kocamm Çok üzgünüm çoook
sonra da sabahki şehit haberlerine üzüldüümmsenağlama,
hiç iyi değilimm,
erkek annesi olsaydım şimdiden düşünürdüm sanırımm
KIZLAR BENİM OKUL ARAKDAŞIMIN EŞİ HAMİŞKEN BEYNİNDE TÜMÖR OLUŞMUŞ VE GEBELİĞİ 32 HAFTAYA KADAR SÜRDÜRÜP DOĞUM GERÇEKLEİMİŞ..
AMA EŞİ HALA HASTANEDE YATIYOR TÜMÖR ALINMIŞ AMA YENİDEN OLUŞMUŞ..
KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİLERDE KAN DEĞERLERİ DÜŞTÜĞÜ İÇİN KESİLMİŞ..
ŞİMDİ KANA İHTİYAÇ VAR İSTANBULDA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN
KIZA ÖMÜR 5 AY BİÇİLMİŞ EŞİ ÇIRPINIYOR
AŞAĞIDA LİNK VERİYORUM
Arkadaşlar bir süre daha (Sadece) AB RH + Kan lazım olabilir. Verebilecek arkadaşlar Elçin Göksu adresindeki formu doldurabilir. Sizde linki paylaşırsanız sevinirim.
okudum okuyabildiğim kadar geçmişi aklımda klanlara yazıyım ahmet kucağımdadas.
wavym çok geçmiş olsun canım düzelirler inşallah tez vakitte.
hymarryim o derdi sorma sabah ağladım düşününce rabbim hepimizin evladını korusun.
dırımcım mis gibi yaptın evini gule güle otur .
vil cim ne güzel yapmışsınız bir araya gelerek resimleri görmedim daha bakarım inşallah.
kaswam sizle ilgili gelişme okumadım sanırım inşallah iyisinizdir.
uyku sorunu varmış bi çoğumuzda bizdede olmaya başladı gece sabaha kadar yapışık uyuyoruz bi biri bi biri. ahmet memeye sarılıyor resmen bi çek kıyameti koparıyor paşa beyimiz sabaha kadar emecekmiş tutuluyo her yerim napalım emsin yarasında kuzuma diyorum.
bize gelince hala yüreğim ağzımda çok hareketlendi benim bonibonlar. bi bakıyorum burdalar bide bakıyom en olmadık yerde. kablo priz herşeyden arındırmak lazım evi allah korusun. az önce öğlen uykusuna yatırdım dinliyorum sesleri gelmiyor girmedim yanlarına sonra içim rahat etmedi girdim ne görüyüm ahmet karyolanın parmaklıklarını sökmüş bi tanesi kalmış kendi tarafında ona sarılmış ayaklarda kafada aşağıda oda gitse bide üstüne düşse ödüm koptu. nasıl çıkardı hala anlamadım. o korkuyla karyola alınan yeri aradım öyle markasız bişeyde değildi markalıydı neyse sinir ve korkuylar 5 görüşme yaptım kimse suçu kabul etmiyo kul yapısı diyip sıyrıldılar pazartesi sağlamlaştırıcaklar bakalım. çok kaza geçirir hale geldik allahım beterinden korusun hepimizi.
sağolun kızlar hymarry cnm bende de kansızlık var doğumda eşimde aradı bana kan
çok sıkıntılı bir süreç ...
ama arkadaşımın durumu çok daha kötü 27 yaşında bir genç hayat üstelik en heycanlı günlerinde bu illette yakalanıyor...ve eşi bana en son 5 aylık ömür verdi doktor dedi...inan bana nasıl üzüldüm
asya adında kızları var ....hayat ne acımasız...çocuk benim ilk okul arkadaşım faceden okulumuzun sayfasına yazarken bulduk birbirimizi...eşime anlattım çok üzüldü
hemen sarıldı bana...ben seni yoğun bakımın önünde beklerken aynı o çocuk gibiydim dedi...şükürki sen bizlesin ....o ise karısını sabırla bekliyor...kızı ile ilgili bazı şeyleri bana soruyor...garim aşıları gazları...
beni kk da görmüş...sen bir sitedesin dedi..asyaya rezene verecektim araştırıken gördüm dedi...çocuklardan tanıdım dedi...
bugünde kk dada paylaşırmısın linki dedi...hep böyle linkler gelirdi ilgilenmezdim...şimdi canlı tanık olunca içim içimi kemiriyo
ooohh keyfinize bakın canımm:hulya: zemuszemushepinizin eşlerinin, babalarınızın, kayınpederlerinizin ve hatta dedelerinizin babalar günü kutlu olsun kızlar..
biz tam dışarı çıkıyoduk fırtına koptu..tam vazgeçtik hava düzeldi ama eşim çıkmıştı hava düzeldiğinde..ben evde kaldığımla kaldım çocuklarla..allahtan bugün güzel uyudular..
bu arada üniversiteden arkadaşım bana kalmaya geliyor cumaya kadar bu aralar daha nadir uğrayabilirim..meraklanan olur belki dedim..
hepinizi ve tosuncuklarınızı öpüyorum kocamaaann..
