Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

canım benim bebeklerle aynı gibi aylarımız bizimkiler bazen kendillerinin tek olduğunu unutuyorlar çok ağladıklarında eğer karınları tok altları temiz gazlarıda .ıkmışsa mecbur ikisinide kucağıma almak zorunda kalıyorum çünkü kucak istiyolar anlıyorum oturuyorum koltuğa kucağımda pışpışlıyorum

benim geceleri çok zor oluyordu ikisi aynı anda ağlıyolar beslenme saatlerinde bende ikisini ağzına tıkıyodum aynı anda besliyorudum ama şimdi ilk hık da alıyorum kucağıma normalde beslemeden önce altlarını değiştirmem lazım ama sonraya kalıyor yoksa öteki bas bas bağırıyor ben uykuya kanmayan insan 2 de yatırıyorum 6 7 gibi tekrar uyanıyolar
sonra bi daha 9 da sersem gibi oluyorsun o zor işte

:lepi::teytey:hihoyyytAYYYYYYYY ÇOK SEVİDİM NE MUTLU BANA HAYIRLI BİŞEYE VESİLE OLDUM GÜLE GÜLE KULLANIN CNMMMzemuszemus

cnm gece altmı alıyorsun uyurken onlar??

Eğer öyle ise bence hiç alma ben hiç almadım koca adam oldular bize göre hala almam ukusu kaçar çocuğun
kakada yapsa almadım valla...gerçi çok nadir oldu birkere ama almadım...mama işnide termusda sıcak su sürahide hazır kaynamış soğuk su.....biberonları gecen hazır temiz tutuyordum hemen eşim yanlarıdan pış pış yaparken ben mamaları hazır edip yediriyorduk sonra beraber yatıyorduk

[ı]kevsercıĞım burcın geÇmıŞte sanırım kızlar ıyı geceler uyku geldı bedene
kaÇmadan yatacaĞım sabah spora gıdecem parka....

ÖptÜm hepınızııı ıyı gecelerr[/ı]

ya kızlar benim tek çıkmam gibi bir ihtimalim yok evden çift alsamda bi tanede sizin dediklerinizden mi alsam acaba bizim burda tansaşta yok güzelmiş fiyatıda

çift araba da da acayip acayip bakıyolar hemen dikkat çekiyor o yüzden çekiniyoum biz halada milletin tüp mü değilmi laflarıyla uğraşıyoruzda olsa ne olmasa ne sizene ya tuhaf milletiz insanların açıkları hoşumuza gidiyor

lülülülülülü
CNM BENİM BAZEN TEK BEBEĞİN HASTA OLUNCA HASTANE İÇİNDE DOLAŞMAK İÇİN LAZIM YADA İKİ KİŞİ ÇIKTIĞINDA HAFİF TOPLU TAŞIMADA VE KENDİ ARABANDA YER KAPLAMIYOR...BİZ İKİZ ARABASI İLE ÇIKARKEN ÖNCE EŞİM ARABAYI İNDİİRYOR SONRA GELİP BİZİ ALIYOR DÜŞÜN...AMA ŞİMDİ HERKES BİR ARABA BİR BEBEK ALIYOR....RAHAT ETTİM VE ÇOK UCUZ...SONUÇTA BU İHTİYAÇ
BİRAZ BÜYÜYÜNCE KUCAKTA HİÇ TAŞINMIYOR ÇOCUKLAR....

ŞU TÜP BEBE MEVZUSUNDA DA HİÇ KASMA BASINDAN BERİ SÖYLEDİM TÜP BEBEK DİYE HALADA DERİM...SAÇMA SAÇMA SORULARIN KARŞISINDA TÜP BEBEK DİYORUM ....ÇÜNKİ BİZDEKİ ZİHNİYET SADECE TEK YUMURTA İKİZLERİNİ BİLDİĞİ İÇİN AAA BUNLARIN BİRİ ABİMİ GENELDE DAHA İRİ OLAN İÇİN ABİSİ SANIRIM DİYOLAR ...İKİZ DİYİNCE AAA BENZEMİYOLAR VALLA ABİSİ SANDIM DEDİKLERİNDE aYRI YUMURTA VE TÜP BEBEK DİYORUM DİREK...ÇÜNKİ İKİNİC SORU AİLEDE İKİZ VARMI....????? BEN DİREK SÖYLEDİĞİNMDE DUMUR OLUYOLAR...

