Hymarryyyyyyyyim canımın köşesi,herşeyim benim....kuzucum yorgunum çok of yoruyorlar 2 gündür beni çok...hele Safa'ya mama yedirmek ne zor şey ya...Vallahi bu olaydan korkar hale geldim artık..batmayan yer yok ne kıyafetim de, ne koltuklar da günde kaç kez kıyafet çıkarıyoruz unuttum artık..Bi de o kafayı çevirdi mi kolaysa yedir...sen nasılsın çok duramayacağım balım çok seviyorum seni...
gece hep güldüm delüüüüüüüüüüüüüüüüüü ....aklıma geldikçe....kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
hangisine güldün,hangibirine kaydirigubbakcemile3
coşuyorum kız ben senleesempatiksalakcinni
oyşş ne tatlı olmuşlardır. benimkiler henüz emekleme çabasındalar. dün ceren acuk bişeyler mırındadandı. kendi kendine söylüyor gel gel diyor akşam babasıgeldi hadi söyle yok söylemez. babası içeriye gidiyor başlıyor ge ge demeye cadı:))
ay desene dişse tam bişeyler rayına girecekken altüst olacak yine tüm düzenakannehir
acaba mama sandalyesi işimizi kolaylaştırır mı,
sen sandalyde mi yediriyorsun canım,
kullanan var mı,
bana sanki sandalyede daha aktif olurlar gibi geliyorlar,
yani daha müdahil,daha reddedici zaman zaman,,
bilemiyorum,
küçücük eve ala ala yer kalmadı bişeye,
napsak acabaa?
Hahhaaahhhayyyyyyyy her birine...ama ısrarla bir tabak daha koy...zuhahahahaha bayılıyorum be sana...ruh ikizim benimmm...of güller açtı gene yüzümde..
Yok canım mama sandalyesin de yedirmiyorum henüz..Benim otomatik beşikler mama sandalyeside oluyor ya..o yüzden almış oluyorum..Ama yeğenimden gördüğüm durmuyorlar onun içinde,çok hareketli oluyorlar sıkılıyorlar..gerçekten bende bir şeyler alma konusunda eskisi gibi istekli değilim al,al ne kadar kullanılıyor iyi marka da alıyorsan dünyanın parası patlıyor elinde...sen bilirsin benim fikrim bu..acaba mama sandalyesi işimizi kolaylaştırır mı,
kullanan var mı,
bilemiyorum,
napsak acabaa?
Aynen öyle oluyor işte..canım biz de mama sandalyesi alalımj dedik sonra bigün ikea ya gittiğimizde kızlara ordaki mama sandalyelerinde yedirelim hem denemiş oluruz dedik sonuç hüsrankafamçokkarıştıbi çığlık bi yaygara:uhm: zaten tam oturarak yedikleri zaman hooop yarısı önlüğekaydirigubbakcemile3
Olmadı ama ...böyle uzaktan uzaktan...kargo yapsak olur mu?Afiyet olsun..selam
evimi temizledim bebişleri uyuttum kekle çay yaptım hadi 5 çayına beklerim
selam kizlar...
bu topik mikemmel olmus hihoyyyt
ben hala adet olmadim kizlar 3 martta dogum yaptim sizler ne zaman adet oldunuz?
bende maclaren aldim cok rahat 3 ay diyor ama ben 1.5 aylikken aldim gezdirdim cocuklari tam yatirdim hicbir problemde yasamadim.
ah canım yaa,
alıştırmak zor bir süreç,hiçbişey sancısız olmuyor,
ağlasa da sızlasa da anneye öbürünü vericeksin,
inan ağlaya ağlaya yaptırmayı biliyorlar bu cadılar,
benim sare gözümün içine baka baka kendini yırttığı zamanlar oluyor,
valla alıyorum kucağıma konuşuyorum olmazz kızım,olmaazz diye vallaha da susuyor..
yoksa ağlaya ağlaya banka soydurur valla bunlar insana
canımsıınn benniiimmm opuyorumnanaktan,
canımsınızzzz yavrular ayrıııı,analarını ayrı seviyom bennnnnopuyorumnanaktan
en güzel günlerimiz berbaer geçti kızzzopuyorumnanaktan
ya aynı hamilelikteki gibi oldum ben,
ondan bundan feragat edip burda takılıyorm vallaha,
pöööfffeyvahedigeldismile
canım önceliklere göre değişiyor tabi,maddi olarak kullandığın alternatiften kat kat pahalı tabi,
fakat ben gdoymuş organikmiş diye kullanıyom işte,
bir iki lira daha uygun oldun dersen aptamilin milumilini deneyebilirsin,fiyatta farkediyor,lezzet olarak daha da güzel aptamilden.
