Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hahah wavyymm görümceye miisempatiksalakcinni,
bana da gelsenize kııızzzzkaydirigubbakcemile

evetsempatiksalakcinni
aslınd şeker inan sana upramayı düşünüyordum. hatta bu karşıya geçme olayı ben.m başımın altından çıktı. geçen gün dedimki pazar karşıya geçelim hymarry e uğrar bi ce deriz. sonrada kardeşine gideriz evine hayırlı olsun deriz dedim. ama sonra vazgeçtim gözüm yemedi:kedi: ama eşimin aklında sadece kardeşine gitme kızmı kalmış. bugün tembellik yaptı yaptı sonra öğleden sonra geçelim dedi. ama kardeşine. tabiki. size uğrasam onlara uğrayamm onlara gitsem size aslında bir yolunu bulsam onlardan sonra uğrasam size böylece erken kalkarız:)))

ayyyy çok mutlu olurum bidenemm beniimmmopuyorumnanaktan,
sarılıırım sanaŞeniz,kızları severiimmmŞeniz
bi söyle bakalım nolcak kiii...

ayyyy çok mutlu olurum bidenemm beniimmmopuyorumnanaktan,
sarılıırım sanaŞeniz,kızları severiimmmŞeniz
bi söyle bakalım nolcak kiii...

kızlara çrba koydum ocağa geldim. şu an kızlarla beraber şekerleme yapıyr:)) uyansın bakem ne dicek. öyle bişeyki şimdi uyanıcaklar ve 5 te uyuyacak yavrular. hemen çıkammaız gerek ya 5 uykusundan sonra yada 5 uykusuna kadar bir yerlerde olmamaız gerek yoksa tam bir eziyet olur

evet çıkarken bi de bunu düşünmek gerekiyır,
ben kızları hemen uykudan sonra uykularını almışken ve
hemen yemekten sonra sıkı sıkı doymuşken çıkarıyorum,
çıka çıka artık kolaylaşıyor wavymm inan,
bu arada konuşunca bana da haber ver hee

inşallah kolaylaşır canım. bakalım bu deneyim olacak eğer çıkarsak. yarenin horuldayacağı tuttu normalde yrım saat uyuyan kıs uyanmadı hala(
haber veririm canım..

inşallah kolaylaşır canım. bakalım bu deneyim olacak eğer çıkarsak. yarenin horuldayacağı tuttu normalde yrım saat uyuyan kıs uyanmadı hala(
haber veririm canım..

delikafadulden aynı benim Sare,
normalde yatırsan uyumaz,
bi yere çıkalım diye beklesem uyuyacağı tutar:roflol:
Allahım bunların hepsini anlatıcam bu caılara büyüsünler bi sempatiksalakcinniklava:

ikiz anneler gezmelerde maşallahh kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaren geç uyandı. ee onları yedir içir altlarını üstlerini değiştir geç olacaktı trqfiğe kalırız diye vaz geçtik.
haftaya belkim geçicez. bilemiyom..

yaren geç uyandı. ee onları yedir içir altlarını üstlerini değiştir geç olacaktı trqfiğe kalırız diye vaz geçtik.
haftaya belkim geçicez. bilemiyom..

anladım,
ben sabah uykularından uyanıp karınları doyduktan sonra çıkmayı tercih ediyorum,
kahvaltı yani,
sonra da bir öğlen uykusuna dalabilirlerse gittiğim yerde de bana biraz zaman kalıyor,en iyisi bu bence,
yoksa akşam gittiğin yerde de gece uykusuna yatıp eve dönerken uyanırsa bütün gece felaket..

ben bütün gün netteydim diyebilirim,ama kimsler yok,
sana sorıyım canım,tecrüben vardır,
kızlara kiraz verdin mi hiç,
verdiysen nasıl?

canım hayrolsun inşallah..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..

aklımdasın,duamdasın canım benim..
herşey çok güzel olacak,bunlar imtihann..

ben bütün gün netteydim diyebilirim,ama kimsler yok,
sana sorıyım canım,tecrüben vardır,
kızlara kiraz verdin mi hiç,
verdiysen nasıl?

yok canım kiraz vermedim henüz ama başlıcam biz meyveler için meyve filesi almıştık 1 tane kirazı içine koyup vercem 1 taneden başla baktın bişi yok yavaş yavaş çoğalt ama çok verme kiraz alerji yapan bi meyve çünkü mesela ben çok yiyeyim kaşıntılar başlar

benimkiler maşallah kırmızı erik falan götürüyolar ama kirazı biraz daha geciktirdim alerjen olduğu için

annladım,fileyi gördüm evet ama almamıştım,
hale dişleriyle kesip suyunu muyunu emmeye kendini de yemeğe çalışıyor,ama olmuyor,rondodan geçirsm yoğurdun içine mesela,nasıl olur?

KıRAZI CERENE EMDıRıYORUM BAYILIYOR. bazen meyvelerinin içine birazcık zahmetlide olsa cam rendede geçirerek koyuyorum. haftada bi.r. 3er tane falan koyuyorum meyvelerine.. ceren sade yemeye bayılıyor ama benimde aklım gidiyır...

tek tek kirazın çekirdeklerini çıkarıp cam rendeden geçiriyorum... biraz sıkıcı ve uzun sürüyor... zaten oldukça sulu çıkıyor..... istersen rendeden sonra süzgeçtende geçirebilirsin ama seninkiler büyük gerek yok...biberonun ağzını accık genişlettim.....çok seviyorlar ben veriyorum..kızımda bu kadar cesur olamamıştım... sonrada hiç meyve suyu veremedim...... biberonla meyve suyu içen bebişlere hayran kalırdım..bunlarda başardım sanırım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…