mendeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSefiyommmmmm uleynnnnnnnn seni de...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım hiçdeğilse bir ümidin var benim o da yok. yareni uyuttum koltuğa oturum ohh çektim ağladı gittim uyuttum geldim cereni uyuttum ohh dedim uyansdı şimdi babası devraşdı bakalım gece çoook uzun ve ben yoruldum artıkbilmiyorumki ya bu kızlar canımızı okuyacak sanırım wavy biz fıtık ameliyatı olacağız umudum ondan sonra düzelmesii
ben yatıyorum kızlar,herkese Allah rahatlık versinn..
alkisalkisalkis gerçekten yürekten alkışlıyorum canancımm,
canını sıkacağına kendini edebiyata ver,en güzel bişey,bak bu yönünü de burda öğrenmiş olduk,harikasın canım benim,
lütfen kendini üzme bitanem,yavrular büyüyünce herşey çok daha güzel olacak inşallahh..
ayrıca siz fazlalık gibi olmuş olurmuusnux hiç aşkolsun,
o zaman buralarda takılırmıydık hiiç,
herkesi çok seviyorum bennn..
burçinim canım eğer bebekler yüzüstü dönebilyorsa kendi kendilerine kendilerini kurtarabilecek pozisyonda da kalabilirler.
ben kaç kes kış ortasında yorgan altında ter içinde kalmışken buldum yavruları,rabbime emanet canım,Allah bir hissi kablel vuku ile bizi onlara koşturur merak etme,inan buna,
bak ben sana halemin bir fotosunu koyucam,gecenin 4.30 undaki mamaya kalktığım halini şimdi,görkaydirigubbakcemile3
amerika olayını tabi ki şaka yapıyorum canım benim,uzun uzun da yazmışsın,açıklamışsın suç gibi ,yerim senüüüüsempatiksalakcinni
ayrıca onlar benimle aynı gün doğdular annesi,iyi besle kova yavrularını ki en az benim kadar zeküü olsunlar muhahhah laelaelaelaelae
şu çay kahve kek diyen vuslat sen nerde oturuyon kız,burdan bi servis yapalım,
sabahın sedasına kalkan belediye servisleri gibi,
ne kadan da ihtiyacımız var bi sıcak espreskoya kaydirigubbakcemile3
dırımım ççççok geçmiş olsun canımmm..
maşallah hümeyra halen ömerle neredeyse valla.....inş. diş dönemlerinizi rahat atlatırsınızda
kilo kaybı vs.olmaz...
bende çok keyifsizim ...sizler gibi yanlız kalmak istiyorum...aslında yanlız kalıyorum
ama beynim yanlız değil......
şöle bir deniz kenarında bir evde olmak istiyorum iyot kokusunu almak istiyorum.....
ama beynim boş olmalı yoksa bedenim dinlenmiyor...
canan cnm harika bir dörtlüğü çalacağım valla
ya o merdivenleri inip çıkmak bile mesele,neden bandında yürüyüş yapmıyorsun canım ya?
Günaydııın bana gün pek ayamadıkafamçokkarıştı kızlar gece delirdi yine ya bu uyku sorununu napcam benmirmirmirmir
cnm ben annemdeyim .........kaydirigubbakcemile3
park güzeloluyor ama işim çok bugün
mucukssssssssssss
günaydın canım,
bu işi hiç mi oturtamadınız,yoksa yeni yeni öi sapıttılarbilmiyorumkismile
canım yaa yeni yeni sapıttılar.Daha önce yalnızca mamaya kalkarlardı şimdi artık gece beslenmemiz de yok kesintisiz uyumaları lazımken daha çok uyanıyorlar. huzursuz uyuyorlar valla bende ne sinir kaldı ne güç hiç dinlenemiyorum ki onlara da üzülüyorum uykuları kaliteli değil bütün gün mızıklanıyorlar ondan sonra:bbo:
hay allah ya sana bi takvim yapalım,göremiyoz ki ne kadarlık senin yavrular?
canım benim minnoşlar 09.08.09 da doğdular 10 aylıklar yani.artık biçok şeyin düzene girmesi lazımken biz kötüledik ya anlamıyorum neden olduğunu yalnız bakıyorum ben de eşim yardımcı oluyo sağolsun nerde hata yapıyoruz bilmiyorum canım ya:çok üzgünüm:
canım yaa yeni yeni sapıttılar.Daha önce yalnızca mamaya kalkarlardı şimdi artık gece beslenmemiz de yok kesintisiz uyumaları lazımken daha çok uyanıyorlar. huzursuz uyuyorlar valla bende ne sinir kaldı ne güç hiç dinlenemiyorum ki onlara da üzülüyorum uykuları kaliteli değil bütün gün mızıklanıyorlar ondan sonra:bbo:
bu huzursuzluğu dişlere bağlamak klasik oldu sanrım ama tam dönemi sanırım,
işler ne durumda canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?