kızlar ne guzel kaynatmıısnız..nasılsınız melekler nasıl?benım kız gene hasta bıkıtım valla..bende ev temızlıyım anca bıter cok iş var
pamugum dedım ya ben böle zeka istemiyorum....canım sen gel bıze benımde canım sıkılıo dertleselım...canım
alemsin valal güldürdüün şekerr :roflol: yolsunlar yolsunlar ama hava pek bi kapalı burda
bu tabir çok hoşuma gitti gelsin söyleyecem lamba cini :lepi: yıllar sonra bi kayınpederimde oldu artık ölsemde gam yemem :roflol: kıskanıyodum kaynananası kayınpederi olanları aman bidaha bişey dilerken siterken dikkatli davranıcam :kedi:
hepiniiz öptum sekerler......azcık toplayım barı temızlemesemde...kaydirigubbakcemile3
hevese geldim bende t e m i z l i k yapmak için kalkıyorum. hevesim geçmez inşallaaaahhhhh
özgee kolay gelsin şekerim
tarihçi o sitediğinden bende istiyorum.
byesss
sorma canım yaa öyle zor ki gece 1 lere kadar yalnız olmak..azıcık daha büyüseler biraz da havalar düzelse çıkıcam inşallah canım..Hymarryim gözünüz aydın canım hiç çürümeyen sapasağlam dişleri olsun kuzularımın.ya varya varya halem ne diyor anladım ben ama söylemem cıss :) koltukmu btmış okuduklarımdan anladığım kadarıyla ohh sefası olsun missler gibi ben oturrum valla :)
wavymmmm valla harikasın fikirlerrr süperrr geldiiiii senden bi başlık bekliyorum müthişş öneriler diye işe yarar şekerimm.. sayende az tavır yaptım kocişe bakalım işe yarıycakmııı.
kevserim oy oyyy canımsın ararım ben seni şekerim o senin tatlığın güzelliğiiin ben cıssss. ama sayende moral buldummm ayyyy :)
cananım canımm çok geçmiş olsun canımm hemen iyileşsin inşallah şeker kızımız
dirimcim sizede geçmiş olsun Allah sana güç versin canım ya kıyamam
burçin cim oy oyyy seninkide zor eşin evde olsa en azından nazlanırdın işe yaramasada (benimki yaramıyoda) bunalım takılma dur havalar güzelleşiyo sende akşamları alırsın kuzuları çıkar gezersin :)
Artvinli canımmm gözün aydın sağlıcakla büyüt kuzunu inşallah.
kaswam nerelerde benmi göremiyorumm hayırdır
tarihçi bak şimdi kıskandım miss gibidir evin bende istiyom bendee
özgeeee ohaoldumsmile
ben hala toparlanamadım ne tembelimmm valizler çamaşırlar uffff. bide yıllardır olmayan kayınpeder çok karmaşığımmm abuk subuk davranmaya başladım dengem alt üst oluyo kendime gelmem şart. paso uyuyasım var CADIARZU
ayy sorma canım bnm ömrüm onu bekleyerek biticek sanırım..canıııımm pamuğummmmm,
aman gelmiş te uzun uzun yazmış,
canım tatilden geldik biz de bavulları anca dün kaldırdım
içlerindekiler yavaş yavaş yıkandı kaldırıldı,boşalan bavulları ise yukarılara bi yere kaldırmaya üşeniyordum,dün cesaret ettik işte,
şimdi alışmak da zorr,,
kayınpeder de mi sen de ben mi yanlış anladım
canım bizim kızlar prizlerle ilgileniyorlardı,içlerine bi aparat bulmuş eşim onu takıyoruz,ama onu bulmadan önce de gazete tıkıştırıyorduk güzelce,
bizimkiler de çorap düşmanı,bir de yorgan battaniye,Allahtan yaza geldik de diyorum biraz idare ededriz,
bir de kış olsaydı bu dönem geceleri yorgansız napaprdık bilmem..
bak bizim dişler 8.5 ayı geçti o da halenin tek dişi canım,sarede bi ses yok daha,
demek ki dişin zamanıvar,
bir de bu son gidişte doktorumuz dedi ki,dişin erken yada geç çıkması bir gelişim belirtisi değil,yani erken çıkan bebeğin gelişimi ileride,geç çıkanın geride demk değildir..
ay kuzum özledim seni yaaa,görüşelimm teldeeee..
