Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydııın kızlaarrra.s.dün gelemedim hiç evde değildim akşam annemdeydik ama ben akşamdan beri kötüyüm eşim camiye gitti kızları uyuttum kendimde uyumuşum annem de ellememiş yazık başım çok dönüyodu hala da dönüyo eve gelince zor attım kendimi yatağa noluyo anlamadım:1shok:

balık yağı EFA-P diye meyveli bir şurup canım,
yazdan dolayı alerji yapmasın diye kesmiş olabilir,ama bize öyle bir uyarısı olmamıştı,
ergen gerisi dizilerin birinde kullanılıyor ya,ondan söyledim
yani sareye göre daha ileri de maşallahı var yani pek çok yönden,o yüzden evde ergen gerisi diyoruz ona,bir anlamı yok yani sempatiksalakcinni
yememeleri yaz sıcaklarından canım,canını sıkma boshayallersmile
tarihçi çok güzel yazmış kahvaltı öğününü,
şimdilik ne istiyorlarsa onu yesinler,hiç önemli değil canım
canımmmmopuyorumnanaktan
neyin var acaba,grip salgını yada mideni bozmuş olmayasın,
sabah benim de midem bulanıyordu,adet olucam ben de,öncesinde böyle oluyorboshayallersmile
gece kızların ikisi de 39.0 u geçen ateşe ulaştılar eyvahedigeldismile
gece ayaktaydık bizde,
bugün doktor randevumuz var,Haleme de geçti,
burunları akıyor,öksürükleri varbilmiyorumkismile

gunaydıun ..............ay hasta olmasınlar ınş hymary bu kısıda saglıkla bı gecırsek ınşş

cannııım bilmiyorum yaaa akşamdan beri başım dönüyor bu sabah adet oldum ama hala dönüyo başım belki de ondandır ya da yorgunlukların acısı çıkıyor:1shok:

noldu kuzularıma yaa nazar değdi yavru kuşlaraaeyvahedigeldismilemevsim değişikliği bebişleri hasta etmesin inşallah gidin bakalım doktor ne dicek inşallah hemencik iyileşirler canım:Saruboceq:

ay cahilliğime ver canım ya tv filan izlemiyorum hic duymamıstım benim kullandığım balık yağı sevenseasdi bi sorayım bu markayı eczanede satılıyor dimi?bu arada gecmis olsun canım kuzular iyilesir insallah....ben balık yağı kullanırken hic oyle senin dediğin gibi bi değisiklik görmedim acaba benimkiler mi geriden geliyor kafam karıstı canım ya biraz acarmısın hale ne acıdan ileride??bi değerlendirme yapmak istiyorum sonucta seninkilerle benimkiler arasında tam 1 ay var belki benim gözumden kacan seyler vardır
tarihci canım en son milupanın 7 tahıllısını aldım sade devam sütüyle verdim yemediler bi icine dediklerinden koyayım....:ecrin_bebek:

ooohhh ben daha gitmedim,burası açıldı iyi oldu,
cennet canım önce sana yazayım,
çocuğum çok akıllı yada aman çok bilmiş,yada aman ileri zekalı gibi bir iddiam yok asla,
sadece diğer kızıma göre algıları ve ilgileri biraz daha ileride o kadar,
yoksa herkesin çocuğu kadardır benimkisi,onu da konuşuruz kısmet olursa..

tarihçii ibugün magnetlerim geldiii,ay ne tatlıııopuyorumnanaktan
hemen apartmanın kapısına taktım bi tane,gelip geçen kızlarımla ilgilenen hatır soran komşularım tebrik ediyor sabahtan beri,
iki tane toka getirmiş biri yaaa
teşekkür ederim canım tekrar burdan..

bu arada burası açık değilken halem geceleri 39.2 lere varan ateşlredeydi kuzum,
dün doktora götürdük artık,ve bugün daha iyi hamdolsunn..

bu arada kız kardeşimin bebeği oldu teyze oldum amaninnnnnnnnnnndelikafaduldenalkisalkisalkis

ortak bir gönderi ile bayramını kutladığım arkadaşlarım olmuştur,
kutlayamadığım topik arkadaşlarıma da burdan kopyalayayım,ama kendi mesajım olsun yine,alıntı olmasın,

"Mübarek Ramazan ayının bu denli sıcak,uzun günlerinde Rabbimizin herbirimize yaşattığı irade hakimiyeti ile dünyevi arzulardan ve nefis terbiyesinden nasibimizi aldığımış olmak niyazı ile, Allah rızası doğrultusundaki gayretlerimizi tebrikle alkışlıyor,

sevdiklerinizle bayramın haklı coşkusunu yoğunlukla, ama mutlak sağlıkla yaşanmasını can-ı gönülden temenni ediyorum.."
a.s.

Hymarry hoşgeldin canım,bende tamamen gittin sanmıştım ve üzülmüştüm..kızına geçmiş olsun,çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.şimdiden iyi bayramlar..

zemuszemuszemuszemusGÜLE GÜLE KULLAN CANIM BENİM,ÇOK GÜZEL Bİ DOĞUMGÜNÜ OLUR İNŞALLAH:Saruboceq:
HEHHEEEEETAZE TEYZE SENİİİİalkisalkisalkisBEN DE İSTİYOM ARTIK TEYZE OLMAAKKzemuszemus
CANIIIM SANA DA AİLENLE,SEVDİKLERİNLE SAĞLIKLI,HUZURLU,MUTLU,ŞEKER TADINDA BAYRAM DİLİYORUM....a.s.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

tarihçii çok sağol tekrar canım benim,
uğur böceklerini bi kanatta yan yana iki tane istedim,öyle yapmışlar,
yalnız kargo parasını ben verdim,
sende de öylemiydi?

firdos teşekkür ederim canım,özelden yazıyorum sana şimdi...

evet canım kargo parasını ben vermiştima.s

günaydın,iyi bayramlar,herşeylerr a.s.
çok güzel bir bayram geçiyor hamdolsun,
kızlar iyileşti,
keyfimize göre gezmelerdeyiz,
havaların değişimine de ayak uydurabilsek ooohhhbayanssulusmile

bu arada yine ileri dönem yaz tatili rezervasyonumuzu yaptırdık bileeeee zemuszemus

ne güzel tatil planı bile yapılmış,bizde o günleri görür müyüz acaba?

ne güzel tatil planı bile yapılmış,bizde o günleri görür müyüz acaba?

canım ben kızlar tam 8 aylıktılar gittim,
şimdi 20-21 aylık olucaklar yine,
erken rezervasyondan yararlanıyoruz bizsırnaşık şey,

siz de gidersiniz tabi,neden olmasın,hep söylerim,her ne kadar büyüdükçe zorlaşsa da,ilk zamanlardan çok çok daha iyi oluyor herşey:hulya:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…