kaswa merhaba canım,yoktun epeydir...ben de öpüyoruum :))
Artvinlim nasılsın balım?Yağızımız nasıl?Çok merak ediyorum kuzuyu..öp,kokla onu benim yerime...Canım ne büyük salaklık yapmış Sayın Tengirşek.....Ben Türkiye Hastanesi'nden çok memnunum canım...çoğu eşimin arkadaşıdır ordakilerin...Ben orada Şükrü Cido var,ona götürüyorum kuzularımı..çok memnunum canım..çok ilgili ve tespitleri çok doğru bi abimiz...
yuhhhhhh :mymeka:gıttım ve oyle bırsey mumkun degıl dedıler..cocugun sadece gozlerı cekık ..o da gayet normal dedıler..elınde salak doktorum sımnıa cızgısı kısa demıstı...2 prof..bı sımnıa cızgısı degılkı dedıler..cok sasırdılar..yogun bakım doktoruda baktı...burnı basık degıl...zekada bır gerılık yok...hareketlerı normal ....bu cocuga nasıl boyle bırsey der dedı..sırf para ıcın ..acıbadem sanırım benden para kopartmak ıcın yaptı...kadın prof.onkolojı uzerıne bırde..ıncı ayan denen kadın..ramazan gunu Allah senı nasıl bılıyorsa oyle yapsın...........daha bır cızgıyı bılmıyorsa nasıl doktorluk yapıyor...yada gozu cekık dıye benden genetık test ısteyıp 3-5 bın koparmaya calısıyorsa..kanserlı cocuklardan kım bılır neler ıstıyordur...Allah senı nasıl bılıyorsa oyle yapsın..PROF.INCI AYAN....
ne kadar zor şeyler bunlar hele hele yeni anne olmuş biri içinn,Gözün aydın canım.Rabbim başka dert vermesin inşallah.
İnan bu dr.anlamak çok çok zor.Hepsi değil ama bazılarının dr.bırakmaları şaaaaaart.
Benim oğlum daha 1 aylıktı,hafif öksürüğü vardı.Tür.....hast.götürdük.
Bu çocuğun ciğerleri çok kötü dedi,hemen flim istedi,çektirdik.Evet dedi ciğerler kötü,acil iğne ilaç tedavisi dedi.Ama bu bebek çok küçük bunun kuvezde yatması lazım.Hemne aldılar kuzumu elimden,verdiler boş pusetini kıyafetlerini,babam geldi hemen çıkarttı kuvezden dpğru cerrahpaşaya,orada 3 dr.ayrı ayrı muayene ettiler hiç bir sıkıntısı yok dediler.Dedim flim çektiler dediler bu flim çok temiz.Öksürüyor dedim .Burnu tıkalı ondan dedi,sadece serum fizyolejik verdi.Sakın dediler ne o hastaneye nede dr.asla götürmeyin,oğlum yok yere 10 gün antibiotik alacaktı,allah saklasın ne halde vereceklerdi elime bilmem.Allaha havale ediyorum mustafa dr.
opuyorumnanaktan Şenizselam kızlar çok oldu giremedim,herkesi öperim...
alaina geçmiş olsun bende o hastane (kozyatağındaki) mağdurlarındanımm noroloji uzmanı ile fizyoterapist birbirlerine paslıyorlardı hastaları allahtan çabuk uyandıkta bir daha kapısından bile geçmedikk. özel muay. gidiyorduk sekreteri hasta yakınlarının yan yana gelmesine bile müsade etmiyordu o dikkatimi çekmişti.. birde ben yaparım ben ederim şu dr öle yapar yanlışş diye konuşuyorr hastayı ve yakınlarını resmen bankamatik gibi görüyorlarr ya biz size neden geliyoruzz bir umut diye ama siz nele yapıyorsunuz kocaman bir hiç sonuç alamayıncada e siz geldiğinizde zaten çok geç olmuştuu. kabul etme o zaman kardeşim etme gönder geri demii.. bizim sorunumuzda ikiz bebeklerim erken doğdu 31 haftalık ve bir bebeğim 970 gram olarak dünyaya geldi dr hatasından dolayı karnımda kilo vermiş dr anlamadı neyseki çok şükürr zor günler geçti.. doğumda veya anne karnında yada küvezde saniyelik bi oksijensiz kalmasından dolayı yürüme metebolizmasında ufak bir hasar oluşmuş.. şimdi çok şükür çok iyii.. eğer bu dr ve fizyoterapiste gitseydik asla bir adım bile tedavide yol gidemezdikk. 3 yaşında olucaz şimdii ve çok çok iyi durumdayızzz..