ah burçinim senin kocayı geçen yaz hamilelikte de az beklememiştikk ppoooff,
benim kocam da saat 3.30 da evde,iyi mi kötü mü bilemedim
hoşgeldin canım..sorma ben de çok evhamlı pimpiririkli manyak sulu gözlü bişey oldum..alerji yaptı bu annelik bende sanırım..bende geldim kızlar nasılsınız bakalım hayıırlı olsun topiğimiz benimde 2 tane kızım var 4 aylık oldular
almina-doğa isimlerimiz alminam 2 aylıkken kasık fıtıığı ameliyetı oldu o anki durumumu anlatamam size çok kötü oldum küçücük tü serum taıldı minnacık eline o kadar üzüldümkü ama Allahıma şükürler olsun iyiyiz doğam hastaneye geldi kardeşini ziyaretediyeceğim o ki çok güzel bir duygu annelikkkkkkkkkk çok mutluyum almina bu aralar emmek istemiyo neden acaba canı isterse emiyo üzülüyorum duygusaldım daha çok duygusal oldum kaka yapamıyolar alıyorum oda 2 gün yapamıyolar bazen emmiyolar alıyorum nolcak benim bu halim bilmem eşimde bana kızıyo yapma böle diye her anne bölemidir acaba kızlar neyse daha çokkk anlatacak şey var şimdi çalışmam lazım öptüm herkesiiiiiiiiiiiiiiii ve gülleriniiiiiiiiii
bence de ya saatine rastlar da gerçek olursa diye bi düşün her ihtimali göz önüne al bak yıllar sonra çıkagelmiş kayınpeder :))alemsin valal güldürdüün şekerr :roflol: yolsunlar yolsunlar ama hava pek bi kapalı burda
bu tabir çok hoşuma gitti gelsin söyleyecem lamba cini :lepi: yıllar sonra bi kayınpederimde oldu artık ölsemde gam yemem :roflol: kıskanıyodum kaynananası kayınpederi olanları aman bidaha bişey dilerken siterken dikkatli davranıcam :kedi:
ayy herkes de temizliğe soyundu koşun gidin temizleyin evlerinizi sanki madalya takan var da :umursamaz: bi de gezmeye gidiliyo bak sen baaakkk bayanssulusmileyazıcam kızlar ama bugün evimi bi temizleyip misafirliğe gidiyoruuzzz
aklinialirimsmileyazıcam kızlar ama bugün evimi bi temizleyip misafirliğe gidiyoruuzzz
canım benim ya kıyamam büyürler büyürler zaman öyle hızlı geçiyorki gözlerine inanamıyor insan. havalrda bu sene bi düzelemedi gitti.sorma canım yaa öyle zor ki gece 1 lere kadar yalnız olmak..azıcık daha büyüseler biraz da havalar düzelse çıkıcam inşallah canım..
ayy sorma canım bnm ömrüm onu bekleyerek biticek sanırım..
hoşgeldin canım..sorma ben de çok evhamlı pimpiririkli manyak sulu gözlü bişey oldum..alerji yaptı bu annelik bende sanırım..
bence de ya saatine rastlar da gerçek olursa diye bi düşün her ihtimali göz önüne al bak yıllar sonra çıkagelmiş kayınpeder :))
ayy herkes de temizliğe soyundu koşun gidin temizleyin evlerinizi sanki madalya takan var da :umursamaz: bi de gezmeye gidiliyo bak sen baaakkk bayanssulusmile
merhaba kızlar geçmişe baktım ama içimden yazmak gelmiyor
kuzularım tek tek döküldüler
artık dün doktora ne kadar acaba ben bakamadığım içinmi hasta oluyor dediysem
adam bana olur sizinle ne alaksı var birsen hanım bakımsız çocuk böylemi olur allah aşkına dedi
bikere bu kadar ishal ve kusma arkası çocuğunuz kilosuna geri dönmüş
ve aylık 300-400 gr dan aşağa almıyolar bu çok iyi bişey normalde yaş sonrası alım duraksar yada
çok az olur dedi...neyse rahatlattı beni
çevremde annemde dahil çocukları hasta ettin diyorlar ...inanın hiç bir öğünü atlamıyorum
tabaklar bitene kadar yemeklerini yiyolar....oyun oynuyoruz
alişim o kadar alıştıkı elinde top goo gooo diye dolaşıyor...
ben daha nasıl bakacağım bu çocuklara...ufff
dün hastanedeydik yine 40 derece ateşla kanında mikrop çıktı ömerin
sıtma tutmuştu cananla konuştum o uyardı beni kanında nikrop olmasın
birsen al doktora götür dedi...iyikide demiş canım arkadaşım yaa
uyandırıd beni bende aliş gibi oldu sandım....
neyse toplamaya başladı şimdi......
işte canım sıkkın olunca sizlere yazmak gelmiyor ...sürekli dert anlatıyor gibiyim geliyor..
sağol pamukcuğum yaa işte anlatamıyorum insanlaraa
adam bana olur sizinle ne alaksı var birsen hanım bakımsız çocuk böylemi olur allah aşkına dedi
ve aylık 300-400 gr dan aşağa almıyolar bu çok iyi bişey normalde yaş sonrası alım duraksar yada
çevremde annemde dahil çocukları hasta ettin diyorlar ...inanın hiç bir öğünü atlamıyorum
işte canım sıkkın olunca sizlere yazmak gelmiyor ...sürekli dert anlatıyor gibiyim geliyor..
delü ben demiyom mu sana dileklerini tam ve doğru dile. en başta hayırlısını dile diyekaydirigubbakcemilebizde varda başımız göğemi eriyor yoksa burnumuz moktan mı çıkmıyopr br düşünb bakemalemsin valal güldürdüün şekerr :roflol: yolsunlar yolsunlar ama hava pek bi kapalı burda
hepiniiz öptum sekerler......azcık toplayım barı temızlemesemde...kaydirigubbakcemile3
hevese geldim bende t e m i z l i k yapmak için kalkıyorum. hevesim geçmez inşallaaaahhhhh
özgee kolay gelsin şekerim
tarihçi o sitediğinden bende istiyorum.
byesss
yazıcam kızlar ama bugün evimi bi temizleyip misafirliğe gidiyoruuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?