özge erkenden gitti bende geldim hıh ösge işte sana mirmirmirmir
cananım canım ilk skesiğine bakamadım yazınca nası içtim gitti anlatamam ama sonucu okuyunca huhh dedim çok şükür çabucak iyileşicek meleğimiz inşallah. boya badanamı ufff sende çok yoruldun be tatlımcım tamam güçlü bir hatunsun dedimdi ama bu kadarıda fazla. inşallah bu ayz süper geçer senin ve kuzuların için bol bol dinlenirsin tatlım. biz gezdik geldik işte kısacık sürdü şükür güzeldi sorunsuz geçti.
kaswaaam hiiih sizdemi düştünüz karyoladan kıyamam ufff. darda hiç birimiz kalmayalım amiiin canım benim.destek olunca yanında iyi oluyormuş 4 güncükte olsa anladım ama beni tembelliğe itti açıkçası. teyzeleri yedirdi kuzularıma genelde biz konyadaykende ama inanılmaz rahat oluyormuş :) bu arada az önce dedikodunu yaptııkk hakkını helal et :) özge vardı ona senin en kadar ne kadar güzelll bir hatun olduğunu söyledim :) maşallah yüz bin kereeee kuzularınada sanada.
wavymmm hiiih sizdemi düştünüz kıyamam canım yaaa . özge okumuş dedide bende dedim wavym düşürmemiştir yanlış okumuşundur benim düşlürdüğümü okumuşsundur dedimdi. ufff iyice hareketlendirler arkamızı dönene kadar pat küt oluyorlar kıyamam kuzularıma. uf ufff bide temizlik üstüne oh maşallah sana. kayınpoeder az sonra gelecek eli kulağındadır çaldırdım ama kapalıymış telinnnn havada kötü gezmeyemi çıktın yoksaaaa şekercim. gerçi burası ankara orası istanbul :)
burçincim çokk geçmiş olsun krem sür canım bide sıcak tut. belli dönemlerde oluyor böyle geçer inşallah tez vakitte moralini yüksek tut .
claireee sen napıyon şeker yazdında benmi görmedim sizde nasıl gelişmeler kuzular nasıl
Hymarryyyymm kevsercimm dırımmm bisürü kaçak var nerdesiniz kızlar fisfisfis
herkese günaydınlarrr
canıma rkadaşlarımmm
giremedim 1 hafatadır sizleri ok özledimmm
geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim demeyenlerede ne diyeyeim alacakları olsun
kızım iyi çok şükür dün çok mıçmıç sargıları felan hep pislenmiş değiştireyim dedeim açtım yarasını yani kesiğini göründe içim gitti tansiyonuım düştü bir anda dedim babasına yok sen hastaneye götür bakamıyacağım hastanede değiştirdi getirdi miniğimi çok iyiyiz kızlar hatta hiç ameliyat olmamış gibiyiz diyebilirim bi ilk çıktığımızda narkozun etkisi ile çok ağladık 2 saatsonrasında gayet iyi idik oynadık konuştuk bacaklarını felan çok rahat oynatıyo hiç bişi kokrtuğum gibi olmadı şükürr
burçin görümcene çok geçmiş olsunnn bu arada kocişle başbaşa dışarılarada çıkılmış maşallahh
kaswamm ne diyeceğimi bilemedim çok geçmiş olsun canım iyiki ailelerimiz var fırtınalarda sığınacak limanlarr
pamuğum canım hoşşş geldinnnn tatil nasıldıı
hymarryy ilk dişiniz hayırlı olsun canımm
dirim telefondada konuştuk gerçi ama burdanda söyleyeyeim çok çok geçmiş olsun annesi onlar senin bakamadığından değil çok hasssas olduklarından hastalanıyolar l,tfen takılma bakamıyormuyum diye anneliğini sorgulama öpüyorum çokk
wavyy ah şekerim yaaa hareketlenmeye başladılarmı her an tehlike umarım ciddi bişi yoktuır çok çok geçmiş olsunnn
bende hala boya badananın temizliğini bitiremedimmm hem ameliyat hem ev işi bittim resmen anlatamam yaaa canım herşeyi bırakıp gezmek isitiyo ama onada halim yokkk
ya bu yaren benim öldürecek kıslar. beni emsin diye mememin ucunu bir bala daldırmadığım kaldı yok emmicem diye diretti çığlıklar attı( vee dünden beri emicem diyor.. ama emse neye yarar annede süt bitti ( bu sefer aç kalıyor benim kısım ya hep ya hiçtir. biberonda almıyor. böyle oluncada uyurken sürekli açım diye ağlıyor biberon veriyom çığlık atıyor boş memeyi veriyom iki fırt sonra yine çığlık nepcem ben yaa delü olmadan büyüse şu zilliler..
