kızlar pazartesi sabah 8de hastanede olucam..8:30da ameliyata giricem..en çok 2 saat sürecekmiş işim..herhangi bir komplikasyon vs olmazsa da gün içinde taburcu olabilecekmişim..
çok heyecanlıyım, çok stresliyim bir yandan da kurtulacağım için çok mutluyum..aptallaştım iyice..
Canım Burçin...Her şey yolunda gidecek ve sen bu sıkıntıdan kurtulacaksın inş. canım..Şimdi her moda girdiğin yoğun duygular içindesindir..empati yapabiliyorum inan buna canım..ama çok güzel olacak sonu hiç sıkma kendini..2 meleğin seninle beraber..hele ki onlar aklına geldiğinde sakınnnnnnnnn olumsuzluk gelmesin aklına tatlım..Allah yardımcın olsun,özel duamdasın..çok öpüyor ve sarılıyorum sana canım...olumunekankayizsmilekızlar pazartesi sabah 8de hastanede olucam..8:30da ameliyata giricem..en çok 2 saat sürecekmiş işim..herhangi bir komplikasyon vs olmazsa da gün içinde taburcu olabilecekmişim..
çok heyecanlıyım, çok stresliyim bir yandan da kurtulacağım için çok mutluyum..aptallaştım iyice..
kızlar pazartesi sabah 8de hastanede olucam..8:30da ameliyata giricem..en çok 2 saat sürecekmiş işim..herhangi bir komplikasyon vs olmazsa da gün içinde taburcu olabilecekmişim..
Topikteki bütün arkadaşlarımı öperim...
Topikteki bütün arkadaşlarımı öperim...
biz bugün gezmeye gittikkaydirigubbakcemile2
hem zor oluyor,hem iyi geliyor yaaww..
tarihçi naberrr,
sen çalışıyormusun cnaım?
çooook yorgunummmm... kızlar huysuz... 2 gün gezdik yine hastalar, ya kızlar bende mi var bi gariplik biz bu işi beceremioz ya, hep hastayız hep hastabilmiyorumkismile
canımmm herşey yolunda gidecek. geçen gece seni rüymda gördüm. bir çeşmenin başında taburede oturuyordun. yanına gelip kendimi tanıttım ama hatırlayamamı gibi oldun amayinede konuştun benimle. sonrasını hatırlayamıyorum. ama güzel olan çok güzel akan bir çeşmenin önündeydin. yani herşey su gibi berrak olacak ve akıp gidecek canım benim. kalbim dualarım seninle.kızlar pazartesi sabah 8de hastanede olucam..8:30da ameliyata giricem..en çok 2 saat sürecekmiş işim..herhangi bir komplikasyon vs olmazsa da gün içinde taburcu olabilecekmişim..
kuzuuummmm bende kocaman mucukluyorum seni..Topikteki bütün arkadaşlarımı öperim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?