su vermeyin demelerinin sebebi, bebeğin midesi zaten çok küçük suyla boşyere doldurup beslenip gelişmesini engellememek. anne sütünden s ihtiyacını kaşılıyor, su yerine mama meme ver daha ii demişti dr.um. ek gıdaya geçince ihtiyaç var canım suya, çünkü sebze meyve yemeye başlıyorlar...
Bende orada duraksadım..kaydirigubbakcemile3 benimkiler de az içiyor cc olarak hala 150 cc ye gecırme çabasındayım.Ama günlük süt ihtiyaçlarını karşılıyorlar..önemli olan aylık kilo alımları..
ee kızlar benimkiler iştahlımı sayılıyor o zaman yanicokacimcoook
Bizimkiler aylarına göre çok az içiyorlar canm...
hahay valla doğru diyonkaydirigubbakcemile5 benim yaren hala çok gıcıkç. uykusu gelşr uyumayı bilmez ağlar ağlaaar ağlaar. acıkır verirsin yemez VE ağlaar ağlaar ağlaar. saatler sonra ikna olur ve yer. sonra susar ve uyur. tabi bende bitmiş oluyom o aradaalsanaalsanasmile35+4 te doğum yapmak ortak paydaları... benimkilerde pıçırıklıalsanaalsanasmile
canım sen anne sütü fazla veremediğin için v ermen gerekliydi. ben anne sütü destekli gittiğim için vermemiştim. ama ek gidaya adım attık beni emmeyi tamamen bıraktılar bende suyu dayadım. ama inanın zorla içiriyorum. resmen biberonla ağızlarına sıkıyorum ve sonuç olarak gılı gılı yapıyolar boğulcak gibi oluyolar sevmiyolarbenneyaptımkiKzılar ben 2 aylıktan beridir su veriyorum mama aldıkları için 2 çay kaşığı veriyorduk...şimdi 250-500 cc arası su alıyolar artık sütle suyu ayırdıklarından yada suyu ardık bu bu dediklerinden veriyoruz.....
Aliş 1lt süt içiyor 1 günde ömer ise 300 cc doktorum ömerin eti fazla tükettiğinden alıyordur o vitamini dedi...
canım sen anne sütü fazla veremediğin için v ermen gerekliydi. ben anne sütü destekli gittiğim için vermemiştim. ama ek gidaya adım attık beni emmeyi tamamen bıraktılar bende suyu dayadım. ama inanın zorla içiriyorum. resmen biberonla ağızlarına sıkıyorum ve sonuç olarak gılı gılı yapıyolar boğulcak gibi oluyolar sevmiyolarbenneyaptımki
ay sorma bizimkiler ynı gıvcıklıktalar. yanlış haftalarda doğurduk kan ımca. onu boşverde yine sende bir akrep kısı var bende iki tane ayvayı yedim cadılar iki gün sonra karşıma geçer lülülü konuşurlar dil pabuç kadar oluralsanaalsanasmileBende ek gıdaya geçince verdim..hahahahayyyyyyyyy ben de Afra'ya aynısını yapıyorum..Safa'm içiyor her mamadan sonra ama o da çok değil sanırım,bilemiyorum daha doğrusu çocuk kanınca bırakıyor işte..ay ne kadannnnnnn benzio bizimkiler be..hep senle konuştuğumda onu derim ya...sen bizi anlatıyorsun diye...Kasım gülleri bunlar hadeeee,medical gülleri,akrep gülleriiiiii....kaydirigubbakcemile3
canım sen anne sütü fazla veremediğin için v ermen gerekliydi. ben anne sütü destekli gittiğim için vermemiştim. ama ek gidaya adım attık beni emmeyi tamamen bıraktılar bende suyu dayadım. ama inanın zorla içiriyorum. resmen biberonla ağızlarına sıkıyorum ve sonuç olarak gılı gılı yapıyolar boğulcak gibi oluyolar sevmiyolarbenneyaptımki
AMAN ANNE SÜTÜ ALSINLARDA SULARI EKSİK KALSIN
SEN KIZLARIN ÜSTÜNE GİTME ŞİMDİDEN FORM TUTUYOLAR CNM
YAA AKLIMA ŞU GELİYOR SİZ BÖYLE DEDİKCE ANNEMDE BANA PARKLARDA ELİNDE TABAK DOLAŞARAK YEMEK YEDİRİYORUMUŞKİ Bİ SAHNE VAR HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR...