canancım cok gecmış olsun.rabbim bir daha yasatmasın...pamugum erken kalktım ewet bılıosun yagmur baslamıstı canım...kızlar pamugum bugun benı cok utandırdı bi sürü zahmete girmiş ne gerek varsa cocuklarla...guzel bır gundu...ahmetle mehmet herseyden daha güzeldi...allahım korusun onalrı ...tekrar tesekkür ederim pamugum...dırım hymarry kaswa adını hatırlayamadıgım dıger arkadaslar sizler nasılsınız..wavy cım goruyorum senı sen nasılsın...balada batır bıseycık olmaz..:
ohh özgecim sefanız olsun. ben zzaten beceriksizim pasaklıyım diyene innmammm:)) ohh döktürmüş iki yavruyla ah bende isterim yawww:))
ben napiyim canım yarenle boğuşuyorum. valla bu yazıları okuyan tek bebişşim var sanır:))
kıslar akşama yemeğimiz yok. ve yapasımda yok.(
oyy canım benim sizde yetişiyosunuz bize maşallah. sallayarakmı uyuyolar o kötüymüş alışırlar yavaş yavaş inş. şükret yardım edecek biri varmış bundan sonra dahada ilgi istiycekler yaramazllıklarda üstüne oh missssssss . aman sağlıklı olsunlarda canım hayırlısıyla büyütürüz inşallah. bol bol sevelim minicikken o kokularını içimize çekelimmmm şekerim çok çabuk geçiyo zaman çoook.Ne olsun be pamuğum kuzuları uyuttum araba koltuklarında oturdum ortalarına aldım bilg.ı kucağıma hem okuyorum hem sallıyorum malesef benim kuzular gündüzleri sallamadan uyumuyor bi birini bi birini sallıyorum. Çok feci alıştı kızlar sallamaya allahtam babaannemizle aynı katta oturuyoruzda güzdüzleri gelip uyutup sallıyor kızlarıda bende temizlikti yemekti yapıyorum. Uyanıncada ayrı bir dert yalnız kalmak istemiyolar bende yere battaniye yayıp atıyorum yavruları üstüne işime bakıyorum ama en fazla 5dk. sonra çığlığı basıyolar. İşte böyle günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum 6 aylık oldular bile ne çabuk yaa.
kızlar yaa bunlar iice kuduruk oldu iki dakka oturtmuyolar beni birirni bi yerden alıyom öbürünü başka yerden bi de birbirlerinin üstüne çıkmaya başladılar:bbo:çok komik yawkaydirigubbakcemile3
pamugum gelmiş..işleri biirmişde maşallah...tarihçi buyudukcedahada zorkasıyor ama tatlı zorluklar bunlar...olsun saglıklı olsunlarda kudurgun olsunlar
çok sağol canım amin çocuklarımızı bize bağışlasın rabbimKaswa çok geçmiş olsun kuzularında sende en yakın zamanda iyileşin inşallah.
Dirim ömerime de çok geçmiş olsun en yakın zamanda şifasını bulsun kuzucuk.
Canan kızçeye geçmiş olsun ne kadar zor olmuştur o ameliyattayken beklemek düşüncesi bile çok kötü.
Allahım herkesin yavrularını hastalıktan kazadan koru benimkileriyle beraber.
çok sağol pamuğum o 1 saatlik ayrılık çok uzundu kuzumu ellere vermek zordu neyse atlattık çok şükür vallaHA HEM BOYA BADANA HEM HASTANE KOŞTURMACASI belimi fena büktü uyumak ve dinlenmek ,stiyorum bide biran önce kaynanamın köye gitsesiniiiözge erkenden gitti bende geldim hıh ösge işte sana mirmirmirmir
cananım canım ilk skesiğine bakamadım yazınca nası içtim gitti anlatamam ama sonucu okuyunca huhh dedim çok şükür çabucak iyileşicek meleğimiz inşallah. boya badanamı ufff sende çok yoruldun be tatlımcım tamam güçlü bir hatunsun dedimdi ama bu kadarıda fazla. inşallah bu ayz süper geçer senin ve kuzuların için bol bol dinlenirsin tatlım. biz gezdik geldik işte kısacık sürdü şükür güzeldi sorunsuz geçti.
