Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

benimde iştah cok iyi ..ban cekmemişler hic yesinlerde nasıl olsa yakarlar birgün...esirgeme yedir...yarın buyunce kalmaz o kilolar...

ewet pamugum cok gok gurluyo ..ben cok korkarım...allahım korusun hepimizi...balkona camasır felana asma kurumaz bu yagmurda durmaz..

balkona çamaşırlığı koyup asıcaktım zaten özgecim. kaldımı çamaşırlar başıma

Allahım korusun hepimizi bide yağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş rabbimin izniyle :Saruboceq:

kahveen soğudu özgeee kocişin kızacak bend ekaçıyım

wavymm sıkma canını düzleir inşallah iştahı

öpüldün özgecim iyi kayfee içmeler bilmiyorumkismile

tatlım çok geçmiş olsun sana da kuzulara da..inşallah tez zamanda hiç bişeyiniz kalmıcak..

kızlar iştah meselesi de kilo olayı da cins bi durum ve standartı yok bence..benimkiler kimi gün 750 cc alıyolar conformil kimi gün 1050 cc ben de anlamıyorum ve takılmıyorum..keşke sütüm gitmemiş olsa da emzirsem bolca..o kadar üzülüyorum ki süt meselesine anlatamam..

bu arada acayip sırtım tutuldu ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum korkunç bi acıymış bu..bel değil boyun değil sırtım resmen yaa nefes bile alırken canım acıyor..annemi haftasonuna kadar postaladım daha ilk günden pert oldum galiba..ooofff off offfff!!!!!!!!ben bu çocukları nasıl büyütücem nasıl kalkıcam altından bilmiyorum..çok sıkkınım çooookkk..!!

yareni zorla uyuttum uylkuya dalıncada tıktım biberonu :))) eğer gaz maz bişey uyandırmazsa ki bu yaren uyanacak bişey bulacaktır. 3 e kadar rahatım:)

kıslar bugün ilk ciddi kazamızı atlattık çok korktum çok.. akişam üztü eşim aradı marangoz gelecek kapı kolları için diye. b ende eyvah dedim çocuklar uyuyor. ama uyanırlar nasılsa didim. aksilik ya yarende dahil uyanmadılar 7 e kadar. bizde annemle uyku aradsında aldık onlara götürüp yatırdık. cereni büyük anneannenin karyolasına yarenide anneminkine yatırdık. tabe arkamı döner dönmez yaren uyandı bastı feryadı. annemde yareni duyunca cereni yatağın ortasına yatırıp yanıma geldi biz onla ilgilenirken bir patırtı ve çığlık aman allahım kulaklarımdan çıkmıyor( meğer cerenim sen uyan oynaya oynaya at kendini aşağıya yani bunlar o kadar kısa sürede olduki anlatamam ay yavrum ne ağladı. tüm uzuvlarını çekiştirdim yokladım allaha şükür incinen bi yeri yok. ama yavrum çok korkmuş( uzun bir süre uyutmadım. ş,imdi uyuyor sürekli gidip kontrol ediyorum. allahım beterinden saklasın..

ah burçincim cc olayını bırakalı çook oldu benim. çünkü bir mama saatlerinde 120 liği höpür höpür götürüyolar. olsa daha yicekler boş biberonu çekiştiriyolar. koşa koşa hemen bi 30 luk yap tık ağızlarına yooook almazlar inatlar. sonraki mama saatlerinde 150 lik yapıyorum hani yiyecekler önceki az geldi içim cıs etti ya. 90lığı zor bitiriyolar. off off. yaren bugün 16 da 120 lik yedi ve gece 11 de 130 luk düşün. açlık grevinde sanki yavru(
b,de giden şu sütlerimiz var tabi valla ben çok uğraştım artsın sütüm yavrular emsinler şöyle cop dop diye .ah ne imrenirim emziren anneye..amma süt arttırma bana emmeyen yavrular yüzünden ç.ekilen sütün ardından boşa kurulmuş hayalkler ve 10 kilocuk bıraktı. şimdi günde 120 cc zor çıkarıyorum. ve bende bıraktım peşinikaydirigubbakcemile

bu arada çok geçmiş olsun canım. bende tutulma ve hafif üşütme sürekli oluyoır( kafadan değil ama yakında onuda üşütürümkafamçokkarıştı) bunun nedeni gece sıcacık yatak hafif terlemiş vucut ve ıngaa sesi ile üzerimize şal sabahlık alamadan fırlyışımız canım. vucut birden sopuyor ve hoop gelsin eklem ağrıları( kas gevşetici ve sıcak havlu iyi geliyor. çok geçmiş olsun tekrar.

