ay bu türk kahvesine bayılıyom ben yaaa,
hamileyken de hastaneye düşmeden önce yine kahve peşişnde koşuyordum ben,
asıl terlik banalmaz:
hadi yine de köpüksüz kahveme gelin özgem,pamuğumm
Oohhh kahve fincanlari bile var masaallah
Allah muhabbetinizi artirsin...
Biz bugun asimizi olduk cok agladilar.
Ins ateslenmezler sizinkiler cok ateslendimi
asıl terlik banalmaz:
ayyyyh hepiniz gelin yaaaw,,
kazene söyleyelim bize gerçek bir site yapsın şöyle ortasında geniş bi parkı,kamelyası olan yaaww
kızlar pazartesi sabah 8de hastanede olucam..8:30da ameliyata giricem..en çok 2 saat sürecekmiş işim..herhangi bir komplikasyon vs olmazsa da gün içinde taburcu olabilecekmişim..
çok heyecanlıyım, çok stresliyim bir yandan da kurtulacağım için çok mutluyum..aptallaştım iyice..
canım evet ya mehemtin 3 dişi oldu bile biri çıktıktan sonra arkası geliverid pıt pıt. ahmetimin ikide. iki tane altta bir tane üstte. bundan sonra böyle çabucak pırtlarmış bakalım hayırlısıyla :)pambuğum 3 er diş mi ben mi yanlış anladım yaw yeni diş çıkarmadı mı bunlar ben 1 tane sanıyırdum 3ü birden mi pirtlamış..
canım çok saol bitanem ya giyinecek kalkacak güç bulamadım tembelmiyim ne saçımı bile taramadım daha duştan sonra pienkliyom senin sefan olsun valla ohhhhkalkım kahvemı yapım.....sıgaramıda yakım...bı keyıf yapım...buyrun bana gelın ..pamugumu arayım gelırse beraber ıcelım...
wavymmm kuzuuum yerim seniiiii köfte niyetineeeoyy oyy oyy topiğimiz şenlenmişşş. herkescikler gelmiş..
pamuğum küfte dimeee
asıl terlik banalmaz:
kızları uyuttum, kayfe yaptım içiom pamukum gelll
burçinimmmm... nasılsın kuzumm
yok hayatım bizde ateş olmamıştıama 4. aydaki karma aşı çağla da çok ateş yapmştı, bi de hastaydı bronşiolit olmuştu onun da etkisi vardı sanırımm.
iyiyim cnm bnm..
oldu bitti inşallah..eve çıktım hafif ağrım var ve sersem gibiyim ama buna da şükür..
3 gün yatak istirahati verdi dr ama ona sevindim :)) hamilelik günlerine 3 günlüğüne geri döndüm..yatıyorum kucağımda bilgisayarla :))
Ohhh guzelce dinlen sorun olmamasina cok sevindim...
Biraz dinlenincede hic bisi kalmaz ins. zemuszemus
canımm maşallah kilo alımı çok iyi. az mı diyor delüüü.. len bizmkilerin nerdeyse 4. ay kilosu:)) maşallah kuzularına.Suana kadar bizimde cikmadi sukur ins olmaz...
Kilolarimiza bakildi ayni zamanda
Oglum 4500.
Kizim 5100
Cok az kilo almislar ne zamam tosunlasacaklar
Nasil kilolari bana cok az gelio hemsirede ikiz sonucta dedi guzel kili almislar dedi ama ne bilim icim hic rahat deil
canım çok geçmiş olsun tek ağrın bu olur inşallah canım. ..oohh keyif yap azcuk hamileliğini tekrar yaşa ben çook özlüyom..iyiyim cnm bnm..
oldu bitti inşallah..eve çıktım hafif ağrım var ve sersem gibiyim ama buna da şükür..
3 gün yatak istirahati verdi dr ama ona sevindim :)) hamilelik günlerine 3 günlüğüne geri döndüm..yatıyorum kucağımda bilgisayarla :))
kızlaaar.. annemler 15inde memlekete gidiyor. ben napacam. yaren hala düzene girmedi. sürekli ağlıyor. gece uykusu gündüz uykusu karman çorman. ay panik oldumm. imdaaaatttakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?