Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

merhaba şekerler pardon günaydın :)

burda muhabbet almış başını gitmiş maşallah. hastalar var aramızda geçmiş olsun burçin ve dirimcim. kevsercim senin şekerlerdemi hasta hayırdır tam okuyamadım geçmişi ama gözden geçirdim geçmiş epeey uzamış çünkü :)

kaswaaam canım napıyon göremedimmi seniii
wavymm şekerim özledim çokkkk güzel muhabbetini naptın ne ettinnnn geldinmi buraya onuda göremedimm
özgemde girmiş oh ohhh missss
Hymarryim canım oh misss geziyor halem oda oda ha az kaldı yürümesine kuzumun .

bizde akşam geç saatte geldik memleketten. ilk tatilimizi ve yolculuğumuzu yaptık. çarşamba gitmiştik dün gece döndük. otobüs yolculuğu yaptık 4 saate yakın sürdü birde şehir içi otogar mesafeleride uzundu nerdeyse 6 saate yakın sürdü yolculuğumuz. ama Allahıma bin şükür sorunsuz geçti kuzularım hiiç üzmedi bizi. yolculuk esnasındada çok uyumlulardı gittikleri yerlerdede. çok korkmuştum otobüsten bizi atarlarsa diye :) çok çok keyifliydi ahmetim dün akşam otobüste gülme krizine girdi durduramadık :) kikir kikir süperdi ya otobüs hostesi içecek getirirken ben önlüğünü bağlayınca nasıl hoşuna gitti saatlerce kahkahaları çınladı otobüste :>) kalabalık ortamlarda çok değiştirdi oğluşlarımı olumlu yönde çok mutlu oldular.

neyse bizde durumlar böyle daha uzun vakitte okuyabilirim inşallah . herkesler hep mutlu hep iyi olsun hep gülümsesin..

ahhhhh canım pamuğummmmm,
özledim seniii,ama ne çabuk döndüünnn,
ama ben sizden hiiç sorun çıkmayacağından öyle emindimki zatenn,
bu harika haberine şaşırmadım inann,size ve çocuklara çok iyi gelmiştir,
ne güzelll,maşallah anaları gibi tatlı dilliii güler yüzlü yavrulara yyaaa,içime sokasım var onlarııopuyorumnanaktan
canım biz yakın uzak yavaştan gezmeye çalışıyoruz,
bazen başarılı olamıyoruz ama yine de iyi geliyor hepimizeboshayallersmile

kızlar günaydın hepinize iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum heryerim ağrıyo sanki,başım dönüyo kızlara zor bakıyom yorgunlukların acısı mı çıkıyo nedirmirmirmirmir

hosgeldın pamugum iyi gelmiştir memleket havası kötu olurmu? tarıhcı gecmıs olsun canım..aynıyım bend ehalsizlik bas dönmesi hersey benmde mevcut...wavy cim goruyorum senı nasılsın kızçeler nasıl..

sağol canım benim çok teşekkür ederiz..çok şükür ufaklık sağlıkla çıktı ameliyattan şimdi daha bir iyice..
gezmeleriniz de güzel geçmiş sevindim..iyi gelmiştir bebeklere de..
kızlar günaydın hepinize iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum heryerim ağrıyo sanki,başım dönüyo kızlara zor bakıyom yorgunlukların acısı mı çıkıyo nedirmirmirmirmir
ahhh ahhh ben de aynen öyleyim..bir de şu ameliyat işinin stresi falan geldi üstüne..mahvoldum yaa..çoookk uykum var çoookk..

Selam arkadaşlar.Nasılsınız.

Beni arayan herkese dırımcım,cananım,burcinim,kayra ablam,ayşe çınarlı,nefescim ve merak eden bütün arkadaşlar hepinizi tek tek öpüyoruz oğlumla.

Dırım teyzemiz geldi hast.haberim yoktu,kapıdan girdiğinde çok şaşırdım ve çok sevindim.ılk kez karşılaşmamıza rağmen çok sıcak ve samimiydik birbirimize.Oğluma ananesi mamasını yediremiyordu,dırım teyzesi yedirdi saolsun,çok öpüyoruz dırım teyzesi senide.

kevser çorban nasıl oldu cnm yedimi kızlar

canım benim, yemediler yaa... çağla bugün biraz daha gzel yedi ama damla bi kapıyo ağzını mıhhh... uyanık öyle akıllılar ki güldürüp ağzını açınca tıkıyom diye ağzı kapalı gülüo canım yaaaakannehir ama alışacaklar başka yolu yok... bugün görümcemdeydik babnnesi ıslak kek tattırdı benim cadı da bayıla bayıla yedi bi de hııı hııı yapıp istedi yüzsüz, e çorbaya iştah kalmadı.. ben de kızdım yani şakayla karışık bak iştahını kapattın dedim.. aman görümcem başladı dır dır dır dır offf... gerek yokmuş saatine bilmem nesine o ilk bebeğinde hep dikkat etmiş de kimse ona madalya takmamış, ben de dikkat etmicek mişim hazır yediği bi öğün varmış ohh diyckmişim.. ulan gerzek ki,ikirik kendi 1,80n boyunda 55 kilo kemikleri sayılıo kendinin de çocukların da ıslak kek yiyerek öğün m atlatılırmış çocuklara... ığğğğğyyyy s,inir oldum sinirr...delikafadulden

ben de en kısa srede edarik edicem şu yürüteç işini yaaa.. damla ya şat, yerde oyalayamıyo kendini o...

