sağol canım benim çok teşekkür ederiz..çok şükür ufaklık sağlıkla çıktı ameliyattan şimdi daha bir iyice..merhaba şekerler pardon günaydın :)
burda muhabbet almış başını gitmiş maşallah. hastalar var aramızda geçmiş olsun burçin ve dirimcim. kevsercim senin şekerlerdemi hasta hayırdır tam okuyamadım geçmişi ama gözden geçirdim geçmiş epeey uzamış çünkü :)
kaswaaam canım napıyon göremedimmi seniii
wavymm şekerim özledim çokkkk güzel muhabbetini naptın ne ettinnnn geldinmi buraya onuda göremedimm
özgemde girmiş oh ohhh missss
Hymarryim canım oh misss geziyor halem oda oda ha az kaldı yürümesine kuzumun .
bizde akşam geç saatte geldik memleketten. ilk tatilimizi ve yolculuğumuzu yaptık. çarşamba gitmiştik dün gece döndük. otobüs yolculuğu yaptık 4 saate yakın sürdü birde şehir içi otogar mesafeleride uzundu nerdeyse 6 saate yakın sürdü yolculuğumuz. ama Allahıma bin şükür sorunsuz geçti kuzularım hiiç üzmedi bizi. yolculuk esnasındada çok uyumlulardı gittikleri yerlerdede. çok korkmuştum otobüsten bizi atarlarsa diye :) çok çok keyifliydi ahmetim dün akşam otobüste gülme krizine girdi durduramadık :) kikir kikir süperdi ya otobüs hostesi içecek getirirken ben önlüğünü bağlayınca nasıl hoşuna gitti saatlerce kahkahaları çınladı otobüste :>) kalabalık ortamlarda çok değiştirdi oğluşlarımı olumlu yönde çok mutlu oldular.
neyse bizde durumlar böyle daha uzun vakitte okuyabilirim inşallah . herkesler hep mutlu hep iyi olsun hep gülümsesin..
ahhh ahhh ben de aynen öyleyim..bir de şu ameliyat işinin stresi falan geldi üstüne..mahvoldum yaa..çoookk uykum var çoookk..kızlar günaydın hepinize iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum heryerim ağrıyo sanki,başım dönüyo kızlara zor bakıyom yorgunlukların acısı mı çıkıyo nedirmirmirmirmir
kevser çorban nasıl oldu cnm yedimi kızlar
ben de en kısa srede edarik edicem şu yürüteç işini yaaa.. damla ya şat, yerde oyalayamıyo kendini o...burçincim inan bizim kızların aşı yeri aylar oldu hala kırmızı,
bu aşının tuttuğunu gösterirmiş canım,
kabuk ta tutuyor daha ilerde..
yürüteçe gelince,
ben 6 aylık yoktular aldım,Halem çok seviyor onunla gezinmeyi,odalara girmeyi,keşfetmeyi,
böylece yürmeyi beklemiyoruz,
ben çok memnunum,
hale bir yere gittimi illa yürüteçini arar,harektsizlikten mutsuz oluyor,ben tavsiye ederim..
ay her karı başka bi işe koşturuyor,ben kalabalıkta konsantremi kaybediyorum inan özgecim,
biri bi işimi elimden alıyor,biri bi işi,
bu yüzden bu kadar yoruluyorum belki ama sevmiyorum işime müdahaleyi cidden yaa....
merhaba şekerler pardon günaydın :)
burda muhabbet almış başını gitmiş maşallah. hastalar var aramızda geçmiş olsun burçin ve dirimcim. kevsercim senin şekerlerdemi hasta hayırdır tam okuyamadım geçmişi ama gözden geçirdim geçmiş epeey uzamış çünkü :)
kaswaaam canım napıyon göremedimmi seniii
wavymm şekerim özledim çokkkk güzel muhabbetini naptın ne ettinnnn geldinmi buraya onuda göremedimm
özgemde girmiş oh ohhh missss
Hymarryim canım oh misss geziyor halem oda oda ha az kaldı yürümesine kuzumun .
bizde akşam geç saatte geldik memleketten. ilk tatilimizi ve yolculuğumuzu yaptık. çarşamba gitmiştik dün gece döndük. otobüs yolculuğu yaptık 4 saate yakın sürdü birde şehir içi otogar mesafeleride uzundu nerdeyse 6 saate yakın sürdü yolculuğumuz. ama Allahıma bin şükür sorunsuz geçti kuzularım hiiç üzmedi bizi. yolculuk esnasındada çok uyumlulardı gittikleri yerlerdede. çok korkmuştum otobüsten bizi atarlarsa diye :) çok çok keyifliydi ahmetim dün akşam otobüste gülme krizine girdi durduramadık :) kikir kikir süperdi ya otobüs hostesi içecek getirirken ben önlüğünü bağlayınca nasıl hoşuna gitti saatlerce kahkahaları çınladı otobüste :>) kalabalık ortamlarda çok değiştirdi oğluşlarımı olumlu yönde çok mutlu oldular.
