Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ben senin o bebiklerini var ya yerim yerim yeriiiiiimm..
süper olmuşlar..Allah nazarlardan saklasın..maşallah maşallah maşallah..

ye hayatım acayip tatlı oldular fotolardan daha tatlılar aslında konuşmalar ses çıkarmalar felan göreceksin daha güzlel pozlar oluyoda kaçırıyom hep en çok neye üzülüyorum biliyomusun ilk zamanlarının çok fotoğrafı yok malum yalnızdım daha yeni rahatladılarda oyuna fotoya fırsat buluyoruz keşke ilk zaman da daha çok çekebilseydim neyse bundan sonra bolcana çekerim
kuzuna geçmiş olsun canım hoş geldin bu arada
gez aanm gezzzz bende gezdim bugün sabah kalktık kahvaltı yaptık kaş bıyık aldırdık
sonra oğluşumla cevahire gittik gezdikalışveriş yaptık geldik iyi geldi vallaha dışarı çıkmayı özlemişizzz

anammm bugün 1 sayfa bile ilerlemişşşş nerdesiniz karularrr haftasonu tatilindemisiniz

amannııııııııııınn ne muhabbet olmuşş,ne muhabbet maşallah,
üç gündür pcm de resmen çıldırtıcı bir sorun var,
iki çıocukla bir de bu salak aletin hastalığıyla tedavileriyle uğaşıyorum,

aynı zamanda kocam çok kızıyor,küsüyor buraya düşkünlüğüme,kavga sebebi oluor valla,
giremiyorum,
yine tatlı dil,ghüzel muhabbetle herkes şifa bulmuş maşallahh,
herkesi çok seviyorumm..

sıcaklarda hergün banyo yapıyoruz biz de,bi de gezmeye çalışıyoruz,misaifrlik için artık soğuk bahanemiz kalmadı,herkese tek tek gezmeye gidiyoruz paldır küldür,,

kaswammm,çok geçmiş olsuunn canım benim,
dün aradım ama bir daha rahatsız etmek istemedim,
şimdi iyisin inşallah..

ay kocam kızacak diye alıntılarımdan bile vazgeçtim ppoooff..

herkesi çok öpüyorum,
gündüzleri girerim artıkk..

ah şo kocişler hepsi aynı sürekli kk mızı kıskanıyolarrr kazennn duy sesimizi bi tanede erkekler kulubü aç lütfennn

acaba o zamanda kavga edermiyiz kalk ben oturucam pc başına oda derki sen kalk ben oturucam zuhahaha

erkekler kulübü müüohaoldumsmile
hiç hayırlı şeyler gelmedi aklıma neden acabaaa eyvahedigeldismile

kızlaarr merhabaaaa.s.bugün gesmeye gittik biz deçok kudurmadı kızlar çok şükür ama çok sıcaktı geldik hemen bıcı yaptı kuzular oh mis uyudular şimdi ee yoruldular tabi hergün böle gezesek uyku sorunumuz kalmıcak galibakaydirigubbakcemile3 hepinizi en kocamanından öpüyoruumma.s.

ayy ben yarın okuldan arkadaşlarla pikniğe gidiyom bakalım nasıl geçecek öptüm hepiniziz ve minicik kuşlarınızı

byyy

tarihçi canım gerçekten enerjilerini boşaltmaları gerekiyor,
dışarı çıkmak için giyinmek,çıkmak,bakınmak,gezmek,geri gelmek,tekrar ye,doy,bir de banyo derken mis gibi işte..
biz artık hergün çıkmaya çalışıyoruz..

