Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

pamuğum benim kıslar uyuyormuş gibi yapıp. her 5 dk da bir ağlıyolar yanlarına gidip hayır uyuyacaksınız annenizin kalori almak için kendini çikolataya pastaya urması lazım diyorum uyutuyorum zorla:))
telimin şarjı bitmiş gülüm. şimdi şarjı var ama seninde sevgili k.ederin gelecek:))

dimekki eşine vurduğun laflar pek işe yaramamış. uf e diyeyim çok rahat ettirme baride erkenden gidiversin:))

ya bu yaren benim öldürecek kıslar. beni emsin diye mememin ucunu bir bala daldırmadığım kaldı yok emmicem diye diretti çığlıklar attı( vee dünden beri emicem diyor.. ama emse neye yarar annede süt bitti( bu sefer aç kalıyor benim kısım ya hep ya hiçtir. biberonda almıyor. böyle oluncada uyurken sürekli açım diye ağlıyor biberon veriyom çığlık atıyor boş memeyi veriyom iki fırt sonra yine çığlık nepcem ben yaa delü olmadan büyüse şu zilliler..

canancım cok gecmış olsun.rabbim bir daha yasatmasın...pamugum erken kalktım ewet bılıosun yagmur baslamıstı canım...kızlar pamugum bugun benı cok utandırdı bi sürü zahmete girmiş ne gerek varsa cocuklarla...guzel bır gundu...ahmetle mehmet herseyden daha güzeldi...allahım korusun onalrı ...tekrar tesekkür ederim pamugum...dırım hymarry kaswa adını hatırlayamadıgım dıger arkadaslar sizler nasılsınız..wavy cım goruyorum senı sen nasılsın...balada batır bıseycık olmaz..:

ohh özgecim sefanız olsun. ben zzaten beceriksizim pasaklıyım diyene innmammm:)) ohh döktürmüş iki yavruyla ah bende isterim yawww:))
ben napiyim canım yarenle boğuşuyorum. valla bu yazıları okuyan tek bebişşim var sanır:))

kıslar akşama yemeğimiz yok. ve yapasımda yok. (

Ne olsun be pamuğum kuzuları uyuttum araba koltuklarında oturdum ortalarına aldım bilg.ı kucağıma hem okuyorum hem sallıyorum malesef benim kuzular gündüzleri sallamadan uyumuyor bi birini bi birini sallıyorum. Çok feci alıştı kızlar sallamaya allahtam babaannemizle aynı katta oturuyoruzda güzdüzleri gelip uyutup sallıyor kızlarıda bende temizlikti yemekti yapıyorum. Uyanıncada ayrı bir dert yalnız kalmak istemiyolar bende yere battaniye yayıp atıyorum yavruları üstüne işime bakıyorum ama en fazla 5dk. sonra çığlığı basıyolar. İşte böyle günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum 6 aylık oldular bile ne çabuk yaa.

canancım çoook geçmiş olsun canım benim Allah kuzucuklarımızı korusun:Saruboceq:

kızlar yaa bunlar iice kuduruk oldu iki dakka oturtmuyolar beni birirni bi yerden alıyom öbürünü başka yerden bi de birbirlerinin üstüne çıkmaya başladılar:bbo:çok komik yawkaydirigubbakcemile3

pamugum gelmiş..işleri biirmişde maşallah...tarihçi buyudukcedahada zorkasıyor ama tatlı zorluklar bunlar...olsun saglıklı olsunlarda kudurgun olsunlar

oy yaaa kuzum benim emesi geliyo demek olsun sen boş boşta ver sevginle gelir belki süt yine kimbilir . benimde sütüm varmıı yokmu hiç bilmiyom yumuşadı iyice

ay özgeee aşkolsun naptımki .bizim içinde güzel bi gündü mervemin gülüşü gözümde ne şeker olmuş öyleee maşallahhhh çitlembiğimee

ya ya yaaaaa

aman boşver yemeği wavym anneciğine inersiniz olur biterrr :>)) yada kır yumurta misss gibiii

oyy canım benim sizde yetişiyosunuz bize maşallah. sallayarakmı uyuyolar o kötüymüş alışırlar yavaş yavaş inş. şükret yardım edecek biri varmış bundan sonra dahada ilgi istiycekler yaramazllıklarda üstüne oh missssssss . aman sağlıklı olsunlarda canım hayırlısıyla büyütürüz inşallah. bol bol sevelim minicikken o kokularını içimize çekelimmmm şekerim çok çabuk geçiyo zaman çoook.
kızlar yaa bunlar iice kuduruk oldu iki dakka oturtmuyolar beni birirni bi yerden alıyom öbürünü başka yerden bi de birbirlerinin üstüne çıkmaya başladılar:bbo:çok komik yawkaydirigubbakcemile3

evet ya ben o birbirleriyle didişmelerine bayılıyorum canım. hele birde birbşrlerinin elindekini kapıyolarya :) bizde birde meme kavgası var sen emicen ben emicem :) süper bişeymiş herkese yaşatsın rabbim.

