kızların iki gündür kudurukluğu üstlerinde anca zaman bulup geri gelebildim uyuyolar şimdi biri ayağımda öteki pusetindemirmirmirmir.Gece 3-5 nöbetine kalktı benimkiler iki gündür uykusuzluktan salak gibiyim canım yaa sen nasılsın? Analar yemekleri hep sonradan yer zaten dimicokacimcoook
selam kizlar...
bu topik mikemmel olmus hihoyyyt
ben hala adet olmadim kizlar 3 martta dogum yaptim sizler ne zaman adet oldunuz?
bende maclaren aldim cok rahat 3 ay diyor ama ben 1.5 aylikken aldim gezdirdim cocuklari tam yatirdim hicbir problemde yasamadim.
Senin yine iyi canım ben 28 aralıkta doğum yaptım hala adet olmadım. Bu durum normal midir onu da bilmiyorum ama beni rahatsız etmiyor sadece karnım kocaman oldu.
Ayy iyi hatırlattın ya bir ara dr.a gitsem iyi olacak. Haa bu arada bir kere gebelik testide yapmadım değil yani ne olur ne olmaz. kafamçokkarıştı
wavvyyymm kuşum burda görüyorum senniiiii
ne şurubuymuş kı bu. ben hala multi tabs kullanıyom. bitsin değştircem..ya size bişey sorayım kızlar,
benim hale bu aralar dr.un verdiği vitamin şurubuna sardı,
10cc. vermek gerekiyor ama hale meyvesuyu gibi içmek istiyor,
kaldırıyorum nasıl ağlıyor,şişeyi istiyor dikecek kafaya,
bazen küçük bir-iki kaşık fazla kaçıyor napiyim yaa,ne zararı olur?
kızlaaaaaaaaaaaarrrrr sorum vaaaaaaaarrrrrrrrr :
çınar'ın alnında ve kollarında 3er tane minnacık kırmızı benekcik çıktı..dün alnında vardı bu sabah kalktım kollarında da var..bu sıcaklardan isilik gibi bişeydir diye düşündüm ama net bi fikrim de yok..fikri olan??
merhaba tarihçi. seninkiler ne kadarlık oldu canım. benimkiler valla yaşınada girse özellikle yaren hep aynı kalır ömrümü yer gibi geliyor(
ay kıslar bu arada bizmkiler sanırım ishal kaç gündür. sanırım diyorum çünkü bişeyden emin olamadım. şimdi ek gıdaya geçince bunların kakası sertleşiyormu? yoksa önceki gibi hafif cıvık mi oluyor. ay ama yok ya ishal keisn bunlar. ne versem ağızlarına alttan hemen çıkıyor günde 3-4 posta cıvık yapıyolar. dra mı götürsem napsam normal mi acep hani sıcaklardan falan olabilir mi. yada diş miş muhabbeti mi var. bugünlöerde aynı sıkıntıyı yaşlayan var mı aranızda..?.
Canım benimkiler 10 aylık oldu.Benim de Elfin merakıyla Melina da çenesiyle kafayı yedirtcekler galibaeyvahedigeldismileElfin merakından heryeri karıştırmak istiyo ordan alyom hooop başka bi tarafa jet hızıylakafamçokkarıştı Melina daha konuşmuyo ama bütün gün pıtır pıtır bişiler anlatıyo hiç susmuyonaniknanik.Seninkiler ne kadarlık canım? Ek gıdaya geçilince kaka setleşiyo tabi ama cıvık yapıyolarsa diş geliyo olabilir bizde öle oldu çünkü
Acer CLAİRE siz iyisiniz anam ben 14 kasımda doğum yaptım hala tık yok( ve dediğin gibi göbek aldı başını gidiyor. oysa doğumdan sonra bir dirhem çekirdektim yavbayanssulusmile
herkese selamlar...
wayy claire sizin cok olmus ya korkmama gerek yok o zaman yalniz degilim dediginiz gibi benim de karnim buyudu.dogumdan 2 hafta sonra 56 kiloydum ne guzeldi simdi 60 oldum emziriyorum diye kilo aliyorum herhalde
bugun bebeklerimin kontrolu ve asisi vardi 3 aylari doldu azram da alyamda 4.700 boy 57 bas 38 herseyleri ayni :teytey: bugun vitamin k yi kesti sadece vitamin d kullanicaz
ya kızlar bişey daha sorucam ben hep başından beri aptamil veriyordum 2 -3 gündür hero baby veriyorum beğendiler herhalde bitiriyolar verdiğimi ama benim aklıma takıldı şimdi hani aptamilde bağışıklık sistemi geliştirici varya diğerlerinde yok acaba vermesemmi maddi olarakda çok etkiliyor ya 900 gr 5 günde bitiyor hemen 38 L yani nerdeyse 250L mamamaya gidecek ayda
Canım maddi imkanların el verdiği sürece Aptamilden vazgeçme...ya kızlar bişey daha sorucam ben hep başından beri aptamil veriyordum 2 -3 gündür hero baby veriyorum beğendiler herhalde bitiriyolar verdiğimi ama benim aklıma takıldı şimdi hani aptamilde bağışıklık sistemi geliştirici varya diğerlerinde yok acaba vermesemmi maddi olarakda çok etkiliyor ya 900 gr 5 günde bitiyor hemen 38 L yani nerdeyse 250L mamamaya gidecek ayda
Ah yavrum ya ...neden öyle oldu ki kuzucuğum..çok geçmiş olsun tatlım..sarsıldı çocuk ne kadar ki daha yavrum..inş. hemen atlatır canım..haberdar et...OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff
....ya size bişey sorayım kızlar,
benim hale bu aralar dr.un verdiği vitamin şurubuna sardı,
10cc. vermek gerekiyor ama hale meyvesuyu gibi içmek istiyor,
kaldırıyorum nasıl ağlıyor,şişeyi istiyor dikecek kafaya,
bazen küçük bir-iki kaşık fazla kaçıyor napiyim yaa,ne zararı olur?
