Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kaswa merhaba canım,yoktun epeydir...ben de öpüyoruum :))

Canım senin bızdıklar sakinleşti mi biraz?Bizim hemen bayram sonu düğünümüz olacak,..görümcemin oğlunun..Alışveriş telaşım vardı,daha tam da bitmedi işlerim,giremedim o yüzden..

Canım iyiyim çok şükür.Yağızımı büyütmeye çalışıyorum.Teyzesi facede resimlerimiz var bakarsın müsait olunca.
Gerçektenmi sen orayamı götürüyorsun.Ya hast.bize çok yakın gidelim dedik kötü olaylar yaşadık.Eşinde o hast.çalışıyor?Biz normalde cerrahpaşaya gidiyoruz,ama orası çok araştırıyor canımıza okuyor resmen,artık başka güvenilir dr.bulmak istiyoruz.Dediğin gibiyse bizde bir gitsek şükrü beye.

yuhhhhhh :mymeka:
ne biçim doktorlar var işte,
yazık bu anne ne düşünür,bu aile nolur demiyorlar,Allah kahretsinn klava:
ne kadar zor şeyler bunlar hele hele yeni anne olmuş biri içinn,
çok acımasız olabiliyorlar kimileri,Allahım bir daha yaşatmasın hiçbirimize,hiçbirimizin yavrularına bu imtihanları,iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiz:Saruboceq:i..
ben bu durumlarda hemen bir başka doktor fikri almayı ve diğer doktoru değiştirmeyi uygun bulurum,sen de isabetli bir karar vermişsin canıma.s
bir de artvinli bu doktor işi ilgilnçtir bir elektrik meselesi,
bana çok iyi olan bir doktor sana,sana çok iyi bir doktor bana iyi gelmeyebilir,
tavsiye olayı da çok önemli bu işlerde,biz de çok memnunuz doktorumuzdan hamdolsun,
eşimin üniversiteden arkadaşı o da,
ve kaswamın doktorundan memnun olduğunu biliyorum ben de..
selam kızlar çok oldu giremedim,herkesi öperim...
opuyorumnanaktan Şeniz

tarihçii teşekkür ederim inceliğine canımmmopuyorumnanaktan

Canım senin bızdıklar sakinleşti mi biraz?Bizim hemen bayram sonu düğünümüz olacak,..görümcemin oğlunun..Alışveriş telaşım vardı,daha tam da bitmedi işlerim,giremedim o yüzden..

canım benim benim bızdıkların sağı solu hiç belli olmuyo inan ki,arada bi geliyorlar benimkilereekaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canm,düğün telaşları yorucu ama tatlı telaşlar:teytey:

Halemi anneme vermiştim dün akşam Sareyle ilgileneyim diye,
bugün babasıyla da hiç ilgilenmedi,bana da sonradan alıştı mafoldumben
bazı insanlar çocuklarını nasıl bırakıyorlar sokaklardamafoldumben

Hymary çok doğru dr.işi elektrik işi bencede.Ama şöyle gönlümüze göre bir çocuk dr.arıyoruz.
Siz hangi dr.gidiyorsunuz?

amerıkan hastanesındekı berkan gurkanı ben cok begendım..nesım de eskınazıs bızım doktorumuz..cok hızlı muayene edıyor sımdılık bısey anlamadım...2 aydır ona gıdıyoruz...bır oncekıdekı gulnıhal sarmandı..o da ıyı fakat cıns bır kadın....

Hymary çok doğru dr.işi elektrik işi bencede.Ama şöyle gönlümüze göre bir çocuk dr.arıyoruz.
Siz hangi dr.gidiyorsunuz?
a.s canım benim bütün doktorlarım sıkıntısız sakin doktorlardı,
yoksa panik ve problemli,endişeli tiplerle ben yapamıyorum,
bu yüzden erkek doktorları seviyorum sanırım,
önyargısız,rahat ve problemsiz oluyorlar,bence tabi,,
biz Esenlerde Ramazan Özen diye bir doktorumuz var ona gidiyoruz,Avicenna Hastanesi,
çocuğumu kucağına alır,sever,konuşur,hatrını sorar,kucağında dinler kalbini,sırtını,
kanını bile kendisi alıyor bağırtmadan,
doktor dediğin seni beni çocucğumu eşimi rahat ettirecek,
noluyo yaa demiyceksin hiç bi durumda..
ben bi kadınla karşılaşmıştım Allah belasını versin derim hala..
canım ben yukarıda yazdığım gibi Esenlerde kenarda köşede bir hastaneye sadece doktorumuz için gidiyoruz,
doğumumu Bahçeleivlerde oturmama rağmen sadece doktorum için gittim Göztepede yaptım,
İsterse bilmem hangi hastanede olsun ben doktora bakarım,
doktor dediğin cins olur mu yaa,
hele hele hamilelere ve bebeklere bakan bir ihtisastaysaalmaz:

Geçmiş olsun canım..boş yere sıkıntı çekmişsin ne yazık..valla ben bu para yiyici adı büyük Prof.namzetlerinden nefret ediyorum..