pamugum gelmiş..işleri biirmişde maşallah...tarihçi buyudukcedahada zorkasıyor ama tatlı zorluklar bunlar...olsun saglıklı olsunlarda kudurgun olsunlar

geldimmmmm ay hava güzelleşsede dışarı çıksak özgecim yaaaa ama sende terki diyar edecen ufffff hani birlikte parka gitcektik oyunbozan özge işte hıhhh :dilcikar:

çok sağol canım amin çocuklarımızı bize bağışlasın rabbim
çok sağol pamuğum o 1 saatlik ayrılık çok uzundu kuzumu ellere vermek zordu neyse atlattık çok şükür vallaHA HEM BOYA BADANA HEM HASTANE KOŞTURMACASI belimi fena büktü uyumak ve dinlenmek ,stiyorum bide biran önce kaynanamın köye gitsesiniii:içelim::içelim:
sen ytarene deki geçti borun pazarı zuhahahhakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile şaka şaka pamuğun dediği gibi belkide gelir tekrar süt emzir bakalım

çok sağol canım bu kızlar belimizi fena büküyoooo
canancım çoook geçmiş olsun canım benim Allah kuzucuklarımızı korusun:Saruboceq:
aminn çok sağol cabımm

geldimmmmm ay hava güzelleşsede dışarı çıksak özgecim yaaaa ama sende terki diyar edecen ufffff hani birlikte parka gitcektik oyunbozan özge işte hıhhh :dilcikar:

valahas ya tam yaz geldidedik cıbıldandık geri uzun kollulara döndük hayırdır özge taşınıyomualsanaalsanasmile

facebooka bebiklerimin resimlerini koydumkızlarrr

bu arada bizim assolistleirn bi kısmı yok dirim nerde maaryy nerdeeee

nerdesiniz gızzz bize haber vermeden nereye gittinizzz

ayyy kızlarrrrr geldim bugün öle savsak savsak geçti ömeri sağlık ocağına götürdüm iğnesini yaptırdım
sonra mahalle turu attık...annemde alişle gezmiş ....
sonra eve geldim...sarma sardık ..sonra duş aldım markete gittim
geldim diyetisyene gittim ...bu hafta az vermişim beeee 700 gr gitmiş ama hepsi yağdan gitmiş
bu çok güzel dedi doktorum....toplam 9700 oldu.........ama hep mıçtan eridim göbüşümdede hatrı sayılır küçülme oldu mide sırttan gitmesi gerek...bu hafta çok zordu iki kuzumunda hasta olması az vermeme sebep oldu...haftaya bomba gibi girmeliyim...

yarın mayıs annelerinden bir arkadaş muğladan geldi kızlar toplanıp floryaya kahvaltıya gideceğiz...
doktoradan eve gittim eşyalarımızın bi kısmını aldım anneme geçtim şimdi...

kapanış benden açılışta benden ...GÜNAYDINLAR ayyy sabah sabah kalktık annemler çok gürültülü olduğundan çocuklar uyandı...şimdi ikiside uyudu bende uyamadım bakim dedim ama kimseler yok..

kaswa kuzular benle konuşmak istiyor sanırsam senden gizli gizli gizli bana mesaj atoyolarkaydirigubbakcemile3 ama hıznzırlar aarıyom açmıyolar. :ecrin_bebek:

facebooka bebiklerimin resimlerini koydumkızlarrr

bu arada bizim assolistleirn bi kısmı yok dirim nerde maaryy nerdeeee

nerdesiniz gızzz bize haber vermeden nereye gittinizzz

ben senin o bebiklerini var ya yerim yerim yeriiiiiimm..
süper olmuşlar..Allah nazarlardan saklasın..maşallah maşallah maşallah..

kızlarr herkese merhaba uzuzn bir aradan sonra..bayadır giremedim bartına gidip geldik dönüncede ancak düzenimizi kurabildik.Dün ankaraya döneli bir hafta Eylülüm ateşlendi falan bikaçgün onunla koşturduk şte..Çok şükür düzeldi.Sİzler nasılsınız geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok geride kalmışım belliki çok şey kaçırmışımm

hoşgeldiiiinnn..
çookk geçmiş olsun minik kuzuya..iyileşmesine sevindim..

merhaba kızlar şimdi eve girdim....floryadaydım mayıs anneleri ile kahvaltıya sözleştik karşıdan bile arkadaşlar geldi güzel geçti annem çocuklarla kaldı tabi komsumuzda parktalarmış
ali ile ömer 3 saat çimende debelenmişler....

şincik size bi bakim dedim...

vilciğim hoşgeldin geçmiş olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…