Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

kiraz konusunu açmışsınız bende tecrübemi söyleyim. öncelikle meyve suyu veriyordum bende önceden meyve suyunun posalı olmadıktan sonra pekte faydası olmayacağını öğrendiğimden beridir meyve suyundan vazgeçtim vermiyorum. posalı veriyorum . ben artık cam rendeden geçrimiyorum. kirazı 3 e yada 4 e kesiyorum kendileri geveliyorlar çok hoşlarına gisiyor o şekilde yediriyorum günlük 4 er 5 er tane. herhangi bi sorunal karşılaşmadım ben çok şükür. şeftaliyide aynı eşkilde doğruyorum kabuğunu soyup öyle yiyorlar ağızlarında kendileri ezince çok hoşlarına gidiyor hemde büyüdüklerini hissediyorum ve hissediyorlar.. ee nede olsa 3 er dişimiz var hoş dişimiz yokkende veriyordum aynı eşkilde damaklarıyla ezebiliyor. -tatlicadiarzu-

kaswaaam canımsın bitanemsin ay nası heyecanlandım inşallah çok çok sevinirim seni sizleri görmek beni onore eder süper ötesi olur. melek gibisin inanki her zaman . daha çok şey yazasım varda neysem gözümü kapatıp irtibata geçiyorum seninle :kedi:

pamuğum ben de veriyorum parça parça ellerine,bayıla bayıla yiyiorlar,ezip kabuğunu tükürüyorlar
ama ben daha güzel bi yöntem var mı dedim,bugün yoğurt içine doğrayayım bir de hem suyu,hem posası ziyan olmaz böylece..

yoğurt içine de olur hymarrycim ama önemli olan meyveyi yemesi cam rende ben hiç kullanmadım diyebilirim çok püre yapıo o yaa benimkiler sevmedi öyle ellerine ya fileyle ya da direkt veriyorum(özellikle eriğe bayılıyolar) bi güzel yiyolar bööölee suyunu akıta akıta sonra doğruu banyoyaakaydirigubbakcemile3 ay dün bi ara mama almaya çıktık kızlara küçük havuz aldık denicem bakalım napcak kuzularkaydirigubbakcemile3

bu arada günaydııınnn tatlı ikiz analarıııı ve tostoslarıııa.s. bizde bugün temizlik varkaydirigubbakcemile2benim tabandan tavana kadar camlarım o yüzden büyük temizliğe kadın alıyorum baya oldu almayalıkaydirigubbakcemile3 oh oh evim mis olcek bugün Allah nasip ederse de kızlar napcak onu bilmiyom işte inşallah kudurmazlarsempatiksalakcinni öptüüm hepinizi canlarııımmŞenizolumunekankayizsmile

günaydın güzel bebekleirn güzelanneleriii

biz evimize döndük cumartesi gece evin koşturmacası başladı anlayacağınız dün temizlik yapacaktım ama vakit kalmadı görümcemin bahçesi vardı ordanb kayısı erik getirmiştim organik kayısıları yıka ayıkla dolba koydum kışın kaynanam reçel yapıo erikleri hoşaf yaptım kevgirden geçiridm erik suyu oldu içiyoruz lıkır lıkır çok güzek,l rengi oldu kıpkırmızı acaba çocuklara versem bişey olurmuuuu? içine 2 su bardağına yakın şeker attım çünkü

gnaydın herkeseee... kızlar erik versekolur mu gerçekten? dün kaynanamlar getirmiş bahçeden kırmıcıkırmıcı allerjen olmaz dimi? katayım bari şimdimeyvelerine?

yoğurdun içindede denedim süper oluyor :) incecik doğradım yedirdim içine birazda bisküvi katıyorum bazende.

herkeslerde bi erik telaşıdır gitmiş hımmm sanırım fazlası eriğin dokunur tadımlık evrilebilir gerer diye bi atbir kulalnılıyor üzüm için erikte o familyadan olsa gerek diye düşünüyorum.

gunaydın tatlı anneler...masılsınız...bız donduk hos ben donelı uzun zman oldu ama ..pc arızalıydı ...yenı yapıldı butun arkadaslar tatlı melekelr ıyılerdır umarım ....maryy cım tekrar tesekkur ederım cok cici oldu elbiselerimiz..boyu boyuna uygun guzelce gıydıdım fotolarını koyacam...canım hakkını helal et..

