iştah çok agrip kzılar nazlı oluyor heralde benimkisilerde daha ver yiycez diye ağlıyorlar bende emziriyim diye az yedirmeye gayret ediyorum öyle kutu mamada yedirmiyorum kendim yapıyorum hepsini. annelerine çeker heralde iştahları çocukların . obur annenin obur oğulları iyiki kız değil benimkielr yoksam evde kalırlarmış :kedi:
ewet pamugum cok gok gurluyo ..ben cok korkarım...allahım korusun hepimizi...balkona camasır felana asma kurumaz bu yagmurda durmaz..
Herkese selam kızlar..son bir kaç sayfayı okuyabildim..Tatlı dilli pamuğum her zaman ki gibi altın kalbinin enerjisi üzerime geldi..canımsın..Wavy'im annemdeyim balım aramanı gördüm,telimin şarjı bitik dönemiyorum.Hymarry o diş ne yakıştı kimbilir yavruma..maşallah suphanallah..Canan canım bir daha böyle sıkıntılar olmasın inş..çok geçmiş olsun..Rabbim kolaylık versin sana,kuzuna da sağlık..Hiç kolay değil bir anne için..Şükür ki dermansız dertler değil..Dırım size de geçmiş olsun..Bize gelince benim kuzularım 1 haftadır hastalar..ishalle mahvolduk desek yalan olmaz..ishalden öte pişik bizi bitirdi..durdurulamayan bir ishal..Tahlillerimizde lenfositle ilgili bir virüs bulundu. bu da bize nereden geldi aklım almıyor..İştahsızlıkla beraber bu ay geçen ayın kilosuna sadece 365 gr ekleyebildik,verdiklerimizi söylemek istemiyorum sinir oluyorum..bu durumumda tüm hafta sonum eşimin gelmesi bitmeyen ailesinin bol yemekli misafirlikleriyle geçti..çok yoruldum ruhen,fiziksel olarakta..onunla kalmadık bende iyi bir hastalandım..sabah erken saatte başlayan mide ve barsak kramplarıyla ishal,kusma,ateş..Annemdeyiz..2 gün yavrularımı kucağıma alamadım,göremedim bile desem ateşimden doğrudur...Canım ailem...huzurlu kollarda olmak ne güzel...Şimdi iyiyim şükür..kuzularımda yoğun bir antibiyotik,probiyotik,vitamin tedavisiyle daha iyiler bugün..duadan unutmayın bizi..gözden kaçan bir konu ve arkadaşım varsa affetsin..öperim hepinizi...
ah burçincim cc olayını bırakalı çook oldu benim. çünkü bir mama saatlerinde 120 liği höpür höpür götürüyolar. olsa daha yicekler boş biberonu çekiştiriyolar. koşa koşa hemen bi 30 luk yap tık ağızlarına yooook almazlar inatlar. sonraki mama saatlerinde 150 lik yapıyorum hani yiyecekler önceki az geldi içim cıs etti ya. 90lığı zor bitiriyolar. off off. yaren bugün 16 da 120 lik yedi ve gece 11 de 130 luk düşün. açlık grevinde sanki yavrutatlım çok geçmiş olsun sana da kuzulara da..inşallah tez zamanda hiç bişeyiniz kalmıcak..
kızlar iştah meselesi de kilo olayı da cins bi durum ve standartı yok bence..benimkiler kimi gün 750 cc alıyolar conformil kimi gün 1050 cc ben de anlamıyorum ve takılmıyorum..keşke sütüm gitmemiş olsa da emzirsem bolca..o kadar üzülüyorum ki süt meselesine anlatamam..
bu arada acayip sırtım tutuldu ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum korkunç bi acıymış bu..bel değil boyun değil sırtım resmen yaa nefes bile alırken canım acıyor..annemi haftasonuna kadar postaladım daha ilk günden pert oldum galiba..ooofff off offfff!!!!!!!!ben bu çocukları nasıl büyütücem nasıl kalkıcam altından bilmiyorum..çok sıkkınım çooookkk..!!
yareni zorla uyuttum uylkuya dalıncada tıktım biberonu :))) eğer gaz maz bişey uyandırmazsa ki bu yaren uyanacak bişey bulacaktır. 3 e kadar rahatım:)
kıslar bugün ilk ciddi kazamızı atlattık çok korktum çok.. akişam üztü eşim aradı marangoz gelecek kapı kolları için diye. b ende eyvah dedim çocuklar uyuyor. ama uyanırlar nasılsa didim. aksilik ya yarende dahil uyanmadılar 7 e kadar. bizde annemle uyku aradsında aldık onlara götürüp yatırdık. cereni büyük anneannenin karyolasına yarenide anneminkine yatırdık. tabe arkamı döner dönmez yaren uyandı bastı feryadı. annemde yareni duyunca cereni yatağın ortasına yatırıp yanıma geldi biz onla ilgilenirken bir patırtı ve çığlık aman allahım kulaklarımdan çıkmıyor( meğer cerenim sen uyan oynaya oynaya at kendini aşağıya yani bunlar o kadar kısa sürede olduki anlatamam ay yavrum ne ağladı. tüm uzuvlarını çekiştirdim yokladım allaha şükür incinen bi yeri yok. ama yavrum çok korkmuş ( uzun bir süre uyutmadım. ş,imdi uyuyor sürekli gidip kontrol ediyorum. allahım beterinden saklasın..
