Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese slm arkadaşlar,
benimde 7,5 aylık ikizlerim var.ikiz annesi olmak hem zor hem güzel.inanın hiç boş vaktim olmuyor.büyümelerinin hayal bile edemiyorum.inanasım gelmiyor yani.benimkiler hala diş çıkarmadı ve emeklemiyor lar.çok kafaya takıyorum.
bebişlerimin kıyafetleri en fazla 1 saat temiz kalıyor.
kirli çamaşır sepetimiz hiç boşalmıyor.çamaşırlarımız kurutmalıkta günlerce kalabiliyor.
lavaboda hep kirli kase ve kaşıklar.
şimdilik bunlar aklıma geliyo....

merhaba canım,hoşgeldina.s.
Allah bağışlasın bebişlerini:Saruboceq:
diş ve emeklemeyi kafana takma canım yaa,her bebek farklı bak biz de 1 yaşındayız kaç zamandır emekliyoz ama bi türlü yürümeye geçemedikkaydirigubbakcemile3
sorma yaa arkamı dönmeden çamaşır sepeti doluyo resmeneyvahedigeldismileyazdıklarını okuyunca dedim aaa benden bi tane dahakaydirigubbakcemile3
zaman buldukça uğra canım bekleriz

hymarrryy kapandı demek netin:gitme: inşallah hayırlısıyla taşınırsın da netin de bir an önce açılır:Saruboceq:öpüyorum kocamaaannnopuyorumnanaktan
canım bir müddet açmayı düşünmiyorum çaıkçası,
telefondn konşuruz inşallah sık sık,
daha size gelicez tatil öncesi,kaçmak yokksempatiksalakcinni
kızlaaaar biz de evi satışa çıkaranlar kervanına katıldık hayırlısıyla biran önce satılır da yeni ev alıp geçeriz çünkü sığamıyoruz artık bu evekaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı,
inşallah arzu ettiğiniz gibi olur,güzel yüreğine göre olur herşey canım benimŞeniz
maşallahhh,
kzı mı erkek mi yavrular,
adları ne,nerdensin,kim kim bakıyorsun,yazsana,sık sık takıl buralaraa yerimseniben

bu arada kızlarımın doğumgünlerine az kaldı teyzeleri,
burada olmasada facede fotolarını paylaşırım inşallah,
taşınma konusunda hayır dualarınızı bekliyorum,
bütün topik arkadaşlarımı hasretle kucaklıyorummŞeniz

merhaba günaydın aranızda gebeliği esnasında grip nezle geçiren var mı?neler yapmıştınız ve bebeklerinize herhangibir zararı oldu mu?grip aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?

canım arkadaşım benim ben yine de netini hemencik açmanı ümit ediyoruummyerimseniben
kuşuuumm kaçmak ne demek dört gözle bekliyorum siziopuyorumnanaktan

merhaba günaydın aranızda gebeliği esnasında grip nezle geçiren var mı?neler yapmıştınız ve bebeklerinize herhangibir zararı oldu mu?grip aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?

merhaba canım hoşgeldina.s.çizelgen olmadığı için göremedim kaç aylık hamilesin?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
ben hamileliğim sırasında grip olmuştum maalesef,tabi ilaç ta kullanılmadğı için bir hafta yatmıştım doktor sadece tamol kullanmama izin vermişti çok şükür bebişler zarar görmemişti ama ben mahvoldum tabi tuzlu suyla gargara yaptım,tamol içtim ve yattımkafamçokkarıştı grip aşısını doktoruna danış derim canım kendine iyi bak takıl buralaraopuyorumnanaktan

AYYYYYYYYYYYYYYYYYY çook heyecanlııııkaydirigubbakcemile2merakla bekliyorum fotolarıııolumunekankayizsmile

merhaba tarihci ben 33 haftalık ikiz kız gebeyim.çok şükür bugün daha iyiyim.limonlu ballı çay ve tuzlu su gargarası yaptım.grip aşısını doğumdan sonra düşünüyorum zamanı geçmemiş oluyor.sıcak basmalarım çok oluyor.ve şuana kadar sadece 10,5 kilo aldım sizce normal mi?bebek kiloları iyi diyor doktor sizler kaç kilo aldınız ?tekrar görüşmek dileğiyle...

