Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

canııım günaydıınnna.s.oh oh ne güzel kuzular iyileşmiş çok şükürzemuszemus biz de bikaç bayram gezmesi falan yaptık fena değiliz kudurukluğa devamkaydirigubbakcemile3
nereye gidiyonuz tatile kızzzzemuszemus

hamdolsun canım,iyileştilerr,
senin kuzulara da maşallah,ısırıcam onların kıçlarını bennnsempatiksalakcinni
biz de ara ara gittik gezmeleribir yandan evin eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz,ne ıvır zıvır masraf çıktı beeeheyvahedigeldismile
tatile didimde bi otel var,oraya gidiyoruz,bu yılda ordaydık işte,arabayla gittik kızlarla,
bu sefer izmirden geçerken seni rahatsız ederiz..

ne güzel tatil planı bile yapılmış,bizde o günleri görür müyüz acaba?

Süpersin valla..:lepi:Enerjine , anneliğine hayranım..İkizlerle tatile bile çıkabiliyorsan,ne diyeyim..Darısı başıma diyeyim bari

Süpersin valla..:lepi:Enerjine , anneliğine hayranım..İkizlerle tatile bile çıkabiliyorsan,ne diyeyim..Darısı başıma diyeyim bari

teşekkür ederim,
senin güzelliğin,senin hoşluğun,senin güzel enerjin canımopuyorumnanaktan,
çıkılabilir,neden çıkılmasın,
tabiki yalnız çıkmak gibi olmuyor,bazı şeylerden feragat oluyor,
ama onlarla yaşamayı da bilince,yani onların dilini de öğrenince daha güzekl oluyor,
sen de çıkarsın inşallah,
iyi günler görelim inşallahh..

canıııııııııııııııııııııııım inşallah bak mutlaka bekliyorum aayyy ne güzel oluuurr gelirsenizzemuszemusolumunekankayizsmile

herkese selaaammma.s. nasıl geçti bayraam,biz dün ailecek gezmelere gittik çok güzeldizemuszemus

melinamın burunu akıyo yaa ama çok şükür kudurukluğu yerinde ilaç ta verdim ilerlemez inşallah hastalık:Saruboceq:

biraz önce karşı komşuyla tartıştık ki hiç hoşlandığım şeyler değil:1no2: kızlar günlük giydiğimiz ayakkabıları ağızlarına götürdükleri için ikisini kapımızın önüne koymaya başlamıştık kızlar emeklediğinden beri önceden koymuyorduk karşımıza iki ay önce bekar bir adam taşındı biraz önce kapıyı tıklattı eşim açtı eşime dedi ki göz zevkimi bozuyor bu ayakkabılar kaldırırmısınız tepem attı fırladım tabi ben de hoşlanmıyorum orda bırakmaktan daha önce de bırakmıyodum zaten ama bebeklerimden dolayı bırakmak zorunda kalıyorum kalıyorum dedim ama taıtışmalı oldu tabi maalesef ki apartmanmız çok sorunlu bi apartmandır ve bi zgenelde kimseye bişi söylemeyiz açık camlarımız üstüne halı silkeledikleri halde sesimiz çıkartmıyorduk bela yine de gelip bizi bulduklava: biz mi hatalıyız şimdi yaalaelaelaelaelae aaay delirdim sinirlerim tepemde resmen yahuukafamçokkarıştı

Hymarry,Tarihci nasılsınız kızlar bugün?tarihçi adamın aklından zoru varmış canım,boşver.minicik ayakkabıların nesi göz zevkini bozuyor acaba merak ettim?garip insanlar çook,sıkma canını.bu arada seninle facebookta arkadaş olduk değil mi,kızların fotolarından tanıdım seni valla:)

canıım iyi olmaya çalışıyom napcan etraf deli dolu yaaaklava:
evet canım arkadaş olduk face de veee senin bebişlere bayıldım kuzulara nazar değmesin,güle güle büyüt canımopuyorumnanaktan

