Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

pamugum dedım ya ben böle zeka istemiyorum....canım sen gel bıze benımde canım sıkılıo dertleselım...canım

kızlar ne guzel kaynatmıısnız..nasılsınız melekler nasıl?benım kız gene hasta bıkıtım valla..bende ev temızlıyım anca bıter cok iş var

canım geçmiş olsun kıyamam ya ufff özge benim ev karman çorman temizlik filanda yapmıyom bak nası güzle oturuyooom. açma kapıyı pencereyi hava kapalı kuzuma dokunur. otur u,yanında ilgilen boşver işiiii. iş nankördür yaparsın geri batar akannehir

pamugum dedım ya ben böle zeka istemiyorum....canım sen gel bıze benımde canım sıkılıo dertleselım...canım

oyyyy aynen canım benimm bende istemiyorum. valal ben gel diyecemde ev peşine düşer gider kalk gidelim diyor her yer ohaoldumsmile kuzuları uyuttum bende ama bi yorgunluk sorma kımıldayacak halim yok ama parmaklarım tıkır tıkır maşallah :dance: eşimin dediğine göre yorgunum dermişim ama buraya oturunca yorgunluktan eser kalmazmışşşşşş

neyse bi ara temizleyimde evi gel bol bol kaynatalım şekerimmmm tabi kayınpedercimmm gelmezse -tatlicadiarzu-

kıskanma benım rezıllıgımı gordum kaynnan kayınpeder hıc geek yok....uzak olsun tatlı olsun...ayyyyyyyy ev temızlıyecem ben kacar kzılar ..

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hepiniiz öptum sekerler......azcık toplayım barı temızlemesemde...kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin canım ben de dün yaptım canım çıktı öff ya niye kirlenir ki bu evler burdan yetkililere sesleniyorum kirlenmeyen ev istiyoruzlaelaelaelaelae kuzucuğuna geçmiş olsun

hevese geldim bende t e m i z l i k yapmak için kalkıyorum. hevesim geçmez inşallaaaahhhhh

özgee kolay gelsin şekerim

tarihçi o sitediğinden bende istiyorum.

byesss

yazıcam kızlar ama bugün evimi bi temizleyip misafirliğe gidiyoruuzzz

sorma canım yaa öyle zor ki gece 1 lere kadar yalnız olmak..azıcık daha büyüseler biraz da havalar düzelse çıkıcam inşallah canım..
ayy sorma canım bnm ömrüm onu bekleyerek biticek sanırım..
hoşgeldin canım..sorma ben de çok evhamlı pimpiririkli manyak sulu gözlü bişey oldum..alerji yaptı bu annelik bende sanırım..
bence de ya saatine rastlar da gerçek olursa diye bi düşün her ihtimali göz önüne al bak yıllar sonra çıkagelmiş kayınpeder :))
ayy herkes de temizliğe soyundu koşun gidin temizleyin evlerinizi sanki madalya takan var da :umursamaz: bi de gezmeye gidiliyo bak sen baaakkk bayanssulusmile

merhaba kızlar geçmişe baktım ama içimden yazmak gelmiyor
kuzularım tek tek döküldüler
artık dün doktora ne kadar acaba ben bakamadığım içinmi hasta oluyor dediysem
adam bana olur sizinle ne alaksı var birsen hanım bakımsız çocuk böylemi olur allah aşkına dedi
bikere bu kadar ishal ve kusma arkası çocuğunuz kilosuna geri dönmüş
ve aylık 300-400 gr dan aşağa almıyolar bu çok iyi bişey normalde yaş sonrası alım duraksar yada
çok az olur dedi...neyse rahatlattı beni
çevremde annemde dahil çocukları hasta ettin diyorlar ...inanın hiç bir öğünü atlamıyorum
tabaklar bitene kadar yemeklerini yiyolar....oyun oynuyoruz
alişim o kadar alıştıkı elinde top goo gooo diye dolaşıyor...
ben daha nasıl bakacağım bu çocuklara...ufff

dün hastanedeydik yine 40 derece ateşla kanında mikrop çıktı ömerin
sıtma tutmuştu cananla konuştum o uyardı beni kanında nikrop olmasın
birsen al doktora götür dedi...iyikide demiş canım arkadaşım yaa
uyandırıd beni bende aliş gibi oldu sandım....
neyse toplamaya başladı şimdi......

işte canım sıkkın olunca sizlere yazmak gelmiyor ...sürekli dert anlatıyor gibiyim geliyor..

