ben senin o bebiklerini var ya yerim yerim yeriiiiiimm..
süper olmuşlar..Allah nazarlardan saklasın..maşallah maşallah maşallah..
kuzuna geçmiş olsun canım hoş geldin bu aradakızlarr herkese merhaba uzuzn bir aradan sonra..bayadır giremedim bartına gidip geldik dönüncede ancak düzenimizi kurabildik.Dün ankaraya döneli bir hafta Eylülüm ateşlendi falan bikaçgün onunla koşturduk şte..Çok şükür düzeldi.Sİzler nasılsınız geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok geride kalmışım belliki çok şey kaçırmışımm
gez aanm gezzzz bende gezdim bugün sabah kalktık kahvaltı yaptık kaş bıyık aldırdıkmerhaba kızlar şimdi eve girdim....floryadaydım mayıs anneleri ile kahvaltıya sözleştik karşıdan bile arkadaşlar geldi güzel geçti annem çocuklarla kaldı tabi komsumuzda parktalarmış
ali ile ömer 3 saat çimende debelenmişler....
şincik size bi bakim dedim...
vilciğim hoşgeldin geçmiş olsun kuzummm
ah şo kocişler hepsi aynı sürekli kk mızı kıskanıyolarrr kazennn duy sesimizi bi tanede erkekler kulubü aç lütfennn
acaba o zamanda kavga edermiyiz kalk ben oturucam pc başına oda derki sen kalk ben oturucam zuhahaha
tarihçi canım gerçekten enerjilerini boşaltmaları gerekiyor,
dışarı çıkmak için giyinmek,çıkmak,bakınmak,gezmek,geri gelmek,tekrar ye,doy,bir de banyo derken mis gibi işte..
biz artık hergün çıkmaya çalışıyoruz..
kız erkekler kulübü,
herüfler burda bizim yaptığımız gibi gebelik,babalık,estetik,konuşacak değiller dimi,
anam dşün bakalım ne geliy aklınaohaoldumsmile
ayy ben yarın okuldan arkadaşlarla pikniğe gidiyom bakalım nasıl geçecek öptüm hepiniziz ve minicik kuşlarınızı
byyy
all benden de o kadar..bir de ot çiçek böcek..bişey mi soktu bişey mi ısırdı ayy kaşıntılarım tutuyor benim yaa..aman ben pikniği sevmem yaaa hiç,
bi sürü olduk olmadık mamayı hazırla,kutulara koy,yok taşı,götür,yay,kutulardan çıkar,ye dağınıklık toplaa,ppöööfff:umursamaz:
kahvaltıları seviyorum ben,emirganda,floryada falan,
önüme koysun,kaldırsınlar,
napiyim iki çocuklar valla,
tembelim tembeellll:kedi:
kızlar benide aranıza alır mısınız?ikiz hamilelik topiğinden buraya transfer oldum artık.doğum yapalı 3 haftayı geçti daha yeni kendime geldim.hem çok güzel hem de çok zormuş ikiz annesi olmak.
kızlar benide aranıza alır mısınız?ikiz hamilelik topiğinden buraya transfer oldum artık.doğum yapalı 3 haftayı geçti daha yeni kendime geldim.hem çok güzel hem de çok zormuş ikiz annesi olmak.
all benden de o kadar..bir de ot çiçek böcek..bişey mi soktu bişey mi ısırdı ayy kaşıntılarım tutuyor benim yaa..
ee biraz da delilik olduğundan ottansa denize bakmak daha iyi geliyor bana daaa :))
bu sabah çocuklarla kahvaltıya çıktık biz de çok güzeldi..kırdım artık zincirlerimi geziyorum ohh ohhh.. kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım..hayırlı uğurlu olsun..sağlıklı uzun ömürlü hsyırlı evlat olsunlar inşallah..
ayy kuzular da haklı sen de haklısın be yavrum..Of kızlar yaa,
kızlar hergün dışarı çıkmak istiyorlar,haklı olarak,
fakat 4.katta ve asansörsüz bir evde inip çıkmak çok zor oluyor,
şu evi değiştirelim diyorum,
arzu ettiğim gibi bir ev çok zorr,
pooofff...
kız maşallah demekten dilim aşındı bee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?