Benim face im yok ki göreyim canım benim...canım hem sgk ile fazlaca anlaşmalar var o hastanede...ben memnunum..çok lüks değil ama evim gibi hissederim o hastaneyi de...gerçekten tavsiye ederim..bak geçen benim çocuklar çok ateşlenmişti...inan ateşleri düşene dek telefondan aradı ,sordu..kucağına alır sever,kıyafetlerine bakar,inançlıdır da çok..bu yaklaşımlarından öte ben tedavisinden bu vakte dek memnun oldum canım..zaten öyle kolay kolay dr.beğenemem..orada ki en yoğun çocuk dr.u o...denemeni isterim Yağız'ın doğru ellerde gelişimi açısından..istersen bir dene bakalım...çok öpüyom seni ve kuzuyu...

Geçmiş olsun canım..boş yere sıkıntı çekmişsin ne yazık..valla ben bu para yiyici adı büyük Prof.namzetlerinden nefret ediyorum..

keisnlikle katılıyorum,
ya zaten prof. luk insan içinde yada insan ilişkileri sayesinde kazanılan bir ünvan değil ki,
teknik ve teorik çalışmalar ile bu ünvanlar kazanılıyor,
ben ise çok araştıran değil,çok insan bir doktor ararım,
ha Allah vermesin çok özel bir durum olur o zaman uzmanlık farklı olur ama,insan gibi bir çocuk uzmanı yeter bence..

günaydın hanımlarr,
tarihçiii nerelerdesin kuzum,
yanlışlıkla başka yerlere selam verme bak,
sadece benim arkadaşım oldupun için boykot etmesinler seni yine Şeniz
kendi çizdikleri çemberde takılsınlar yerimseniben

aaaaa hymaryy olmaz taraf tutma varrr burdaaaaaaaaaaaaa
gunaydınnn

günaydın canım,
diğer topiği de geziyorsan asıl taraf tutmanın nerde olduğunu daha iyi gözlemleyebilirsin burdaki arkadaşlar orda selam verince selamları alınmıyor meselaa..
kızlardan fırsat kalmıyordur sanırım,
nasılsın,
bir yardımcı bulabildin mi ablacım?
çok öpüyorum kuzularıı opuyorumnanaktan

tünaydııın kızlaaarrr:1hug:
bugün erken giremedim yemek felan yaptım kızları yedirdim anca geldiimm
keyifler yerindedir inşallah ben eh işte bi haftadır kapı dışarı çıkmadığımı farkettim:1shok:çooookkk sıkıldıııımm yahuuaklinialirimsmile
hymarrryy kuzuum napoon,sare nasıl olduu:ecrin_bebek:

of canım yaaaa,kıyamam,bi haftasonu yada akşam serinliğinde çıksanız diycem ama senin kızlar beni bile korkuttu beh sempatiksalakcinni
yine de bu özverin için alkışlıyorum seni,annelik bu işte,ne zaman dışarı çıktığını hatırlamamakalkisalkisalkis
ben ne zaman çıktımmmmmm CADIARZU

aaahh canım yaaa benim kızların belli olur mu hallerisempatiksalakcinni inşallah kıymet bilen evlatlar olurlar da bu zor günlerimizi gülümseyerek anarız :Saruboceq:

aaahh canım yaaa benim kızların belli olur mu hallerisempatiksalakcinni inşallah kıymet bilen evlatlar olurlar da bu zor günlerimizi gülümseyerek anarız :Saruboceq:

İnşallah canımm,inşallahhopuyorumnanaktan,
Saremin de dişi geldi iyice bu arada,
inşallah dediğin gibi aşağı ineryerimseniben

Hymarry nasılsın canım,netin hala gitmemiş çok sevindim.ben o verdiğiniz adresten ikizler için çok güzel magnetli mevlüt şekerleri buldum ve ısmarladım.çok tatlı şeyler ya.kızlar çok sağolun,sayenizde istediğim şeyi buldum valla:).

alkisalkisalkis harikaaaa,maşallahh,çok güzel dimiii maşallah opuyorumnanaktan
canım ben iyiyim hamdolsun,
Saremde iki gündür ateş vardı,dişi çıktı,sanırım onunki sancılı olacakkafamçokkarıştı
son faturamı ödedim,sanırım kapatmak için 1 aylık sürenin dolması gerekiyor,
bilemiyorum ama cidden,
her sabah ahanda kapanmamış diye sevniyorum valla

sen nasılsın canım,mevlüt ne zaman tam olarak şimdi?
bak mevlütlerde kimileri böyle dantelli falan geceliklerle yatıyorlar ama hani ben yapamam dersen bembeyaz giyinmeni tavsiye ederim,
baştan aşağı bembeyaz giyinmek yeni anneye çok yakışıyor,çok tertemiz görünüyorbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…