Herkese selam kızlar..son bir kaç sayfayı okuyabildim..Tatlı dilli pamuğum her zaman ki gibi altın kalbinin enerjisi üzerime geldi..canımsın..Wavy'im annemdeyim balım aramanı gördüm,telimin şarjı bitik dönemiyorum.Hymarry o diş ne yakıştı kimbilir yavruma..maşallah suphanallah..Canan canım bir daha böyle sıkıntılar olmasın inş..çok geçmiş olsun..Rabbim kolaylık versin sana,kuzuna da sağlık..Hiç kolay değil bir anne için..Şükür ki dermansız dertler değil..Dırım size de geçmiş olsun..Bize gelince benim kuzularım 1 haftadır hastalar..ishalle mahvolduk desek yalan olmaz..ishalden öte pişik bizi bitirdi..durdurulamayan bir ishal..Tahlillerimizde lenfositle ilgili bir virüs bulundu. bu da bize nereden geldi aklım almıyor..İştahsızlıkla beraber bu ay geçen ayın kilosuna sadece 365 gr ekleyebildik,verdiklerimizi söylemek istemiyorum sinir oluyorum..bu durumumda tüm hafta sonum eşimin gelmesi bitmeyen ailesinin bol yemekli misafirlikleriyle geçti..çok yoruldum ruhen,fiziksel olarakta..onunla kalmadık bende iyi bir hastalandım..sabah erken saatte başlayan mide ve barsak kramplarıyla ishal,kusma,ateş..Annemdeyiz..2 gün yavrularımı kucağıma alamadım,göremedim bile desem ateşimden doğrudur...Canım ailem...huzurlu kollarda olmak ne güzel...Şimdi iyiyim şükür..kuzularımda yoğun bir antibiyotik,probiyotik,vitamin tedavisiyle daha iyiler bugün..duadan unutmayın bizi..gözden kaçan bir konu ve arkadaşım varsa affetsin..öperim hepinizi...
Herkese selam kızlar..son bir kaç sayfayı okuyabildim..Tatlı dilli pamuğum her zaman ki gibi altın kalbinin enerjisi üzerime geldi..canımsın..Wavy'im annemdeyim balım aramanı gördüm,telimin şarjı bitik dönemiyorum.Hymarry o diş ne yakıştı kimbilir yavruma..maşallah suphanallah..Canan canım bir daha böyle sıkıntılar olmasın inş..çok geçmiş olsun..Rabbim kolaylık versin sana,kuzuna da sağlık..Hiç kolay değil bir anne için..Şükür ki dermansız dertler değil..Dırım size de geçmiş olsun..Bize gelince benim kuzularım 1 haftadır hastalar..ishalle mahvolduk desek yalan olmaz..ishalden öte pişik bizi bitirdi..durdurulamayan bir ishal..Tahlillerimizde lenfositle ilgili bir virüs bulundu. bu da bize nereden geldi aklım almıyor..İştahsızlıkla beraber bu ay geçen ayın kilosuna sadece 365 gr ekleyebildik,verdiklerimizi söylemek istemiyorum sinir oluyorum..bu durumumda tüm hafta sonum eşimin gelmesi bitmeyen ailesinin bol yemekli misafirlikleriyle geçti..çok yoruldum ruhen,fiziksel olarakta..onunla kalmadık bende iyi bir hastalandım..sabah erken saatte başlayan mide ve barsak kramplarıyla ishal,kusma,ateş..Annemdeyiz..2 gün yavrularımı kucağıma alamadım,göremedim bile desem ateşimden doğrudur...Canım ailem...huzurlu kollarda olmak ne güzel...Şimdi iyiyim şükür..kuzularımda yoğun bir antibiyotik,probiyotik,vitamin tedavisiyle daha iyiler bugün..duadan unutmayın bizi..gözden kaçan bir konu ve arkadaşım varsa affetsin..öperim hepinizi...
canım cok geçmiş olsun...olacak böle seyler pamugumun dedigi gibi düşe kalka büyüyecekler rabbim dermansız dert vermesin...dıyenlere gelsın kendi baksın...arkadaşım sacına tokadan başka bişey takma ...herkesin agzı torba degilki büzesin...saglıkla atlatsın kuuzcukların...sen iyi olki onlarda cabucak toparlansın...merhaba kızlar geçmişe baktım ama içimden yazmak gelmiyor
kuzularım tek tek döküldüler
artık dün doktora ne kadar acaba ben bakamadığım içinmi hasta oluyor dediysem
adam bana olur sizinle ne alaksı var birsen hanım bakımsız çocuk böylemi olur allah aşkına dedi
bikere bu kadar ishal ve kusma arkası çocuğunuz kilosuna geri dönmüş
ve aylık 300-400 gr dan aşağa almıyolar bu çok iyi bişey normalde yaş sonrası alım duraksar yada
çok az olur dedi...neyse rahatlattı beni
çevremde annemde dahil çocukları hasta ettin diyorlar ...inanın hiç bir öğünü atlamıyorum
tabaklar bitene kadar yemeklerini yiyolar....oyun oynuyoruz
alişim o kadar alıştıkı elinde top goo gooo diye dolaşıyor...
ben daha nasıl bakacağım bu çocuklara...ufff
dün hastanedeydik yine 40 derece ateşla kanında mikrop çıktı ömerin
sıtma tutmuştu cananla konuştum o uyardı beni kanında nikrop olmasın
birsen al doktora götür dedi...iyikide demiş canım arkadaşım yaa
uyandırıd beni bende aliş gibi oldu sandım....
neyse toplamaya başladı şimdi......
işte canım sıkkın olunca sizlere yazmak gelmiyor ...sürekli dert anlatıyor gibiyim geliyor..
aa aaaaa bak ya ne kocalar ver herkesdeeeeeeeeeeee hiiiç kıskanmadııım bizimkide babamı arayım diye tutturdu 4 yıldır pek özlemiş heralde delimidir nediiiirpamuk ne gezıon gene sen bakım ..ben kahve içem geliom...koçiş kahve yapıo bana ...ne işi varsa benle acepolumunekankayizsmile
uf yaren yareennnn. akşam 16 da 120 lik mama yedi ve hala bişe yemedi yemicem dşiye ditretiyor çığlıklar atıyor uykuya geçemiyor. ay nolcek böyle yaaaa((
evet ya nası gök gürlüyor korkmayan ben bile korktuuuburda yagmur gene basladı havaların nasıl oldugu belli biledegil....
ya yaaaa oyy yaaa yok temizdir benim evimmm :)))))))kız yorma kendını sanki benım ev farklı...karmakarısık..elbet birgub dıp köşe temizlenir...hep pis kalacak degil yakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?