FİRDOSCUM İSTEDİĞİN ŞEYİ BULMANA ÇOK SEVİNDİM CANIM,GÜZEL VE EĞLENCELİ OLUR MEVLÜDÜN İNŞALLAH TADINI ÇIKAR CANIM HYMARRY KUZUMUN DEDİĞİ GİBİ GİY ŞÖYLE BEYAZ Bİ GECELİK KURUL YATAĞA OH GEL KEYFİM GELkaydirigubbakcemile3:lepi:Hymarry nasılsın canım,netin hala gitmemiş çok sevindim.ben o verdiğiniz adresten ikizler için çok güzel magnetli mevlüt şekerleri buldum ve ısmarladım.çok tatlı şeyler ya.kızlar çok sağolun,sayenizde istediğim şeyi buldum valla:).
alkisalkisalkis harikaaaa,maşallahh,çok güzel dimiii maşallah opuyorumnanaktan
canım ben iyiyim hamdolsun,
Saremde iki gündür ateş vardı,dişi çıktı,sanırım onunki sancılı olacakkafamçokkarıştı
son faturamı ödedim,sanırım kapatmak için 1 aylık sürenin dolması gerekiyor,
bilemiyorum ama cidden,
her sabah ahanda kapanmamış diye sevniyorum valla
sen nasılsın canım,mevlüt ne zaman tam olarak şimdi?
bak mevlütlerde kimileri böyle dantelli falan geceliklerle yatıyorlar ama hani ben yapamam dersen bembeyaz giyinmeni tavsiye ederim,
baştan aşağı bembeyaz giyinmek yeni anneye çok yakışıyor,çok tertemiz görünüyorbayanssulusmile
kızlar merhaba bu aralar çok kötüyüm bebişlerime kötü davrandıgımı düşünüyorum bılıyormusunuz artık onlara vurmaya bıle basladım ellerıne özellıkle ......dayanamıyorum kımı zaman .tek bakıyorum onlara eşim çok yardımcı oluyo sağolsun ama yınede yetmıyo.yanımda kımsenın yardımını da istemıyorum ne yapmalıyım yardım edin onların ilgiye sevgıye çok ihtiyacı var psikolojılerını bozacagım ondan korkuyorum yarrdım edın lütfeeeen kafayı yiyecegım yoksaaaa bı akıl verın bana.onları ne zorluklarla dünyaya getırdım ama yınede bunları bile bile kimi zaman sinirlerimi kontrol edemıyorum işte.çocuk yokkende böyleydım oldu yıne aynııyım off
biliyorum canım suanda ağlıyorum onlar uyudugu zaman kendımle başbaşa kalıyorum ve çok üzülüyorum gün içinde yaptıklarıma haklısın aslında ben suçluyum .o ilaçları düşündüm aslında öncedende kullanıyodum ellerımde vitiligo olmuştu doktourum sinirsel dedi o ilaçlardan birini verdı eşime geçen dedim başlasammı acaba diye o da sen hasta değilsin kendı kendını kontrol edebılırsın ilaçlara gerek yok dedi bende başlamadım canım.evet oruç tutuyorum bırakmadım hiç .burda olduguna sevındım
iyi akşamlar arkadaşlar daha önce oğlumun başını tutamamasını yaşadıklarımızı yazmıştım oğluşum dünden beri başını tutuyor çok mutluyum bana destek olan cananıma wavye hymarrye çoooooook teşekkürler canım arkadaşım cananım seni çok seviyorum hem destek olup hem de derdimi arkadaşlarla paylaşıp araştırma yapmışsın canım benimmm çooooook özlendin
kızlar iyi teyzesi maşallah keyifli bir akşamdı bu akşam,
bir günleri bir günlerini tutmuyor,yorulup uyudular..
Canım sen balık yağı kullanıyormusun kızlara?
Başka ne vitaminleri ne sıklıkla veriyorsun?
Sana daha önce bu soruyu sormuşmuydum ben eyvahedigeldismile
senin kuzular nasıldı annesi,bugün erken takılmışsın buraya,erken mi uyudular?
kızlar merhaba bu aralar çok kötüyüm bebişlerime kötü davrandıgımı düşünüyorum bılıyormusunuz artık onlara vurmaya bıle basladım ellerıne özellıkle ......dayanamıyorum kımı zaman .tek bakıyorum onlara eşim çok yardımcı oluyo sağolsun ama yınede yetmıyo.yanımda kımsenın yardımını da istemıyorum ne yapmalıyım yardım edin onların ilgiye sevgıye çok ihtiyacı var psikolojılerını bozacagım ondan korkuyorum yarrdım edın lütfeeeen kafayı yiyecegım yoksaaaa bı akıl verın bana.onları ne zorluklarla dünyaya getırdım ama yınede bunları bile bile kimi zaman sinirlerimi kontrol edemıyorum işte.çocuk yokkende böyleydım oldu yıne aynııyım off
haklısın arkadasım inşallah düzelecegım dedıklerınede dıkkate alacagım aslında ilaç ismi verseydın ne iyiolurdu bızım tayınımız cıktı suan dogunun küçük bi ilçesındeyız canım buralarda bılıyorsun doktor bulmak zor bı sakıncası yoksa özelden atsan olmaz mı canım hayırlı geceler ben yatayım en iyisi canım yarın zor bı gün benı beklıyo
alkisalkisalkis harikaaaa,maşallahh,çok güzel dimiii maşallah opuyorumnanaktan
canım ben iyiyim hamdolsun,
Saremde iki gündür ateş vardı,dişi çıktı,sanırım onunki sancılı olacakkafamçokkarıştı
son faturamı ödedim,sanırım kapatmak için 1 aylık sürenin dolması gerekiyor,
bilemiyorum ama cidden,
her sabah ahanda kapanmamış diye sevniyorum valla
sen nasılsın canım,mevlüt ne zaman tam olarak şimdi?