Canım senin bızdıklar sakinleşti mi biraz?Bizim hemen bayram sonu düğünümüz olacak,..görümcemin oğlunun..Alışveriş telaşım vardı,daha tam da bitmedi işlerim,giremedim o yüzden..
a.s canım benim bütün doktorlarım sıkıntısız sakin doktorlardı,Hymary çok doğru dr.işi elektrik işi bencede.Ama şöyle gönlümüze göre bir çocuk dr.arıyoruz.
Siz hangi dr.gidiyorsunuz?
canım ben yukarıda yazdığım gibi Esenlerde kenarda köşede bir hastaneye sadece doktorumuz için gidiyoruz,amerıkan hastanesındekı berkan gurkanı ben cok begendım..nesım de eskınazıs bızım doktorumuz..cok hızlı muayene edıyor sımdılık bısey anlamadım...2 aydır ona gıdıyoruz...bır oncekıdekı gulnıhal sarmandı..o da ıyı fakat cıns bır kadın....
gıttım ve oyle bırsey mumkun degıl dedıler..cocugun sadece gozlerı cekık ..o da gayet normal dedıler..elınde salak doktorum sımnıa cızgısı kısa demıstı...2 prof..bı sımnıa cızgısı degılkı dedıler..cok sasırdılar..yogun bakım doktoruda baktı...burnı basık degıl...zekada bır gerılık yok...hareketlerı normal ....bu cocuga nasıl boyle bırsey der dedı..sırf para ıcın ..acıbadem sanırım benden para kopartmak ıcın yaptı...kadın prof.onkolojı uzerıne bırde..ıncı ayan denen kadın..ramazan gunu Allah senı nasıl bılıyorsa oyle yapsın...........daha bır cızgıyı bılmıyorsa nasıl doktorluk yapıyor...yada gozu cekık dıye benden genetık test ısteyıp 3-5 bın koparmaya calısıyorsa..kanserlı cocuklardan kım bılır neler ıstıyordur...Allah senı nasıl bılıyorsa oyle yapsın..PROF.INCI AYAN....
Benim face im yok ki göreyim canım benim...canım hem sgk ile fazlaca anlaşmalar var o hastanede...ben memnunum..çok lüks değil ama evim gibi hissederim o hastaneyi de...gerçekten tavsiye ederim..bak geçen benim çocuklar çok ateşlenmişti...inan ateşleri düşene dek telefondan aradı ,sordu..kucağına alır sever,kıyafetlerine bakar,inançlıdır da çok..bu yaklaşımlarından öte ben tedavisinden bu vakte dek memnun oldum canım..zaten öyle kolay kolay dr.beğenemem..orada ki en yoğun çocuk dr.u o...denemeni isterim Yağız'ın doğru ellerde gelişimi açısından..istersen bir dene bakalım...çok öpüyom seni ve kuzuyu...Canım iyiyim çok şükür.Yağızımı büyütmeye çalışıyorum.Teyzesi facede resimlerimiz var bakarsın müsait olunca.
Gerçektenmi sen orayamı götürüyorsun.Ya hast.bize çok yakın gidelim dedik kötü olaylar yaşadık.Eşinde o hast.çalışıyor?Biz normalde cerrahpaşaya gidiyoruz,ama orası çok araştırıyor canımıza okuyor resmen,artık başka güvenilir dr.bulmak istiyoruz.Dediğin gibiyse bizde bir gitsek şükrü beye.
Geçmiş olsun canım..boş yere sıkıntı çekmişsin ne yazık..valla ben bu para yiyici adı büyük Prof.namzetlerinden nefret ediyorum..
aaaaa hymaryy olmaz taraf tutma varrr burdaaaaaaaaaaaaa
gunaydınnn
tünaydııın kızlaaarrr:1hug:
bugün erken giremedim yemek felan yaptım kızları yedirdim anca geldiimm
keyifler yerindedir inşallah ben eh işte bi haftadır kapı dışarı çıkmadığımı farkettim:1shok:çooookkk sıkıldıııımm yahuuaklinialirimsmile
hymarrryy kuzuum napoon,sare nasıl olduu:ecrin_bebek:
of canım yaaaa,kıyamam,bi haftasonu yada akşam serinliğinde çıksanız diycem ama senin kızlar beni bile korkuttu beh sempatiksalakcinni
yine de bu özverin için alkışlıyorum seni,annelik bu işte,ne zaman dışarı çıktığını hatırlamamakalkisalkisalkis
ben ne zaman çıktımmmmmm CADIARZU
aaahh canım yaaa benim kızların belli olur mu hallerisempatiksalakcinni inşallah kıymet bilen evlatlar olurlar da bu zor günlerimizi gülümseyerek anarız :Saruboceq:
Hymarry nasılsın canım,netin hala gitmemiş çok sevindim.ben o verdiğiniz adresten ikizler için çok güzel magnetli mevlüt şekerleri buldum ve ısmarladım.çok tatlı şeyler ya.kızlar çok sağolun,sayenizde istediğim şeyi buldum valla:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?