merhaba canım Allah hayırlı doğum nasip etsin,kızçelerine sağlıkla kavuş inşallah:Saruboceq: canım ben grip aşısı falan olmadım ki geçen sene ben doğum yaptığımda domuz gribi muhabbeti vardı kendimi ve bebişleri korumaya çalıştıma.s
sıcak basmaları çoook normal canım yaabenim sıcak basmalarım bi başladı hamileyken artık kışın mont bile giymiyom ateşli kaldım anlayacağın:roflol:
kilon çok çok iyi maşallah ben 27.haftaya kadar çok iyi gidiyodum kasılmalarım olunca eve hapsoldum hareketsizlikten epey kilo aldım kızlarım 1 yaşına girdi hala daha tam olarak veremedim kiloları:bbo:senin hep böyle gider inşallah canımhamileliğin keyfini çıkaropuyorumnanaktan

canım belkı bana sormadın ama ben söyliyeyim 33.haftada doğum yaptım tam 23 kılo aldım bebeklerımın ikiside erkek bırı 2500 diğeri 2100gr olarak dünyaya geldiler 63kılo ile hamıle kaldım 86 kılo ıle hamılelıgımı bıtırdım suan 71 kıloyum canım tam 11 ay oldu bugün dogum yapalı ben

17 kilo aldım.tabi tüm hamileliğim yatarak geçti..şu an 3 kilo fazlam var ama hamile kaldığım kilonun da altına inmek istiyorum çünkü tüp bebek tedavileri,hormon ilaçları falan az da olsa kilo yapıyor..
69 kilo ile hamile kaldım,doğumdan 1 gece önce 86 kg dım.şu an 72 kg ım.en fazla 65 olmak istiyorum.tedavilerden önce 62 kiloydum..

günaydın kızlar...bebeklerim 32. haftada 1850-2000 civarı kilodaydılar.sizinkiler nasıldı vebenimde sizlerinki gibi güzel kilolu doğurmam için ne yapmamı önerirsiniz.ben sürakli yiyom ama kilo almıyormuşum veya göbeğim hep aynıymış gibi geliyor sizede oluyor muydu?vitamin,demir ,magnezyum,balık yağı hapı içiyorumsizler neler kullanmıştınız.doktorum 14 kiloyla bitirsen gayet normal dedi sizin doktorlarınız bu konuda bişi demişler miydi?

ayrıca usg kağıdında ölçümlerin artı eksi 300 yanılma payı vardır yazıyor.sizin ölçümlerle doğan bebekleriniz arasında korelasyon var mıydı?

günaydıııııııııııııııııııııınnnnna.s.
nirsencim maşallah gayet iyi gidiyorsun hiç kafanı takma hamileliğin tadını çıkar yapman gerekenleri yapıyorsun zaten inşallah zamanında hayırlısıyla alırsın bebişleri kucağına:Saruboceq:ben hep erken doğum kaygısı yaşıyodum vee erken doğurdum o yüzden hiç bişeye takılma canımopuyorumnanaktan

Öncelikle Allah bebeklerini sağlıklı ve zamanında kucağına almayı nasip etsin cnm,bence bugüne kadar çok iyi kilo almışsın hamile kaldığın kiloda önemli tabi,ben 48 kilo ile hamile kaldım ve 22 kilo alarak 70 kilo ile doğuma gittim doğumun ertesi günü 58 kiloydum....şu an 53 kiloyum....doğum öncesi kiloma dönmek istemiyorum aslında herkes şu an böyle daha iyi olduğumu söylüyor....33+6 da doğum yaptım bebeklerim 2 kilo civarında doğdular....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…