ŞİMDİDE ANNEM BANA YEME DİYOR BU NASIL İŞTİR YA BEBEKKEN UĞRAŞ BÜYÜSÜN YEME OLMUYORRRRRRRRRRRRRRRRsempatiksalakcinni
Ay wavyimmmmmmm rüya gibi ya...senin avatarı gördüm ya içim çoştu inan..oy oyyyyyyyyyy yerim ben seni...verme o bisküviyi boşver...bak nasıl yapıyorum..15 kaşık un,100 gr tereyağı,1 çay bardağı pekmez doğal çubuk vanilya bulursan koku vermesi açıısndan koyabilirsin ama ben koymuyorum..yoğuruyorum bunları..hamuru açıp kurabiye kalıplarıyla kesiyorum ...minik kalıplarım var..ama bardakla da kesersin,bıçakla bisküvi formunda da kesersin..yağlı kağıdı fırın teline seriyorum..önceden ısıttığım 170 derecelik fırında 10 dk pişiriyorum...hemen çıkar sertleşmesin..sonra sıcak sıcak kapalı saklama kabıma alıyorum...oh mis gibi içim de rahat..
Sende peyniri anlat bakalım...Şimdi çorbalarına ekmek katıyorum ama kendim yapıyorum ekmeklerini de makina da...
kaswam hemen denicem . ay heyecanlandım yavrulara kendi elimle bişeyler yapmaya bayılıyorum. annem kafayı yiceksin diyor:)) düşün evde peynir yapıyom ya. annem diyorki köyde büyüdüm baban tuzsuz peynir diye sayıklardıda evde nasıl yapcam olmaz diyordum pes delü kıs diyor:))
Nerde ki hymarry..msn de de yok kuzucum...ara ara gelip bakacağım sen yaz tarifi wavy..işim çok bugün..öperim hepinizi hatunlar..
Şu an 14 günlük biri kız biri erkek çift yumurta ikiz annesiyim.Bol bol emip,uyuyorlar.Allahtan süt problemim yok.Hamileliğimi,hamile kaldığım kilonun altında tamamladım ve emzirdikçe daha da zayıflıyorum.Oysa okadar çok yiyorum ki.
Tek kaygım aynı anda ağlamaları,nadir de olsa oluyo.Sonuçta sadece iki kolum var.
Bir de sezeryan dikişlerime bişey olur mu kaygısı var,bebekleri kaldırıyorum,taşıyorum.Bu sezeryan dikişi konusunda kaygı yaşayan arkadaşlar,kendilerini nasıl rahatlatıyolar?Bana da yardımcı olabilirler mi acaba?
akannehir GENELDE KIZ COCUKALRINA DERLER BRIDE YARAMAZ OLURLAR DIYE opuyorumnanaktan
NAPIOSUN PEKI NASIL BASEDIOSUN BIZEDE SOLEKI KULAGIMIZA KUPE OLSUN
BIRDE SEY SORUCAAM TUM TECRUBELI ANNELERE DOGUMDAN SONRA BEBEK LER HEMEN EMIYORLARMI YANI HEMEN SUTUNUZ GELDIMI KAÇ GUN SONRA EMZIRMEYE BASLADINIZ :tomato:
ay kıslar kafayı yicem bi gecede konuşma mı öğrenilir. ceren gel diyor dede diyor ve anne diyor. kafayı yicem. maişallah kızıma . onla oynayayım biraz yarend uyandı yerde debeleneceğiz azcuk. öptüm hepinizi
hımm anladım cnm yasamadan bılermıcez anlasılan ıns emerler ya zaten goguslerım koccaman oldu :)emerlerde hakkını verırım bende ıns bu koca goguslerın vzemuszemus
kızlar herkese hayırlı günler..bişi sorucam tecrübeli annelere su vermeye ne zaman başladınız..hep takip etmeye çalışıyorum kızlarım pek cadı fırsat vermiyolar biri emiyo şuan kucağımda diğeri uyuyo...
ayy ne sıcak yaaaa..boğulucam artık..çocuklarla cıbıl cıbılım..bıcı bıcı farz oldu artık :))
bu arada sorum vaaarrrr : benim akide şekerlerim her mamadan sonra gaz çıkarmanın hemen ardından kusuyolar..bazen çok fazla bazen azıcık..bıktım üst baş değiştirmekten yahu...bi de heralde doğarken analarının şeyinden çıkmadıkları için kafalarından ne geçirirsem feryat figanlar..ısırıcam tontik bacaklarını bunların yaaa :))
Bende orada duraksadım..kaydirigubbakcemile3 benimkiler de az içiyor cc olarak hala 150 cc ye gecırme çabasındayım.Ama günlük süt ihtiyaçlarını karşılıyorlar..önemli olan aylık kilo alımları..
Bende ek gıdaya geçince verdim..hahahahayyyyyyyyy ben de Afra'ya aynısını yapıyorum..Safa'm içiyor her mamadan sonra ama o da çok değil sanırım,bilemiyorum daha doğrusu çocuk kanınca bırakıyor işte..ay ne kadannnnnnn benzio bizimkiler be..hep senle konuştuğumda onu derim ya...sen bizi anlatıyorsun diye...Kasım gülleri bunlar hadeeee,medical gülleri,akrep gülleriiiiii....kaydirigubbakcemile3
vuslat canım eşim,in bana söylediği bişeyi söyleyeyim sana. 2-3 yaştan sonra arabamı alcaz. hiç yürümeyecekmi bu çocuklar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?