merhaba arkadaşlar
hepinize kolaylıklar diliyorum bende ikiz annesiyim
hem çok güsel hem çok zor vemeşakatli ikiz annesi olmak
deniz efe ve kayra ege adında
21 aylık ikiz ogluşlarım var
nasılsınız kızlar...pamugum amin tum dualrın kabul olsun sekerim...bend etemizlik yaptım otudum..sinirden kendimi ev işine verdim..koşisle bozuguz iki gündür konuşmuyoruz...sanki benim cok umrumda bide trip yapıo bana ..seytana uysam bi kaşık sua bogucam adamı....hymarry dedıgın gıbı herseyden huylanmaya basladım...bagımsızlıga ihtiyacım var benim....
ikiz gebe oldugumu 12 haftalıkken ögrendim minik kayram bana süpriz yapmış ve dneizin arkasında gizlenmiş okadar süre
en son 7 haftalıkken dr gitmiştim sonra dr yurt dışına çıktı gelicek diye beklerken dayamadım ve başka bir dr gittim sedyeye yattım usg ye girdim
doktor maş.. bebekleirnd eçok saglıklı
ıııı bebeklerimmi başka bebegim yokki bu ilk
nasıl yani kızım ikiz gebesin sen
olamaz benimki tek
O BAŞKASININ BEBEGİDİR(benim karnımd aişi neyse)
ardından gelen aglamalar şoklar üst üste çalan tlf ,yaşadıgım kaygılar,endişelerr
3 günüm böyle geçti sonra fena bir kasık agrısı ile hasteneye gtitim stresten bebeklerim ters dönmüştü
dr alışmalısın sen artık çok güçlü olacaksın iki bebek dünyaya gelecek dedi
ve günler ggeçti ben alıştım en son 26 eylül kontrole gittim 36hafta 5 günlükken
tansiyon dan kaynaklı hastaneye yattım o gece suyum geldi
ertesi gün 27 eylül 2008 14:00 da iki melegimde dogmuştu
eve geldik depresyona giridm iki bebek kayra sorunluydu zayıf dogru beslenemiyordu bir süre anneme gitmeye karar veridm evimdne ayrılmakzta zordu benim için derken
tam 5 ay annemde kaldım ama çok zor günlerdi
sonra evime geldim k.valdem sorunluyduk ama yinede geldi yardıma
hafta içi hergün gelirid ama çok zor özgürsen eger evind ebaşkasıyla yaşamak zor ama çocugun için katlanıyorsun
bebeklerim 11 aylık oldu ve artık kimseye gerek yok tek başıma halledebilirm deidm
şimdi bazen babanneye bazen ananeye gdiiyoruz haftada 1 gün
bizbize daha mutluyuz
aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanıyoruz aynı anda besleniyoruz
ve hala meme emiyoruz abi olduk ama utanmıyoruzz
ayyyy ne çok yazdım kafanızı şişirdiysem özür dilerimm
Çok sağol canım benim seni görmek ne güzel..Ne çabuk geçiyor zaman seninle doktor hakkında ki yazışmalarımızı hatırlıyorum..iyimisin canım?Kaswa çok geçmiş olsun kuzularında sende en yakın zamanda iyileşin inşallah.
Allahım herkesin yavrularını hastalıktan kazadan koru benimkileriyle beraber.
İnşallah seninle bir gün Konya'da beraber oluruz canım ya..çok özledim bende..çok sevindim senin adına sana ne güzel bir değişiklik olmuştur pamuğum..keşke biraz daha kalabilme imkanın olsaydı..Seni rüyamda gördüm geçen akşam..İstanbul'a gelmiştin annemlere..çok sarıldık birbirimize..Ankara'ya bir kaç gün gelme imkanım olursa sana uğramayı çok istiyorum..Ay böyle dedikoduya can kurban ...çok şımardım şimdi,hemi de utandım..:kedi::kedi::kedikaswaaam hiiih sizdemi düştünüz karyoladan kıyamam ufff. darda hiç birimiz kalmayalım amiiin canım benim.destek olunca yanında iyi oluyormuş 4 güncükte olsa anladım ama beni tembelliğe itti açıkçası. teyzeleri yedirdi kuzularıma genelde biz konyadaykende ama inanılmaz rahat oluyormuş :) bu arada az önce dedikodunu yaptııkk hakkını helal et :) özge vardı ona senin en kadar ne kadar güzelll bir hatun olduğunu söyledim :) maşallah yüz bin kereeee kuzularınada sanada.
