Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Herkese selam kızlar..son bir kaç sayfayı okuyabildim..Tatlı dilli pamuğum her zaman ki gibi altın kalbinin enerjisi üzerime geldi..canımsın..Wavy'im annemdeyim balım aramanı gördüm,telimin şarjı bitik dönemiyorum.Hymarry o diş ne yakıştı kimbilir yavruma..maşallah suphanallah..Canan canım bir daha böyle sıkıntılar olmasın inş..çok geçmiş olsun..Rabbim kolaylık versin sana,kuzuna da sağlık..Hiç kolay değil bir anne için..Şükür ki dermansız dertler değil..Dırım size de geçmiş olsun..Bize gelince benim kuzularım 1 haftadır hastalar..ishalle mahvolduk desek yalan olmaz..ishalden öte pişik bizi bitirdi..durdurulamayan bir ishal..Tahlillerimizde lenfositle ilgili bir virüs bulundu. bu da bize nereden geldi aklım almıyor..ıştahsızlıkla beraber bu ay geçen ayın kilosuna sadece 365 gr ekleyebildik,verdiklerimizi söylemek istemiyorum sinir oluyorum..bu durumumda tüm hafta sonum eşimin gelmesi bitmeyen ailesinin bol yemekli misafirlikleriyle geçti..çok yoruldum ruhen,fiziksel olarakta..onunla kalmadık bende iyi bir hastalandım..sabah erken saatte başlayan mide ve barsak kramplarıyla ishal,kusma,ateş..Annemdeyiz..2 gün yavrularımı kucağıma alamadım,göremedim bile desem ateşimden doğrudur...Canım ailem...huzurlu kollarda olmak ne güzel...Şimdi iyiyim şükür..kuzularımda yoğun bir antibiyotik,probiyotik,vitamin tedavisiyle daha iyiler bugün..duadan unutmayın bizi..gözden kaçan bir konu ve arkadaşım varsa affetsin..öperim hepinizi...

kaswam canım arkadaşım benim aklım hep sendeydi naptın diye. kurban olurum bwen kıyamam kuzuculklarıma ya( uff iş sakınan göze çop batar sözü burda da çıktı karşımıza. hymarry benim bir sözüm vardır bilirsin bitli çocuklarına bişeycik olmaz diyesempatiksalakcinniallah şifasını versin canım benim. bizmkilerde iki hafatadır ishal gaita testinde bişey çıkmadı. kana falan bakmadılar ama. sizdemi sadece dışkı tesi verdimniz canım. bak endişelendim şimdi..

kaswa cnm geçmiş olsun rabbim şifasını versin geçen haftada ömerde vardı ishal kusma offffffffffffffffffffff

geçmiş olsun canım sana da kuzucuklara da

kızlar kocişim gezdirdi bizi bugün birazcık kızlarla çok şükür kızlar sorun çıkarmadı da 1-2 saat ikea,kipa felan gezdikzemuszemus.bu kızlar bituhaf arabalarında durmuyolar yırtıyolar ortalığı biz de artık nereye gitsek kucağımızda zor oluyo biraz ama en azından daha huzurlu geziyozboşuna almışız arabayı daboshayallersmile

canım cok geçmiş olsun...olacak böle seyler pamugumun dedigi gibi düşe kalka büyüyecekler rabbim dermansız dert vermesin...dıyenlere gelsın kendi baksın...arkadaşım sacına tokadan başka bişey takma ...herkesin agzı torba degilki büzesin...saglıkla atlatsın kuuzcukların...sen iyi olki onlarda cabucak toparlansın...

bu hastalıkdada gelmeseler işleri rast gitmez..zaten senın sıkıntın sana yetmiş bide misafir anlamıyorum bu insanları...bizim binadakilerde öle hastalık felan hiç dinlemezler...sabır işi valla rabbim yardımcın olsun acil şifalar

pamuk ne gezıon gene sen bakım ..ben kahve içem geliom...koçiş kahve yapıo bana ...ne işi varsa benle acepolumunekankayizsmile

uf yaren yareennnn. akşam 16 da 120 lik mama yedi ve hala bişe yemedi yemicem dşiye ditretiyor çığlıklar atıyor uykuya geçemiyor. ay nolcek böyle yaaaa((

kaswaam canım ya kıyamam atlatmışsınızya epey buna şükür diyorum bende nerelerde görünmüyor kaswam diye. ailen yanındaya şükür canım. o bitmek bilmeyen eş ailelerinden bende şikayetçiyim ama dinletemiyoprum bizim sanırım hem ruhen hemde fiziken iyi bir dinlenmeye ihtiyacımız var ama nerdee şu kilo aldırma işine gelince kuzulara ben aldıramıyorum sanırım tartmıyorumda artık moralim bozulmasın diye sağlıklı olsunlarda dimi ama . gülyüzlü kaswam bidaha ne sen nede kuzular hastalanmaz inşallah.

wavyyymmm yalancınınnnn naniknanik evi pismişmişşşş kim inanır sana kim inanııııır adım gibi eminimki bal döksen yalanırdır evin ocağııın.

ay varya burda çene yapıyom kalkıyımda az temizlik yapıyım bari en azından çamaşırları asıyım yarın özgemcim gelecek rezil olmayım dimi ama :1hug:

kız yorma kendını sanki benım ev farklı...karmakarısık..elbet birgub dıp köşe temizlenir...hep pis kalacak degil yakaydirigubbakcemile

pamuk ne gezıon gene sen bakım ..ben kahve içem geliom...koçiş kahve yapıo bana ...ne işi varsa benle acepolumunekankayizsmile
aa aaaaa bak ya ne kocalar ver herkesdeeeeeeeeeeee hiiiç kıskanmadııım bizimkide babamı arayım diye tutturdu 4 yıldır pek özlemiş heralde delimidir nediiiir
uf yaren yareennnn. akşam 16 da 120 lik mama yedi ve hala bişe yemedi yemicem dşiye ditretiyor çığlıklar atıyor uykuya geçemiyor. ay nolcek böyle yaaaa((

yaa niye yemiyoki canım yaaa mama haricidemi bişe yemiyo tüh ya (

wavycim fazlşa sıkma..ben bebelacın ballı irmikli bı maması var ondan aldım bayagı actı iştahlarını...bı den belkı acılır...bazen benımkılerde aynı oluyor sinir oluyorum ...ne kadar sevıolar naz yapmayı..

pamugum bıızmkıde aynıydı anneyle bab gıdınce adam bana muhtac kaldı ne yapsın garibim ..annesı gelip yemek yapmıyacak ona..su erkekler varya...ah ahkaydirigubbakcemile3

burda yagmur gene basladı havaların nasıl oldugu belli biledegil....
evet ya nası gök gürlüyor korkmayan ben bile korktuuu balkona çamaşır asacaktım tırstım şimdi
kız yorma kendını sanki benım ev farklı...karmakarısık..elbet birgub dıp köşe temizlenir...hep pis kalacak degil yakaydirigubbakcemile
ya yaaaa oyy yaaa yok temizdir benim evimmm :)))))))

iştah çok agrip kzılar nazlı oluyor heralde benimkisilerde daha ver yiycez diye ağlıyorlar bende emziriyim diye az yedirmeye gayret ediyorum öyle kutu mamada yedirmiyorum kendim yapıyorum hepsini. annelerine çeker heralde iştahları çocukların . obur annenin obur oğulları iyiki kız değil benimkielr yoksam evde kalırlarmış :kedi:

ewet pamugum cok gok gurluyo ..ben cok korkarım...allahım korusun hepimizi...balkona camasır felana asma kurumaz bu yagmurda durmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…