insan arıyorlar artık kayracıımm,atraksiyon,izlenecek bişeyler,aktivite,yorulmak istiyorlar bu kadar,bu çocuklar bir alem yaaaaaaaaaa................. cuma günü sabah kalktılar öğleye kadar gülücükler saçtılar öğlen uyudular akşam uyandıar... dün akşama kadar uyumadılar ama gıkları çıkmadı çünkü dedelerindeydik...hep bahçede oturduk hamakta sallandılar.dede kucağında gezdiler... kedi köpek kovaladılar... bugün büyük kız babayla sinemaya gitti... anam onlar gittikten sonra kızılca kıyamet koptu... iki dakika susmadılar..ne mama yediler ne uyudular... az önce baba geldi birini o birini ben uyuttum ama onlar gelene kadar sapıttım......... ayyy biz ne zman düzene gircez yaaaaaaa
ya benim sinirlerim çok bozuk arkadaşlar.dün kayınvalidem geldi çocukları görmeye.gelmeseydi keşke.33 haftalık doğum yaptığımı,ölümlerden döndüğümüzü ve bebeklerimin tabikii normal bebeklere göre zayıf olduğunu biliyor.daha bugün 1aylık oldular.ama sanki 7 kat yabancıymış gibi sürekli ufak olduklarını söyleyip duruyor,her telefon açana bebeklerimin ne kadar küçük olduklarını anlatıyor.hayatında böyle bebek görmemiş.birde merak etmeyin kilo alınca güzelleşirler demiyor mu! ya zaten güzeller,çirkin değillerki.çoküzülüyorum.
ya benim sinirlerim çok bozuk arkadaşlar.dün kayınvalidem geldi çocukları görmeye.gelmeseydi keşke.33 haftalık doğum yaptığımı,ölümlerden döndüğümüzü ve bebeklerimin tabikii normal bebeklere göre zayıf olduğunu biliyor.daha bugün 1aylık oldular.ama sanki 7 kat yabancıymış gibi sürekli ufak olduklarını söyleyip duruyor,her telefon açana bebeklerimin ne kadar küçük olduklarını anlatıyor.hayatında böyle bebek görmemiş.birde merak etmeyin kilo alınca güzelleşirler demiyor mu! ya zaten güzeller,çirkin değillerki.çoküzülüyorum.
aynı durum benimde morelimi çok bozuyor 5. ayımız bitecek 2 gün sonra ama zayıfız dün 4.5 aylık bebek gördümmaşallah tostombalak geçen bi arkadaşımla karşılaştık onunda ablası martta yani benden 1.5 ay sonra doğum yaptı bana diyoki ablamın çocuğundan sonra bu küçücük geliyo gözüme halbuki benimki 1.5 ay büyük çok zoruma gidiyo gelen giden ne sine nazar değecek bunun zayıf felan diye laf söylüyolar tamma ikiz doğdu küçük doğdu toparlayack dedim ama hala zayıflar tostombalak olmadılar acaba benmi bakamıyorum anlamadımmya benim sinirlerim çok bozuk arkadaşlar.dün kayınvalidem geldi çocukları görmeye.gelmeseydi keşke.33 haftalık doğum yaptığımı,ölümlerden döndüğümüzü ve bebeklerimin tabikii normal bebeklere göre zayıf olduğunu biliyor.daha bugün 1aylık oldular.ama sanki 7 kat yabancıymış gibi sürekli ufak olduklarını söyleyip duruyor,her telefon açana bebeklerimin ne kadar küçük olduklarını anlatıyor.hayatında böyle bebek görmemiş.birde merak etmeyin kilo alınca güzelleşirler demiyor mu! ya zaten güzeller,çirkin değillerki.çoküzülüyorum.
canım arkadaşım zaman geçecek merak etme 4 haftalık hamileyim diye gelmiştin topiğe bak şimdi bebişin doğdu hemide kaç günlük oldu 2 aylıkta olacaklar 5 aylıkta zayıflık muhabbeti dedeiğim gibi hepimiz yaşıyoruz sanırımFİRDOS seni çok iyi anlıyorum canım.Her gelene,her hastaneye gidişimde ver tlf.edene aynı muhabbetler ediliyor.Bu niye bu kadar küçük,besleyemedinmi,göğsünden emziremiyormusun,tüh tüh vah vah artık sabır kalmadı bendede.
Emzirmeye çalışırken başımda dikilip çekiyormu yutuyormu diye bekliyorlar.Sabııııııııır çekiyorum.
Hatanede 6 yaşındaki kız çocuğu bile,bunu niye bu kadar küçük doğurdun sen,benim annem daha büyük doğurabiliyor dedi ya. sempatiksalakcinni
Selam arkadaşlar.Herkes iyidir inşallah.Valla sizlere çok özeniyorum,maşallah büyüttünüz zor zamanlarınızı atlattınız.Bizde bir 1,5 2 aylık olsak hayırlısıyla.
Oğlum iyi çok şükür,sarılığımız düşüşte,ama saat başı beslenmesi lazım,uyanmıyor,iki çekiyor hemen yoruluyor.
Geceleri saat 3 e kadar eşim ve babanemiz bakıyor,ben uyuyorum.3 ten sonrada annemle ben nöbeti devralıyoruz.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama,o uyurken uyuyamıyorum.Saat başı beslendiği için midesinin almadığını uykudayken çıkarabiliyor.Bende korkuyorum bekliyoruz başında.ç
kızlar günaydın, bugün anneanneyi de babannneyi de gönderdim, yalnızım kızlarımla artık... sabah gayet güzelkalktık kahvaltılarını sırayla verdim herşey yolundaydı ama şimdi uykuları geld ve ayakta saallanmak istedikleri için ikisi de ağlıyor, hatta çığlık atıyorlar, oysaki biri oto. sallanan da biri çingene salıncağınbda sallanıyorlar zaten(( kızlar dua edin bana, inat edicem almıycam ayağıma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?