı.Tür.....hast.götürdük.
Bu çocuğun ciğerleri çok kötü dedi,hemen flim istedi,çektirdik.Evet dedi ciğerler kötü,acil iğne ilaç tedavisi dedi.Ama bu bebek çok küçük bunun kuvezde yatması lazım.Hemne aldılar kuzumu elimden,verdiler boş pusetini kıyafetlerini,babam geldi hemen çıkarttı kuvezden dpğru cerrahpaşaya,orada 3 dr.ayrı ayrı muayene ettiler hiç bir sıkıntısı yok dediler.Dedim flim çektiler dediler bu flim çok temiz.Öksürüyor dedim .Burnu tıkalı ondan dedi,sadece serum fizyolejik verdi.Sakın dediler ne o hastaneye nede dr.asla götürmeyin,oğlum yok yere 10 gün antibiotik alacaktı,allah saklasın ne halde vereceklerdi elime bilmem.Allaha havale ediyorum mustafa dr.

alaina geçmiş olsun bende o hastane (kozyatağındaki) mağdurlarındanımm noroloji uzmanı ile fizyoterapist birbirlerine paslıyorlardı hastaları allahtan çabuk uyandıkta bir daha kapısından bile geçmedikk. özel muay. gidiyorduk sekreteri hasta yakınlarının yan yana gelmesine bile müsade etmiyordu o dikkatimi çekmişti.. birde ben yaparım ben ederim şu dr öle yapar yanlışş diye konuşuyorr hastayı ve yakınlarını resmen bankamatik gibi görüyorlarr ya biz size neden geliyoruzz bir umut diye ama siz nele yapıyorsunuz kocaman bir hiç sonuç alamayıncada e siz geldiğinizde zaten çok geç olmuştuu. kabul etme o zaman kardeşim etme gönder geri demii.. bizim sorunumuzda ikiz bebeklerim erken doğdu 31 haftalık ve bir bebeğim 970 gram olarak dünyaya geldi dr hatasından dolayı karnımda kilo vermiş dr anlamadı neyseki çok şükürr zor günler geçti.. doğumda veya anne karnında yada küvezde saniyelik bi oksijensiz kalmasından dolayı yürüme metebolizmasında ufak bir hasar oluşmuş.. şimdi çok şükür çok iyii.. eğer bu dr ve fizyoterapiste gitseydik asla bir adım bile tedavide yol gidemezdikk. 3 yaşında olucaz şimdii ve çok çok iyi durumdayızzz..

Artvinlim nasılsın balım?Yağızımız nasıl?Çok merak ediyorum kuzuyu..öp,kokla onu benim yerime...Canım ne büyük salaklık yapmış Sayın Tengirşek..... Ben Türkiye Hastanesi'nden çok memnunum canım...çoğu eşimin arkadaşıdır ordakilerin...Ben orada Şükrü Cido var,ona götürüyorum kuzularımı..çok memnunum canım..çok ilgili ve tespitleri çok doğru bi abimiz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…