kızlaaaaaaaaaaaarrrrr sorum vaaaaaaaarrrrrrrrr :
çınar'ın alnında ve kollarında 3er tane minnacık kırmızı benekcik çıktı..dün alnında vardı bu sabah kalktım kollarında da var..bu sıcaklardan isilik gibi bişeydir diye düşündüm ama net bi fikrim de yok..fikri olan??
sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor..maaşallah ikiz annelerimiz becerikli..hem 2 çocuğa birden hem pc ye yetişiyolar..
wavy vuslat kulaklarla ilgili önerileriniz için teşekkürler..haziran kontrolünde dr a sorcam.
dırımkızı sana da koccaman bi teşekkür..artık benimde bi çizelgem var..ellerine sağlık çok güzel olmuş
valla bizde varımızı yoğumuzu mamaya yatırıyoruz..bi ara oğlan aptamil 1 içerken almak istemedi falan.başka mamalar denedim.ama eşim mama konusunda pimpirikli.içlerindeki maddelerin miktarına kadar okuyup alıyo.bi de çocuk doktorları arasında anket yapmış hepsi apt i önermiş.izin vermedi değiştirmeme.neyseki oğlanda yine aynı markanın milumilini tercih ettide aile krizi önlendi.
zaten anne sütü almıyo yavrular.başka şeylerden fedakarlık yapalım en iyisini yedirelim istiyoruz.ek gıda çağınada az kaldı.biz biraz daha dişimizi sıkalım diyoruz.sana da bunu öneririm
Olmadı ama ...böyle uzaktan uzaktan...kargo yapsak olur mu?Afiyet olsun..
slm kızlar amanın yaa yine doktordan geldim aslında ..hiç sevmiyorum ama ne yapem
kuzum gece kusmadı sabahta güzel uyudu....kalkınca mama hazırlarken ben baktım koku geliyor
popişinden aşağa pıt pıt dökülüyor moklar hemen saldırdım...aldım kucağa temizledim.
öle zor bi durumki...biri yerdekine saldırmasın diye yeri silmeye çalışmak
mıçtan düşmesin diye mıçı kontrol et...amma moktan konu oldu...
annemler bekle hemen tahlil için acele etme dediler...ama daha yemek yemeden ikinci kez kaka yapınca
aldım bezi hastane 5.dk .mesafede gittik...temiz çıktı...doktor muayne etti şimdiye kadar kusmadıysa dedi....sorun yok dedi...pirin. lapası..muz yayla çorbası içirin normal yoğurt yedirin dedi...
bakalım eve geldik inş. kusmas atlatırız...ay o kustukca ömrümden ömür gidiyor....ya kuzumun gözleri çöktü..allahım dağlara taşlara ver hastalığı kuzulara verme ya....
kızlar ne vitamnii o bende alsam yaş itibari ile kullanılıyormu tadı güzelse...benimkilerde içer belki...
burcin alerjik olabilirler ama panilk yapma derim terlemesinler bizdede kırmızı kırmızı lekeler olmuştu dermotolog merak etmeyin ter bezleri ile alakalı demişti...sulu pudra vermişti ...geçti...
bademcik güle güle kullan çizelgeni cnm ....
aklımda kalanlar bunlar
evi süpüreceğim anneme ziyarete gelenler var ....kuzuma çorba içireyim...
anneminde sonucu temiz çıktı çok şükür
slm kızlar amanın yaa yine doktordan geldim aslında ..hiç sevmiyorum ama ne yapem
kuzum gece kusmadı sabahta güzel uyudu....kalkınca mama hazırlarken ben baktım koku geliyor
popişinden aşağa pıt pıt dökülüyor moklar hemen saldırdım...aldım kucağa temizledim.
annemler bekle hemen tahlil için acele etme dediler...ama daha yemek yemeden ikinci kez kaka yapınca
aldım bezi hastane 5.dk .mesafede gittik...temiz çıktı...doktor muayne etti şimdiye kadar kusmadıysa dedi....sorun yok dedi...pirin. lapası..muz yayla çorbası içirin normal yoğurt yedirin dedi...
bakalım eve geldik inş. kusmas atlatırız...ay o kustukca ömrümden ömür gidiyor....ya kuzumun gözleri çöktü..allahım dağlara taşlara ver hastalığı kuzulara verme ya....
kızlar ne vitamnii o bende alsam yaş itibari ile kullanılıyormu tadı güzelse...benimkilerde içer belki...