kaswaaam hiiih sizdemi düştünüz karyoladan kıyamam ufff. darda hiç birimiz kalmayalım amiiin canım benim.destek olunca yanında iyi oluyormuş 4 güncükte olsa anladım ama beni tembelliğe itti açıkçası. teyzeleri yedirdi kuzularıma genelde biz konyadaykende ama inanılmaz rahat oluyormuş :) bu arada az önce dedikodunu yaptııkk hakkını helal et :) özge vardı ona senin en kadar ne kadar güzelll bir hatun olduğunu söyledim :) maşallah yüz bin kereeee kuzularınada sanada.
wavymmm hiiih sizdemi düştünüz kıyamam canım yaaa . özge okumuş dedide bende dedim wavym düşürmemiştir yanlış okumuşundur benim düşlürdüğümü okumuşsundur dedimdi. ufff iyice hareketlendirler arkamızı dönene kadar pat küt oluyorlar kıyamam kuzularıma. uf ufff bide temizlik üstüne oh maşallah sana. kayınpoeder az sonra gelecek eli kulağındadır çaldırdım ama kapalıymış telinnnn havada kötü gezmeyemi çıktın yoksaaaa şekercim. gerçi burası ankara orası istanbul :)
burçincim çokk geçmiş olsun krem sür canım bide sıcak tut. belli dönemlerde oluyor böyle geçer inşallah tez vakitte moralini yüksek tut .
claireee sen napıyon şeker yazdında benmi görmedim sizde nasıl gelişmeler kuzular nasıl
Hymarryyyymm kevsercimm dırımmm bisürü kaçak var nerdesiniz kızlar fisfisfis
sen ytarene deki geçti borun pazarı zuhahahhakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile şaka şaka pamuğun dediği gibi belkide gelir tekrar süt emzir bakalımya bu yaren benim öldürecek kıslar. beni emsin diye mememin ucunu bir bala daldırmadığım kaldı yok emmicem diye diretti çığlıklar attı( vee dünden beri emicem diyor.. ama emse neye yarar annede süt bitti ( bu sefer aç kalıyor benim kısım ya hep ya hiçtir. biberonda almıyor. böyle oluncada uyurken sürekli açım diye ağlıyor biberon veriyom çığlık atıyor boş memeyi veriyom iki fırt sonra yine çığlık nepcem ben yaa delü olmadan büyüse şu zilliler..
canancım cok gecmış olsun.rabbim bir daha yasatmasın...pamugum erken kalktım ewet bılıosun yagmur baslamıstı canım...kızlar pamugum bugun benı cok utandırdı bi sürü zahmete girmiş ne gerek varsa cocuklarla...guzel bır gundu...ahmetle mehmet herseyden daha güzeldi...allahım korusun onalrı ...tekrar tesekkür ederim pamugum...dırım hymarry kaswa adını hatırlayamadıgım dıger arkadaslar sizler nasılsınız..wavy cım goruyorum senı sen nasılsın...balada batır bıseycık olmaz..:
aminn çok sağol cabımmcanancım çoook geçmiş olsun canım benim Allah kuzucuklarımızı korusun:Saruboceq:
geldimmmmm ay hava güzelleşsede dışarı çıksak özgecim yaaaa ama sende terki diyar edecen ufffff hani birlikte parka gitcektik oyunbozan özge işte hıhhh :dilcikar:
facebooka bebiklerimin resimlerini koydumkızlarrr
bu arada bizim assolistleirn bi kısmı yok dirim nerde maaryy nerdeeee
nerdesiniz gızzz bize haber vermeden nereye gittinizzz
kızlarr herkese merhaba uzuzn bir aradan sonra..bayadır giremedim bartına gidip geldik dönüncede ancak düzenimizi kurabildik.Dün ankaraya döneli bir hafta Eylülüm ateşlendi falan bikaçgün onunla koşturduk şte..Çok şükür düzeldi.Sİzler nasılsınız geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok geride kalmışım belliki çok şey kaçırmışımm
sağol canımmm hoşbuldukkhoşgeldiiiinnn..
çookk geçmiş olsun minik kuzuya..iyileşmesine sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?