Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kaydirigubbakcemile3 aynı durumdayız canım,yavrular gittikçe hareketleniyorlar,
bir de zamanla dönmeye başlıyorlar,kendi etrafında yuvarlanıyor yaaww,
yada bir şeye uzanacak,çekiştirecek,kaşığı eline alacak...
ben napıyorum onlar ne yapıyorlar,
onlarla beraber kendi üstümü de günde iki üç değiştiriyorum,
bazen de pis kusmuklu,sıçramış mamalı dolaşıyorum vallahasempatiksalakcinni

ben de çok kalmayacağım,
eşim gelsin doktora çıkıcaz,
gerçi kızlar uyuyor ama bakalım,

kolay gelsin tatlı dillim,bahar güneşimmopuyorumnanaktan

gece hep güldüm delüüüüüüüüüüüüüüüüüü ....aklıma geldikçe....kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

hangisine güldün,hangibirine kaydirigubbakcemile3
coşuyorum kız ben senleesempatiksalakcinni

Aynen dediğin gibiyiz işte..dönmek,emeklemek..elleri tabağa sokmak..ne kadar da hızlılar maşallah ne vakit o mama tabağına eller sokuluyor yetişemiyorum...

hangisine güldün,hangibirine kaydirigubbakcemile3
coşuyorum kız ben senleesempatiksalakcinni

Hahhaaahhhayyyyyyyy her birine...ama ısrarla bir tabak daha koy...zuhahahahaha bayılıyorum be sana...ruh ikizim benimmm...of güller açtı gene yüzümde..

ayyy kuzum beniimm zaten hadi yap dersin hayatta yapmazlarkaydirigubbakcemile3

acaba mama sandalyesi işimizi kolaylaştırır mı,
sen sandalyde mi yediriyorsun canım,

kullanan var mı,
bana sanki sandalyede daha aktif olurlar gibi geliyorlar,
yani daha müdahil,daha reddedici zaman zaman,,
bilemiyorum,
küçücük eve ala ala yer kalmadı bişeye,

napsak acabaa?

canım biz de mama sandalyesi alalımj dedik sonra bigün ikea ya gittiğimizde kızlara ordaki mama sandalyelerinde yedirelim hem denemiş oluruz dedik sonuç hüsrankafamçokkarıştıbi çığlık bi yaygara:uhm: zaten tam oturarak yedikleri zaman hooop yarısı önlüğekaydirigubbakcemile3

Hahhaaahhhayyyyyyyy her birine...ama ısrarla bir tabak daha koy...zuhahahahaha bayılıyorum be sana...ruh ikizim benimmm...of güller açtı gene yüzümde..

kız şaka yapıyorum vallaha ısrar etme kızzzkaydirigubbakcemile3
nerden de aklıma geldi,
senle içimdekiler dışarı dökülüyor heee,
öpüyorum gül yanaklarından canım beniimmmopuyorumnanaktan

Yok canım mama sandalyesin de yedirmiyorum henüz..Benim otomatik beşikler mama sandalyeside oluyor ya..o yüzden almış oluyorum..Ama yeğenimden gördüğüm durmuyorlar onun içinde,çok hareketli oluyorlar sıkılıyorlar..gerçekten bende bir şeyler alma konusunda eskisi gibi istekli değilim al,al ne kadar kullanılıyor iyi marka da alıyorsan dünyanın parası patlıyor elinde...sen bilirsin benim fikrim bu..

Aynen öyle oluyor işte..

selam

evimi temizledim bebişleri uyuttum kekle çay yaptım hadi 5 çayına beklerim
Olmadı ama ...böyle uzaktan uzaktan...kargo yapsak olur mu?Afiyet olsun..

ben 25 şubatta doğum yaptım 18nisanda adet oldum bide önlerinde tutacak bişey yok ya zorluk çıkarmıyormu ve tam olarak ne kadar yatıyor geriye

bide onu deneyelim bakalım heroyu da zaten devamlı değil günde 1 yada 2 kere veriyorum gerisi hep aptamil

benimkilerin de yanaklarında oluyor ufak sivilce gibi beimkileri babaları bazen kirli sakal öpüyor ben ona yoruyorum yada sıcaktan diyorum en çokta oğlumda var en çok onu öpüyor çünkü

öneriler için bişey değil canım ya bişey sorucam ben yanlışmı anladım ama sen yeni doğum yapmadınmı yani bebekler 3 aylık falan değillermi çizelgede 1 yaş diyor

evet aptamil en sağlıklısı arada ekonomi yapıyoz işte

arada msjlarını kaçırdıklarım varsa affeylesinler dünden beri bayağı birikmiş

slm kızlar amanın yaa yine doktordan geldim aslında ..hiç sevmiyorum ama ne yapem
kuzum gece kusmadı sabahta güzel uyudu....kalkınca mama hazırlarken ben baktım koku geliyor
popişinden aşağa pıt pıt dökülüyor moklar hemen saldırdım...aldım kucağa temizledim.
öle zor bi durumki...biri yerdekine saldırmasın diye yeri silmeye çalışmak
mıçtan düşmesin diye mıçı kontrol et...amma moktan konu oldu...
annemler bekle hemen tahlil için acele etme dediler...ama daha yemek yemeden ikinci kez kaka yapınca
aldım bezi hastane 5.dk .mesafede gittik...temiz çıktı...doktor muayne etti şimdiye kadar kusmadıysa dedi....sorun yok dedi...pirin. lapası..muz yayla çorbası içirin normal yoğurt yedirin dedi...

