pamuğum ben de veriyorum parça parça ellerine,bayıla bayıla yiyiorlar,ezip kabuğunu tükürüyorlar
ama ben daha güzel bi yöntem var mı dedim,bugün yoğurt içine doğrayayım bir de hem suyu,hem posası ziyan olmaz böylece..
pamuğum ben de veriyorum parça parça ellerine,bayıla bayıla yiyiorlar,ezip kabuğunu tükürüyorlar
ama ben daha güzel bi yöntem var mı dedim,bugün yoğurt içine doğrayayım bir de hem suyu,hem posası ziyan olmaz böylece..
ya aşkolsun ne demek yaaa,rica ederimmm lafı bile olmaz:umursamaz:gunaydın tatlı anneler...masılsınız...bız donduk hos ben donelı uzun zman oldu ama ..pc arızalıydı ...yenı yapıldı butun arkadaslar tatlı melekelr ıyılerdır umarım ....maryy cım tekrar tesekkur ederım cok cici oldu elbiselerimiz..boyu boyuna uygun guzelce gıydıdım fotolarını koyacam...canım hakkını helal et..
özge özge a.s.
ya varya artık ben ikisini birdne suya sokuyordum zuunca zamandır hem oyun oluyordu hepimize. ama bugün farklılık yaptım suya duş köpüğü attım bizimkisinden :kedi: hani böyle köpük köpük olursa hoşlarına gider mis gibi lavanta kokar filan diye. neyse bu köpük farklı geldi herhalde ahmet eğilip eğilip suyu içmeye çalıştı daha doğrusu köpük yemeye. zor zaptetttim ama tam ben mehmetin başını şampuanlarken sanırım içti köpüğü öksürük öksürük öldü çok korktum inşallah bişey olmamıştırmafoldumben
hymarry canım normal kendi köpükleri olunca insan korkmuyodu zararlı bişey yoktu diye.ama bu sefer kendi köpükümüzden koyunca korktum kızardı gözleride kuzularımın :kedi:
uyumadılarda minancık uyudular kucağımda birisi biriside emeklemeye başladıya değişik geliyo sevinçle emekliyor. yuvarlanmak sürünmek başka geliyordu edmeklemek daha bi ayrı.
ben çabucak geldim ruya gibiydi ama zaten kocişle gitmiştik işi çoktu güya ondan çabuk geldik . güyaa işte. neyse az olan ziyaret tatlı olurmuş kendimizden bıktırmadan dimi ama boshayallersmile
özgemde mecburen geldi gidicek geri sonra bidaha gelecek yollar ıssız kalmasın dimi özgecim kaydirigubbakcemile2
ufff diyesim geldii uffff işte uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff canım sıkılıyooooooo mafoldumben
ayyyy kıyamam sana ama yaaaaaaww,
neden benim komşum olmadın ki yaaaawwwŞeniz
ay yaaa düşünemsi bile çok güzel hymarryimmm ahh ya bak düşününce azcık sıkıntım geçti gibi :)
uzun kahvaltılar yapar,kahveler içer,çocukları beraber gezdirir,bol bolll sohpet ederdik ayyy,
hakkaten düşünmesi ble güzellopuyorumnanaktan
seni çok seviyorum canım beniimmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?