Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Oohhh kahve fincanlari bile var masaallah
Allah muhabbetinizi artirsin...

Biz bugun asimizi olduk cok agladilar.
Ins ateslenmezler sizinkiler cok ateslendimi

ay bu türk kahvesine bayılıyom ben yaaa,
hamileyken de hastaneye düşmeden önce yine kahve peşişnde koşuyordum ben,
asıl terlik banalmaz:

hadi yine de köpüksüz kahveme gelin özgem,pamuğumm

men de men de istiommm... alkisalkisalkis davetsiz misafir olem gelem ben kaydirigubbakcemile2

ayyyyh hepiniz gelin yaaaw,,
kazene söyleyelim bize gerçek bir site yapsın şöyle ortasında geniş bi parkı,kamelyası olan yaaww

pambuğum 3 er diş mi ben mi yanlış anladım yaw yeni diş çıkarmadı mı bunlar ben 1 tane sanıyırdum 3ü birden mi pirtlamış..

Oohhh kahve fincanlari bile var masaallah
Allah muhabbetinizi artirsin...

Biz bugun asimizi olduk cok agladilar.
Ins ateslenmezler sizinkiler cok ateslendimi

yok hayatım bizde ateş olmamıştıama 4. aydaki karma aşı çağla da çok ateş yapmştı, bi de hastaydı bronşiolit olmuştu onun da etkisi vardı sanırımm.

ayyyyh hepiniz gelin yaaaw,,
kazene söyleyelim bize gerçek bir site yapsın şöyle ortasında geniş bi parkı,kamelyası olan yaaww

sadece kamelya değl koca koca hamakları olsum marryim sallanır sallanır uyuruz kızlardan önce kaydirigubbakcemile3

Allah yardimcin olsun...
Kurtarsin bu illetten ins

kalkım kahvemı yapım.....sıgaramıda yakım...bı keyıf yapım...buyrun bana gelın ..pamugumu arayım gelırse beraber ıcelım...

pambuğum 3 er diş mi ben mi yanlış anladım yaw yeni diş çıkarmadı mı bunlar ben 1 tane sanıyırdum 3ü birden mi pirtlamış..
canım evet ya mehemtin 3 dişi oldu bile biri çıktıktan sonra arkası geliverid pıt pıt. ahmetimin ikide. iki tane altta bir tane üstte. bundan sonra böyle çabucak pırtlarmış bakalım hayırlısıyla :)
kalkım kahvemı yapım.....sıgaramıda yakım...bı keyıf yapım...buyrun bana gelın ..pamugumu arayım gelırse beraber ıcelım...
canım çok saol bitanem ya giyinecek kalkacak güç bulamadım tembelmiyim ne saçımı bile taramadım daha duştan sonra pienkliyom senin sefan olsun valla ohhhh
oyy oyy oyy topiğimiz şenlenmişşş. herkescikler gelmiş..
pamuğum küfte dimeee
wavymmm kuzuuum yerim seniiiii köfte niyetineee
ay bu türk kahvesine bayılıyom ben yaaa,
hamileyken de hastaneye düşmeden önce yine kahve peşişnde koşuyordum ben,
asıl terlik banalmaz:

hadi yine de köpüksüz kahveme gelin özgem,pamuğumm

ay o ne güzel kayve ve pastaydı yaaa süper görünüyooo . ama itiraf ediyim ben türk gayfesi içemem sefmem ben nes alıyım please :) ama canım pasta çekiyi eklermi o yanlışmı görüyom ay kurabiye bideee. ay oburluğum tuttu benimmmm kalkabilsem kzuualrla çıksam da azcık pasta alıp gelsem yapmaya niyetim yok

kızları uyuttum, kayfe yaptım içiom pamukum gelll

ohh kevseriiim maşallah uyusunlarda büyüsünlerrr neeen neeen. benimkielr mızılıyo halaa arada bii şşştt diyom :) afiyet olsun tatlımcımmmm

burçinimmmm... nasılsın kuzumm

iyiyim cnm bnm..
oldu bitti inşallah..eve çıktım hafif ağrım var ve sersem gibiyim ama buna da şükür..
3 gün yatak istirahati verdi dr ama ona sevindim :)) hamilelik günlerine 3 günlüğüne geri döndüm..yatıyorum kucağımda bilgisayarla :))

yok hayatım bizde ateş olmamıştıama 4. aydaki karma aşı çağla da çok ateş yapmştı, bi de hastaydı bronşiolit olmuştu onun da etkisi vardı sanırımm.

Suana kadar bizimde cikmadi sukur ins olmaz...
Kilolarimiza bakildi ayni zamanda
Oglum 4500.
Kizim 5100
Cok az kilo almislar ne zamam tosunlasacaklar
Nasil kilolari bana cok az gelio hemsirede ikiz sonucta dedi guzel kili almislar dedi ama ne bilim icim hic rahat deil

Ohhh guzelce dinlen sorun olmamasina cok sevindim...
Biraz dinlenincede hic bisi kalmaz ins. zemuszemus

canımm maşallah kilo alımı çok iyi. az mı diyor delüüü.. len bizmkilerin nerdeyse 4. ay kilosu:)) maşallah kuzularına.

canım çok geçmiş olsun tek ağrın bu olur inşallah canım. ..oohh keyif yap azcuk hamileliğini tekrar yaşa ben çook özlüyom..

burçincimm çok geçmiş olsun canım benim,
dışarıdaydım ben ama seni tam yazdığın saatlerde aramışım ama bir numaran kapalı,bir numaran ise cevap vermedi tatlım benim,
iyi olduğunu okudum ya inşallah daha da güzel olucak herşey..

kızlaaar.. annemler 15inde memlekete gidiyor. ben napacam. yaren hala düzene girmedi. sürekli ağlıyor. gece uykusu gündüz uykusu karman çorman. ay panik oldumm. imdaaaatttakannehir

kızlaaar.. annemler 15inde memlekete gidiyor. ben napacam. yaren hala düzene girmedi. sürekli ağlıyor. gece uykusu gündüz uykusu karman çorman. ay panik oldumm. imdaaaatttakannehir

hoppaaaaa ohaoldumsmile
inşallah yalnız başedebilirsin be hayatım,olmayacak iş değil ama senin bıcırığa pek güvenemiyorum işteeyvahedigeldismile
öbür misafir işi noldu,gelmeye niyetleri yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…