Ay wavyim sana kaç tane mesaj geldi bilmem..kimlere mesaj atmamış ki benim yeğen...hemde mms mesajı sürüyle..telefonumu eline geçirdimi ortadan kayboluyor..vallahi benimkilerin suçu yok..kaydirigubbakcemile3kaswa kuzular benle konuşmak istiyor sanırsam senden gizli gizli gizli bana mesaj atoyolarkaydirigubbakcemile3 ama hıznzırlar aarıyom açmıyolar. :ecrin_bebek:
tarihçi canım gerçekten enerjilerini boşaltmaları gerekiyor,
dışarı çıkmak için giyinmek,çıkmak,bakınmak,gezmek,geri gelmek,tekrar ye,doy,bir de banyo derken mis gibi işte..
biz artık hergün çıkmaya çalışıyoruz..
kız erkekler kulübü,
herüfler burda bizim yaptığımız gibi gebelik,babalık,estetik,konuşacak değiller dimi,
anam dşün bakalım ne geliy aklınaohaoldumsmile
aman ben pikniği sevmem yaaa hiç,
bi sürü olduk olmadık mamayı hazırla,kutulara koy,yok taşı,götür,yay,kutulardan çıkar,ye dağınıklık toplaa,ppöööfff:umursamaz:
kahvaltıları seviyorum ben,emirganda,floryada falan,
önüme koysun,kaldırsınlar,
napiyim iki çocuklar valla,
tembelim tembeellll:kedi:
aramıza geldin bile hoş geldinnnnkızlar benide aranıza alır mısınız?ikiz hamilelik topiğinden buraya transfer oldum artık.doğum yapalı 3 haftayı geçti daha yeni kendime geldim.hem çok güzel hem de çok zormuş ikiz annesi olmak.
amin canım haklısın biraz uçmuşum seke seke gitmişim 5 e girmek üzere diyerek düzeltiyorummCananmutluluğun daim olsun,nazar değmesin inş..yalnız siz 6 ayı nasıl bitiriyorsunuz canım...biraz hızlı gittin bilmiyorumkismile
haklısın canımmmmasumm canım hoşgeldinn,
maşaşllah canım sana da yavrulara daaa,emmeleri ne güzel valla,şifa olsun,
sık sık gel buralara...
canan ben kimsye güvenemiyorum,gelen olur olmaz,inan bilemiyorum..
başta bi referendum bi kamuoyu yopklaması yapmalı..
bu arada kızlar artık bir de twitterdayım,
bi o eksikti demi.........
süpersin hymaryy
topik anaaaa
derim derimmmm..aşınmaz ayollll... hem hepsine deme sende....
ağzından bal damlıyor baaallll..uyyyy gel yumuşacık bağrıma koy başınıııı uyyyy kuzuuum :teselli: oluyo arada öyle ben reglle bağdaştırıyom doğal olarak . aman salla gitsin kuzulara bak sen gez dolaaaş oh ohhh miiiiis.
pazartesiden başladı hafta yine hepimizin güzle bir haftası olsuuun bol kazançççlııı bol huzurluu boll sağlıklıııı mutluuuu neşeliii . hafta sonuna kadarda bebiklerimiz yürüsün konuşsun büyüsün dişleri çıksııın sempatiksalakcinni
tipik kova burcu seniiiii...oouuuyyyh kurban olurum senin yumuşacık böğrüneeee,tatlı dilineeee kuzummmmmopuyorumnanaktan
canımsın benimm,
ne biliyim insanlara karşı tahammülüm kalmadı sanırımm,yalnızlığı seviyorum,bağımsızlığı belkiikaydirigubbakcemile2
aminnn canım amiinnnn
ayy sorma canım..ben de boşıycam o olcak sonunda..bebekler yetiyo zaten bir de benim şahsi sıkıntılarım sağlık problemlerim vs..ay bi sen eksiktin diyorum bazen..nasılsınız kızlar...pamugum amin tum dualrın kabul olsun sekerim...bend etemizlik yaptım otudum..sinirden kendimi ev işine verdim..koşisle bozuguz iki gündür konuşmuyoruz...sanki benim cok umrumda bide trip yapıo bana ..seytana uysam bi kaşık sua bogucam adamı....hymarry dedıgın gıbı herseyden huylanmaya basladım...bagımsızlıga ihtiyacım var benim....
