Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlaaaaaaaaaaaarrrrr sorum vaaaaaaaarrrrrrrrr :
çınar'ın alnında ve kollarında 3er tane minnacık kırmızı benekcik çıktı..dün alnında vardı bu sabah kalktım kollarında da var..bu sıcaklardan isilik gibi bişeydir diye düşündüm ama net bi fikrim de yok..fikri olan??

Acer CLAİRE siz iyisiniz anam ben 14 kasımda doğum yaptım hala tık yok( ve dediğin gibi göbek aldı başını gidiyor. oysa doğumdan sonra bir dirhem çekirdektim yavbayanssulusmile
wavvyyymm kuşum burda görüyorum senniiiii

geldim yavrum geldim kısları uyuttum. evi götürüyolar resmen ve ben kk dayım yine. aynı hamilelikteki gibisempatiksalakcinni
ne şurubuymuş kı bu. ben hala multi tabs kullanıyom. bitsin değştircem..

ay ceren dün gece kök söktürdü bana tam uyutuyırumn gözünü açıyor beni görüyor basıyor feryadı.. en sonunda annemi çağırdım gel allahın aşkına dedim. sen alıştır yatağına evine. zilliş anneannesine işkiş naz etti sonra yattı. annemde bebk odasında yerde yattı kadıncağız. hayır işin ilginci gündüz benimle aynı evdeyiz ben uyutuyomö yatırıyom gece noluyor anlamadım. yarense ayrı dert yatak odamda park yatakta yatıyor. zaten her yarım saatte bir uyanıyor. korkumdan odasına koyamıyom. uff napcam ben yaç. ömrümü yedilersempatiksalakcinniakannehir

Merhaba wavy.Haklısın canım ömür törpüsü bunlar valla biz de gece nöbete kalktık:)Uyut uyutabilirsen ondan sonra bi de deli yatıyolar ki sorma gitsin

merhaba tarihçi. seninkiler ne kadarlık oldu canım. benimkiler valla yaşınada girse özellikle yaren hep aynı kalır ömrümü yer gibi geliyor(

ay kıslar bu arada bizmkiler sanırım ishal kaç gündür. sanırım diyorum çünkü bişeyden emin olamadım. şimdi ek gıdaya geçince bunların kakası sertleşiyormu? yoksa önceki gibi hafif cıvık mi oluyor. ay ama yok ya ishal keisn bunlar. ne versem ağızlarına alttan hemen çıkıyor günde 3-4 posta cıvık yapıyolar. dra mı götürsem napsam normal mi acep hani sıcaklardan falan olabilir mi. yada diş miş muhabbeti mi var. bugünlöerde aynı sıkıntıyı yaşlayan var mı aranızda..?.

burçin canım yeni gördüm. benim ceren çok terler ve sık isilik döker. bizmkinde minik minik bir sürü oluyor aynı bölgede. tek tük değil yani. sen ek gıdaya başladın mı canım. tattırdığın bişey alerji mi yaptı acep.

Canım benimkiler 10 aylık oldu.Benim de Elfin merakıyla Melina da çenesiyle kafayı yedirtcekler galibaeyvahedigeldismileElfin merakından heryeri karıştırmak istiyo ordan alyom hooop başka bi tarafa jet hızıylakafamçokkarıştı Melina daha konuşmuyo ama bütün gün pıtır pıtır bişiler anlatıyo hiç susmuyonaniknanik.Seninkiler ne kadarlık canım? Ek gıdaya geçilince kaka setleşiyo tabi ama cıvık yapıyolarsa diş geliyo olabilir bizde öle oldu çünkü

oyşş ne tatlı olmuşlardır. benimkiler henüz emekleme çabasındalar. dün ceren acuk bişeyler mırındadandı. kendi kendine söylüyor gel gel diyor akşam babasıgeldi hadi söyle yok söylemez. babası içeriye gidiyor başlıyor ge ge demeye cadı:))

ay desene dişse tam bişeyler rayına girecekken altüst olacak yine tüm düzenakannehir

sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor..maaşallah ikiz annelerimiz becerikli..hem 2 çocuğa birden hem pc ye yetişiyolar..
wavy vuslat kulaklarla ilgili önerileriniz için teşekkürler..haziran kontrolünde dr a sorcam.
dırımkızı sana da koccaman bi teşekkür..artık benimde bi çizelgem var..ellerine sağlık çok güzel olmuş

valla bizde varımızı yoğumuzu mamaya yatırıyoruz..bi ara oğlan aptamil 1 içerken almak istemedi falan.başka mamalar denedim.ama eşim mama konusunda pimpirikli.içlerindeki maddelerin miktarına kadar okuyup alıyo.bi de çocuk doktorları arasında anket yapmış hepsi apt i önermiş.izin vermedi değiştirmeme.neyseki oğlanda yine aynı markanın milumilini tercih ettide aile krizi önlendi.
zaten anne sütü almıyo yavrular.başka şeylerden fedakarlık yapalım en iyisini yedirelim istiyoruz.ek gıda çağınada az kaldı.biz biraz daha dişimizi sıkalım diyoruz.sana da bunu öneririm

Canım maddi imkanların el verdiği sürece Aptamilden vazgeçme...

