günaydın,iyi bayramlar,herşeylerr a.s.
çok güzel bir bayram geçiyor hamdolsun,
kızlar iyileşti,
keyfimize göre gezmelerdeyiz,
havaların değişimine de ayak uydurabilsek ooohhhbayanssulusmile
bu arada yine ileri dönem yaz tatili rezervasyonumuzu yaptırdık bileeeee zemuszemus
canııım günaydıınnna.s.oh oh ne güzel kuzular iyileşmiş çok şükürzemuszemus biz de bikaç bayram gezmesi falan yaptık fena değiliz kudurukluğa devamkaydirigubbakcemile3
nereye gidiyonuz tatile kızzzzemuszemus
ne güzel tatil planı bile yapılmış,bizde o günleri görür müyüz acaba?
günaydın,iyi bayramlar,herşeylerr a.s.
çok güzel bir bayram geçiyor hamdolsun,
kızlar iyileşti,
keyfimize göre gezmelerdeyiz,
havaların değişimine de ayak uydurabilsek ooohhhbayanssulusmile
bu arada yine ileri dönem yaz tatili rezervasyonumuzu yaptırdık bileeeee zemuszemus
Süpersin valla..:lepi:Enerjine , anneliğine hayranım..İkizlerle tatile bile çıkabiliyorsan,ne diyeyim..Darısı başıma diyeyim bari
hamdolsun canım,iyileştilerr,
senin kuzulara da maşallah,ısırıcam onların kıçlarını bennnsempatiksalakcinni
biz de ara ara gittik gezmeleribir yandan evin eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz,ne ıvır zıvır masraf çıktı beeeheyvahedigeldismile
tatile didimde bi otel var,oraya gidiyoruz,bu yılda ordaydık işte,arabayla gittik kızlarla,
bu sefer izmirden geçerken seni rahatsız ederiz..
Hymarry,Tarihci nasılsınız kızlar bugün?tarihçi adamın aklından zoru varmış canım,boşver.minicik ayakkabıların nesi göz zevkini bozuyor acaba merak ettim?garip insanlar çook,sıkma canını.bu arada seninle facebookta arkadaş olduk değil mi,kızların fotolarından tanıdım seni valla:)
inşallah canım,gelmeyi bir şehrin içine girip sahil görmeyi istiyoruz,canıııııııııııııııııııııııım inşallah bak mutlaka bekliyorum aayyy ne güzel oluuurr gelirsenizzemuszemusolumunekankayizsmile
herkese selaaammma.s. nasıl geçti bayraam,biz dün ailecek gezmelere gittik çok güzeldizemuszemus
melinamın burunu akıyo yaa ama çok şükür kudurukluğu yerinde ilaç ta verdim ilerlemez inşallah hastalık:Saruboceq:
biraz önce karşı komşuyla tartıştık ki hiç hoşlandığım şeyler değil:1no2: kızlar günlük giydiğimiz ayakkabıları ağızlarına götürdükleri için ikisini kapımızın önüne koymaya başlamıştık kızlar emeklediğinden beri önceden koymuyorduk karşımıza iki ay önce bekar bir adam taşındı biraz önce kapıyı tıklattı eşim açtı eşime dedi ki göz zevkimi bozuyor bu ayakkabılar kaldırırmısınız tepem attı fırladım tabi ben de hoşlanmıyorum orda bırakmaktan daha önce de bırakmıyodum zaten ama bebeklerimden dolayı bırakmak zorunda kalıyorum kalıyorum dedim ama taıtışmalı oldu tabi maalesef ki apartmanmız çok sorunlu bi apartmandır ve bi zgenelde kimseye bişi söylemeyiz açık camlarımız üstüne halı silkeledikleri halde sesimiz çıkartmıyorduk bela yine de gelip bizi bulduklava: biz mi hatalıyız şimdi yaalaelaelaelaelae aaay delirdim sinirlerim tepemde resmen yahuukafamçokkarıştı
canıım iyi olmaya çalışıyom napcan etraf deli dolu yaaaklava:
evet canım arkadaş olduk face de veee senin bebişlere bayıldım kuzulara nazar değmesin,güle güle büyüt canımopuyorumnanaktan
teşekkür ederim,
senin güzelliğin,senin hoşluğun,senin güzel enerjin canımopuyorumnanaktan,
çıkılabilir,neden çıkılmasın,
tabiki yalnız çıkmak gibi olmuyor,bazı şeylerden feragat oluyor,
ama onlarla yaşamayı da bilince,yani onların dilini de öğrenince daha güzekl oluyor,
sen de çıkarsın inşallah,
iyi günler görelim inşallahh..
evet ikizanneliği kesinlikle ayrıcalık
nasılsınız kızlarr tarihçi uğramıyosun sanırım sendeee
hymarry yok diyemi gelmiyon yoksaaa
slm kızlar aranıza yeni katıldım 10 gün oldu ikizlerime kavuşalı alışmaya çalışıyoruz nete oturmaya bile vaktim olmuyor önceden önünden kalmayan ben şimdi aklıma bile gelmiyor ama ne kadar zor olsada bence bir o kadarda güzel ikiz annesi olmak bence bir ayrıcalıkmış
selanm kızlar,
netim kapandı,annemdeyim,
görüşemez isek topik arkadaşlarımı çok öpüyorum,
evi taşıyacağız ayın 20sinde,
Allahım hasetsiz fesatsız arzu eden herkesin,herşeyi gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?