Dİrİm bak lİnkİ kopyaladım gÖrdÜnmÜ
allah allah nİye katologda baŞka fİyat yazıo anlamadım
Çay oy bende İÇen canım Çay İstİo heheh
KaÇar gelİrİm dİrİmmm
hahahahah
benden paydos ben yatar ÖptÜmm
bebeklerim 3.ayın içinde..açlık,gaz vs değil sadece kucak için ağlıyolar..hani uyuyan bebekler varya ,yatırıyosunuz gözünü kapatıyo-kaldırıyosunuz açıyo..aynen öyle popoları yataklarına değer değmez ağlayıp,kaldırınca susuyolar..doktor bize 6 aya kadar ana kucağı önermedi. yataklarında ya da kucakta oluyolar..tek baktığım için kucağa alışmasınlar diye çok gayret ettim ama içten gelen bişey herhalde..uyanıkken yataklarında başka bişeyle oyalayabildiğim nadir..müzik,dönence,oyuncak,kaldırmadan okşamak vs...hiçbiri kar etmiyo ikisinede..yırtına yırtına,dövüne dövüne ağlıyolar,kucaklar kucaklamaz anında tıp..
ya ben nasıl öğreteceğim bunlara sırasını beklemeyi..beceremiyorum
kızlar bebek arabası almaya karar verdim ne alıcam bilmiyorum benim beğendiklerim çok
pahalı 1100 1300 arası
ama benim alabileceklerimden babymax ın 3 tekerleklisiyle kraftın yanyanası fena değil
gibi bide firstwheels var o da fena değil ama internette görüp ne kadar alınabilir görmeden
emin olamıyorum
sizler ne marka aldınız ve memnunmusunuz
Cnm benim bebeklerimde aynen seninkiler gibiydi ve 7. ayımızı bitirdik hala öyleyiz hatta bu durumlar dahada arttı ben çözüm bulamadım zaten 2,5 aylıktan beri bakıcımız var ve annem ile kızkardeşimde bende kalıyolar bebeklerden dolayı 4 kadın zor yetişiyoruz çok huysuzlar benimkiler hep kucak istiyolar,hep oyalanmak istiyolar,ikizlerin birbirlerini herhangi bir durumda beklediklerini söylerler mesela mama yerken diyelim ama bizimkilerde hiç öyle bir durum olmadı maalesef....burdaki arkadaşlar tek baktıklarını söylediklerinde herhalde bebekleri sakin,uyumlu diyorum kendi bebeklerimi düşününce.....
EVET CNM ÇOK ŞÜKÜRKİ RABBİMEUYUMLULAR BİRİ BASKIN DİĞERİ SAKİN O YÜZDEN ÇOK YIPRANMADIM BEN.....YOKSA BİİZM NE BAKICI TUTMAYA GÜCÜMÜZ VAR NEDE ANNEM GELİR KALIRDI....ANNEM ONA GELMEMİZİİSTERDİ BİZDE HEP ORADA KALAMAYIZ...NEYSEKİ ATLATTIKKKKKKKKKK:teytey:
ben kraftın yanyana ikiz arabasını kullanıyorum canım,
fakat bebekleri tek tek götürmek yada taşımak kaldırmak açısından tek tek araba almayı da düşünebilirsin,
ama illa ki çift alıcam dersen,bu araba güzel ve alternatiflerine göre uygun..
biz pek araştırma yapmadan kraftın yanyana olan hafif modelini aldık.
fena değil. sağlam. fakat araba spor araba ve bagajı büyük değil. koyunca başka eşya sığmıyor. malesef uzun yolculukta yanımızda götüremeyeceğiz. seçimi yanlış yapmışız.şimdi olacak olsam
Casual Fantasia Katlanır İkiz Bebek Arabası alırdım. çok ama çok hafif. dörde katlanıyor.süper bir özellik.. tek elinle kaldır o kadar hafif yani. piyasaya gireli 5 ay olmuş. 400 tl civarında. bakmanı öneririm..
canım ben "cosatto" kullanıyorum ve gayet memnunum hem çok şık hem de çoook çok hafif..hani şu mac laren'in en hafif diye çıkan arabası var ya ondan bile ufak..ben de ikisinin arasında kalmıştım da :)) fiyatı ben alırken 790 liraydı.. benimkilerin biri kız biri erkek biliyosun bizim gibiler için tasarımları var mesela benim kızımın oturduğu taraf çingene pembesi, oğlumun tarafıysa turkuaz mavi..
ama ben sık sık tek bebekle çıkıyorum o zaman çocuk ana kucağında kalıyor bu yüzden bi tane de bulursam hesaplı bi tane tek bebek arabası alıcam sanırım..böyle de düşünebilirsin..mesela iki araba ve birleştirme aparatı alabilirsin..
ayy bu sorunun cevabı beni de çooookk ilgilendiriyo..ben de sırf bu nedenle bebeklerime yapayalnız bakamıyorum..bi ablamız evde sağolsun 5 gün geliyor evin düzenini sağlayıp işlerimize yardımcı olmaya..onun dışında hafta içi annem haftasonu kayınvalidem var yanımda..benim bebeklerimin ikisinde de kolik vardı doktorumuz da ilk dört ay yalnız kalmamamı önermişti ve o sürenin dolmasına 15 günümüz var..umarım herşey düzene girer ve bebeklerimi yalnız başıma sahiplenebilirim artık..
Ben tek başıma bebeklerle dışarı çıkmayacağımı düşünerek birde rahatlık açısından ikiz puseti almadım ayrı ayrı aldık maxi cosi marka üç tekerlekli çok şık ve kullanışlı teki 1.500 tl......
ne güzel cnm ya maşallah,bizimkiler çok yaramaz büyüdükçe belki durulurlar dedim ama dahada beter oldular,yoksa bende evin bu kalabalığından çokta rahat olduğumu söyleyemicem tek avantajı istediğim anda dışarı çıkabilmem işte.....
dırımcım yarın benim bebeklerin aşıları var karma ile hepatit-b aynı anda vurulacak ikisi çakıştı bu ay ağır gelirmi acaba,seninkilerin aşılarının çakıştığı oldumu hiç?
cnm ben hep devlette yaptırdığım için hep bir arada oluyolar öncesi fitil atıyordum rahat ettim.....
sağol cnm biz drumuzla kendimize göre bir aşı takvimi oluşturmuştuk her aya tek aşı getirmeye çalıştık ama bu ay ikisi olunca biraz endişe ettim,ben genelde aşı sonrası eve gelince atıyorum fitili öncesi dahamı iyi oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?