Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlaarr,
vallaha geçmişi okuyamıyorum,geri sayfalara geldikçe görüntülenemiyor sayfalarım,kimbilir neler olduuu?

Hale'm bu sabah ilk dişini çıkardıı arkadaşlar,
çok tatlı yaaaa,minicikk,daha dipte,kaşığa geliyor çıt çıtt,
hep böyle sorunsuz olsun,
herkesin böyle sorunsuz olsun inşallahh..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
birini çıkardılar mı hemen ikincisi de geliyooo

Son düzenleme:

ohh ne güzel darısı başımıza... çok kaşınıyo çok

Saolun arkadaşlar çok şükür iyiyiz.Benim ağrılarım devam ediyor.ikinci sezeryan zorladı beni galiba.

Oğlumda çok şükür iyi.OFF çok zormuş insanlara laf anlatmak,gelen odama girmek istiyor,oğlumun küçük olduğunu dr.dikkat etmem gerektiğini söyledi desekde,insanlara laf anlatmak zor.

Ha birde ilk sözleri başsağlığı oluyor,ne düşüncesizler ya,insan hatırlatmaz bile,ama nerdeeeeeeee.

tarihçi canım ilk kızımın doğduğunda iki süt dişi vardı zaten,köksüz diye çekmiştik,
inşallah o da çıkarır söylediğin gibi..

teşekkür ederim kevsercim,ama inan aylardır yakalrı ıslanır boyutta salyaları akıyordu,
artık bazen diş kaşıma arzusu çıldırr boyutta oluyordu,
biz biraz geç kaldık,belki sizin daha erken çıkar canım,darısı başınıza..

sağlıkla darısı başınıza özgecim..

hymarryyy canım maşallah haleme çıt çıt eden dişini sevsinler onun:)) bu arada koltuk içinde kolay gelsin gözümün önünde sahne canlandıkça güldüm delü gibi tek başımakaydirigubbakcemile3
canan canım çok geçmiş olsun. allahım sana güç yavruna şifa versin inşallah.
Dirim geçmiş olsun.
kevser anacım o dişeler ayulkar ıdr kalşımnıyor bizimde ama sanırım dah vakti var kabaran falan yok ortada.

yaren her zaman ki gibi uyanık anneanneye yolladım cerenide uyandırmzsın diye. mende azcuk keyif yapıyorum elimde khvem çikolatam ve pc. ohh dünya varmış valla..

Artvinli canım malesef bizim insanızımız anlamıyor. bırak elalemi en yakının anlamıyor bazen. parfümlü parfümlü küvezden çıkmış cerenimi göğsünde uyutan çatlak görümcem gibi. ve malesef bunu söylediğinde senden kötü olmuyor. sanki onlar çocuk büyütmemişler. amam büyütüton oluyor. ben şöylşe düyorum canım kendi kendime. valla ben ağlayacağıma üzüleceğime karşımdaki ağlasın. restini çek canım. o yavruya ne üzüntüler üzerin e ne mücadelelerle sahip oldun. kimsenin ona zarar verecek davranışta bulunmasına izin verme eve maske ve el spreyli al gelene ver canım..ne düşünürler ne derler diyede hiiiç takma.

koltuğu sildim ama artık kuruyacak pöööfff,aramızda kalsın,gelen otursunn
herkesin bizim gibi sorunsuz ilerlesin dişleri de inşallah,
kalan dişlerde böyle olur umarımm..

sen tuvalette mi keyif yapıyon bakiimm
ben de istiyom çikolata en fıstıklısındann...

kıs hymarry aklıma ne geldi. kimseye dişi gördüğünüzü söylemeyşn böylece başkadı görsün sizde hediyeyi kapın. bizde altın alır ilk görenkaydirigubbakcemile3

n78bkj mö
sx-öxl<- şö m 5n cn işIUH7GYITUJHIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH7BTVRH5VHNHCRR5C5C C4 XVCX BRCR CE E BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBFXEG4GDB 12AQı 223QWasrfbgf

bu mesaj size haleden,
artık ne diyor bilememm,
anlayan varsa söylesinn

cerenim uyandı... ve kucağımda bi işler karıştırıyor. ama güzelş haber altı açk değil hahahaaa:))

ben cereni temizliyim sonra anneanneye gidiyim yada hiç farketmemiş gşibş yapı ona temizleteyim. ay çok fenatyım dimi:=)

kıs hymarry aklıma ne geldi. kimseye dişi gördüğünüzü söylemeyşn böylece başkadı görsün sizde hediyeyi kapın. bizde altın alır ilk görenkaydirigubbakcemile3

ben cereni temizliyim sonra anneanneye gidiyim yada hiç farketmemiş gşibş yapı ona temizleteyim. ay çok fenatyım dimi:=)

mesajlara bak yaaa,
toptan delüyüz kızım biiizzz

hale diyorki sizi tanıypom teteler bi cee diyim dedim:)) diyor:)))

:roflol: ayh evet yaaa,çok tatlııı,
durmuyor ki,anası gibi on parmak klavyeci:lepi:

akşamüstü akşamüstü kalktım temizlik yaptım kocişim de salonu süpürdü sildi sağolsun Şeniz ayy yoruldum kızlar bi de sıcak bastı ki fecii yani yağmur sıcağı şimdi kızlara yemek yedir rutin uyku seromonileri inşallah uyku:Saruboceq:

ay nefret ediyom ev işlerindeeennn,
bugün ben de çok uğraştımm,
Allahtan annem vardı,yoksa hiç kalkışamıyorum bile..

yavrularım uyudu,
biz de kocacığımla keyif yapalım birazkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…