hahah wavyymm görümceye miisempatiksalakcinni,
bana da gelsenize kııızzzzkaydirigubbakcemile
ayyyy çok mutlu olurum bidenemm beniimmmopuyorumnanaktan,
sarılıırım sanaŞeniz,kızları severiimmmŞeniz
bi söyle bakalım nolcak kiii...
kızlara çrba koydum ocağa geldim. şu an kızlarla beraber şekerleme yapıyr:)) uyansın bakem ne dicek. öyle bişeyki şimdi uyanıcaklar ve 5 te uyuyacak yavrular. hemen çıkammaız gerek ya 5 uykusundan sonra yada 5 uykusuna kadar bir yerlerde olmamaız gerek yoksa tam bir eziyet olur
inşallah kolaylaşır canım. bakalım bu deneyim olacak eğer çıkarsak. yarenin horuldayacağı tuttu normalde yrım saat uyuyan kıs uyanmadı halaevet çıkarken bi de bunu düşünmek gerekiyır,
ben kızları hemen uykudan sonra uykularını almışken ve
hemen yemekten sonra sıkı sıkı doymuşken çıkarıyorum,
çıka çıka artık kolaylaşıyor wavymm inan,
bu arada konuşunca bana da haber ver hee
inşallah kolaylaşır canım. bakalım bu deneyim olacak eğer çıkarsak. yarenin horuldayacağı tuttu normalde yrım saat uyuyan kıs uyanmadı hala(
haber veririm canım..
yaren geç uyandı. ee onları yedir içir altlarını üstlerini değiştir geç olacaktı trqfiğe kalırız diye vaz geçtik.
haftaya belkim geçicez. bilemiyom..
canımmm herşey yolunda gidecek. geçen gece seni rüymda gördüm. bir çeşmenin başında taburede oturuyordun. yanına gelip kendimi tanıttım ama hatırlayamamı gibi oldun amayinede konuştun benimle. sonrasını hatırlayamıyorum. ama güzel olan çok güzel akan bir çeşmenin önündeydin. yani herşey su gibi berrak olacak ve akıp gidecek canım benim. kalbim dualarım seninle.
kuzuuummmm bende kocaman mucukluyorum seni..
herkese iyi pazarlar.. biz bugün avrupa ykasına geçebiliriz çk tırsıııyorummm. kızlarla ilk uzun yol deneyimim olacak ve tek başımayım annem gelmicek.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben bütün gün netteydim diyebilirim,ama kimsler yok,
sana sorıyım canım,tecrüben vardır,
kızlara kiraz verdin mi hiç,
verdiysen nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?