ama hayatım ben daha annemdeken annemle konuştum anne haftaya hymarry gidelim sen bana h.içi gelirmisin dedim
oda bana tmm dedi...bişey olmazsa gelirim dedi..
sonra pc baktığımda kahvaltı organizasyonu var ...bende hiç ses etmedim
eee cananada diyelim florya tesisleri yerine hymarry tesisilerine gidelim kahvaltıyaolumunekankayizsmile
Allah ne verdi tesisi
süpersiniz kızlar hymarry allah ne verdi tesisleirnde buluşmak üzereeee
ayy saçmalama kız ne pisliği..aklıma bile gelmez..ben takılmam böyle şeylere ama malum konu çocuklar olunca 2 bazen 3 kere düşünüyor insan..canım bende cosla kullanıyorum yapcak bişey yok. şuda varki ben çok fazla antialerjik olsun şubu olsun dikkat etmiyorum. nneden dersen ben küçükken annem temizlik hastasıymış. herşeyden sakınmış bizi. ve ben hiç hastalıktan kurtulmadım. o kadar hijyeniktim ki dışarı çıksam miropları kapıveriyordum. ve alerjik bir bünyem var malesefo yüzden kızları biraz rahat yetitirmeye çalışıyorum. mesela komşumuz kızının herşeyini bebe deterjanlarıyla yıkadı iç çamaşırlarını ütüledi ve şimdi farklı deterjan kullansın çocuk isil isil oluyor ütülemesin enfeksiyon oluyor. o yüzden azcuk rahat olmak gere. ha çocuk alerjiktir diyebileceğim bişey yok. ama öbür türlü biz hasta ediyoruz çocuklarımızı..tabi bu anlattıklarımdan pis olduğum düşünülmesin lütfen. o kadar rahat değilim=))
ama hasta olduuuu :)) şaka bi yana kuzum yerlerden topladı hep yahu..merhaba kızlar ben geldim amanın yaa 11 den beridir temizlik yapıyorum ...çamaşır yıkıyorum asıyorum
kanepelerin yastıklarını yıkadım ....en son çocukları ve kendimi yıkadım ve kapattım....
kendimede bi güzellik yaptım dürüm söyledim valla...çocuklar yerlerde yuce yuvarlanıyor...uykuları var az kaldı uyurlar.....artık böyle yapıyorum çılgın gibi uyku saati diyip uyutmuyorum çok uykusu gelin bayılıyorlar...tabi ev sesiz sakinse....
burcin cnm hiçbişeycik olmaz ben 6 aydan sonra hep normal deterjan ve kendi çamaşırlarımızla yıkadım valla zaten 60 derecede yıkanıyor...ne mikrop kalır ne bişey...her türlü deterjanda koydum lekeler çıkmıyor...wavy katılıorum çok zorlamayacaksın ...çingene çocukları çıplak ayakla yaz kış dolaşıyolar
onlarda insan evladı....ben takmıyorum valla
hahaha burcin kuzum sende gördün aliş yerden biküvi aldı yedi..
diyeceksin ki ama hasta oldu .....gerçekten onla alakalı değilmiş kuzum relaxxxxxxx
eveeett..bana doktorumuz önerdi canım..aptamilein devam sütüne mayala ya da babymix ver dedi..aptamilde de ne olduğunu bilmiyorum sonuçta, normal süte de mayalayamayacağıma göre babaymix vericem ben deee..kızlar mrb babymıx yoğurdu 4 aydan sonra da verebilirmiyiz acaba
off canım yaa çok geçmiş olsun..bu sıra tahlillerde gözükmediğini düşündüğüm sinsi bi virüs var bence ortalıkta..bulmuş yavruları..acil şifalar diliyorum..Dirim ohhh serilmişler yere gel keyfim gel:))
ya kıslar benim kizların ikiside ishal. gecen hafta doktora götürdük burda çocuk hastanesi var. hemen oraya götürüverdim. testleri yapıldı kaka testi bilem yapıldı. hiç bişeycik çıkmadı. ama hala su gibi ishal çocuklar. emiyolar alttan çıkıyor. mama veriyorum biter bitmez su gibi alttan çıkıyor. sebze çorbası yerine resmen patates lapaı yapıyorum yok hala cırcıvık( reflor kullanıyorum iyi geldi gibi oldu ama yine bugün cozuttular. neden olabilir ya bir fikri olan varmı? çok korkuyorum hani gözden kaçırılan birşeymi var diye
haklısın canım..önce kosla sonra dalin :))Ay.. ek gıda işi zor iş canım.kolay gelsin..Bende dalin kullanıyorum ama oda kimyasal neticede burçinciğim..sadece alerjen değil biraz masumu...
ahh canım yaa çok geçmiş olsun..inşallah çabucak toparlanırsın..bende de bi baş ağrısı var ki sorma gitsin..rahat verirse kuzular yatıp uyuycam hemen..ben de isterdim gelmek ühüümafoldumben kızlaaar hasta oldum ben boğazlar feci sesler gitti:2:dua edin kuzular bu gece uyusun da dinlenebileyim azcuukk hepinizi öptüüm kocamaaannolumunekankayizsmilea.s.
ayy saçmalama kız ne pisliği..aklıma bile gelmez..ben takılmam böyle şeylere ama malum konu çocuklar olunca 2 bazen 3 kere düşünüyor insan..
ama hasta olduuuu :)) şaka bi yana kuzum yerlerden topladı hep yahu..
çamaşır konusunda acilen esnedim zaten hassas olursam bunları lekeli gezdirmem gerek :))
eveeett..bana doktorumuz önerdi canım..aptamilein devam sütüne mayala ya da babymix ver dedi..aptamilde de ne olduğunu bilmiyorum sonuçta, normal süte de mayalayamayacağıma göre babaymix vericem ben deee..
off canım yaa çok geçmiş olsun..bu sıra tahlillerde gözükmediğini düşündüğüm sinsi bi virüs var bence ortalıkta..bulmuş yavruları..acil şifalar diliyorum..
haklısın canım..önce kosla sonra dalin :))
ahh canım yaa çok geçmiş olsun..inşallah çabucak toparlanırsın..bende de bi baş ağrısı var ki sorma gitsin..rahat verirse kuzular yatıp uyuycam hemen..
günaydın kızlar uyumakistiyorum amaişteyim sabah 4.30 dan beri uyumadım almina uyandıonu emzirdim uyuttum yarım saat sonra doğa uyandı onu hallet oldu sabah hadi işe bakalım 8 de ayyyyyyyyy uyiyimdaaaaaaa
noldu bakem kim üzdü seni şekercim.:hulya:uykusu olmayanların Allah yardımcısı olsunn,,
benimse hiiiiiiiiiiç keyfim yookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?