Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ay nefret ediyom ev işlerindeeennn,
bugün ben de çok uğraştımm,
Allahtan annem vardı,yoksa hiç kalkışamıyorum bile..

yavrularım uyudu,
biz de kocacığımla keyif yapalım birazkaydirigubbakcemile2

ben de nefret ediyom canım yaakafamçokkarıştı benimkiler de uyudu çok şükür :Saruboceq: biz de kocişimle çay içcez şimdi:içelim::asigim:

kızlar cananın kızı ameliyat oldu şaun durumu iyi ....2 saat sonra beslenecek kusmassa ...eve dönecekler
benim haberim yoktu ama aradım bugün cananı bak içime doğmuş..ben de neden cevap vermedi diyorum..akşama tekrar arıyım bari..
kuzucuklara da çoook geçmiş olsun..
MAŞALLAH canım yaa..çok şükür kolayca atlattınız hepsi böyle olsun ikisinin de inşallah..
off yaa.sinir oluyorum bu insanlara ben yaa..
benim yapamadığımı sen yap canım..koy tavrını..sen üzüleceğine onlar kırılsın..boşveeeerrr..!!!!!!!!!
ay nefret ediyom ev işlerindeeennn,
bugün ben de çok uğraştımm,
Allahtan annem vardı,yoksa hiç kalkışamıyorum bile..

yavrularım uyudu,
biz de kocacığımla keyif yapalım birazkaydirigubbakcemile2

ben de nefret ediyom canım yaakafamçokkarıştı benimkiler de uyudu çok şükür :Saruboceq: biz de kocişimle çay içcez şimdi:içelim::asigim:
hymarry ve tarihci coookk kıskandım sizi cooooooooooooookk..
benim eşim yaz oldu mu 1den evvel gelmez bilirsiniz..çok bunaldım bu durumdan..
zaten bunalımdayım bu ara..offf off..
burcinn nasılsıınn canım
iyi işte nolsun canım yaa.aynı rutin meseleler..
sen nasılsın?

aynen rutin meseleler canım bana da bunaltılar geldi hamileliğimin 27.haftasında kasılmalarımın başlamasından bu yana biyerlere gidemiyom düşün artık kaç zaman oldu ki biz eşimle gezmeyi çook severiz inşallah kızlarla biyerlere kaçabiliriz çok cadılık yapıolar ama bilmiyom artıkbilmiyorumkismile bu arada cananın kızına noldu?

Hymarryim gözünüz aydın canım hiç çürümeyen sapasağlam dişleri olsun kuzularımın.ya varya varya halem ne diyor anladım ben ama söylemem cıss :) koltukmu btmış okuduklarımdan anladığım kadarıyla ohh sefası olsun missler gibi ben oturrum valla :)

wavymmmm valla harikasın fikirlerrr süperrr geldiiiii senden bi başlık bekliyorum müthişş öneriler diye işe yarar şekerimm.. sayende az tavır yaptım kocişe bakalım işe yarıycakmııı.

kevserim oy oyyy canımsın ararım ben seni şekerim o senin tatlığın güzelliğiiin ben cıssss. ama sayende moral buldummm ayyyy :)

cananım canımm çok geçmiş olsun canımm hemen iyileşsin inşallah şeker kızımız

dirimcim sizede geçmiş olsun Allah sana güç versin canım ya kıyamam

burçin cim oy oyyy seninkide zor eşin evde olsa en azından nazlanırdın işe yaramasada (benimki yaramıyoda) bunalım takılma dur havalar güzelleşiyo sende akşamları alırsın kuzuları çıkar gezersin :)

Artvinli canımmm gözün aydın sağlıcakla büyüt kuzunu inşallah.

kaswam nerelerde benmi göremiyorumm hayırdır

tarihçi bak şimdi kıskandım miss gibidir evin bende istiyom bendee

özgeeee ohaoldumsmile

ben hala toparlanamadım ne tembelimmm valizler çamaşırlar uffff. bide yıllardır olmayan kayınpeder çok karmaşığımmm abuk subuk davranmaya başladım dengem alt üst oluyo kendime gelmem şart. paso uyuyasım var CADIARZU

birde benim kuzular durmadan çoraplarını çıkarıyorlar. çıkarıncada bi mutlu oluyorlarki bişey başarmış gibi direk çıkardıkları çoraplar ağızlarında. hadi çorap giydirmeyim diyecem ama malum havalar serinliyo birde ayaklarını ağızlarına alır oldular çaresini bulamadım.
evin içinde dört dönüyorlar yuvarlana yuvarlana nerde zarar varsa bulmaya başladılar. dün ahmetim karyoladan düştü kaşla göz arasında arkasındanda sehpanın üzerinde duran ütüyü asılıp kafasına patdadanak düşürdü oda yetmedi güvenli olsun diye karyolalarına yatırdım gidip uyku setini kaldırıp en arkadaki telefon prizini bulup parmağını sokmaya çalışırken buldum lmaz: artık çok dikkatli olmak gerekiyor sanırım çabucak büyüyorlar hergün serpiliyorlar iyice sevmek lazım böyle taptaze süt kuzularıyken kaydirigubbakcemile2