e ben hergün bu mücadeleyi veriom inan başka çocuk istemiyordum ama sırf kendi başıma bakmak için Allah ın izniyle kısmet olur maddi duruöm el verirse çocuk yapçam hee :CüvCüv:

tatlı dillim güler yüzlüm yüzünü görmedim ama sesinden belli gül yüzün... temiz kalplim benim.. sağol kuzum azcık nezle olduk ama atlattık şükür... ohh ii gezmiş kuzular maşallah onlara,,, arıycam ilk fırsatta..opuyorumnanaktan

canım aynen öyle dinlenemeden yeni bi yorgunluk ekleniyor, ben de şu sırt ağrımdan bi kurtulsam, geceleri uyuyamıyorum ağrıdan, çok terliyorum özellikle kızları hazırlayıp biryere çıkana kadar terliom değiştir et fırsat kalmıyo, hüryaa çıkıyoz soğuk çarpıo, rüzgar esiyo ne halt oluyorsa artık tutulan sırt hiiiç iileşemio

Rabbim sağlıklı uzun mürler versin inş. benim kızlar uyandı umarım geldiğimde burda olursun... muucckkkss

evet canım o sırt ne beter bişi valla oturuyom kalkamıyom ağrısındankafamçokkarıştı

gözünaydın,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:Saruboceq:

ozge,burcinn sağolun canlarım...burcinn çok sevindim ameliyattan iyi çıkmasına geçmiş olsun..
çok şükür canım..şimdi çok ağrısı varmış ama inşalllah yarına kadar geçer..
tatlıııımmm teşekkür ne demek yaa..benim aklım hep sendeydi ama malum bebeklerden fırsat bulunmuyor uzun uzuuuunn konuşmaya..Allah uzun sağlıklı ömür versin paşa oğluna..

pamukcuğum sağol cnm hoşgeldin güzel geçmesine sevindim cnm seyhatinin
kevsercnm zamanla alışacaklar 2 kaşık yesede zamanla oturacak
ve görümcede bişey demiyorum yani !!!!!!!!!!! herkes kendi çocuğundan sorumlu
aman iyiki yok valla görümce vs. yolardım heralde....
insan kendi bakınca kendi müdahale edince çocuklara daha rahat düzen kuruyor idare ediyor yaa
ama çevremiz yardım adında bizi daha çok zora sokuyolar ve anlayamıyolar.....

artvinlicnm ne demek yaaa ben o kuzuyu hep beslerim
maşallah adı gibi yağız bir delikanlı olsun ...belki yıllar sonra görürümde ben sana sen daha ufacıkken yedirdim mamanı derim.....

ayyyyyyyy adını unuttuğım tüm arkdaşlarıma slmlarrrr

kızlar cananın kızı yarın ameliyata giriyor dualarım onunla sağ sağlim çıkacak inş...daha sağlıklı olarak

gelelim bizeeeeeeeee evimin işi bitirdikden sonra oturdum oğluşlarla oynadık
alişin bacağından bişey çıkıyor baştan böcek ısırdı sandım ama koca kırmızı halkanın üzerine beyaz irin gibi bişeyler olmaya başladı eltimde acaba nazardan çıbanmı dedi
çıbanda görmedimki bakalım yarına ne olacak...

hee bu aksam eltime gittik...eşimin abisi oğlumun adaşı ömer amcasına
ayyy çalışıyor eltim binasının giriş katı büro muhasebe tutuyor
kayseri mantısı gelmiş onu yapmış şintzel patates püresi salata
ekşili köfteli çorba.....valla baya uğraşmış yemektede iyidir diyeti bozuduk bu gece
sonra çay faslı çocukların kudurması

ayy çocuklar çorba içmedi diye bir kavonoz çorba koymuş
birde bir tatlı tarafi verdi bana biküvili pudigli sen malzemeleri koy
bide o pasta kursuna gitti buzluğa böle sucuk şeklinde bişey koymuş strç flime sarıp kes bunu fırında pişir kurabiye dedi onuda koymuş..çok şaşırdım valla ikkez böyle bişi yaptı 8 senedir

işte eve geldik....çocukları uyuttuk ömerin kafasında da hafif ateş hissettim dolven verdim eğer baktım
yarında aynı ise antibiyotik başlarım valla devamlı gidemem doktora birbirlerinden geçiyor işte

bizden böle kızlar...herkese iyi geceler

kızlar cananın kızı ameliyat oldu şaun durumu iyi ....2 saat sonra beslenecek kusmassa ...eve dönecekler

dırımcım canan cok geçmiş olsun dileklerimi iletirsen seviniirm..senın pasalarda bırbılerınden gecmesınden ziyade nazar oldugunu dusunuyorum kendımce...allahım alişide ömeride ..tüm yavrucakları korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…