ay biz gittik 6 ay muayenesine . temmuza randevu verdi artık iki ayda bir dedi. ufff dimekki bu drda da iş yok. len bir doktor bulamadım kendime yawway bilmem ki biizm halenin hiç sınırı yok anası gibisempatiksalakcinni
amerikadan ilaç mı getirttiniz,
vay anasını,madem burda satılmıyor neden verdi ki doktorunuz,her seferinde ordan mı gelecekmiş bu ilaçakannehir
ben de istiyorum ameriakdan ilaç kızlarıma:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
canım açıkçası isilik yada ter kesinlikle küçücük küçücük ve bölgesel sayılamayacak çokluktadır ama tane tane olması bir alerji de olabilir,çok alkasız ama gerçek sivrisinek de ısırmış olabilir yavrunuaklinialirimsmile
benim tatil zamanı halenin tombik nanaklarında çıkmıştı,saremin ellerinde sivrisinek dedik,
ama değilse kesinlikle ya verdiğin birşeye yada süt emiyorlarsa senin yediğin bir şeye alerji bu canım benceCADIARZU
hee analar sonra yer tam yer cokacimcoook
ayyh çok tatlı yaaaaaaopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
gayet iyi kiloları maşallah canım yavrularaaa
biz de bugün dışarıyı gezdik geldik,hava çok sıcak değildi güzelce dolaştık,şimdi millet uyuyor,
baba gelsin doktora götürücez yavruları,
bakalım kaç kilo oldular..
wavyym doktora 6ayda götürdüğümüzde bu vitamin şurubunu verdi bize,
tevafuk kaswamla konuştuk aynı şuruplarmış bizimkiler,çok güzel çok tatlı,ipin ucunu kaçırıyor halem delü anası gibiaklinialirimsmile
sizin kısmet olmadı sanırım daha götüermek?
6 ay muayenesi önemliymiş yaa,bize bu vitaminle balık yapı şurubu da verdi,sonra dişleri için küçük tabletlerden..
şimdi bi de bugün gidicez bakalım ne kadar oldular,aklıma takılan bişeyler vardı,not alıyorum şimdi defterime ben de..
kıskanıyom ama yaa:umursamaz:Hymarryyyyyyyyim canımın köşesi,herşeyim benim....kuzucum yorgunum çok of yoruyorlar 2 gündür beni çok...hele Safa'ya mama yedirmek ne zor şey ya...Vallahi bu olaydan korkar hale geldim artık..batmayan yer yok ne kıyafetim de, ne koltuklar da günde kaç kez kıyafet çıkarıyoruz unuttum artık..Bi de o kafayı çevirdi mi kolaysa yedir...sen nasılsın çok duramayacağım balım çok seviyorum seni...
slm kızlar amanın yaa yine doktordan geldim aslında ..hiç sevmiyorum ama ne yapem
kuzum gece kusmadı sabahta güzel uyudu....kalkınca mama hazırlarken ben baktım koku geliyor
popişinden aşağa pıt pıt dökülüyor moklar hemen saldırdım...aldım kucağa temizledim.
öle zor bi durumki...biri yerdekine saldırmasın diye yeri silmeye çalışmak
mıçtan düşmesin diye mıçı kontrol et...amma moktan konu oldu...
annemler bekle hemen tahlil için acele etme dediler...ama daha yemek yemeden ikinci kez kaka yapınca
aldım bezi hastane 5.dk .mesafede gittik...temiz çıktı...doktor muayne etti şimdiye kadar kusmadıysa dedi....sorun yok dedi...pirin. lapası..muz yayla çorbası içirin normal yoğurt yedirin dedi...
bakalım eve geldik inş. kusmas atlatırız...ay o kustukca ömrümden ömür gidiyor....ya kuzumun gözleri çöktü..allahım dağlara taşlara ver hastalığı kuzulara verme ya....
kızlar ne vitamnii o bende alsam yaş itibari ile kullanılıyormu tadı güzelse...benimkilerde içer belki...
burcin alerjik olabilirler ama panilk yapma derim terlemesinler bizdede kırmızı kırmızı lekeler olmuştu dermotolog merak etmeyin ter bezleri ile alakalı demişti...sulu pudra vermişti ...geçti...