Ah yavrum ya ...neden öyle oldu ki kuzucuğum..çok geçmiş olsun tatlım..sarsıldı çocuk ne kadar ki daha yavrum..inş. hemen atlatır canım..haberdar et...

....
Sen ciddimisin Hymarry'im inanamıyorum sana..çocuğu vitamin yüklemesinden hasta edecek delüüüü....Bizim günlük vitamin dozumuz 1 çay kaşığı zaten..ağlarsa ağlasın sakın verme..

Wavy im doktorun bilir tabi ki ama hala multitabs'a devam etmen bence yeterli değil...sana ilaçları söylemiştim danışmadın mı dr. una..En kısa zamanda alışsın inş. yavrun..sonra sadece kendine ait bir düzen kurmaya çalış canım onlarla..daha kolay olacak o zaman her şey..teyzesi onun del del lerini yesin..Maşallah suphanallah..nazar değmesin kuzuma..

Canım ben imkanlar ölçüsünde Aptamilde ısrarlıyım katılıyorum sana

Kayranasıl gidiyor canım..Maşallah kiloları harika fazlasıyla...Burçinsenin kuzularda bayağı yol katetti,inş.sorunsuz bir geçiş döneminiz olur ek gıda da..Clairesen ve yavruların nasıl tatlım,herkesi seviyorum..

ay bilmem ki biizm halenin hiç sınırı yok anası gibisempatiksalakcinni
amerikadan ilaç mı getirttiniz,
vay anasını,madem burda satılmıyor neden verdi ki doktorunuz,her seferinde ordan mı gelecekmiş bu ilaçakannehir
ben de istiyorum ameriakdan ilaç kızlarıma:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
canım açıkçası isilik yada ter kesinlikle küçücük küçücük ve bölgesel sayılamayacak çokluktadır ama tane tane olması bir alerji de olabilir,çok alkasız ama gerçek sivrisinek de ısırmış olabilir yavrunuaklinialirimsmile
benim tatil zamanı halenin tombik nanaklarında çıkmıştı,saremin ellerinde sivrisinek dedik,
ama değilse kesinlikle ya verdiğin birşeye yada süt emiyorlarsa senin yediğin bir şeye alerji bu canım benceCADIARZU

hee analar sonra yer tam yer cokacimcoook

ayyh çok tatlı yaaaaaaopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
bugun bebeklerimin kontrolu ve asisi vardi 3 aylari doldu azram da alyamda 4.700 boy 57 bas 38 herseyleri ayni :teytey: bugun vitamin k yi kesti sadece vitamin d kullanicaz
gayet iyi kiloları maşallah canım yavrularaaa

biz de bugün dışarıyı gezdik geldik,hava çok sıcak değildi güzelce dolaştık,şimdi millet uyuyor,
baba gelsin doktora götürücez yavruları,
bakalım kaç kilo oldular..

wavyym doktora 6ayda götürdüğümüzde bu vitamin şurubunu verdi bize,
tevafuk kaswamla konuştuk aynı şuruplarmış bizimkiler,çok güzel çok tatlı,ipin ucunu kaçırıyor halem delü anası gibiaklinialirimsmile

sizin kısmet olmadı sanırım daha götüermek?
6 ay muayenesi önemliymiş yaa,bize bu vitaminle balık yapı şurubu da verdi,sonra dişleri için küçük tabletlerden..
şimdi bi de bugün gidicez bakalım ne kadar oldular,aklıma takılan bişeyler vardı,not alıyorum şimdi defterime ben de..

eneemmmm minik kuşum gelmişşşşşopuyorumnanaktan Şeniz

kaswam vallaha çok ciddiyim doktor bize 10cc. vermişti 6.5 aylıktık gittiğimizde,
şimdi iki sabahtır hale arkamdan ağlıyor vitamin içinn,
anasına çekti bu yaaawwwmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

Hymarryyyyyyyyim canımın köşesi,herşeyim benim....kuzucum yorgunum çok of yoruyorlar 2 gündür beni çok...hele Safa'ya mama yedirmek ne zor şey ya...Vallahi bu olaydan korkar hale geldim artık..batmayan yer yok ne kıyafetim de, ne koltuklar da günde kaç kez kıyafet çıkarıyoruz unuttum artık..Bi de o kafayı çevirdi mi kolaysa yedir...sen nasılsın çok duramayacağım balım çok seviyorum seni...

ıleride ikizlerimin olmasını çok isterdim. Eminim çok zevklidir ayrıca çokta zordur. Ama Allah bir kolaylığını veriyordur.

gece hep güldüm delüüüüüüüüüüüüüüüüüü ....aklıma geldikçe....kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…