Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hymarry cnm dün güzel geçti ben dışarıdaydım sonra eve geldim dinlendim
amcamız geldi bizi yeşilköye götürdü...çok eylendik saat 11 de eve geldik ...çocuklar biraz daha oturdu uyudular...

bugünde gündüz eşim deli etti beni...sonra zaten kahvaltı felan saat 12 de gitti....bende biraz tv.seyrettim..sonra duş aldım çocukları uyuttum....bende uyudum bigüzel...kalktığımda uyuyorlardı...gidip bir iki taksit verdim.....komşumuza uğradım...iki lak lak yaptım.eve geldim....yemek vs. dedim anneme parka gidelim çayı termusa koyduk.....kuzuları önce kaydırdık...salladık tatirivalli yaptık....çimlerde yürüdüler...aldık çubuk krekerleri...komşumuzun 10 yaşında oğlu aldı birini gözümüzün önünde gezdirdi...bi komsu kızıda dedi bende diğerini gezdireyim tmm dedim..ama ben göreceğim sizi dedim...çocuklar gezerken çay içtik....paşalar yoruldu birer süt şimdi sallıyorum...uyku vakti :)))

cano ya tansaşta 32 tl kıızım ne 45 felan ...kevserle konuştum onlarda bursada sormuşlar 5 tane var demişler....32 den alacağız dediler....bazen tek bebekle hastaneye gidiyoruz dediler..iki tane alacaklarmış..

hymarry cnm çok rahat ettik yaa biz şimdi dışarı çıktık....annemde bir çocuk elinde puset bendede kuş gibi hafif..araba bagajdada yer kaplamaz...

ben yarın hastaneye gideceğim ömerle taksiile değil otobüsle gideceğim bastonuda alıp ilk sana münibüsle geldim ve geri döndüm rahat ettim...şimdi otobüs macerası yapacağımm

ayyy uykum gelsin yaaa yarın 7 de kalkacağım annemlerin buaradaki parka gideceğim....spor yapacağım yaaa

Cnm benim bebeklerimde aynen seninkiler gibiydi ve 7. ayımızı bitirdik hala öyleyiz hatta bu durumlar dahada arttı ben çözüm bulamadım zaten 2,5 aylıktan beri bakıcımız var ve annem ile kızkardeşimde bende kalıyolar bebeklerden dolayı 4 kadın zor yetişiyoruz çok huysuzlar benimkiler hep kucak istiyolar,hep oyalanmak istiyolar,ikizlerin birbirlerini herhangi bir durumda beklediklerini söylerler mesela mama yerken diyelim ama bizimkilerde hiç öyle bir durum olmadı maalesef....burdaki arkadaşlar tek baktıklarını söylediklerinde herhalde bebekleri sakin,uyumlu diyorum kendi bebeklerimi düşününce.....

Ben tek başıma bebeklerle dışarı çıkmayacağımı düşünerek birde rahatlık açısından ikiz puseti almadım ayrı ayrı aldık maxi cosi marka üç tekerlekli çok şık ve kullanışlı teki 1.500 tl......

EVET CNM ÇOK ŞÜKÜRKİ RABBİMEUYUMLULAR BİRİ BASKIN DİĞERİ SAKİN O YÜZDEN ÇOK YIPRANMADIM BEN.....YOKSA BİİZM NE BAKICI TUTMAYA GÜCÜMÜZ VAR NEDE ANNEM GELİR KALIRDI....ANNEM ONA GELMEMİZİİSTERDİ BİZDE HEP ORADA KALAMAYIZ...NEYSEKİ ATLATTIKKKKKKKKKK:teytey:

Ne güzel cnm ya maşallah,bizimkiler çok yaramaz büyüdükçe belki durulurlar dedim ama dahada beter oldular,yoksa bende evin bu kalabalığından çokta rahat olduğumu söyleyemicem tek avantajı istediğim anda dışarı çıkabilmem işte.....

kızlar bilgiler için teşekkürler şimdi dünden beri olan sayfaları bir gözden geçiriyim bugün anca oturuyorum daha

banyomuzu yaptık 9 da anca işim bitti bugün temizlik yaptım ama bana bıcı bıcı yapmak kısmet olmadı halim kalmadı ya

yaşını bekle derim hatta yaşı biraz geçince daha bilinçleniyolar cnm sadece bakıcın ve sen kalırsınız...haklısın tabi evin içi panayır alanı gibi insan anneside kardeşide olsa rahat edemez çünki kontrol sende olmuyor ister istemez..........

Baka biz 13 aylığız....alişime aliş topunu getir diyorum alıp getiriyor yada elindeki bişieyi getir bana diyorum getirip veriyorçççyaramazlık yapıyorsa hayır hıııı diyorum bırakıyor...ama ömer tam tersi ben yapma dediğimde hemen yapıyor mesela bırak o tabağı diyorum hemen yere atıyor kırıyor...

Dırımcım yarın benim bebeklerin aşıları var karma ile hepatit-b aynı anda vurulacak ikisi çakıştı bu ay ağır gelirmi acaba,seninkilerin aşılarının çakıştığı oldumu hiç?

dırımcım yarın benim bebeklerin aşıları var karma ile hepatit-b aynı anda vurulacak ikisi çakıştı bu ay ağır gelirmi acaba,seninkilerin aşılarının çakıştığı oldumu hiç?

cnm ben hep devlette yaptırdığım için hep bir arada oluyolar öncesi fitil atıyordum rahat ettim.....

cnm ben hep devlette yaptırdığım için hep bir arada oluyolar öncesi fitil atıyordum rahat ettim.....

Sağol cnm biz drumuzla kendimize göre bir aşı takvimi oluşturmuştuk her aya tek aşı getirmeye çalıştık ama bu ay ikisi olunca biraz endişe ettim,ben genelde aşı sonrası eve gelince atıyorum fitili öncesi dahamı iyi oluyor....

yani ben hep evden çıkarken atardım....hiç ateş vs. Olmadılar
biz 4 aşı birden bile olduk çok şükür ne ateş ne huzursuzluk oldular...
1 yaş aşısı bile özel aşı ile 3 aşı yapıldı meğersem özel aşıyı 13 aylıkken de yapılıyormuş ama devlet olduğundan hemen yaptı çıkardı...
15 aylıkkende 3 aşı olacağız...öncesinde fitil onları sakinleştiriyo valla ben rahat ettim açıkcası

aldım aldım aldım, artıkın kuş gibi baston pusetlerimiz var, kız dirim arabalar süper yaa, bi badi, tişört fiyatına nerdeyse yaa, tek hamleyle kapanıo tık tık... süpersin, i,iki varsın dirimmiimmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…