hadi hayırlı olsun ev işinizzz
bendeevdeyim işte aynı tas aynı terhane:)))
herkese slm arkadaşlar,
benimde 7,5 aylık ikizlerim var.ikiz annesi olmak hem zor hem güzel.inanın hiç boş vaktim olmuyor.büyümelerinin hayal bile edemiyorum.inanasım gelmiyor yani.benimkiler hala diş çıkarmadı ve emeklemiyor lar.çok kafaya takıyorum.
bebişlerimin kıyafetleri en fazla 1 saat temiz kalıyor.
kirli çamaşır sepetimiz hiç boşalmıyor.çamaşırlarımız kurutmalıkta günlerce kalabiliyor.
lavaboda hep kirli kase ve kaşıklar.
şimdilik bunlar aklıma geliyo....
canım bir müddet açmayı düşünmiyorum çaıkçası,hymarrryy kapandı demek netin:gitme: inşallah hayırlısıyla taşınırsın da netin de bir an önce açılır:Saruboceq:öpüyorum kocamaaannnopuyorumnanaktan
hadi hayırlısı,kızlaaaar biz de evi satışa çıkaranlar kervanına katıldık hayırlısıyla biran önce satılır da yeni ev alıp geçeriz çünkü sığamıyoruz artık bu evekaydirigubbakcemile3
maşallahhh,herkese slm arkadaşlar,
benimde 7,5 aylık ikizlerim var.ikiz annesi olmak hem zor hem güzel.inanın hiç boş vaktim olmuyor.büyümelerinin hayal bile edemiyorum.inanasım gelmiyor yani.benimkiler hala diş çıkarmadı ve emeklemiyor lar.çok kafaya takıyorum.
bebişlerimin kıyafetleri en fazla 1 saat temiz kalıyor.
kirli çamaşır sepetimiz hiç boşalmıyor.çamaşırlarımız kurutmalıkta günlerce kalabiliyor.
lavaboda hep kirli kase ve kaşıklar.
şimdilik bunlar aklıma geliyo....
canım bir müddet açmayı düşünmiyorum çaıkçası,
telefondn konşuruz inşallah sık sık,
daha size gelicez tatil öncesi,kaçmak yokksempatiksalakcinni
hadi hayırlısı,
inşallah arzu ettiğiniz gibi olur,güzel yüreğine göre olur herşey canım benimŞeniz
maşallahhh,
kzı mı erkek mi yavrular,
adları ne,nerdensin,kim kim bakıyorsun,yazsana,sık sık takıl buralaraa yerimseniben
merhaba günaydın aranızda gebeliği esnasında grip nezle geçiren var mı?neler yapmıştınız ve bebeklerinize herhangibir zararı oldu mu?grip aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?
bu arada kızlarımın doğumgünlerine az kaldı teyzeleri,
burada olmasada facede fotolarını paylaşırım inşallah,
taşınma konusunda hayır dualarınızı bekliyorum,
bütün topik arkadaşlarımı hasretle kucaklıyorummŞeniz
merhaba tarihci ben 33 haftalık ikiz kız gebeyim.çok şükür bugün daha iyiyim.limonlu ballı çay ve tuzlu su gargarası yaptım.grip aşısını doğumdan sonra düşünüyorum zamanı geçmemiş oluyor.sıcak basmalarım çok oluyor.ve şuana kadar sadece 10,5 kilo aldım sizce normal mi?bebek kiloları iyi diyor doktor sizler kaç kilo aldınız ?tekrar görüşmek dileğiyle...
merhaba tarihci ben 33 haftalık ikiz kız gebeyim.çok şükür bugün daha iyiyim.limonlu ballı çay ve tuzlu su gargarası yaptım.grip aşısını doğumdan sonra düşünüyorum zamanı geçmemiş oluyor.sıcak basmalarım çok oluyor.ve şuana kadar sadece 10,5 kilo aldım sizce normal mi?bebek kiloları iyi diyor doktor sizler kaç kilo aldınız ?tekrar görüşmek dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?