Gerçekten ne kadar sakınılırsa o kadar batıyor..Canım didik, didik tarandık.Tam kan ve tam idrar tahlilleri,alerji testleri ki önceden de olmuştuk biz bu testi..dışkı tahlili ve ultrason..Canım bizim ishalimiz az buz bi hal değildi..sizinkisi öyle değildir bence canım ama 2 haftadır sürmesi de pek iyi değil...kullandığın bir ilaç var mı ..öperim seni de canlarımı da..kaswam canım arkadaşım benim aklım hep sendeydi naptın diye. kurban olurum bwen kıyamam kuzuculklarıma ya( uff iş sakınan göze çop batar sözü burda da çıktı karşımıza. hymarry benim bir sözüm vardır bilirsin bitli çocuklarına bişeycik olmaz diyesempatiksalakcinniallah şifasını versin canım benim. bizmkilerde iki hafatadır ishal gaita testinde bişey çıkmadı. kana falan bakmadılar ama. sizdemi sadece dışkı tesi verdimniz canım. bak endişelendim şimdi..
Size de geçmiş olsun canım sağol..bir daha olmasın inş..kaswa cnm geçmiş olsun rabbim şifasını versin geçen haftada ömerde vardı ishal kusma offffffffffffffffffffff
Çok sağol canım...geçmiş olsun canım sana da kuzucuklara da
Çok teşekkürler siz hasta olmayın inş..kaswa cok geçmiş
olsun...miniklere acil şifalar allaha emanet olun
Çok şükür ailem yanımda pamuğum büyük bir şans hele ki böyle durumlarda..umarım sen hiç darda kalmazsın balım..bir an önce tatil istiyorum pamuğum ,bir an önce..bazen çok uzaklara gitmek istiyorum,kalabalıktan, mecburi ilişkilerden çok yoruldum çoook..bu ay uğraştığım kadar hiç uğraşmamıştım yeme konusunda...nasıl beslediğimi Allah biliyor..ama bu ishalle birden eridi kuzularım..ablam,annem bir kaç günde kuzuları toparladı sanki ...çok öpüyorum seni güzelim benim...kaswaam canım ya kıyamamatlatmışsınızya epey buna şükür diyorum bende nerelerde görünmüyor kaswam diye. ailen yanındaya şükür canım. o bitmek bilmeyen eş ailelerinden bende şikayetçiyim ama dinletemiyoprum bizim sanırım hem ruhen hemde fiziken iyi bir dinlenmeye ihtiyacımız var ama nerdee şu kilo aldırma işine gelince kuzulara ben aldıramıyorum sanırım tartmıyorumda artık moralim bozulmasın diye sağlıklı olsunlarda dimi ama . gülyüzlü kaswam bidaha ne sen nede kuzular hastalanmaz inşallah.
Sağol canım benim..hep üzüldük süt meselesine ama ne yapalım..elden gelen neyse yaptık...ben şunu diyorum ..Kabul ediyorum anne sütü altın süt...amma velakin..Türkiye'de anne sütüyle beslenen milyonlarca insan var..ben çok da bir şey başarmadığını görüyorum şu altın sütün...Benim canım doktorum Latif sadece 25 gün emmiş..1.90 boyunda iri kıyım bir adam ve de doktor olmuş..benim yeğenim sadece 40 gün emdi annesini ve benim veletler gibi Aptamillede beslenmedi..1.80 boyunda anadolu lisesinde birinci bir dünya güzeli oldu..çok da takmıyorum yani artık..sana da geçmiş olsun..kolaylıkla da büyüt inş.. öperim..tatlım çok geçmiş olsun sana da kuzulara da..inşallah tez zamanda hiç bişeyiniz kalmıcak..
kızlar iştah meselesi de kilo olayı da cins bi durum ve standartı yok bence..benimkiler kimi gün 750 cc alıyolar conformil kimi gün 1050 cc ben de anlamıyorum ve takılmıyorum..keşke sütüm gitmemiş olsa da emzirsem bolca..o kadar üzülüyorum ki süt meselesine anlatamam..