bakalım eve geldik inş. kusmas atlatırız...ay o kustukca ömrümden ömür gidiyor....ya kuzumun gözleri çöktü..allahım dağlara taşlara ver hastalığı kuzulara verme ya....

kızlar ne vitamnii o bende alsam yaş itibari ile kullanılıyormu tadı güzelse...benimkilerde içer belki...

burcin alerjik olabilirler ama panilk yapma derim terlemesinler bizdede kırmızı kırmızı lekeler olmuştu dermotolog merak etmeyin ter bezleri ile alakalı demişti...sulu pudra vermişti ...geçti...

bademcik güle güle kullan çizelgeni cnm ....

aklımda kalanlar bunlar

evi süpüreceğim anneme ziyarete gelenler var ....kuzuma çorba içireyim...

anneminde sonucu temiz çıktı çok şükür

dırımcım siz gene akşam hastalanmışınız galiba geçmiş olsun rabbim şifa versin nazarmı deyiyor ne

senin gibi herşeye yetişen anneye göz deyiyorda oğluşlaramı etkiliyor acaba

benim bebişlerde supravit içiyorlar vitamin olarak seviyolarda verdikten sonra şapurdanıp duruyorlar

çok çok geçmiş olsun canım hem bebiş hem annen için

ben 25 şubatta doğum yaptım 18nisanda adet oldum bide önlerinde tutacak bişey yok ya zorluk çıkarmıyormu ve tam olarak ne kadar yatıyor geriye

simdilik bebekler cok kucuk hep yatirip kullandigimdan onlerinde bisey olup olmamasi bisey farketmiyor ilerde problem olurmu bilmiyorum ama benimki tam yatiyor arkaya. baktigim arabalar icinde en ufak hafif ve estetik buydu oyleki tek renkti ve ben gri mavi aldim mecbur mavi yeri oturma yerinde pembe ortulerini seriyorum kizlarin

iyiler güzelim seninkiler nasıl.. uyutmaya çalışıyorum... emzirme ve mama birlkte gidiyoruz işte... 6,5 kilo zülal 6 kilo şevval .... bende şeftali suyu sıksammı diyordum

canım çok az vermek gerekiyo sanırım benimkiler elmasuyunu sevdi diye 60 cc içmişlerdi sonra gazdan patlıycaktık o gece...

canım Allah şifa versin, ben de gece acile götrdüm çağla yı gözleri akıyor hapşuruyor, nezle olmuş :I((

ben aralıkta yaptım hala yok tık,off yaa acaip ağrıyo ve kötükokulu akıntım var, bir de kızlar ben idrar kaçırıyom yaaa:kedi:

canım benim kızların da arsında 2 kiloya yakın fark var, can sıkıcı ama dr. normal kilo alımları takılma diyor...

ben de multitabs kullanıom, neden değiştircen benimkiler pipetten kola içer gibi hürrp hüürp içiyolar tabı

kaswam vallaha çok ciddiyim doktor bize 10cc. vermişti 6.5 aylıktık gittiğimizde,
şimdi iki sabahtır hale arkamdan ağlıyor vitamin içinn,
anasına çekti bu yaaawwwmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

neymiş bu vşitaminin adı canım ya??? bu arad iiyiz kuzumya sormuşsun sağolasın opuyorumnanaktan

ay evet bir de meyve lekeleri çıkmıyo sadece deterjanla tek tek koslalamak mı lazım yaa.. zaten işçokkbilmiyorumkismile

ewet yhaa.. ben satacam oto. sallananı, hatunlar ayakta uyumak istiyolar,

selam

evimi temizledim bebişleri uyuttum kekle çay yaptım hadi 5 çayına beklerim

ayy yaanasıl ii olurdu valla...akannehir

kızlar kk da çocuk büyütürken bölümünde nasıl anne bablarız her anne babnın çocuğuna öğretmesi gereken bişey seyretmedinizse tavsiye ederim ben şok oldum

yok canım yaa aradım doktoru mikrobik bişeymiş..bu ara çok var ama ilaç vermiyorum kendiliğinden geçiyor çoğu zaman ateş yaparsa haberim olsun dedi..inşallah ateşlenmeyiz..
inşallah canım benim inşallah..
al benden de o kadar..üst baş değiştir duş al koltuk silinsin ve hoooooooppp sil baştann..
ahh marry'îm yaa dün bnm cadı kız uykusunda döndü yüzü koyun hem de gözlerimin önünde ya görmesem diye yedim kendimi hep diyorum ya Allah hepimizin yavrularını, evlatlarımızı korusun, esirgesin inşallah..amin..
ben adet oldum ama söktürücü ilaç kullanarak..bazı arkadaşlar biliyor olmalı daha evvel şüphelenilen bi rahatsızlığım vardı tekrar nüksetti malesef ( testler tahliller içinse adet olmam gerekti o yüzden ilaç kullanmak zorunda kaldım..o süreçte de zaten azıcık olan sütüm bitti gitti..neye üzüleceğimi şaşırdım valla..rabbim hayırlısını versin hepimize..

aman canım bununla geçmiş olsun..

off malesef alerjik değil mikrobikmiş..inşallah ateşlenmez ve kendikliğinden biter gider bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…