burcin alerjik olabilirler ama panilk yapma derim terlemesinler bizdede kırmızı kırmızı lekeler olmuştu dermotolog merak etmeyin ter bezleri ile alakalı demişti...sulu pudra vermişti ...geçti...
aklımda kalanlar bunlar
iyiler güzelim seninkiler nasıl.. uyutmaya çalışıyorum... emzirme ve mama birlkte gidiyoruz işte... 6,5 kilo zülal 6 kilo şevval .... bende şeftali suyu sıksammı diyordum
OFFFFFFFFFF YAA şimdi girdim hastaneden içeri kuzuma nazar deydi
ömerim saat 19 gibi uyurken bir kusmuş kızlar yatak göl
ama hiç uyanmamış kuzum ya kafa göz kusmuk
şok olduk annemle...hemen kafasını yıkaya bileceğim yerlerini yıkadım ameliyattan yıkayamıyrouz da.
yoğurt verem dedim şakır şakır kustu...yine yıkadık bu kusmalar 6 bulunca kaynımı aradım cerrahpaşaya gittik ....salak bi kadına denk geldiö türkde değil sasnırım saçma saçma konuştu
çocuk normal.idrar testi dedi.
dedim yemek yemeyen içmeyen çocuk nasıl çiş yapsın
yapacak bişey yok dedi...bekle
kızdım özel g.o.p hastanesine gittik...salgın var dedi doktor...emedur iğne yapıldı
eğer yarımsaat sonra beslendiğinde kusarsa serum bağlayacağız dedi...iğne yapıldı huzursuz oldu
bekledik sadece su verdim...neyseki kusmadı......eve daha yeni girdim..yarık kakasımı çişini ben götüreceeğim tahlil olacak.........piyangodan çıktı bu hastalık ya ama 3 çocuk daha vardı aynı durumda offffff
selam kizlar...
bu topik mikemmel olmus hihoyyyt
ben hala adet olmadim kizlar 3 martta dogum yaptim sizler ne zaman adet oldunuz?
bende maclaren aldim cok rahat 3 ay diyor ama ben 1.5 aylikken aldim gezdirdim cocuklari tam yatirdim hicbir problemde yasamadim.
canım benim kızların da arsında 2 kiloya yakın fark var, can sıkıcı ama dr. normal kilo alımları takılma diyor...Bizde bugün dr.a gittik rutin kontrolümüz içn artık ek gıdalara geçebilirmişiz. Aslında bir ay boyunca sebze çokbası ve elma suyu içtik ama arkasından tekrar besliyordum doymuyordu kuzucuklar.
Şimdi kahvaltı, gerçek çorbalar, yoğurt ve kaşık maması vericez bakalım beğenip yiyecekler mi.
Derinim emdiği için pek işi olmayacak sanırım ama İncim biraz kilo alır umarım gerçi dr.umuz durumunun iyi olduğunu söylüyor ama kardeşi gibi emmediği için biraz zayıf kaldı meleğim.
Kızlar şimdi boy ve kilolarını yazyorum.
İncim 5.900gr. ve 62 cm.( doğduğunda 2.830gr. ve 49cm.di)
Derinim 7.500gr. ve 63cm.(2.800gr. ve 48cm.di)
Sizce gelişimleri nasıl? Derin sadece emiyor İnci gecede 2-3 kez emip gündüzde 3-4 saatte 100-110cc mama yiyor.
Sizlerin besleme düzeniniz nasıl acaba?
Acer CLAİRE siz iyisiniz anam ben 14 kasımda doğum yaptım hala tık yok( ve dediğin gibi göbek aldı başını gidiyor. oysa doğumdan sonra bir dirhem çekirdektim yavbayanssulusmile
geldim yavrum geldim kısları uyuttum. evi götürüyolar resmen ve ben kk dayım yine. aynı hamilelikteki gibisempatiksalakcinni
ne şurubuymuş kı bu. ben hala multi tabs kullanıyom. bitsin değştircem..
