Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ay millete maşallah diyorum,başka bi yorum yok mu diye soranlar olıuyor,
demiyorum neden fotolarımızı gezmiyorsun diyorlar,
yorum yapıyorum maşallah da diyorlar,
herkes de çocuklar ikişer ikişer anam..
napsak,kime nasıl yaransak bilemiyormm.

oy maşallah canalrım benim ne kadarda büyümüşler. ay zaman ne çauk geçiyor. onlar büyüdü diye sevinirken bizde bir güzel morukluyoz vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hahahay ne güzel yere barnak bandırdın wavymm,
teprik koyuyorum sana

uff yazdıklarım gittii +
tekr-ar yazamayacağım. herkese iyi geceler. hala uyanık cadılar

ben de yatıyorum yaaa,
sorna neden yatmadım diye kendime sövüyorum sabahları,

öptüm herkesiii..

yine kim kısdırdı seni bakem:hulya:

maşallah demişin işte daha nolsunnn..... hem biz sana fotolarımızı gez demioz heryere koyuyoz ki..sen gezme:roflol:

herkeslere günayydıııınnna.s. dün biz de gesmeye gittik ama elfin kudurdu.mangala gittik çok kalabalıktı gittiğimiz yer elfin sapıdıkafamçokkarıştı kuzum melinam da elinde ekmeği gelene geçene bakmaktan yorulduilk defa kızlarla böle bi yere gittik biras yoruldum ama olsun alışcaklarkaydirigubbakcemile2 pikniği ben de sevmem benim sevdiğim piknik mangalı hazır yakıp getiriyorlar,önüne koyup önünden alıyolar yere otumuyosun ben de hiç sevmem yere oturmayı:bbo: bi yerlerim acıyo hemkaydirigubbakcemile3 benim piknik anlayışım bu yani oh oh yorulmadan piknik:teytey:

kızlar benide aranıza alır mısınız?ikiz hamilelik topiğinden buraya transfer oldum artık.doğum yapalı 3 haftayı geçti daha yeni kendime geldim.hem çok güzel hem de çok zormuş ikiz annesi olmak.

hoşgeldin firdos Allah kuzularını bağışlasın,güle güle büyüt inşallah:Saruboceq:

ay bu aralar herşeye kızıyorum,
herkese sinir mi oluyorum cidden ben yaawweyvahedigeldismile

bazen tanıyıp görüşüp arkadaşım olanları bile acaip beklentileri dolayısıyla çıkarıyorum listeden valla kayracımm..

bu arada bu sarem elinden oyuncağı düşünce çıldırırcasına ağlıyor,
haleyi uyutmuştum uyandırdı yaaaaa..

uyyyy gel yumuşacık bağrıma koy başınıııı uyyyy kuzuuum :teselli: oluyo arada öyle ben reglle bağdaştırıyom doğal olarak . aman salla gitsin kuzulara bak sen gez dolaaaş oh ohhh miiiiis.

pazartesiden başladı hafta yine hepimizin güzle bir haftası olsuuun bol kazançççlııı bol huzurluu boll sağlıklıııı mutluuuu neşeliii . hafta sonuna kadarda bebiklerimiz yürüsün konuşsun büyüsün dişleri çıksııın sempatiksalakcinni

AMİİİİİİİİİİNNNNN:Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

oouuuyyyh kurban olurum senin yumuşacık böğrüneeee,tatlı dilineeee kuzummmmmopuyorumnanaktan
canımsın benimm,
ne biliyim insanlara karşı tahammülüm kalmadı sanırımm,yalnızlığı seviyorum,bağımsızlığı belkiikaydirigubbakcemile2

aminnn canım amiinnnn

vereliniortak

nasılsınız kızlar...pamugum amin tum dualrın kabul olsun sekerim...bend etemizlik yaptım otudum..sinirden kendimi ev işine verdim..koşisle bozuguz iki gündür konuşmuyoruz...sanki benim cok umrumda bide trip yapıo bana ..seytana uysam bi kaşık sua bogucam adamı....hymarry dedıgın gıbı herseyden huylanmaya basladım...bagımsızlıga ihtiyacım var benim....

merhaba arkadaşlar

hepinize kolaylıklar diliyorum bende ikiz annesiyim
hem çok güsel hem çok zor vemeşakatli ikiz annesi olmak

deniz efe ve kayra ege adında
21 aylık ikiz ogluşlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…