Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Allah ne verdi tesisi

süpersiniz kızlar hymarry allah ne verdi tesisleirnde buluşmak üzereeee

ben de isterdim gelmek ühüümafoldumben kızlaaar hasta oldum ben boğazlar feci sesler gitti:2:dua edin kuzular bu gece uyusun da dinlenebileyim azcuukk hepinizi öptüüm kocamaaannolumunekankayizsmilea.s.

ayy saçmalama kız ne pisliği..aklıma bile gelmez..ben takılmam böyle şeylere ama malum konu çocuklar olunca 2 bazen 3 kere düşünüyor insan..
ama hasta olduuuu :)) şaka bi yana kuzum yerlerden topladı hep yahu..
çamaşır konusunda acilen esnedim zaten hassas olursam bunları lekeli gezdirmem gerek :))
kızlar mrb babymıx yoğurdu 4 aydan sonra da verebilirmiyiz acaba
eveeett..bana doktorumuz önerdi canım..aptamilein devam sütüne mayala ya da babymix ver dedi..aptamilde de ne olduğunu bilmiyorum sonuçta, normal süte de mayalayamayacağıma göre babaymix vericem ben deee..
off canım yaa çok geçmiş olsun..bu sıra tahlillerde gözükmediğini düşündüğüm sinsi bi virüs var bence ortalıkta..bulmuş yavruları..acil şifalar diliyorum..
Ay.. ek gıda işi zor iş canım.kolay gelsin..Bende dalin kullanıyorum ama oda kimyasal neticede burçinciğim..sadece alerjen değil biraz masumu...
haklısın canım..önce kosla sonra dalin :))
ben de isterdim gelmek ühüümafoldumben kızlaaar hasta oldum ben boğazlar feci sesler gitti:2:dua edin kuzular bu gece uyusun da dinlenebileyim azcuukk hepinizi öptüüm kocamaaannolumunekankayizsmilea.s.
ahh canım yaa çok geçmiş olsun..inşallah çabucak toparlanırsın..bende de bi baş ağrısı var ki sorma gitsin..rahat verirse kuzular yatıp uyuycam hemen..

sağol canım benim ah o baş ağrıları hiç geçmiyo kiikafamçokkarıştı

kızlaarr günaydıına.s. dün gece kuzular 2330 da uyudu sabah 630 mesai başladı ama çok şükür gece kudurmadılar ben de uyudum çok şükür:Saruboceq:keşke hep böle olsa:Saruboceq:boğazım ağrıyo sesim kaçmış:2:

günaydın kızlar uyumakistiyorum amaişteyim sabah 4.30 dan beri uyumadım almina uyandıonu emzirdim uyuttum yarım saat sonra doğa uyandı onu hallet oldu sabah hadi işe bakalım 8 de ayyyyyyyyy uyiyimdaaaaaaa

günaydın kızlar uyumakistiyorum amaişteyim sabah 4.30 dan beri uyumadım almina uyandıonu emzirdim uyuttum yarım saat sonra doğa uyandı onu hallet oldu sabah hadi işe bakalım 8 de ayyyyyyyyy uyiyimdaaaaaaa

mirmirmirmirmirmirmirmir kıyamam yaa ben de kaç gecedir berbat durumdaydım dün gece izin verdi kızlar çok şükür uyuyabildim azcuk çok zor bu uykusuzluk yaa:bbo:

merhaba kızlar güzel bir c.tesi sabahı
ama benimde o kadar güzel geçmiyor bugünde evde geçecek
çocuklar heryeri talan etmekle meşguller....

selam kızlarrrr...Bende kızları yıkadım uyuttum ...resmen hırsız uykuus bunlarınki bi açıp bi kapanıyo gözler

uykusu olmayanların Allah yardımcısı olsunn,,

benimse hiiiiiiiiiiç keyfim yookkk

kocamm Çok üzgünüm çoook
sonra da sabahki şehit haberlerine üzüldüümmsenağlama,
hiç iyi değilimm,
erkek annesi olsaydım şimdiden düşünürdüm sanırımm

AH erkekleeer ahh.ne diyeyim hepsi aynı. msndn sorayım dedim ama kapatmuşsın. yazmak istersen yaz ortak olalım sıkıntın azalır..

sağol canım,hep aynı işte,
bi oturup bi kalkıyorum,
kızların gündüz uykusu hiç yok nerdeyse biliyorsunn

okudum okuyabildiğim kadar geçmişi aklımda klanlara yazıyım ahmet kucağımdadas.

wavym çok geçmiş olsun canım düzelirler inşallah tez vakitte.

hymarryim o derdi sorma sabah ağladım düşününce rabbim hepimizin evladını korusun.

dırımcım mis gibi yaptın evini gule güle otur .

vil cim ne güzel yapmışsınız bir araya gelerek resimleri görmedim daha bakarım inşallah.

kaswam sizle ilgili gelişme okumadım sanırım inşallah iyisinizdir.

uyku sorunu varmış bi çoğumuzda bizdede olmaya başladı gece sabaha kadar yapışık uyuyoruz bi biri bi biri. ahmet memeye sarılıyor resmen bi çek kıyameti koparıyor paşa beyimiz sabaha kadar emecekmiş tutuluyo her yerim napalım emsin yarasında kuzuma diyorum.

bize gelince hala yüreğim ağzımda çok hareketlendi benim bonibonlar. bi bakıyorum burdalar bide bakıyom en olmadık yerde. kablo priz herşeyden arındırmak lazım evi allah korusun. az önce öğlen uykusuna yatırdım dinliyorum sesleri gelmiyor girmedim yanlarına sonra içim rahat etmedi girdim ne görüyüm ahmet karyolanın parmaklıklarını sökmüş bi tanesi kalmış kendi tarafında ona sarılmış ayaklarda kafada aşağıda oda gitse bide üstüne düşse ödüm koptu. nasıl çıkardı hala anlamadım. o korkuyla karyola alınan yeri aradım öyle markasız bişeyde değildi markalıydı neyse sinir ve korkuylar 5 görüşme yaptım kimse suçu kabul etmiyo kul yapısı diyip sıyrıldılar pazartesi sağlamlaştırıcaklar bakalım. çok kaza geçirir hale geldik allahım beterinden korusun hepimizi.

KIZLAR BENıM OKUL ARAKDAŞIMIN EŞı HAMıŞKEN BEYNıNDE TÜMÖR OLUŞMUŞ VE GEBELıĞı 32 HAFTAYA KADAR SÜRDÜRÜP DOĞUM GERÇEKLEıMıŞ..
AMA EŞı HALA HASTANEDE YATIYOR TÜMÖR ALINMIŞ AMA YENıDEN OLUŞMUŞ..
KEMOTERAPı VE RADYOTERAPıLERDE KAN DEĞERLERı DÜŞTÜĞÜ ıÇıN KESıLMıŞ..
ŞıMDı KANA ıHTıYAÇ VAR ıSTANBULDA OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLSUN
KIZA ÖMÜR 5 AY BıÇıLMıŞ EŞı ÇIRPINIYOR
AŞAĞIDA LıNK VERıYORUM

Arkadaşlar bir süre daha (Sadece) AB RH + Kan lazım olabilir. Verebilecek arkadaşlar Elçin Göksu adresindeki formu doldurabilir. Sizde linki paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…