neyse bizde durumlar böyle daha uzun vakitte okuyabilirim inşallah . herkesler hep mutlu hep iyi olsun hep gülümsesin..
canım aynen öyle dinlenemeden yeni bi yorgunluk ekleniyor, ben de şu sırt ağrımdan bi kurtulsam, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, çok terliyorum özellikle kızları hazırlayıp biryere çıkana kadar terliom değiştir et fırsat kalmıyo, hüryaa çıkıyoz soğuk çarpıo, rüzgar esiyo ne halt oluyorsa artık tutulan sırt hiiiç iileşemiokızlar günaydın hepinize iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum heryerim ağrıyo sanki,başım dönüyo kızlara zor bakıyom yorgunlukların acısı mı çıkıyo nedirmirmirmirmir
canım benim, yemediler yaa... çağla bugün biraz daha gzel yedi ama damla bi kapıyo ağzını mıhhh... uyanık öyle akıllılar ki güldürüp ağzını açınca tıkıyom diye ağzı kapalı gülüo canım yaaaakannehir ama alışacaklar başka yolu yok... bugün görümcemdeydik babnnesi ıslak kek tattırdı benim cadı da bayıla bayıla yedi bi de hııı hııı yapıp istedi yüzsüz, e çorbaya iştah kalmadı.. ben de kızdım yani şakayla karışık bak iştahını kapattın dedim.. aman görümcem başladı dır dır dır dır offf... gerek yokmuş saatine bilmem nesine o ilk bebeğinde hep dikkat etmiş de kimse ona madalya takmamış, ben de dikkat etmicek mişim hazır yediği bi öğün varmış ohh diyckmişim.. ulan gerzek ki,ikirik kendi 1,80n boyunda 55 kilo kemikleri sayılıo kendinin de çocukların da ıslak kek yiyerek öğün m atlatılırmış çocuklara... ığğğğğyyyy s,inir oldum sinirr...delikafadulden
ben de en kısa srede edarik edicem şu yürüteç işini yaaa.. damla ya şat, yerde oyalayamıyo kendini o...
e ben hergün bu mücadeleyi veriom inan başka çocuk istemiyordum ama sırf kendi başıma bakmak için Allah ın izniyle kısmet olur maddi duruöm el verirse çocuk yapçam hee :CüvCüv:
tatlı dillim güler yüzlüm yüzünü görmedim ama sesinden belli gül yüzün... temiz kalplim benim.. sağol kuzum azcık nezle olduk ama atlattık şükür... ohh ii gezmiş kuzular maşallah onlara,,, arıycam ilk fırsatta..opuyorumnanaktan
canım aynen öyle dinlenemeden yeni bi yorgunluk ekleniyor, ben de şu sırt ağrımdan bi kurtulsam, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, çok terliyorum özellikle kızları hazırlayıp biryere çıkana kadar terliom değiştir et fırsat kalmıyo, hüryaa çıkıyoz soğuk çarpıo, rüzgar esiyo ne halt oluyorsa artık tutulan sırt hiiiç iileşemio
Selam arkadaşlar.Nasılsınız.
Beni arayan herkese dırımcım,cananım,burcinim,kayra ablam,ayşe çınarlı,nefescim ve merak eden bütün arkadaşlar hepinizi tek tek öpüyoruz oğlumla.
Dırım teyzemiz geldi hast.haberim yoktu,kapıdan girdiğinde çok şaşırdım ve çok sevindim.İlk kez karşılaşmamıza rağmen çok sıcak ve samimiydik birbirimize.Oğluma ananesi mamasını yediremiyordu,dırım teyzesi yedirdi saolsun,çok öpüyoruz dırım teyzesi senide.
çok şükür canım..şimdi çok ağrısı varmış ama inşalllah yarına kadar geçer..ozge,burcinn sağolun canlarım...burcinn çok sevindim ameliyattan iyi çıkmasına geçmiş olsun..
tatlıııımmm teşekkür ne demek yaa..benim aklım hep sendeydi ama malum bebeklerden fırsat bulunmuyor uzun uzuuuunn konuşmaya..Allah uzun sağlıklı ömür versin paşa oğluna..Selam arkadaşlar.Nasılsınız.
Beni arayan herkese dırımcım,cananım,burcinim,kayra ablam,ayşe çınarlı,nefescim ve merak eden bütün arkadaşlar hepinizi tek tek öpüyoruz oğlumla.
Dırım teyzemiz geldi hast.haberim yoktu,kapıdan girdiğinde çok şaşırdım ve çok sevindim.İlk kez karşılaşmamıza rağmen çok sıcak ve samimiydik birbirimize.Oğluma ananesi mamasını yediremiyordu,dırım teyzesi yedirdi saolsun,çok öpüyoruz dırım teyzesi senide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?