BİDE AAA İKİİSİDEMİ ERKEK OLSUN NE YAPACAKSIN DİYOLAR....

DELİLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRlülülülülülü

benden sonra gelen olmamış GÜNAYDINNNNN ikizzler kalkamadımı kızlarr
bizimkiler kalktıı biri yatakta biri yerde sabah sütlerini içiyolar.........bende kk ya bakem kalkam dedim..yoğun birgün sabah annem hastaneye gitti..ben kahvaltı hazır edene kadar gelir...
sonra ev işi yapacam sonra ömerle hastaneye gideceğim...

çokkk öpüldünüzz

Bu sabah canım çok sıkkın..Allah senin belanı inşallah verecek ıSRAıL...ALLAH'IN LANETı ÜZERıNE OLSUN ıNŞ....
(MÂıDE suresi 64. ayet) Yahudiler dediler ki: "Allah'ın eli bağlıdır." Kendi elleri bağlandı/elleri bağlanasıcalar! Söylemiş oldukları yüzünden lanetlendiler. Söylediklerinin aksine, Allah'ın iki eli de alabildiğine açıktır; dilediği gibi bağışta bulunur. ınan olsun ki, Rabbinden sana indirilen, küfür ve taşkınlık yönünden onları iyice azdıracaktır. Onların arasına, ta kıyamet gününe kadar düşmanlık ve nefret atmışızdır. Ne zaman savaş için bir ateş yaksalar, Allah onu söndürür de onlar yeryüzünde yine bozgunculuğa koşarlar. Ama Allah, bozguncuları sevmez.

:lepi::teytey:hihoyyytAYYYYYYYY ÇOK SEVİDİM NE MUTLU BANA HAYIRLI BİŞEYE VESİLE OLDUM GÜLE GÜLE KULLANIN CNMMMzemuszemus

hem de ne hayırlı, her dafasında her elime alışta dua edicem valla...

yahu çok komikler gerçekten ya, ben artık görmrdim duymadım oynuyom.. geçengün eşim aaa ikiz mi diyene yok karıkocayız dedi.. dumurrrr... yuhaaa..kaydirigubbakcemile

canım benimkiler de uyandı sabahın 7 sinde, babanne bizde kalmıştıgece sabah verdim birini ben damlam la uyudum 9 a kadar..boshayallersmile

hayırdır kaswam???:teselli:

ayyy sabah ukusu dimi yaaa süperr ya ,inş zaman geçtikce dahda güzel olacak cnm uykularınızzzzzz

Sabahtan beri ben de çok kötüyümm,giremedim buraya da..
Ağlaya ağlaya besledim yavrularımı,orada analar ne veriyorlar yavrularınamafoldumben..
Filistinde de sahillerde Türk bayraklarıyla bekliyorlarmış,tek umutları da suya düştü,
Rabbim yardımcıları olsunn..

Ayet çok açık kaswammm..Amenna ve saddaknaa..

Banada bu tüp bebekmi sorularından gına geldi ama ben asla tüp bebek olduklarını söylemiyorum sadece annem ve kızkardeşim biliyor çünkü tüp bebeği yapan drumuz asla kimseye söylemeyin yarın öbürgün büyüdüklerinde densizin biri çıkar pat diye çocuklara siz tüp bebeksiniz der çocuklar bunun ne olduğunu bilmedikleri için psikolojileri bozulur dedi..Allahtan ailede ikiz varda öyle geçiştiriyoruz biz eşimle.....birde dediğin gibi bizim toplumumuzda ikiz deyince illaki birbirlerine benzicekler diye bir durum var,birde iri olana abi deme durumları sinir oluyorum....Eşimin bayan bir asistanı var kadın iki üniversite bitirmiş sevmeye geldi bebekleri diyor ki şimdi bunlar aslında ikiz olmamış oluyor değilmi dedi niye dedim hani benzemiyorlar ya ondan dedi akannehir şaşırdık kaldık.....

yuh yaaa,daha neler duyacağız desene yaaa,
insan ne diyeceğini bilemiyor,nutku tutuluyor saçmalıklar karsında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…