maşallah canım Allah bağışlasın..hoşgeldin..merhaba arkadaşlar
hepinize kolaylıklar diliyorum bende ikiz annesiyim
hem çok güsel hem çok zor vemeşakatli ikiz annesi olmak
deniz efe ve kayra ege adında
21 aylık ikiz ogluşlarım var
ne de güzel anlatmışsın olur mu kafa şişirmek ben de sürprizle öğrenmiştim..ne şaşırtıcı oluyor ama di mi?Allah nazarlardan korusun hepimizin evladını..ikiz gebe oldugumu 12 haftalıkken ögrendim minik kayram bana süpriz yapmış ve dneizin arkasında gizlenmiş okadar süre
en son 7 haftalıkken dr gitmiştim sonra dr yurt dışına çıktı gelicek diye beklerken dayamadım ve başka bir dr gittim sedyeye yattım usg ye girdim
doktor maş.. bebekleirnd eçok saglıklı
ıııı bebeklerimmi başka bebegim yokki bu ilk
nasıl yani kızım ikiz gebesin sen
olamaz benimki tek
O BAŞKASININ BEBEGİDİR(benim karnımd aişi neyse)
ardından gelen aglamalar şoklar üst üste çalan tlf ,yaşadıgım kaygılar,endişelerr
3 günüm böyle geçti sonra fena bir kasık agrısı ile hasteneye gtitim stresten bebeklerim ters dönmüştü
dr alışmalısın sen artık çok güçlü olacaksın iki bebek dünyaya gelecek dedi
ve günler ggeçti ben alıştım en son 26 eylül kontrole gittim 36hafta 5 günlükken
tansiyon dan kaynaklı hastaneye yattım o gece suyum geldi
ertesi gün 27 eylül 2008 14:00 da iki melegimde dogmuştu
eve geldik depresyona giridm iki bebek kayra sorunluydu zayıf dogru beslenemiyordu bir süre anneme gitmeye karar veridm evimdne ayrılmakzta zordu benim için derken
tam 5 ay annemde kaldım ama çok zor günlerdi
sonra evime geldim k.valdem sorunluyduk ama yinede geldi yardıma
hafta içi hergün gelirid ama çok zor özgürsen eger evind ebaşkasıyla yaşamak zor ama çocugun için katlanıyorsun
bebeklerim 11 aylık oldu ve artık kimseye gerek yok tek başıma halledebilirm deidm
şimdi bazen babanneye bazen ananeye gdiiyoruz haftada 1 gün
bizbize daha mutluyuz
aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanıyoruz aynı anda besleniyoruz
ve hala meme emiyoruz abi olduk ama utanmıyoruzz
ayyyy ne çok yazdım kafanızı şişirdiysem özür dilerimm
maşallah paşalara..maşallah..
biz de seni seviyoruz tatlıııımmmm..anammm vallahada bak bu nokta uçmuş aklımdan bak şimdi benim aklımada pek iyi şeyler gelmediii
ya bizde bi ki kahvaltı yapsak bi cumartesi florya bebiklerin birini bırakalım birini alalımmm hadi yapalım hadi yapalımm bu diirm kız heryere gidio kıskanıyomm maryyy organizasyon sorumlumuzzz ayarlasanaaaa lütfennnnnnolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
aramıza geldin bile hoş geldinnnn
iyi yapmışsın kayracım maşallah keltoşlara çok şiirnlerrrrr
bizde dün piknikteydik tabi sabah erkenden gidemedik öğlenden sonra anca vardık kuzularım beni hiç ama hiç üzmedi tabi yine onlarla ilgilendim ama değişik bi ortamda olmakta beni epeyce rahatlattı çok güzeldi anlayacağınız ben hiç bişi yapıp götürmedim
alışveriş felanda yapılmıştı zaten ben bebikleirmi aldım gittim ondan pek yorulmadım biraz sinek vardı ama kuzularıma pek dokunmadılar anneleri ve babaları korudu onlrııı
kızlar biliyomusunuz bizimde 6 ayımız bitmek üzere ve epey bi düzene girdik sanırım eskisi gibi yorulmuyorum 3-4 saat aralıksız uyuduğum geceler oluyo gündüzlerimiz daha düzenli yiyoz içiyoz oynuyoruz uyuyoruz epey bi düzeldik yanii daha bi mutlu olduk ailecek sanırım hergün dahada düzeleceğizzzz
mutluyummmmm
seviyommm siziiiii
:asigim::asigim::asigim:
hakkaten bi o eksikti kız..sen twitter ı da sallarsın valla.. :))masumm canım hoşgeldinn,
maşaşllah canım sana da yavrulara daaa,emmeleri ne güzel valla,şifa olsun,
sık sık gel buralara...
canan ben kimsye güvenemiyorum,gelen olur olmaz,inan bilemiyorum..
başta bi referendum bi kamuoyu yopklaması yapmalı..
bu arada kızlar artık bir de twitterdayım,
bi o eksikti demi.........
ahh sorma ben de çookk özledim..ne aldın bakıyım?aaayyy kitap okumayı çookk özlemiştim hamileliğimden berii okuyamadım,
bugün bir kitap aldım,onu okumaya başlayacağım kısmetseeboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?