sorma pamuk şeker nerde ziyan benim kızlar ordazemuszemus kaşla göz arasında beceriyolar valla.bugün sabah bizden önce uyanmışlar resmen muhabbet ederlerken buldum onları kaydirigubbakcemile3 bi de artık ortak çalışmalar başladı birlikte yaramazlık yapcaklar yakında kızamıyo da insan çok tatlılar yahuolumunekankayizsmile

canıııımm pamuğummmmm,
aman gelmiş te uzun uzun yazmış,
canım tatilden geldik biz de bavulları anca dün kaldırdım
içlerindekiler yavaş yavaş yıkandı kaldırıldı,boşalan bavulları ise yukarılara bi yere kaldırmaya üşeniyordum,dün cesaret ettik işte,
şimdi alışmak da zorr,,
kayınpeder de mi sen de ben mi yanlış anladım

canım bizim kızlar prizlerle ilgileniyorlardı,içlerine bi aparat bulmuş eşim onu takıyoruz,ama onu bulmadan önce de gazete tıkıştırıyorduk güzelce,

bizimkiler de çorap düşmanı,bir de yorgan battaniye,Allahtan yaza geldik de diyorum biraz idare ededriz,
bir de kış olsaydı bu dönem geceleri yorgansız napaprdık bilmem..

bak bizim dişler 8.5 ayı geçti o da halenin tek dişi canım,sarede bi ses yok daha,
demek ki dişin zamanıvar,
bir de bu son gidişte doktorumuz dedi ki,dişin erken yada geç çıkması bir gelişim belirtisi değil,yani erken çıkan bebeğin gelişimi ileride,geç çıkanın geride demk değildir..

ay kuzum özledim seni yaaa,görüşelimm teldeeee..

ah burçinim senin kocayı geçen yaz hamilelikte de az beklememiştikk ppoooff,
benim kocam da saat 3.30 da evde,iyi mi kötü mü bilemedim

biz varız boşverolumunekankayizsmile
günaydın canım:hulya:

ayh çok tatlı yaaa,
sabahları keyifleri yerinde oluyor bizimkilerde birbirlerine söyleniyorlar sanırım artık,
halem daha düşük çeneli,
sarem daha dinleyici,çabuk sıkılgan babası gibi,ay çok tatlı aamaaaaopuyorumnanaktan

bende geldim kızlar nasılsınız bakalım hayıırlı olsun topiğimiz benimde 2 tane kızım var 4 aylık oldular
almina-doğa isimlerimiz alminam 2 aylıkken kasık fıtıığı ameliyetı oldu o anki durumumu anlatamam size çok kötü oldum küçücük tü serum taıldı minnacık eline o kadar üzüldümkü ama Allahıma şükürler olsun iyiyiz doğam hastaneye geldi kardeşini ziyarete diyeceğim o ki çok güzel bir duygu annelikkkkkkkkkk çok mutluyum almina bu aralar emmek istemiyo neden acaba canı isterse emiyo üzülüyorum duygusaldım daha çok duygusal oldum kaka yapamıyolar alıyorum oda 2 gün yapamıyolar bazen emmiyolar alıyorum nolcak benim bu halim bilmem eşimde bana kızıyo yapma böle diye her anne bölemidir acaba kızlar neyse daha çokkk anlatacak şey var şimdi çalışmam lazım öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiii ve gülleriniiiiiiiiii

canım sık sık takıl erolcan cımm,
yavruların hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah,
alminanın anlamı nedir bu arada?

canım benim halem de 3.5 aylıkken emmeyi bıraktı,
hala da kucakta bile durmayı biraz sıkıştırıp öpmemi sevmez,bağımsız bir çocuk,
sarem doyurucu olmasa da keyfiyen emmese uyumuyor hiç,o çok daha düşkün bana,
çocuklar değişebiliyorlar,
herşeye ayak uydurmak herşeyin şahsına münhasır bir gelişim durumu olarak düşünmek insanı çok rahatlatıyor..

hoşgeldiinn canım Allah bağışlasın yavrularını:Saruboceq:

benim elfin erkek olcakmış ama olamamış kuzumkaydirigubbakcemile3 oğlan çocuğu gibi ay öbürü de ona uymaya çalışıyo çok komiklerkaydirigubbakcemile2

