bebeklerim 3.ayın içinde..açlık,gaz vs değil sadece kucak için ağlıyolar..hani uyuyan bebekler varya ,yatırıyosunuz gözünü kapatıyo-kaldırıyosunuz açıyo..aynen öyle popoları yataklarına değer değmez ağlayıp,kaldırınca susuyolar..doktor bize 6 aya kadar ana kucağı önermedi. yataklarında ya da kucakta oluyolar..tek baktığım için kucağa alışmasınlar diye çok gayret ettim ama içten gelen bişey herhalde..uyanıkken yataklarında başka bişeyle oyalayabildiğim nadir..müzik,dönence,oyuncak,kaldırmadan okşamak vs...hiçbiri kar etmiyo ikisinede..yırtına yırtına,dövüne dövüne ağlıyolar,kucaklar kucaklamaz anında tıp..
ya ben nasıl öğreteceğim bunlara sırasını beklemeyi..beceremiyorum
aldım aldım aldım, artıkın kuş gibi baston pusetlerimiz var, kız dirim arabalar süper yaa, bi badi, tişört fiyatına nerdeyse yaa, tek hamleyle kapanıo tık tık... süpersin, i,iki varsın dirimmiimmmopuyorumnanaktan
canım benim bebeklerle aynı gibi aylarımız bizimkiler bazen kendillerinin tek olduğunu unutuyorlar çok ağladıklarında eğer karınları tok altları temiz gazlarıda .ıkmışsa mecbur ikisinide kucağıma almak zorunda kalıyorum çünkü kucak istiyolar anlıyorum oturuyorum koltuğa kucağımda pışpışlıyorum
benim geceleri çok zor oluyordu ikisi aynı anda ağlıyolar beslenme saatlerinde bende ikisini ağzına tıkıyodum aynı anda besliyorudum ama şimdi ilk hık da alıyorum kucağıma normalde beslemeden önce altlarını değiştirmem lazım ama sonraya kalıyor yoksa öteki bas bas bağırıyor ben uykuya kanmayan insan 2 de yatırıyorum 6 7 gibi tekrar uyanıyolar
sonra bi daha 9 da sersem gibi oluyorsun o zor işte
[ı]kevsercİĞİm burcİn geÇmİŞte sanırım kızlar İyİ geceler uyku geldİ bedene
kaÇmadan yatacaĞım sabah spora gİdecem parka....
ÖptÜm hepİnİzİİİ İyİ gecelerr[/ı]
ya kızlar benim tek çıkmam gibi bir ihtimalim yok evden çift alsamda bi tanede sizin dediklerinizden mi alsam acaba bizim burda tansaşta yok güzelmiş fiyatıda
çift araba da da acayip acayip bakıyolar hemen dikkat çekiyor o yüzden çekiniyoum biz halada milletin tüp mü değilmi laflarıyla uğraşıyoruzda olsa ne olmasa ne sizene ya tuhaf milletiz insanların açıkları hoşumuza gidiyor
:lepi::teytey:hihoyyytAYYYYYYYY ÇOK SEVİDİM NE MUTLU BANA HAYIRLI BİŞEYE VESİLE OLDUM GÜLE GÜLE KULLANIN CNMMMzemuszemus
ya kızlar benim tek çıkmam gibi bir ihtimalim yok evden çift alsamda bi tanede sizin dediklerinizden mi alsam acaba bizim burda tansaşta yok güzelmiş fiyatıda
çift araba da da acayip acayip bakıyolar hemen dikkat çekiyor o yüzden çekiniyoum biz halada milletin tüp mü değilmi laflarıyla uğraşıyoruzda olsa ne olmasa ne sizene ya tuhaf milletiz insanların açıkları hoşumuza gidiyor
benden sonra gelen olmamış GÜNAYDINNNNN ikizzler kalkamadımı kızlarr
bizimkiler kalktıı biri yatakta biri yerde sabah sütlerini içiyolar.........bende kk ya bakem kalkam dedim..yoğun birgün sabah annem hastaneye gitti..ben kahvaltı hazır edene kadar gelir...
sonra ev işi yapacam sonra ömerle hastaneye gideceğim...
çokkk öpüldünüzz
Bu sabah canım çok sıkkın..Allah senin belanı inşallah verecek İSRAİL...ALLAH'IN LANETİ ÜZERİNE OLSUN İNŞ....
(MÂİDE suresi 64. ayet) Yahudiler dediler ki: "Allah'ın eli bağlıdır." Kendi elleri bağlandı/elleri bağlanasıcalar! Söylemiş oldukları yüzünden lanetlendiler. Söylediklerinin aksine, Allah'ın iki eli de alabildiğine açıktır; dilediği gibi bağışta bulunur. İnan olsun ki, Rabbinden sana indirilen, küfür ve taşkınlık yönünden onları iyice azdıracaktır. Onların arasına, ta kıyamet gününe kadar düşmanlık ve nefret atmışızdır. Ne zaman savaş için bir ateş yaksalar, Allah onu söndürür de onlar yeryüzünde yine bozgunculuğa koşarlar. Ama Allah, bozguncuları sevmez.
hem de ne hayırlı, her dafasında her elime alışta dua edicem valla...
yahu çok komikler gerçekten ya, ben artık görmrdim duymadım oynuyom.. geçengün eşim aaa ikiz mi diyene yok karıkocayız dedi.. dumurrrr... yuhaaa..kaydirigubbakcemile
canım benimkiler de uyandı sabahın 7 sinde, babanne bizde kalmıştıgece sabah verdim birini ben damlam la uyudum 9 a kadar..boshayallersmile
lülülülülülü
CNM BENİM BAZEN TEK BEBEĞİN HASTA OLUNCA HASTANE İÇİNDE DOLAŞMAK İÇİN LAZIM YADA İKİ KİŞİ ÇIKTIĞINDA HAFİF TOPLU TAŞIMADA VE KENDİ ARABANDA YER KAPLAMIYOR...BİZ İKİZ ARABASI İLE ÇIKARKEN ÖNCE EŞİM ARABAYI İNDİİRYOR SONRA GELİP BİZİ ALIYOR DÜŞÜN...AMA ŞİMDİ HERKES BİR ARABA BİR BEBEK ALIYOR....RAHAT ETTİM VE ÇOK UCUZ...SONUÇTA BU İHTİYAÇ
BİRAZ BÜYÜYÜNCE KUCAKTA HİÇ TAŞINMIYOR ÇOCUKLAR....
ŞU TÜP BEBE MEVZUSUNDA DA HİÇ KASMA BASINDAN BERİ SÖYLEDİM TÜP BEBEK DİYE HALADA DERİM...SAÇMA SAÇMA SORULARIN KARŞISINDA TÜP BEBEK DİYORUM ....ÇÜNKİ BİZDEKİ ZİHNİYET SADECE TEK YUMURTA İKİZLERİNİ BİLDİĞİ İÇİN AAA BUNLARIN BİRİ ABİMİ GENELDE DAHA İRİ OLAN İÇİN ABİSİ SANIRIM DİYOLAR ...İKİZ DİYİNCE AAA BENZEMİYOLAR VALLA ABİSİ SANDIM DEDİKLERİNDE aYRI YUMURTA VE TÜP BEBEK DİYORUM DİREK...ÇÜNKİ İKİNİC SORU AİLEDE İKİZ VARMI....????? BEN DİREK SÖYLEDİĞİNMDE DUMUR OLUYOLAR...
BİDE AAA İKİİSİDEMİ ERKEK OLSUN NE YAPACAKSIN DİYOLAR....
DELİLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?