bak mevlütlerde kimileri böyle dantelli falan geceliklerle yatıyorlar ama hani ben yapamam dersen bembeyaz giyinmeni tavsiye ederim,
baştan aşağı bembeyaz giyinmek yeni anneye çok yakışıyor,çok tertemiz görünüyorbayanssulusmile
Maşallah canım,herşey yavaş da olsa yoluna girer inşallahh,sevindimmiyi akşamlar arkadaşlar daha önce oğlumun başını tutamamasını yaşadıklarımızı yazmıştım oğluşum dünden beri başını tutuyor çok mutluyum bana destek olan cananıma wavye hymarrye çoooooook teşekkürler canım arkadaşım cananım seni çok seviyorum hem destek olup hem de derdimi arkadaşlarla paylaşıp araştırma yapmışsın canım benimmm çooooook özlendin
çok ilginç,şimdi ikinizin de ikizleri mi var yani,vay anasını sayın seyircilerne demek canım benim bizler burda birbirimize destek olmak için varız oğlun adına çok sevindim boşa hırpaladın kendni canım neyse geldi geçti bu da sana ders olsun soğukkanlı olmayı öğren biraz hayatımmm çok öpüyorummm
kızlar bu arada biz a ilçinle marmaristen iş arkadaşıyız hatta oda arkadaşıydıkkk bende seni çok özleidm cnaımmm ne güzel günlerdiiii:teytey
her zaman herşeyi paylaşmaya hazırım cnaım canın sıkıldıkça ara yazzz konuşalımm
günaydın canımm,hymarry kuzuum günaydıına.s. canım ben multitabs kullanıyorum 10 damla veriyorum günde ama 18.aya kadar kullanabilirmişiz sonra başka bi vitamine geçiceza.sbi de ferro sanol kullanıyoruz balık yağını vermiyorum ama başlamayı düşünüyorum canıma.s
bugün markete gittik bakındılar sorun çıkarmadılar çok şükür.yok arkadaşım uyumamışlardı ama ben bi bakiim topikte neler oluyo dedimkaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile ,merhaba pensesa.s.yaşadığın sıkıntılara hiçbirimiz yabancı değiliz canım,burda çoğumuz bebişlerimize yalnız bakıyoruz ve kimi zaman sinirden çıldırdığımız,bağırdığımız zamanlar oluyor tabi ki bu bizim kötü anne olduğumuzu göstermez ki biz elimizden geleni yapıyoruz kuzularımız için değil mi bu zor günler geçecek merak etme ben de ilk zamanlar epey zorlandım canım ve senin gibi bebelerime çok bağırdım ve senin gibi sonra oturup ağladım o yüzden emzirmediğim için hymarry kuzumun dediği gibi ilaç kullanmaya başladım canım hafif ve düşük dozda ilaç kullanıyorum bence sen de kullanabilirsina.s
kendine ve bebişlere iyi bak canım ve buraya takıl sende dertleşir,paylaşırız canım:1hug:
Sareciğe geçmiş olsun canım ama diş çıkarması çok güzel.ufaklıklar büyüyor desene:).İnşallah senin neti kapatmayı unuturlar :) şöyle bir baktımda buraya çok katkın olmuş,seni çok iyi tanımıyorum ama gerçekten gitmeni istemezdim.
mevlütü 16 eylül gibi düşünüyoruz.okullar açılmadan yani.50 kişi falan gelir sanırım,evimiz büyük ama yinede nasıl sığacağız bilmiyorum.ben beyaz giymem sanırım çünkü kendim çok beyazım bana pek yakışmaz o yüzden.şöyle güzel bir elbise giymeyi düşünüyorum.sence bebeklere nasıl kıyafet alayım?
sarem bu sabah yine ateşli uyandı,
yine fitil verdim,yarın doktora gidicezzeyvahedigeldismile
sabah kızları doyurunca ortalığı süpürdüm sildim biraz,bulaşık çamaşır,
ben ev işleriyle uğraşırken kızların hiç sesi çıkmıyor,
ya peşimdeler,ya onlar da kendileri bişeylerle uğraşıyorlar
ama biraz oturup dinleneyim hemen kuduruyolarlar,illa birini kucağa birini yana koyup oynıycaz da oynıycaz,
ben de evi braiz toparldaıktan sonra foşur foşur banyo yıkamaya başladım,
kapıda Sare kırıldı gülmekten,
bir yandan ona püskürtüyorum,bir yandan salak şebek hareketlerle duvarları küveti bilmem neyi yıkıyorum,
helak oldum,çocuğu biraz güldüreyim diye,
banyoyu kurumaya bıraktım,dışarı çıktığımda Hale mutfaktaki bütün plasitlkeri ortalığa saçmış,çekmeceden kepçeler bilmem nelerrr,
aman ne güzel hallerrr sempatiksalakcinni
hymary canım balık yağı ne kullanıyorsun markası nedir?bizim doktorumuz yazın ara verdirdi pek anlamadım ne gibi fark oluyor ergen gerisi demişin anlayamadım canım ya yakında gidicez doktora sorucam
bide kahvaltıda ne veriyosunuz kızlar benimkiler önce cok güzel yumurta,patates,domates,peynir yerlerdi yazdan bu yana yemiyolar ya milupanın muhallebilerinden yada kahvaltılarından yiyorlar canım sıkılıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?