Hymarryiiim canııım oy oyyyyy demek okadar tembel değilmişim içime su serptiin :) diş konusunuda zaten sen söyleyince rahat etmiştim hatta eşime dedim marry dedi diye oda dedi ben sana dedim beni niye dinlemiyosun illa başkasının dediğiylemi rahatlayacaksın :) oh mır mırr halem birbirlerini tamamlarlar biri konuşur biri dinler . ama şunu anladım kalabalık ortamlara giren çocukalr daha bi hareketli oluyomuş konya dönüşü benim kuzular bir değişti resmen insan arıyorlar evde hele gülme krizleri ilgi hastası oluyorlar :)

varya Hymarryim dur bi dilek dileyim:) ne isterdim biliyonmu şöyle sizinle oturup saatlerce muhabbet etmeyiiiii yüzyüze olsun mümkünseeee ay varya konudan konuya zıplardım yok belkide ağzımı açıp seni dinlerdim saatlerce tatlı dilli arkadaşımm. zaten bir türlü kısmet olmuyor uzunca muhabbet etmek wavym le konuşmaya başlıyos yarenim kıskanıp vızılıyo hep :) benim kuzular genelde dinlemeyi severler ben konuşurken bana bakıp bakıp gülümseyip beklerler :) o yüzden ben rahatım bide ev teliniz olsa rahat rahat ararım :)

kayınpeder konusunu hiçç sorma öyle karmaşıkki kısaca özetlersek benimkinin babasının kafasına esince çekip gidiyor ne arıyor ne soruyor muş yıllarca. biz evlenmeden öncede bi ara çekti gitti 3 oğlunu ne aradı ne sordu 4 yılı geçkin bir süredir. evlendiğimizi başkasından duymuş inanmamış ortaya çıksın diye yalan söylüyolar sanmış neyse demekki keyfi yerindeymişşş. vel hasılı ocak ayında trafik kazası geçirmiş yine nerde olduğundan hiç bişeyden haberimiz yok ( savcılığa başvurdular bizimkiler mamaşını çekerken bulunmuş ama kendi istemediği için hiç bi beyanda bulunmadan salınmış) neyse hastanede ikizlerden haberi olmuş torunnn hasretiyle yanmışş bana dediğine göre veee biz konyaya gideceğimiz hafta cumartesi günü ortaya çıktı. pazar günüde bize geldiii ve hiç bişey yok gibi davrandılar o gün kaldı bizde sonra pazartesi gitti dayanamadı salı geri geldiii çarşambada biz konyaya gidicez diye geri gitti siz gelince gelirim dediiiii bende biz ararız gelince dedim. vel hasılı eli kulağındadır gelir . anlamaya çalışıyorum sadece yaşlıya saygı insanın annesi babası farklıdır diyorum ama bunlar çok değişikler güya aşırı zeki oldukjları için böyleymişşş ben böyle zekayı istemem kalsın ben almayım. ay ne uzun anlattım karmaşıklaştı ama sen anladın şekerim biliyorum :)

tarihçi canım oh maşallah bende bayılıyorum kardeşlik ilişkilerine Allahım ayırmasın bozmasın aralarını. hep bir arada olmak kadar süper bişey olmasa gerek. opuyorumnanaktan

erolcan sende hoşgeldin canım. duygusallığı sorma bazen tavan yapıyor. ama eşinind ediği gibi biz anneyiz artık güçlü olmalıyız biz her duygusallaşıp ağladığımzıda çocuklarımzıda etkileniyor. alminanın emmek istememesi ek gıdaya başladıysan ondan olabilir. benim mehmetimde öyle yapmıştı bi aralar tabiri caizse zorla tıkıyordum ağzına memeyi şükür atlattık tatlı şeyler vermedim acıkmasını bekledim aynı ortamıo sağladım emmeye devam etti.

ay şöyle kır bayır gezesim var ama nerdeee bu kuduzlarla kırın bayırın otlarını falan yoluk yoluk yapar bunlar:roflol:

canım senin kayınpeder işi harbi karışıkmış o ne öyle lamba cini gibi bi görün bi kaybol

kızlar ne guzel kaynatmıısnız..nasılsınız melekler nasıl?benım kız gene hasta bıkıtım valla..bende ev temızlıyım anca bıter cok iş var

ay şöyle kır bayır gezesim var ama nerdeee bu kuduzlarla kırın bayırın otlarını falan yoluk yoluk yapar bunlar:roflol:

alemsin valal güldürdüün şekerr :roflol: yolsunlar yolsunlar ama hava pek bi kapalı burda

canım senin kayınpeder işi harbi karışıkmış o ne öyle lamba cini gibi bi görün bi kaybol
bu tabir çok hoşuma gitti gelsin söyleyecem lamba cini :lepi: yıllar sonra bi kayınpederimde oldu artık ölsemde gam yemem :roflol: kıskanıyodum kaynananası kayınpederi olanları aman bidaha bişey dilerken siterken dikkatli davranıcam :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…