canıııııııııııııııııııııııım inşallah bak mutlaka bekliyorum aayyy ne güzel oluuurr gelirsenizzemuszemusolumunekankayizsmile
inşallah canım,gelmeyi bir şehrin içine girip sahil görmeyi istiyoruz,
eşime de söyledim hatta,
yol güzergahına göre bir sahil yaparız iki saat belki dedi,
sonra kızları denizden toplarmışızzz Allahh korusunnn sempatiksalakcinni

canım işte bazı insanlar,bazı dediler ve görgüsüzler var ki haytta,
onlara güleryüz,anlaşmaya çaılşmak,hoşgörü yada tevazu göstermek olmuyor,
onlar bağırıp çağırmaktan,gözüne gözüne,kafasına kafasına kakmaktan anlıyorlar,
yani senin başına gelenler karşısında susman,onlar için birşey ifade etmiyor da,iki küçük minik ayakkabıya takıyor kafayı,
göz zevki bozuluyormuş,
al al al al ye bakiyim şu ayakkabıları ağzının zevki de bozuluyor mu yapmak lazım :mymeka:
bundan sonra ben böyle,kim hangi dilden anlarsa o dilden konuşucam,
terbiyesizler,ayıp o kadarcık iş için kapı çalmaya utanır insan yaaa:tomato:

canıım iyi olmaya çalışıyom napcan etraf deli dolu yaaaklava:
evet canım arkadaş olduk face de veee senin bebişlere bayıldım kuzulara nazar değmesin,güle güle büyüt canımopuyorumnanaktan

çok sağol canım,Allah hepimizin yavrularna sağlık sıhhat versin..

İnşallah canım..Aslında nasıl başlarsa öyle gidiyor bu işler sanırım.Zor olsa da bebeklikte alıştırmak lazım çocukları,gezmeye,sosyalleşmeye.Tabi burda eşlere büyük iş düşüyor

selanm kızlar,
netim kapandı,annemdeyim,
görüşemez isek topik arkadaşlarımı çok öpüyorum,
evi taşıyacağız ayın 20sinde,
Allahım hasetsiz fesatsız arzu eden herkesin,herşeyi gönlüne göre versin..

slm kızlar aranıza yeni katıldım 10 gün oldu ikizlerime kavuşalı alışmaya çalışıyoruz nete oturmaya bile vaktim olmuyor önceden önünden kalmayan ben şimdi aklıma bile gelmiyor ama ne kadar zor olsada bence bir o kadarda güzel ikiz annesi olmak bence bir ayrıcalıkmış

evet ikizanneliği kesinlikle ayrıcalık
nasılsınız kızlarr tarihçi uğramıyosun sanırım sendeee
hymarry yok diyemi gelmiyon yoksaaa

evet ikizanneliği kesinlikle ayrıcalık
nasılsınız kızlarr tarihçi uğramıyosun sanırım sendeee
hymarry yok diyemi gelmiyon yoksaaa

selam milleeeeeetttt napıonuz bakema.s.
canancım bayramdan beri hastalıklarla uğraşıyoz yaa melina bi grip oldu hepimizi dolaştı hastalık ama en beter ben oldum hala daha öksürüğüm geçmedi ne berbat bi hastalık şu grip yahu böylece grip sezonunu açmış oldukkaydirigubbakcemile3 ondan buraya uğrayamadım valla neyse artık burlardayım heheheeee
sen nasılsın,kuzucuklar nasılopuyorumnanaktan

hoşgeldin canıma.s.ilk zamanlar epey zor oluyo alışıncaya kadar,alışınca da otomatiğe bağlıyosun eveeet çok zor ama kesinlikle bi ayrıcalık alkisalkisalkis

hymarrryy kapandı demek netin:gitme: inşallah hayırlısıyla taşınırsın da netin de bir an önce açılır:Saruboceq:öpüyorum kocamaaannnopuyorumnanaktan

kızlaaaar biz de evi satışa çıkaranlar kervanına katıldık hayırlısıyla biran önce satılır da yeni ev alıp geçeriz çünkü sığamıyoruz artık bu evekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…