Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

şu aralar az az veriyorum hava durumuna göre babaneye annaneye kalsa hemen verceklerdi ama anca bence zaten bir kaç hafta sonra ek gıdalara başlıycaz ben susuz yaşayamadığımdan onlarada kıyamıyorumdelikafadulden

Bende orada duraksadım..kaydirigubbakcemile3 benimkiler de az içiyor cc olarak hala 150 cc ye gecırme çabasındayım.Ama günlük süt ihtiyaçlarını karşılıyorlar..önemli olan aylık kilo alımları..

ee kızlar benimkiler iştahlımı sayılıyor o zaman yanicokacimcoook

kaswacım bizimkilerin ne memeyle ne mamayla alakası yok canım benim cins bunlar cinss...

Kzılar ben 2 aylıktan beridir su veriyorum mama aldıkları için 2 çay kaşığı veriyorduk...şimdi 250-500 cc arası su alıyolar artık sütle suyu ayırdıklarından yada suyu ardık bu bu dediklerinden veriyoruz.....

Aliş 1lt süt içiyor 1 günde ömer ise 300 cc doktorum ömerin eti fazla tükettiğinden alıyordur o vitamini dedi...

35+4 te doğum yapmak ortak paydaları... benimkilerde pıçırıklıalsanaalsanasmile
hahay valla doğru diyonkaydirigubbakcemile5 benim yaren hala çok gıcıkç. uykusu gelşr uyumayı bilmez ağlar ağlaaar ağlaar. acıkır verirsin yemez VE ağlaar ağlaar ağlaar. saatler sonra ikna olur ve yer. sonra susar ve uyur. tabi bende bitmiş oluyom o aradaalsanaalsanasmile

canım sen anne sütü fazla veremediğin için v ermen gerekliydi. ben anne sütü destekli gittiğim için vermemiştim. ama ek gidaya adım attık beni emmeyi tamamen bıraktılar bende suyu dayadım. ama inanın zorla içiriyorum. resmen biberonla ağızlarına sıkıyorum ve sonuç olarak gılı gılı yapıyolar boğulcak gibi oluyolar sevmiyolarbenneyaptımki

Bende ek gıdaya geçince verdim..hahahahayyyyyyyyy ben de Afra'ya aynısını yapıyorum..Safa'm içiyor her mamadan sonra ama o da çok değil sanırım,bilemiyorum daha doğrusu çocuk kanınca bırakıyor işte..ay ne kadannnnnnn benzio bizimkiler be..hep senle konuştuğumda onu derim ya...sen bizi anlatıyorsun diye...Kasım gülleri bunlar hadeeee,medical gülleri,akrep gülleriiiiii....kaydirigubbakcemile3

ay sorma bizimkiler ynı gıvcıklıktalar. yanlış haftalarda doğurduk kan ımca. onu boşverde yine sende bir akrep kısı var bende iki tane ayvayı yedim cadılar iki gün sonra karşıma geçer lülülü konuşurlar dil pabuç kadar oluralsanaalsanasmile

AMAN ANNE SÜTÜ ALSINLARDA SULARI EKSİK KALSIN

SEN KIZLARIN ÜSTÜNE GİTME ŞİMDİDEN FORM TUTUYOLAR CNM

YAA AKLIMA ŞU GELİYOR SİZ BÖYLE DEDİKCE ANNEMDE BANA PARKLARDA ELİNDE TABAK DOLAŞARAK YEMEK YEDİRİYORUMUŞKİ Bİ SAHNE VAR HEP GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR...

ŞİMDİDE ANNEM BANA YEME DİYOR BU NASIL İŞTİR YA BEBEKKEN UĞRAŞ BÜYÜSÜN YEME OLMUYORRRRRRRRRRRRRRRRsempatiksalakcinni

hahay yyy dirim inanmazsın bebekken azımdan verseler burnumdan püskürttürmüşüm. annem bana bi şeyler yedirmek için takla atarmış. hatta ilkkokulda okula giderken hatırlıyorum kahvaltıda bahçede bişeyler tıkıştırmaya çalışırdı azıma. veee ergenlik dönemimde ise ay kızım biraz az yesen. ay ekmeği kessen falan oldular. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sanırım benim yavrularda ilerde diyet yapacaklar:roflol:

Sende peyniri anlat bakalım...Şimdi çorbalarına ekmek katıyorum ama kendim yapıyorum ekmeklerini de makina da...

anammm bunarl bulmuşlar birbielerini peynirler ekmekler.bisküviler,domatesler çorbakar,,
ben hayatt olamam sizin gibi becerikli hatun vallaha,
helal olsun canlarım size,
şifa olsun yavrularaaopuyorumnanaktan

Nerde ki hymarry..msn de de yok kuzucum...ara ara gelip bakacağım sen yaz tarifi wavy..işim çok bugün..öperim hepinizi hatunlar..

