Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Allah yardımcın olsun canım,acil şifalar versin inşaallah...
hemen iyileş gel inş..dualarımız seninle...öptüm

Canım Burçin...Her şey yolunda gidecek ve sen bu sıkıntıdan kurtulacaksın inş. canım..Şimdi her moda girdiğin yoğun duygular içindesindir..empati yapabiliyorum inan buna canım..ama çok güzel olacak sonu hiç sıkma kendini..2 meleğin seninle beraber..hele ki onlar aklına geldiğinde sakınnnnnnnnn olumsuzluk gelmesin aklına tatlım..Allah yardımcın olsun,özel duamdasın..çok öpüyor ve sarılıyorum sana canım...olumunekankayizsmile

Kevsersenin bu kuzular çok nazlı kuzum ya...geçmiş olsun,hemen iyileşsinler inş..Wavybalım..Hymarry nin dediği gibi 9.ayda da aşılarımız var tatlım ihmal etme sakın..

Pamuğum neredesin altın kalplim benim..Ne zamandır giremediğim için şimdi cevaplayayım dedim bana yazdığın o güzel cümleleri okurken çok mutlu oldum,bana kendimi her zaman iyi hissettiriyorsun çok sağol..Pamuğum seni tanımayı çok istiyorum hemde çok...ınş.uzun vadeli bir Ankara olayımda seni ziyarete geleceğim inş..benim evimin ve gönlümün kapıları da sana her zaman açıktır..dilerim yolun ıstanbul'a düşer bir gün..Senin gibiler hiç eksik olmasın hayatta inş..çok öperim seni çok...opuyorumnanaktan

inşallahhh canımmm,
sağlıkla hallolsun inşallahhh,
dualarımdasın bitanemm,Allah yardımcın olsunnn..

Topikteki bütün arkadaşlarımı öperim...

Şeniz

Allah şifalar versin canım şimdiden gelmiş geçmiş olsun dualarımız seninle:Saruboceq:a.s.

biz bugün gezmeye gittikkaydirigubbakcemile2
hem zor oluyor,hem iyi geliyor yaaww..

tarihçi naberrr,
sen çalışıyormusun cnaım?

hymarry canım yaa aşı işi kafama çok takıldı verdiğin linkten baktım kızamık aşısı diyo pzt. sorcam sağlık ocağına ama takıldım inşallah bişi olmaz burdaki hemşire çok ilgileniyo kızlarla hatta prematüre oldukalrı için onlara özel aşı takvimi bile yaptıydı bunu atlamamıştır inşallah yaa

biz bugün gezmeye gittikkaydirigubbakcemile2
hem zor oluyor,hem iyi geliyor yaaww..

tarihçi naberrr,
sen çalışıyormusun cnaım?

canım ben dersanade öğretmenlik yapıodum ama bu sene bırakmak zorunda kaldım malum kızlarkaydirigubbakcemile3 bakcak kimse yok çünkü kayınvalidem rahatsız annem çalışıyo zaten iki kuduzu kimseye bırakamam ortalığı kırana koyuyolar valla sen çalışıyomusun

kızlaaarr çok yoruluyom ben son bikaç gündür minnoşlar o kadar hareketlendi ki anlatamam jet hızıyla emekliyolarkaydirigubbakcemile3birini alıyom hoop öteki kaçıyo birinin elinde soğan ötekinin elinde tepsi buluyom zaten ilk kaçtıkları yer mutfak bak hamarat olcek benim kızlarım kaydirigubbakcemile3

canlaar ben kaçar bugün internet gidip gidip geliyo sinir oldumklava:hepinizi ve kuzucukları öpüyoruummŞeniz

çooook yorgunummmm... kızlar huysuz... 2 gün gezdik yine hastalar, ya kızlar bende mi var bi gariplik biz bu işi beceremioz ya, hep hastayız hep hastabilmiyorumkismile

canim benim doktorum cocugunun hasta olmasini istemiyorsan kalabaliga sokma ve cok elletip opturme demisti bize cok ters tabii ben yurt disindayim yabancilar zaten uzaktan seviyor opme adetleri yok allaha sukur hic bir kere hasta olmadilar 4 ayliklar ama 2 hafta sonra turkiyedeyim ne yapicam bende bilmiyorum

allah yardimcin olsun acil sifalar canim

günaaaaaaaaayyydıııınn herkese iyi pazarlaarr inşallah hepimizin bebişleri çok uslu olur bugünkaydirigubbakcemile3

ay benim kızların kaçta uyandıklarını söylemiyim hiç,
tam bir pazar uykusu oldu benim için süpper yaaaa:lepi:
e bu morallle tabi biraz iş yapıyım dedim:dance:,
kızlar park yatakta karşılıklı oyuncaklarıyla oynuyorlar,maşallah yavrularımaaa

canımmm herşey yolunda gidecek. geçen gece seni rüymda gördüm. bir çeşmenin başında taburede oturuyordun. yanına gelip kendimi tanıttım ama hatırlayamamı gibi oldun amayinede konuştun benimle. sonrasını hatırlayamıyorum. ama güzel olan çok güzel akan bir çeşmenin önündeydin. yani herşey su gibi berrak olacak ve akıp gidecek canım benim. kalbim dualarım seninle.

Topikteki bütün arkadaşlarımı öperim...
kuzuuummmm bende kocaman mucukluyorum seni..

herkese iyi pazarlar.. biz bugün avrupa ykasına geçebiliriz çk tırsıııyorummm. kızlarla ilk uzun yol deneyimim olacak ve tek başımayım annem gelmicek.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hahah wavyymm görümceye miisempatiksalakcinni,
bana da gelsenize kııızzzzkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…