ah PAmbuğum sen wavy i eskisi gibi sanıyon heralde kıs götürüyolar evi valla bak. daha doğrusu götürüyorlardı. bugün marangoz kapı kollarınımı değiştirdi yoksa kapıları çok kazma bulup yontmaya mı çalıştı anlayamadım. her yer talaş. uyuz adam bide abla sana ihtiyaç yok diyip beni annemlere gönderdi nan salak erkekler iş başı yalnız bırakışırmı yok anam halıları bilem kaldırmamışlar hepsi talaş( şok şok ve şok oldum görünce . halıları kaldır etrafın talaşını halının içine girmiş talaşları ayıkla derken sil süpür pestilim çıktı. zge yardıma gelem demişsin ah önceden göreydim kurtulamazdın çağırırdım valla:))

ay çenem düştü ben yatayım zcuk birazdan kalk borusu çalar bn a..
pambuğummm kıs kayın peder gelmediyse yarın müsait olunca çaldır konuşak.

ayy ama özge gelcekti dimi sana bak unutuverdim..

geçmiş olsun canım aynı şeyi birkaç ay önce biz yaşadık elfinimi yatırdım arkamı döndüm bi çığlık bi güm sesi kız yerde aldık hastaneye götürdük çok şükür bişi çıkmadı uyurken bile hareket halinde bunlar yaaeyvahedigeldismile

herkese günaydınlarrr
canıma rkadaşlarımmm
giremedim 1 hafatadır sizleri ok özledimmm
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim demeyenlerede ne diyeyeim alacakları olsun
kızım iyi çok şükür dün çok mıçmıç sargıları felan hep pislenmiş değiştireyim dedeim açtım yarasını yani kesiğini göründe içim gitti tansiyonuım düştü bir anda dedim babasına yok sen hastaneye götür bakamıyacağım hastanede değiştirdi getirdi miniğimi çok iyiyiz kızlar hatta hiç ameliyat olmamış gibiyiz diyebilirim bi ilk çıktığımızda narkozun etkisi ile çok ağladık 2 saatsonrasında gayet iyi idik oynadık konuştuk bacaklarını felan çok rahat oynatıyo hiç bişi kokrtuğum gibi olmadı şükürr

burçin görümcene çok geçmiş olsunnn bu arada kocişle başbaşa dışarılarada çıkılmış maşallahh
kaswamm ne diyeceğimi bilemedim çok geçmiş olsun canım iyiki ailelerimiz var fırtınalarda sığınacak limanlarr

pamuğum canım hoşşş geldinnnn tatil nasıldıı

hymarryy ilk dişiniz hayırlı olsun canımm

dirim telefondada konuştuk gerçi ama burdanda söyleyeyeim çok çok geçmiş olsun annesi onlar senin bakamadığından değil çok hasssas olduklarından hastalanıyolar l,tfen takılma bakamıyormuyum diye anneliğini sorgulama öpüyorum çokk

wavyy ah şekerim yaaa hareketlenmeye başladılarmı her an tehlike umarım ciddi bişi yoktuır çok çok geçmiş olsunnn

bende hala boya badananın temizliğini bitiremedimmm hem ameliyat hem ev işi bittim resmen anlatamam yaaa canım herşeyi bırakıp gezmek isitiyo ama onada halim yokkk

Gerçekten ne kadar sakınılırsa o kadar batıyor..Canım didik, didik tarandık.Tam kan ve tam idrar tahlilleri,alerji testleri ki önceden de olmuştuk biz bu testi..dışkı tahlili ve ultrason..Canım bizim ishalimiz az buz bi hal değildi..sizinkisi öyle değildir bence canım ama 2 haftadır sürmesi de pek iyi değil...kullandığın bir ilaç var mı ..öperim seni de canlarımı da..
kaswa cnm geçmiş olsun rabbim şifasını versin geçen haftada ömerde vardı ishal kusma offffffffffffffffffffff
Size de geçmiş olsun canım sağol..bir daha olmasın inş..
geçmiş olsun canım sana da kuzucuklara da
Çok sağol canım...
kaswa cok geçmiş
olsun...miniklere acil şifalar allaha emanet olun
Çok teşekkürler siz hasta olmayın inş..
Çok şükür ailem yanımda pamuğum büyük bir şans hele ki böyle durumlarda..umarım sen hiç darda kalmazsın balım..bir an önce tatil istiyorum pamuğum ,bir an önce..bazen çok uzaklara gitmek istiyorum,kalabalıktan, mecburi ilişkilerden çok yoruldum çoook..bu ay uğraştığım kadar hiç uğraşmamıştım yeme konusunda...nasıl beslediğimi Allah biliyor..ama bu ishalle birden eridi kuzularım..ablam,annem bir kaç günde kuzuları toparladı sanki ...çok öpüyorum seni güzelim benim...