bu arada acayip sırtım tutuldu ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum korkunç bi acıymış bu..bel değil boyun değil sırtım resmen yaa nefes bile alırken canım acıyor..annemi haftasonuna kadar postaladım daha ilk günden pert oldum galiba..ooofff off offfff!!!!!!!!ben bu çocukları nasıl büyütücem nasıl kalkıcam altından bilmiyorum..çok sıkkınım çooookkk..!!
kızlaaaaaaaaarrrr günaydıııınnna.s.
geçmiş olsun canım aynı şeyi birkaç ay önce biz yaşadık elfinimi yatırdım arkamı döndüm bi çığlık bi güm sesi kız yerde aldık hastaneye götürdük çok şükür bişi çıkmadı uyurken bile hareket halinde bunlar yaaeyvahedigeldismile
sağol canancım allaha şükür bişeyimiz yok. sana da tekrar geçmiş olsun tekrarını göstermesin canım kokla miniği:)herkese günaydınlarrr
canıma rkadaşlarımmm
giremedim 1 hafatadır sizleri ok özledimmm
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim demeyenlerede ne diyeyeim alacakları olsun
kızım iyi çok şükür dün çok mıçmıç sargıları felan hep pislenmiş değiştireyim dedeim açtım yarasını yani kesiğini göründe içim gitti tansiyonuım düştü bir anda dedim babasına yok sen hastaneye götür bakamıyacağım hastanede değiştirdi getirdi miniğimi çok iyiyiz kızlar hatta hiç ameliyat olmamış gibiyiz diyebilirim bi ilk çıktığımızda narkozun etkisi ile çok ağladık 2 saatsonrasında gayet iyi idik oynadık konuştuk bacaklarını felan çok rahat oynatıyo hiç bişi kokrtuğum gibi olmadı şükürr
burçin görümcene çok geçmiş olsunnn bu arada kocişle başbaşa dışarılarada çıkılmış maşallahh
kaswamm ne diyeceğimi bilemedim çok geçmiş olsun canım iyiki ailelerimiz var fırtınalarda sığınacak limanlarr
pamuğum canım hoşşş geldinnnn tatil nasıldıı
hymarryy ilk dişiniz hayırlı olsun canımm
dirim telefondada konuştuk gerçi ama burdanda söyleyeyeim çok çok geçmiş olsun annesi onlar senin bakamadığından değil çok hasssas olduklarından hastalanıyolar l,tfen takılma bakamıyormuyum diye anneliğini sorgulama öpüyorum çokk
wavyy ah şekerim yaaa hareketlenmeye başladılarmı her an tehlike umarım ciddi bişi yoktuır çok çok geçmiş olsunnn
bende hala boya badananın temizliğini bitiremedimmm hem ameliyat hem ev işi bittim resmen anlatamam yaaa canım herşeyi bırakıp gezmek isitiyo ama onada halim yokkk
Gerçekten ne kadar sakınılırsa o kadar batıyor..Canım didik, didik tarandık.Tam kan ve tam idrar tahlilleri,alerji testleri ki önceden de olmuştuk biz bu testi..dışkı tahlili ve ultrason..Canım bizim ishalimiz az buz bi hal değildi..sizinkisi öyle değildir bence canım ama 2 haftadır sürmesi de pek iyi değil...kullandığın bir ilaç var mı ..öperim seni de canlarımı da..
Size de geçmiş olsun canım sağol..bir daha olmasın inş..
Çok sağol canım...
Çok teşekkürler siz hasta olmayın inş..
Çok şükür ailem yanımda pamuğum büyük bir şans hele ki böyle durumlarda..umarım sen hiç darda kalmazsın balım..bir an önce tatil istiyorum pamuğum ,bir an önce..bazen çok uzaklara gitmek istiyorum,kalabalıktan, mecburi ilişkilerden çok yoruldum çoook..bu ay uğraştığım kadar hiç uğraşmamıştım yeme konusunda...nasıl beslediğimi Allah biliyor..ama bu ishalle birden eridi kuzularım..ablam,annem bir kaç günde kuzuları toparladı sanki ...çok öpüyorum seni güzelim benim...
Sağol canım benim..hep üzüldük süt meselesine ama ne yapalım..elden gelen neyse yaptık...ben şunu diyorum ..Kabul ediyorum anne sütü altın süt...amma velakin..Türkiye'de anne sütüyle beslenen milyonlarca insan var..ben çok da bir şey başarmadığını görüyorum şu altın sütün...Benim canım doktorum Latif sadece 25 gün emmiş..1.90 boyunda iri kıyım bir adam ve de doktor olmuş..benim yeğenim sadece 40 gün emdi annesini ve benim veletler gibi Aptamillede beslenmedi..1.80 boyunda anadolu lisesinde birinci bir dünya güzeli oldu..çok da takmıyorum yani artık..sana da geçmiş olsun..kolaylıkla da büyüt inş.. öperim..
Pambuğum gelmiş. Özgeyi gönderir göndermez KK başına mı oturdun kıss:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?