ay ceren dün gece kök söktürdü bana tam uyutuyırumn gözünü açıyor beni görüyor basıyor feryadı.. en sonunda annemi çağırdım gel allahın aşkına dedim. sen alıştır yatağına evine. zilliş anneannesine işkiş naz etti sonra yattı. annemde bebk odasında yerde yattı kadıncağız. hayır işin ilginci gündüz benimle aynı evdeyiz ben uyutuyomö yatırıyom gece noluyor anlamadım. yarense ayrı dert yatak odamda park yatakta yatıyor. zaten her yarım saatte bir uyanıyor. korkumdan odasına koyamıyom. uff napcam ben yaç. ömrümü yedilersempatiksalakcinniakannehir
kaswam vallaha çok ciddiyim doktor bize 10cc. vermişti 6.5 aylıktık gittiğimizde,
şimdi iki sabahtır hale arkamdan ağlıyor vitamin içinn,
anasına çekti bu yaaawwwmafoldumbenkaydirigubbakcemile3
Hymarryyyyyyyyim canımın köşesi,herşeyim benim....kuzucum yorgunum çok of yoruyorlar 2 gündür beni çok...hele Safa'ya mama yedirmek ne zor şey ya...Vallahi bu olaydan korkar hale geldim artık..batmayan yer yok ne kıyafetim de, ne koltuklar da günde kaç kez kıyafet çıkarıyoruz unuttum artık..Bi de o kafayı çevirdi mi kolaysa yedir...sen nasılsın çok duramayacağım balım çok seviyorum seni...
acaba mama sandalyesi işimizi kolaylaştırır mı,
kullanan var mı,
bilemiyorum,
napsak acabaa?
selam
evimi temizledim bebişleri uyuttum kekle çay yaptım hadi 5 çayına beklerim
yok canım yaa aradım doktoru mikrobik bişeymiş..bu ara çok var ama ilaç vermiyorum kendiliğinden geçiyor çoğu zaman ateş yaparsa haberim olsun dedi..inşallah ateşlenmeyiz..burçin canım yeni gördüm. benim ceren çok terler ve sık isilik döker. bizmkinde minik minik bir sürü oluyor aynı bölgede. tek tük değil yani. sen ek gıdaya başladın mı canım. tattırdığın bişey alerji mi yaptı acep.
inşallah canım benim inşallah..Kayranasıl gidiyor canım..Maşallah kiloları harika fazlasıyla...Burçinsenin kuzularda bayağı yol katetti,inş.sorunsuz bir geçiş döneminiz olur ek gıda da..Clairesen ve yavruların nasıl tatlım,herkesi seviyorum..
al benden de o kadar..üst baş değiştir duş al koltuk silinsin ve hoooooooppp sil baştann..Hymarryyyyyyyyim canımın köşesi,herşeyim benim....kuzucum yorgunum çok of yoruyorlar 2 gündür beni çok...hele Safa'ya mama yedirmek ne zor şey ya...Vallahi bu olaydan korkar hale geldim artık..batmayan yer yok ne kıyafetim de, ne koltuklar da günde kaç kez kıyafet çıkarıyoruz unuttum artık..Bi de o kafayı çevirdi mi kolaysa yedir...sen nasılsın çok duramayacağım balım çok seviyorum seni...
ahh marry'îm yaa dün bnm cadı kız uykusunda döndü yüzü koyun hem de gözlerimin önünde ya görmesem diye yedim kendimikaydirigubbakcemile3 aynı durumdayız canım,yavrular gittikçe hareketleniyorlar,
bir de zamanla dönmeye başlıyorlar,kendi etrafında yuvarlanıyor yaaww,
yada bir şeye uzanacak,çekiştirecek,kaşığı eline alacak...
ben napıyorum onlar ne yapıyorlar,
onlarla beraber kendi üstümü de günde iki üç değiştiriyorum,
bazen de pis kusmuklu,sıçramış mamalı dolaşıyorum vallahasempatiksalakcinni
ben de çok kalmayacağım,
eşim gelsin doktora çıkıcaz,
gerçi kızlar uyuyor ama bakalım,
kolay gelsin tatlı dillim,bahar güneşimmopuyorumnanaktan
ben adet oldum ama söktürücü ilaç kullanarak..bazı arkadaşlar biliyor olmalı daha evvel şüphelenilen bi rahatsızlığım vardı tekrar nüksetti malesefben 25 şubatta doğum yaptım 18nisanda adet oldum bide önlerinde tutacak bişey yok ya zorluk çıkarmıyormu ve tam olarak ne kadar yatıyor geriye
bide onu deneyelim bakalım heroyu da zaten devamlı değil günde 1 yada 2 kere veriyorum gerisi hep aptamil
benimkilerin de yanaklarında oluyor ufak sivilce gibi beimkileri babaları bazen kirli sakal öpüyor ben ona yoruyorum yada sıcaktan diyorum en çokta oğlumda var en çok onu öpüyor çünkü
öneriler için bişey değil canım ya bişey sorucam ben yanlışmı anladım ama sen yeni doğum yapmadınmı yani bebekler 3 aylık falan değillermi çizelgede 1 yaş diyor
evet aptamil en sağlıklısı arada ekonomi yapıyoz işte
arada msjlarını kaçırdıklarım varsa affeylesinler dünden beri bayağı birikmiş
aklımda kalanlar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?