canım benim almışsın tarifi maşallah,kolay gelsin bitanem,
aynı hamilelikteki gibi dışarda da olsam aklım burdaydı,
kısaca yazıyım canım,
dışarıda misafirikteydik,sonra babamızla gezmeye çıktık,eve gelip banyo yaptırdık kızlara,
anca uyudular,ben de geldiimmm:hulya:

aramıza hoşgeldin canım,
maşallah yavrularına da,sık sık takıl buralara lütfen,,
birincisi inan tek başına baktıkça birini alıp birini alamadıkça sıralarını beklemeyi öğreniyorlar,
fakat uzman bir doktor erkeklere öncelik verilmesi gerektiğini söylemişti,bu anlamda araştırmak gerekir..
sezeryan dikişlere onları kaldırıp indirmekten bişey olmaz,
daha ağır işlerden kaçınmak yeterli bence..

kim söylemiş kızların yaramaz olduğunu hıh:dilcikar:
süte gelince şahsen bende ilk zaman randımanlı ve dolu dolu bir süt gelmedi,bebeklerim tama ememiyordum küçük doğduklarından,
sütüm arttı,bu sefer süt ihtiyaçları arttı ve yetmez oldu sanırım,
bir damla bile olsa şifadır derler.

maşallah canım,maşallahh,
kıçını mıncır kıçınııııı sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

hımm anladım cnm yasamadan bılermıcez anlasılan ıns emerler ya zaten goguslerım koccaman oldu :)emerlerde hakkını verırım bende ıns bu koca goguslerın vzemuszemus

ama malesef göğüslerin büyüklüğüyle süt çokluğunun alakası yok canım..
yine de inşallah herşey iyi olur..

ben 2-3 aydan itibaren vermeye başladım,azar azar tabi,bahsettiğiniz gibi karın doyuracak boyutta değill
o kadar ağlıyorlar,hareketleniyorlar,su vermede bir beis görmedim,bilakis ihtiyaç diye düşündüm,
zararını görmedim..

canımmm,
ben kışın ortasında sinirden ağlaya ağlaya boynuna kadar kusan kızımın üstünü 3.4. kez değiştirdiğiimi bilirim,
kusuyorlar ama bunun sebebi daha önemli inan,
enfeksiyon olabilir,üşütme olabilir,reflü olabilir,muhakkak sebebine bakmışsınızdır,
fakat ek gıdaya geçince azalıyor,yada kıyafete değimeden yakalanabşlecek koyulukta oluyor en azındankaydirigubbakcemile3
öp yavrularını bitaneciimmmmopuyorumnanaktan

Bende orada duraksadım..kaydirigubbakcemile3 benimkiler de az içiyor cc olarak hala 150 cc ye gecırme çabasındayım.Ama günlük süt ihtiyaçlarını karşılıyorlar..önemli olan aylık kilo alımları..

yemin ederim iki kızımda bi seferde 120lik içemiyorlar,
bu mesele değil kesinlikle sana katılıyorum bitanem,
önemli olan aylık kilo alımları,yani yadiklerinin ke kadar yaradığı bence dea.s

öpün yavrularııııopuyorumnanaktan,
öpün kuzularııııopuyorumnanaktan,
öpün kasım gülleriniziiiiopuyorumnanaktan,
benimkiler de medikal gülü amazemuszemus,
hatta wavymle en önemli ortak noktamız Serdar gülleri olması bizimkilerin sanırımkaydirigubbakcemile3

dırımcım naber,

kewserim nasılsın kuzumm?

burçinim nasılsınız bitanemmm

çok zor bir gün.canım sıkkın ceren anneannesini istiyor benimle uyumuyor nasıl alıştırcam bu kıslarI EVE(

HYMARRYY SEVıYOM SENı ÇOK MUTLUYUM SAYENDE HEP BERABERıZ. kıslar
uyursa inşallah gelcem

bebek arabasına hala karar veremedim maclaren in 2010 twin trumph fena değil gibi geldi ama önünde bariyer yok bide 3+ ay diyor şimdi alsam kullanabilirmiyim acaba illa öünde bişey olması mi lazım 2-3 yaşına kadar idare eder gibi gözüküyor beni resim ekleyemiyorum yoksa göstericem ama rengi yeşil yada mavi

vuslat canım eşim,in bana söylediği bişeyi söyleyeyim sana. 2-3 yaştan sonra arabamı alcaz. hiç yürümeyecekmi bu çocuklar:))

vuslat canım eşim,in bana söylediği bişeyi söyleyeyim sana. 2-3 yaştan sonra arabamı alcaz. hiç yürümeyecekmi bu çocuklar:))

kısmen haklı eşin canım ama kucaklarında devamli taşımak zorunda kalınca en az 15 kg ı o zaman isyan edebilir bide iki çocuğa nasıl sahip çıkıcaz tek çıksak bagaca koyarım arabalarını koca moca beklemem gezerim veletlerimle diyorum alışverişe kocamla çıkmak işkencede beim için adam 30 dk nın sonunda öflemeye başlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…