aklinialirimsmile
oh oh miss ama sen daha dün temzilemedinmiydi kim batırdı itiraf et şekerim demiştim size nankördür evişi diyee hatırlatırım her gün temizle batarrrren iyisi temizlememek bayanssulusmile
canım benim ya kıyamam büyürler büyürler zaman öyle hızlı geçiyorki gözlerine inanamıyor insan. havalrda bu sene bi düzelemedi gitti.

evet yaa ağızdançıkan söz dua niyetine geçermişşş dur ben daha güzel şeyler isteyim içimden ama delikafadulden

bende temizlik yapar gibi yaptım geldim uydurdum işte madalyamı takacaklar ama dimi kafamçokkarıştı

Birsen cim canım sen gayette güzle bakıyorsun dr ninde dediği gibi. bazı şeyler elimizde değildir. hem belkide bu şekilde bağışıklık sistemleri gelişecektir. Allahım dermansız dert vermesin. en azından iyileşicek hastalıklara yakalanıyorlar bunada şükür dimi. çocuk bu düşe kalka hastalana iyileşe büyüycek. kismenin sen hastaladın bakamıyorsun gibi bişey deme hakkı yok.

moralini bozma sakın onların en çok ihtiyacı olan moral şu anda. bak hastada olsalar hep gülümsüyorlarya onada şükür.

inşallah tez vakitte iyileşir kuzularım.

tatlım çok geçmiş olsun canım benim yaa..
üzme kendini o sana saçma sapan konuşanlar çocuklarını birer birer büyütmüşler bizim halimizi nerden anlıcaklar..sonra ben paşalardan birini alişimi gözlerimle gördüm hiç bakımsız çocuk öyle olur muymuş?millet afedersin ama dönüp mıçına baksın fazla konuşmasın..sen gel burda takıl..dertlerimizi de paylaşmazsak ne anlamı kalır hep lay lay lom mu yapıcaz..

canım çoook geçmiş olsun.boşver sen herkesi ne derlerse desinler.ben de takıyodum eskiden şimdi gülüp geçiyom bunlara sonuçta bu kuzulara tek başımıza biz bakıyoruz çok şükür bak bu zamana kadar getirdik herşey çok daha güzel olacak canım benim takma sen kafanı

hoşbuldum burçin cim hymary alminanın anlamı mina dağında yetişen kırmızı bir çiçek adı balım dirim geçmişolsun hiç bitmiyo bebişlerin sıkıntıları benim alminamda zatürre başlangıcı vardı 10 gün iğne kullandık onunla beraber doğa dada boğazenfeksiyonu oldu dr verdiği şurupta balgamını arttırdı tabi çıkaramıyoda tıkandımı aldımacile götrüdüm doğum hastanesine orada hava verdiler birazrahatladı o şurubu bıraktık başka bi ilaç verrdi dr geçirdik hastalığımızı ikiside iiiçok şükür onlar hasta olmasın ya ben çok üzülüyorum walla herkesin çocuğunu korusun rabbim pazartesi de aşımız var yandık yani

delü ben demiyom mu sana dileklerini tam ve doğru dile. en başta hayırlısını dile diyekaydirigubbakcemilebizde varda başımız göğemi eriyor yoksa burnumuz moktan mı çıkmıyopr br düşünb bakem

hepiniiz öptum sekerler......azcık toplayım barı temızlemesemde...kaydirigubbakcemile3

hevese geldim bende t e m i z l i k yapmak için kalkıyorum. hevesim geçmez inşallaaaahhhhh

özgee kolay gelsin şekerim

tarihçi o sitediğinden bende istiyorum.

byesss

eneee noluyonuz nan hepiniz bir temizlik almış gitmiş.. benim evi götüremiyolar bile pislikten valla. çocukları ywere atamıyom sırf bu yüzden anama götürüyom yayılsıunlar diyesempatiksalakcinni ufff bak şimdi benimde temizleyesim geldi. neyse yaren uyansında süpürem bare:))

canım çok geçmiş olsun. delü oluyorum bçöyle anlayıp dinlemeden hasta ediyorsun beceremiyorsun diyenlere. wsanki onların çocukları hiç hasta olmamış. onlar bakamamışita mı hasta olmuişlar. ayy bak dellendim benimde en deli olduğum konudur böyle anlayıp dinlemeden hemen konuya dalıp suçlayanlar. bende çocuklarıma düzen oturtmayı becerememişim efendim. eğer uygun şartları hazırlasam çocuklar uyurlar uyanırlar oynarlarmış. ben çocuk emzirmweyi bilememişim üstlerine düşmemişimde emmemişlermiş. daha neler nelerrr. ahh ahhh oysa kafaları yastık görünce ateşe düşmüş gibi çığıran, meme görünce öcü görmüş gibi olan iki yavrum var. ama anlatamazsın. o yüzden takmayacaksın. olşacak bitecek..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…