Sağol canım benim..hep üzüldük süt meselesine ama ne yapalım..elden gelen neyse yaptık...ben şunu diyorum ..Kabul ediyorum anne sütü altın süt...amma velakin..Türkiye'de anne sütüyle beslenen milyonlarca insan var..ben çok da bir şey başarmadığını görüyorum şu altın sütün...Benim canım doktorum Latif sadece 25 gün emmiş..1.90 boyunda iri kıyım bir adam ve de doktor olmuş..benim yeğenim sadece 40 gün emdi annesini ve benim veletler gibi Aptamillede beslenmedi..1.80 boyunda anadolu lisesinde birinci bir dünya güzeli oldu..çok da takmıyorum yani artık..sana da geçmiş olsun..kolaylıkla da büyüt inş.. öperim..

Canancanım tekrardan geçmiş olsun tatlım...çooooook sevindim kuzunun iyileşmesine..Kimbilir neler yaşadın o ameliyat anlarında hiç kolay şeyler değil...evlat ne başka bir şeymiş..bitsin gitsin artık herşey inş...Dilerim sende en kısa zamanda bir tatil yapabilirsin Canancığım..kuzularını benim yerime öp..

Benim Safa'm ilk düşüşünü 18 mayısta yaşamıştı..bayağı yüsekten iyi bir uçuş yapmıştı kuzum...küt sesiyle koşuştuk..hemde etrafı koca koca yastıklarla çevriliyken..sonra geçenlerde gene oldu...Maşallah suphanallah öyle hareketli ki kafamı çevrdiğim an bir şey beceriyor..dikkatli olmak gerek çok ama böyle böyle büyüyecekler..

AY SORMA CANIM HAREKETLENDİKÇE AYAKLI BOMBA OLUYORLAReyvahedigeldismile

sağol canancım allaha şükür bişeyimiz yok. sana da tekrar geçmiş olsun tekrarını göstermesin canım kokla miniği:)

canım reflor kullanıyorum dahs iyiler şimdi. en azından her yemelkten sonra yapmıyolr. ay coştular yine öpüyom hepiniziopuyorumnanaktan

Kaswa çok geçmiş olsun kuzularında sende en yakın zamanda iyileşin inşallah.

Dirim ömerime de çok geçmiş olsun en yakın zamanda şifasını bulsun kuzucuk.

Canan kızçeye geçmiş olsun ne kadar zor olmuştur o ameliyattayken beklemek düşüncesi bile çok kötü.

Allahım herkesin yavrularını hastalıktan kazadan koru benimkileriyle beraber.

özge erkenden gitti bende geldim hıh ösge işte sana mirmirmirmir

cananım canım ilk skesiğine bakamadım yazınca nası içtim gitti anlatamam ama sonucu okuyunca huhh dedim çok şükür çabucak iyileşicek meleğimiz inşallah. boya badanamı ufff sende çok yoruldun be tatlımcım tamam güçlü bir hatunsun dedimdi ama bu kadarıda fazla. inşallah bu ayz süper geçer senin ve kuzuların için bol bol dinlenirsin tatlım. biz gezdik geldik işte kısacık sürdü şükür güzeldi sorunsuz geçti.

kaswaaam hiiih sizdemi düştünüz karyoladan kıyamam ufff. darda hiç birimiz kalmayalım amiiin canım benim.destek olunca yanında iyi oluyormuş 4 güncükte olsa anladım ama beni tembelliğe itti açıkçası. teyzeleri yedirdi kuzularıma genelde biz konyadaykende ama inanılmaz rahat oluyormuş :) bu arada az önce dedikodunu yaptııkk hakkını helal et :) özge vardı ona senin en kadar ne kadar güzelll bir hatun olduğunu söyledim :) maşallah yüz bin kereeee kuzularınada sanada.

wavymmm hiiih sizdemi düştünüz kıyamam canım yaaa . özge okumuş dedide bende dedim wavym düşürmemiştir yanlış okumuşundur benim düşlürdüğümü okumuşsundur dedimdi. ufff iyice hareketlendirler arkamızı dönene kadar pat küt oluyorlar kıyamam kuzularıma. uf ufff bide temizlik üstüne oh maşallah sana. kayınpoeder az sonra gelecek eli kulağındadır çaldırdım ama kapalıymış telinnnn havada kötü gezmeyemi çıktın yoksaaaa şekercim. gerçi burası ankara orası istanbul :)

burçincim çokk geçmiş olsun krem sür canım bide sıcak tut. belli dönemlerde oluyor böyle geçer inşallah tez vakitte moralini yüksek tut .

claireee sen napıyon şeker yazdında benmi görmedim sizde nasıl gelişmeler kuzular nasıl

Hymarryyyymm kevsercimm dırımmm bisürü kaçak var nerdesiniz kızlar fisfisfis

Pambuğum gelmiş. Özgeyi gönderir göndermez KK başına mı oturdun kıss:))

aa ben yazarkene gelmiş wavymmm :) hee valla kuzuları uyuttum tezgahın üzerinide toplamadım makineye girecek temizler makineden çıkıp. kuzular uyus etti bugün beni uyumadılar hiç şimdi bayıldılar kaldılar aksilik işte :)

sen naptınn yorulmuşsundur kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…