Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

haha amerika olayında ne kadar incesin düşünmüşsün,ne hoşsunopuyorumnanaktan
ben millete dan dun dalıyorum vallaha,değil misafir düşünmekbilmiyorumkismile

ben yatıyorum kızlar,herkese Allah rahatlık versinn..

Sefiyommmmmm uleynnnnnnnn seni de...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mendeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bilmiyorumki ya bu kızlar canımızı okuyacak sanırım wavy biz fıtık ameliyatı olacağız umudum ondan sonra düzelmesii
amin canım hiçdeğilse bir ümidin var benim o da yok. yareni uyuttum koltuğa oturum ohh çektim ağladı gittim uyuttum geldim cereni uyuttum ohh dedim uyansdı şimdi babası devraşdı bakalım gece çoook uzun ve ben yoruldum artık(
ben yatıyorum kızlar,herkese Allah rahatlık versinn..

allah rahatlık versin canım. banada sabır gece çok uzun çoookk:sinifsinif:

çekirgemmm... canım yazamıycan belki ama konuşuruzgerçi, yarın akşam çıkalım dio şaban... mucck benimkiler sızdı şimdi,yatıom...

herkese sevgıler bayanlar,

ben ve kızlarım ıyıyız cok sukur 6. ayımızı bıtırdık,,,gelısımlerıde cok ıyı,,,
soyle bı goz atabılıyorum ayda bır herkes ıyımı dıye o kadar,vakıt bulamıyorum sızede sasıp kalıyorum,,cocuklar uyudugu anda bende yorgunluktan bayılmıs oluyorum,,,
ama melekler ıcın herseye deger,ne cok ıstedık ne cok korktuk onlar ıcın,,,hergun sukredıyorum,,
herkesı cok optum

canancım hıc korkma fıtık amelıyatından benım kızlardan bıır 3000 gr oldu 3 saat sonra evımızdeydık...acil şifalar dilerim..

ben izmitte oturuyorum canım hem yakınım hem uzağım anlayacağın

günaydınlar bu sabah parka gitmedim....bi türlü evi temizleyemedim onu temizleyeceğim parka gidince yoruluyorum sanırımmmm......şuan herkes uyuyorrrrrrrrrrrrr evde

Teşekkür ederim dırımcım,
dokto 13-14 aylık bebek formunda deği gerçekten,
biliyorum bundan sonra bu hızla gitmez,inan kilo hırsıyla da hiç ilerlemedim,anasına benziycek sanırımeyvahedigeldismile
bu zamana kadar genel olarak sağlıkla geldik hamdolsun,
inşallah dediğin gibi bundan sonra da güzel geçer.

ya aslında yalnız kaldığımız anda beynimizi de alnız bırakabiliriz,
yoksa çok yoruluruz gerçekten,olmaz,
bir tatil öyle yada böyle iyi gelr canım size de bence..

kokay gelsin canım.

ya o merdivenleri inip çıkmak bile mesele,neden bandında yürüyüş yapmıyorsun canım ya?

Günaydııın bana gün pek ayamadıkafamçokkarıştı kızlar gece delirdi yine ya bu uyku sorununu napcam benmirmirmirmir

Günaydııın bana gün pek ayamadıkafamçokkarıştı kızlar gece delirdi yine ya bu uyku sorununu napcam benmirmirmirmir

günaydın canım,
bu işi hiç mi oturtamadınız,yoksa yeni yeni öi sapıttılarbilmiyorumkismile

günaydın canım,
bu işi hiç mi oturtamadınız,yoksa yeni yeni öi sapıttılarbilmiyorumkismile

canım yaa yeni yeni sapıttılar.Daha önce yalnızca mamaya kalkarlardı şimdi artık gece beslenmemiz de yok kesintisiz uyumaları lazımken daha çok uyanıyorlar. huzursuz uyuyorlar valla bende ne sinir kaldı ne güç hiç dinlenemiyorum ki onlara da üzülüyorum uykuları kaliteli değil bütün gün mızıklanıyorlar ondan sonra:bbo:

hay allah ya sana bi takvim yapalım,göremiyoz ki ne kadarlık senin yavrular?

hay allah ya sana bi takvim yapalım,göremiyoz ki ne kadarlık senin yavrular?

canım benim minnoşlar 09.08.09 da doğdular 10 aylıklar yani.artık biçok şeyin düzene girmesi lazımken biz kötüledik ya anlamıyorum neden olduğunu yalnız bakıyorum ben de eşim yardımcı oluyo sağolsun nerde hata yapıyoruz bilmiyorum canım ya:çok üzgünüm:

bu huzursuzluğu dişlere bağlamak klasik oldu sanrım ama tam dönemi sanırım,
işler ne durumda canım?

canım benim kızlarım 2 hafta öncesine kadar gece deliksiz uyurken artık gece mırıldanmaya başladılar.gece sütümüzü keseli epey oldu. acıkıyorlarmı acaba diye süt veriorum istemiyorlar.
artık gece birkaç kez kalkıp pış pış yapıyorum.
noluyor bunlara...
büyüyorlar ondanmı , yada dişmi çıkaracaklar. anlamadım gitti.
gündüz uykularıda kısaldı..

bu huzursuzluğu dişlere bağlamak klasik oldu sanrım ama tam dönemi sanırım,
işler ne durumda canım?

canım bizim alttan ikişer dişimiz var inan ki ilk dişleri çıkarken anlamdık bile dişten olduğunu sanmıyorum gündüz çok hareketliyiz acaba gece de aynı şeyi sürdürmeyemi çalışıyolarCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…