özge özge a.s.

ya varya artık ben ikisini birdne suya sokuyordum zuunca zamandır hem oyun oluyordu hepimize. ama bugün farklılık yaptım suya duş köpüğü attım bizimkisinden :kedi: hani böyle köpük köpük olursa hoşlarına gider mis gibi lavanta kokar filan diye. neyse bu köpük farklı geldi herhalde ahmet eğilip eğilip suyu içmeye çalıştı daha doğrusu köpük yemeye. zor zaptetttim ama tam ben mehmetin başını şampuanlarken sanırım içti köpüğü öksürük öksürük öldü çok korktum inşallah bişey olmamıştır mafoldumben

ya aşkolsun ne demek yaaa,rica ederimmm lafı bile olmaz:umursamaz:
memnun oldum,idareten işteboshayallersmile
fotolarını koy cnaım,taşlaım kızlarlaaaopuyorumnanaktan

benim hale de bayılıyor köpük yemeğe,eğiliyor,ağzı burnu köpükten sakal oluyor,bi foto koyardım ama neyse şimdi görmemişlik olmasın yine
biliyorum eğilip alıcak onu ağzına ben de hiç hiş höşt demiyorum,boşversempatiksalakcinni

bu arada özgecim pamuğum siz gittiğiniz yerden ne çabuk dönüyonuz bakiiimm,
kocişleri bırakamıyorsunuz galibaaa hehheheaklinialirimsmile

hymarry canım normal kendi köpükleri olunca insan korkmuyodu zararlı bişey yoktu diye.ama bu sefer kendi köpükümüzden koyunca korktum kızardı gözleride kuzularımın :kedi:
uyumadılarda minancık uyudular kucağımda birisi biriside emeklemeye başladıya değişik geliyo sevinçle emekliyor. yuvarlanmak sürünmek başka geliyordu edmeklemek daha bi ayrı.

ben çabucak geldim ruya gibiydi ama zaten kocişle gitmiştik işi çoktu güya ondan çabuk geldik . güyaa işte. neyse az olan ziyaret tatlı olurmuş kendimizden bıktırmadan dimi ama boshayallersmile

özgemde mecburen geldi gidicek geri sonra bidaha gelecek yollar ıssız kalmasın dimi özgecim kaydirigubbakcemile2

ufff diyesim geldii uffff işte uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff canım sıkılıyooooooo mafoldumben

ayyyy kıyamam sana ama yaaaaaaww,
neden benim komşum olmadın ki yaaaawwwŞeniz

ay yaaa düşünemsi bile çok güzel hymarryimmm ahh ya bak düşününce azcık sıkıntım geçti gibi :)

uzun kahvaltılar yapar,kahveler içer,çocukları beraber gezdirir,bol bolll sohpet ederdik ayyy,
hakkaten düşünmesi ble güzellopuyorumnanaktan
seni çok seviyorum canım beniimmmŞeniz

uzun kahvaltılar yapar,kahveler içer,çocukları beraber gezdirir,bol bolll sohpet ederdik ayyy,
hakkaten düşünmesi ble güzellopuyorumnanaktan
seni çok seviyorum canım beniimmmŞeniz

ben daha daha çok seviyorum canımsın.

bu arada acıktım wavymin sayesinde canım köfte çekti tükrüklü köfteyede razıyım sempatiksalakcinni

ay hymarryim şimdide kayfe istedi canım terlik geliyo bana alsanaalsanasmile

bu kuzular niye mızıl mızılalr anlamıyom ödünç biyerlere versemde gelsem olmazmı ya derken konuşuyo mehmet ne diyosa bana şirinlik aypmaya çalışıyor ablamı der ne derse sanırım anne sen daha gençsin güzelsin demek sitiyor aklinialirimsmile

yok pamukcum gıdemıyorum artık busranın ayagı kıırldı yatıor onlar gelıor..yollar ıssız kalsın bosver canım be...evdeyım artıkın....

ay bu türk kahvesine bayılıyom ben yaaa,
hamileyken de hastaneye düşmeden önce yine kahve peşişnde koşuyordum ben,
asıl terlik banalmaz:

hadi yine de köpüksüz kahveme gelin özgem,pamuğumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…