bademcik güle güle kullan çizelgeni cnm ....
aklımda kalanlar bunlar
evi süpüreceğim anneme ziyarete gelenler var ....kuzuma çorba içireyim...
anneminde sonucu temiz çıktı çok şükür
dırımcım cok gecmıs olsun..benc esenın pasalar nazar degıor...allah acıl şifalar versin...rabbim kuzucuklarımızın hastalıgını daglara taslara ver...dıger arkadaslar sızler nasılsınız?
ben aralıkta yaptım hala yok tık,off yaa acaip ağrıyo ve kötükokulu akıntım var, bir de kızlar ben idrar kaçırıyom yaaa:kedi:
seninde cok olmus dogum yapali.bu durumdan sikayetci degilim aslinda hastalik belirtisi degilse sorun yok agrili zor gecen bir donem di benim icin zaten hamile kalma riskinde yok ohh ohh sositososito
sen kotu kokulu akintiyi sakin ihmal etme doktora git mantar olabilir buyuk ihtimalle
ay bilmem ki biizm halenin hiç sınırı yok anası gibisempatiksalakcinni
amerikadan ilaç mı getirttiniz,
vay anasını,madem burda satılmıyor neden verdi ki doktorunuz,her seferinde ordan mı gelecekmiş bu ilaçakannehir
ben de istiyorum ameriakdan ilaç kızlarıma:dilcikar: kaydirigubbakcemile3
canım açıkçası isilik yada ter kesinlikle küçücük küçücük ve bölgesel sayılamayacak çokluktadır ama tane tane olması bir alerji de olabilir,çok alkasız ama gerçek sivrisinek de ısırmış olabilir yavrunuaklinialirimsmile
benim tatil zamanı halenin tombik nanaklarında çıkmıştı,saremin ellerinde sivrisinek dedik,
ama değilse kesinlikle ya verdiğin birşeye yada süt emiyorlarsa senin yediğin bir şeye alerji bu canım benceCADIARZU
Geçmiş olsun tekrar tatlım Rabbim kuzularımızı hasta etmesin..ben minadex kullanıyorum..ingiliz markası bi ilaç 18 lira hergün 1 çay kaşığı veriyorum ama 1 yaşından sonrası için ölçek değişebilir ama içinde olmayan vitamin yok balık yağı çeriyor bir de gene de danış istersen dr.una..slm kızlar amanın yaa yine doktordan geldim aslında ..hiç sevmiyorum ama ne yapem
kuzum gece kusmadı sabahta güzel uyudu....kalkınca mama hazırlarken ben baktım koku geliyor
popişinden aşağa pıt pıt dökülüyor moklar hemen saldırdım...aldım kucağa temizledim.
öle zor bi durumki...biri yerdekine saldırmasın diye yeri silmeye çalışmak
mıçtan düşmesin diye mıçı kontrol et...amma moktan konu oldu...
annemler bekle hemen tahlil için acele etme dediler...ama daha yemek yemeden ikinci kez kaka yapınca
aldım bezi hastane 5.dk .mesafede gittik...temiz çıktı...doktor muayne etti şimdiye kadar kusmadıysa dedi....sorun yok dedi...pirin. lapası..muz yayla çorbası içirin normal yoğurt yedirin dedi...
bakalım eve geldik inş. kusmas atlatırız...ay o kustukca ömrümden ömür gidiyor....ya kuzumun gözleri çöktü..allahım dağlara taşlara ver hastalığı kuzulara verme ya....
kızlar ne vitamnii o bende alsam yaş itibari ile kullanılıyormu tadı güzelse...benimkilerde içer belki...
burcin alerjik olabilirler ama panilk yapma derim terlemesinler bizdede kırmızı kırmızı lekeler olmuştu dermotolog merak etmeyin ter bezleri ile alakalı demişti...sulu pudra vermişti ...geçti...
bademcik güle güle kullan çizelgeni cnm ....
aklımda kalanlar bunlar
evi süpüreceğim anneme ziyarete gelenler var ....kuzuma çorba içireyim...