kız erkekler kulübü,
herüfler burda bizim yaptığımız gibi gebelik,babalık,estetik,konuşacak değiller dimi,
anam dşün bakalım ne geliy aklınaohaoldumsmile

kızlar merabaaa..
biz de bugün dışardaydık..aslında saat 5 gibi çıkıp 8e kadar gelmekti niyetimiz ama çıkmamız 6yı gelmemiz de bu saati buldu..
bizi dırım la yalovada ağırlayan arkadaşımız gülhan, yine mayıs annelerinden semra ve kevser vardı..beraber olcaktık aslında başbaşa ama benim annem babam kız kardeşim kayınpederim kayınvalidem ve minik görümcemin istilasına uğradığımızdan ve ben ailemle beraber olmak mecburiyetinde olduğumdan arkadaşlarımla pek yakından ilgilenemedim..artık pazartesiye çıkarırız acısını inşallah..
ama iyi geldi çıkmak sadece kuzular değil ben de güzelce yorulmuşum sanırım hepimiz bu gece rahat uyuyacağız..

erkekler kulübü bence dehiç hayırlı olmazkafamçokkarıştı

aman ben pikniği sevmem yaaa hiç,
bi sürü olduk olmadık mamayı hazırla,kutulara koy,yok taşı,götür,yay,kutulardan çıkar,ye dağınıklık toplaa,ppöööfff:umursamaz:
kahvaltıları seviyorum ben,emirganda,floryada falan,
önüme koysun,kaldırsınlar,
napiyim iki çocuklar valla,
tembelim tembeellll:kedi:

kızlar benide aranıza alır mısınız?ikiz hamilelik topiğinden buraya transfer oldum artık.doğum yapalı 3 haftayı geçti daha yeni kendime geldim.hem çok güzel hem de çok zormuş ikiz annesi olmak.

all benden de o kadar..bir de ot çiçek böcek..bişey mi soktu bişey mi ısırdı ayy kaşıntılarım tutuyor benim yaa..
ee biraz da delilik olduğundan ottansa denize bakmak daha iyi geliyor bana daaa :))

bu sabah çocuklarla kahvaltıya çıktık biz de çok güzeldi..kırdım artık zincirlerimi geziyorum ohh ohhh.. kaydirigubbakcemile2
kızlar benide aranıza alır mısınız?ikiz hamilelik topiğinden buraya transfer oldum artık.doğum yapalı 3 haftayı geçti daha yeni kendime geldim.hem çok güzel hem de çok zormuş ikiz annesi olmak.

hoşgeldin canım..hayırlı uğurlu olsun..sağlıklı uzun ömürlü hsyırlı evlat olsunlar inşallah..

ne demekkk,hoşgeldin canımmm,
ilk zamanlar gerçekten zor oluyor,
hamilelik rahatlığından çok farklı,birden iki sorumluluk birden,,

ayrıca itiraf etmeli ki ben ilk aylarda sevgilerini bile anlayamamışım,benim olduklarına inanamamışm,
bir zamandır yoluna girdi herşey hamdolsun bugünümüzee:hulya:

sana da koly gelsin canım,takıl buralraaolumunekankayizsmile

ayh ben de hiç sevmem arıydı karıncaydı,çimene bile oturamam sempatiksalakcinni
gez canım insanda alışkanlık yapıyırrkaydirigubbakcemile2

Of kızlar yaa,
kızlar hergün dışarı çıkmak istiyorlar,haklı olarak,
fakat 4.katta ve asansörsüz bir evde inip çıkmak çok zor oluyor,
şu evi değiştirelim diyorum,
arzu ettiğim gibi bir ev çok zorr,
pooofff...

burada eksik kalmasın her yere koyduk nasılsa

ben de burda da yorum yazayım eksik kalmayayıımm

amanııınnnn ne kadadn da büydünüz siz kuzularrrrropuyorumnanaktan
maişallah subhanallah sizeee

ayy kuzular da haklı sen de haklısın be yavrum..
Allah gönlüne göre versin inşallah..

burada eksik kalmasın her yere koyduk nasılsa
kız maşallah demekten dilim aşındı bee..
maşallah barekallah..Allah nazarlardan esirgesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…