oy maşallah canalrım benim ne kadarda büyümüşler. ay zaman ne çauk geçiyor. onlar büyüdü diye sevinirken bizde bir güzel morukluyoz vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ay millete maşallah diyorum,başka bi yorum yok mu diye soranlar olıuyor,
demiyorum neden fotolarımızı gezmiyorsun diyorlar,
yorum yapıyorum maşallah da diyorlar,
herkes de çocuklar ikişer ikişer anam..
napsak,kime nasıl yaransak bilemiyormm.
ay millete maşallah diyorum,başka bi yorum yok mu diye soranlar olıuyor,
demiyorum neden fotolarımızı gezmiyorsun diyorlar,
yorum yapıyorum maşallah da diyorlar,
herkes de çocuklar ikişer ikişer anam..
napsak,kime nasıl yaransak bilemiyormm.
ayy kuzular da haklı sen de haklısın be yavrum..
Allah gönlüne göre versin inşallah..
kız maşallah demekten dilim aşındı bee..
maşallah barekallah..Allah nazarlardan esirgesin inşallah..
kızlar benide aranıza alır mısınız?ikiz hamilelik topiğinden buraya transfer oldum artık.doğum yapalı 3 haftayı geçti daha yeni kendime geldim.hem çok güzel hem de çok zormuş ikiz annesi olmak.
anaaaam maşallah kuzucuklara Allah nazarlardan korusun:Saruboceq:
ay bu aralar herşeye kızıyorum,
herkese sinir mi oluyorum cidden ben yaawweyvahedigeldismile
bazen tanıyıp görüşüp arkadaşım olanları bile acaip beklentileri dolayısıyla çıkarıyorum listeden valla kayracımm..
bu arada bu sarem elinden oyuncağı düşünce çıldırırcasına ağlıyor,
haleyi uyutmuştum uyandırdı yaaaaa..
uyyyy gel yumuşacık bağrıma koy başınıııı uyyyy kuzuuum :teselli: oluyo arada öyle ben reglle bağdaştırıyom doğal olarak . aman salla gitsin kuzulara bak sen gez dolaaaş oh ohhh miiiiis.
pazartesiden başladı hafta yine hepimizin güzle bir haftası olsuuun bol kazançççlııı bol huzurluu boll sağlıklıııı mutluuuu neşeliii . hafta sonuna kadarda bebiklerimiz yürüsün konuşsun büyüsün dişleri çıksııın sempatiksalakcinni
uyyyy gel yumuşacık bağrıma koy başınıııı uyyyy kuzuuum :teselli: oluyo arada öyle ben reglle bağdaştırıyom doğal olarak . aman salla gitsin kuzulara bak sen gez dolaaaş oh ohhh miiiiis.
pazartesiden başladı hafta yine hepimizin güzle bir haftası olsuuun bol kazançççlııı bol huzurluu boll sağlıklıııı mutluuuu neşeliii . hafta sonuna kadarda bebiklerimiz yürüsün konuşsun büyüsün dişleri çıksııın sempatiksalakcinni
oouuuyyyh kurban olurum senin yumuşacık böğrüneeee,tatlı dilineeee kuzummmmmopuyorumnanaktan
canımsın benimm,
ne biliyim insanlara karşı tahammülüm kalmadı sanırımm,yalnızlığı seviyorum,bağımsızlığı belkiikaydirigubbakcemile2
aminnn canım amiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?