Wavy im doktorun bilir tabi ki ama hala multitabs'a devam etmen bence yeterli değil...sana ilaçları söylemiştim danışmadın mı dr. una..En kısa zamanda alışsın inş. yavrun..sonra sadece kendine ait bir düzen kurmaya çalış canım onlarla..daha kolay olacak o zaman her şey..teyzesi onun del del lerini yesin..Maşallah suphanallah..nazar değmesin kuzuma..ne şurubuymuş kı bu. ben hala multi tabs kullanıyom. bitsin değştircem..
ay ceren dün gece kök söktürdü bana tam uyutuyırumn gözünü açıyor beni görüyor basıyor feryadı.. en sonunda annemi çağırdım gel allahın aşkına dedim. sen alıştır yatağına evine. zilliş anneannesine işkiş naz etti sonra yattı. annemde bebk odasında yerde yattı kadıncağız. hayır işin ilginci gündüz benimle aynı evdeyiz ben uyutuyomö yatırıyom gece noluyor anlamadım. yarense ayrı dert yatak odamda park yatakta yatıyor. zaten her yarım saatte bir uyanıyor. korkumdan odasına koyamıyom. uff napcam ben yaç. ömrümü yedilersempatiksalakcinniakannehir
valla bizde varımızı yoğumuzu mamaya yatırıyoruz..bi ara oğlan aptamil 1 içerken almak istemedi falan.başka mamalar denedim.ama eşim mama konusunda pimpirikli.içlerindeki maddelerin miktarına kadar okuyup alıyo.bi de çocuk doktorları arasında anket yapmış hepsi apt i önermiş.izin vermedi değiştirmeme.neyseki oğlanda yine aynı markanın milumilini tercih ettide aile krizi önlendi.
zaten anne sütü almıyo yavrular.başka şeylerden fedakarlık yapalım en iyisini yedirelim istiyoruz.ek gıda çağınada az kaldı.biz biraz daha dişimizi sıkalım diyoruz.sana da bunu öneririm
ay bilmem ki biizm halenin hiç sınırı yok anası gibisempatiksalakcinnibişeycik olmaz kız korkma şirinemin vitamin komasına gircek hali yok yaa :))
ahh keşke benimkiler de öyle alsa vitaminlerini..zorla devit-3 veriyorum..doktorumuz "enfamil with iron" verdi amerikadan bulduk getirdik ama 1 ml viamin veriyorum 100 ml kusuyolar benim nazeninler..mecbur devit-3e devam(
canım açıkçası isilik yada ter kesinlikle küçücük küçücük ve bölgesel sayılamayacak çokluktadır ama tane tane olması bir alerji de olabilir,çok alkasız ama gerçek sivrisinek de ısırmış olabilir yavrunuaklinialirimsmilekızlaaaaaaaaaaaarrrrr sorum vaaaaaaaarrrrrrrrr :
çınar'ın alnında ve kollarında 3er tane minnacık kırmızı benekcik çıktı..dün alnında vardı bu sabah kalktım kollarında da var..bu sıcaklardan isilik gibi bişeydir diye düşündüm ama net bi fikrim de yok..fikri olan??
kızların iki gündür kudurukluğu üstlerinde anca zaman bulup geri gelebildim uyuyolar şimdi biri ayağımda öteki pusetindemirmirmirmir.Gece 3-5 nöbetine kalktı benimkiler iki gündür uykusuzluktan salak gibiyim canım yaa sen nasılsın? Analar yemekleri hep sonradan yer zaten dimicokacimcoook
ayyh çok tatlı yaaaaaaopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3Canım benimkiler 10 aylık oldu.Benim de Elfin merakıyla Melina da çenesiyle kafayı yedirtcekler galibaeyvahedigeldismileElfin merakından heryeri karıştırmak istiyo ordan alyom hooop başka bi tarafa jet hızıylakafamçokkarıştı Melina daha konuşmuyo ama bütün gün pıtır pıtır bişiler anlatıyo hiç susmuyonaniknanik.Seninkiler ne kadarlık canım? Ek gıdaya geçilince kaka setleşiyo tabi ama cıvık yapıyolarsa diş geliyo olabilir bizde öle oldu çünkü
gayet iyi kiloları maşallah canım yavrularaaabugun bebeklerimin kontrolu ve asisi vardi 3 aylari doldu azram da alyamda 4.700 boy 57 bas 38 herseyleri ayni :teytey: bugun vitamin k yi kesti sadece vitamin d kullanicaz
Kayranasıl gidiyor canım..Maşallah kiloları harika fazlasıyla...Burçinsenin kuzularda bayağı yol katetti,inş.sorunsuz bir geçiş döneminiz olur ek gıda da..Clairesen ve yavruların nasıl tatlım,herkesi seviyorum..
İleride ikizlerimin olmasını çok isterdim. Eminim çok zevklidir ayrıca çokta zordur. Ama Allah bir kolaylığını veriyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?