anneminde sonucu temiz çıktı çok şükür
kaydirigubbakcemile5canın sağolsun şekerim yollarım kargoyla ama sana gelene kadar ne olur bilmem istanbulda olsaydım eve teslim yapardım
Sefiyommmmmm uleynnnnnnnn seni de...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanay biz gittik 6 ay muayenesine . temmuza randevu verdi artık iki ayda bir dedi. ufff dimekki bu drda da iş yok. len bir doktor bulamadım kendime yaww(
kıskanıyom ama yaa:umursamaz:
se n.n dediğin vitamini alcam evde 2 multıtabs vardı sonu geliyor. 2 güne biter..
canım çoookk geçmiş olsun bitanem.allahjım acil şifalar verdsin. opuyorumnanaktan
özge canım seni görmek ne güzel. ayy eski kadro bir aradayız.
pambuğum nerde yoksa tatile çıktılar mı yaw..
merhabalar kızlar
problemli bi gündü sanırım bugünki problemler ileride yaşayacağım daha kötü günlerin habercisi sanırım neyse
ya geçmişi okudumda hymaryy kaswa wavy sürekli birbirinizi sevdiğinizden felan bahsetmişsiniz yanlış anlamayın kıskandığımdan felan değilde hani sanki bizler arada fazlalıkmış gibi kaldık allah dostluğunuzu bozmasınn
herkesi öpeirm kızlar
dirimcim çok çok geçmiş olsun ömere annene de sevindim neyseki temiz çıktı
burçin senin oğlan benim kız hep sorunlu kalacakm sanırım offf offf
ahh canım benim yaa kayınvaliden dimi?offf off ne denir bilmem ki..takma sen sarıl yavrulara, öp kokla onları..bi gülücük, bi agucuk dünyaya bedel unutma bunu..merhabalar kızlar
problemli bi gündü sanırım bugünki problemler ileride yaşayacağım daha kötü günlerin habercisi sanırım neyse
ya geçmişi okudumda hymaryy kaswa wavy sürekli birbirinizi sevdiğinizden felan bahsetmişsiniz yanlış anlamayın kıskandığımdan felan değilde hani sanki bizler arada fazlalıkmış gibi kaldık allah dostluğunuzu bozmasınn
herkesi öpeirm kızlar
dirimcim çok çok geçmiş olsun ömere annene de sevindim neyseki temiz çıktı
burçin senin oğlan benim kız hep sorunlu kalacakm sanırım offf offf
alkisalkisalkis gerçekten yürekten alkışlıyorum canancımm,
canını sıkacağına kendini edebiyata ver,en güzel bişey,bak bu yönünü de burda öğrenmiş olduk,harikasın canım benim,
lütfen kendini üzme bitanem,yavrular büyüyünce herşey çok daha güzel olacak inşallahh..
ayrıca siz fazlalık gibi olmuş olurmuusnux hiç aşkolsun,
o zaman buralarda takılırmıydık hiiç,
herkesi çok seviyorum bennn..
burçinim canım eğer bebekler yüzüstü dönebilyorsa kendi kendilerine kendilerini kurtarabilecek pozisyonda da kalabilirler.
ben kaç kes kış ortasında yorgan altında ter içinde kalmışken buldum yavruları,rabbime emanet canım,Allah bir hissi kablel vuku ile bizi onlara koşturur merak etme,inan buna,
bak ben sana halemin bir fotosunu koyucam,gecenin 4.30 undaki mamaya kalktığım halini şimdi,görkaydirigubbakcemile3
amerika olayını tabi ki şaka yapıyorum canım benim,uzun uzun da yazmışsın,açıklamışsın suç gibi ,yerim senüüüüsempatiksalakcinni
ayrıca onlar benimle aynı gün doğdular annesi,iyi besle kova yavrularını ki en az benim kadar zeküü olsunlar muhahhah laelaelaelaelae
şu çay kahve kek diyen vuslat sen nerde oturuyon kız,burdan bi servis yapalım,
sabahın sedasına kalkan belediye servisleri gibi,
ne kadan da ihtiyacımız var bi sıcak espreskoya kaydirigubbakcemile3
dırımım ççççok geçmiş olsun canımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?