kızlaaar.. annemler 15inde memlekete gidiyor. ben napacam. yaren hala düzene girmedi. sürekli ağlıyor. gece uykusu gündüz uykusu karman çorman. ay panik oldumm. imdaaaatttakannehir
canım inan ilk gün panik oluyon sonra düzelio, bağırıo çağırıo sen de bağırıon alışıolar sonra...gözünde büyütme şimdiden, inan oh be diyceksin :hulya:
iyiyim cnm bnm..
oldu bitti inşallah..eve çıktım hafif ağrım var ve sersem gibiyim ama buna da şükür..
3 gün yatak istirahati verdi dr ama ona sevindim :)) hamilelik günlerine 3 günlüğüne geri döndüm..yatıyorum kucağımda bilgisayarla :))
iyiyim cnm bnm..
oldu bitti inşallah..eve çıktım hafif ağrım var ve sersem gibiyim ama buna da şükür..
3 gün yatak istirahati verdi dr ama ona sevindim :)) hamilelik günlerine 3 günlüğüne geri döndüm..yatıyorum kucağımda bilgisayarla :))
kızlaaarrr ben geldiiim muhabbet epey koyulmuş bugün oh oh kahfeler felanalkisalkisalkis acayiiip yoruldum hatunlar temizlik vardı evde güya kadın aldım ben daha çok yoruldum oraya buraya koşmaktan annem kızlara baktı ama elfinin huysuzluğu üstündeydi genesempatiksalakcinniya benim bu kuduruk kızlarım ağlamıyor resmen çığlık çığlığa bağırıyolar yahu tam cadılar valla napcem bilmemkaydirigubbakcemile3 evim mis oldu çok şükür çok seviniyom böle oluncakaydirigubbakcemile2
canım da sıkkın bi yandan kızkardeşim bugün nişanlısından ayrıldı :2: nolcak bilmiyom karışık biraz ortada belli bişi yok birbirlerini dinlemeyi öğrenemedikleri için hep birbirlerini yanlış anlıyolar ooff hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallah:Saruboceq:
Çok sevindim canım bir düzen oluşturmana ben sana hep diyordum zaten bunu...kolay gelsin..canım inan ilk gün panik oluyon sonra düzelio, bağırıo çağırıo sen de bağırıon alışıolar sonra...gözünde büyütme şimdiden, inan oh be diyceksin :hulya:
Ay gene kendimi iyi hissediyorum...offf çok şekersin çok..inş. o fırsatı bulayım ziyaret edeceğim seni..oyyy o dişlerini yirimmm onların ben.. 3 tane demek ha...maşallah kuzularıma benim..öp benim yerime onları..kiraz konusunu açmışsınız bende tecrübemi söyleyim. öncelikle meyve suyu veriyordum bende önceden meyve suyunun posalı olmadıktan sonra pekte faydası olmayacağını öğrendiğimden beridir meyve suyundan vazgeçtim vermiyorum. posalı veriyorum . ben artık cam rendeden geçrimiyorum. kirazı 3 e yada 4 e kesiyorum kendileri geveliyorlar çok hoşlarına gisiyor o şekilde yediriyorum günlük 4 er 5 er tane. herhangi bi sorunal karşılaşmadım ben çok şükür. şeftaliyide aynı eşkilde doğruyorum kabuğunu soyup öyle yiyorlar ağızlarında kendileri ezince çok hoşlarına gidiyor hemde büyüdüklerini hissediyorum ve hissediyorlar.. ee nede olsa 3 er dişimiz var hoş dişimiz yokkende veriyordum aynı eşkilde damaklarıyla ezebiliyor. -tatlicadiarzu-
kaswaaam canımsın bitanemsin ay nası heyecanlandım inşallah çok çok sevinirim seni sizleri görmek beni onore eder süper ötesi olur. melek gibisin inanki her zaman . daha çok şey yazasım varda neysem gözümü kapatıp irtibata geçiyorum seninle :kedi:
Canan ben kuuzlarıma şeker ve tuz vermiyorum hiç..ben senin yerinde olsam vermezdim ..günaydın güzel bebekleirn güzelanneleriii
biz evimize döndük cumartesi gece evin koşturmacası başladı anlayacağınız dün temizlik yapacaktım ama vakit kalmadı görümcemin bahçesi vardı ordanb kayısı erik getirmiştim organik kayısıları yıka ayıkla dolba koydum kışın kaynanam reçel yapıo erikleri hoşaf yaptım kevgirden geçiridm erik suyu oldu içiyoruz lıkır lıkır çok güzek,l rengi oldu kıpkırmızı acaba çocuklara versem bişey olurmuuuu? içine 2 su bardağına yakın şeker attım çünkü
Biz her meyveyi yiyoruz kevserim..ama önce bir dene alerji oluşturacak mı..?gnaydın herkeseee... kızlar erik versekolur mu gerçekten? dün kaynanamlar getirmiş bahçeden kırmıcıkırmıcı allerjen olmaz dimi? katayım bari şimdimeyvelerine?
Unuttun beni zalimmmmm....özledim ama seni ben..Allah yardımcın olsun wavyim..lütfen şu beynini rahatlat yalnız bakabilmen konusunda ..başa gelen her şeyi yapar insanoğlu sakın unutma bunu..ben yapıyorsam sende yaparsın..sen şimdi annenin yardımına çok alıştın tatlım,başta zorlanacaksın çok..ama sonra çok memnun kalacaksın bu durumdan..ailemle olunca inan bazen diyorum ki bu kadar kişi anca yetişebiliyoruz nasıl bakabiliyorum ki yalnız diyorum o an korku kaplıyor içimi ama oluyor işte..wavyim ben inan bu aralar gezmekten yoruldum..at kendini dışarı balım..bırak karşıya geçmek yurt dışı bile yaparsın kuşum...olumunekankayizsmilekuzuuummmm bende kocaman mucukluyorum seni..
herkese iyi pazarlar.. biz bugün avrupa ykasına geçebiliriz çk tırsıııyorummm. kızlarla ilk uzun yol deneyimim olacak ve tek başımayım annem gelmicek.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Bu arada canım, balım ,aşkım çok seviyorum seni Hymarry...Hepinizi öperim topikdaşlarım benim...olumunekankayizsmile
kızlaaarrr ben geldiiim muhabbet epey koyulmuş bugün oh oh kahfeler felanalkisalkisalkis acayiiip yoruldum hatunlar temizlik vardı evde güya kadın aldım ben daha çok yoruldum oraya buraya koşmaktan annem kızlara baktı ama elfinin huysuzluğu üstündeydi genesempatiksalakcinniya benim bu kuduruk kızlarım ağlamıyor resmen çığlık çığlığa bağırıyolar yahu tam cadılar valla napcem bilmemkaydirigubbakcemile3 evim mis oldu çok şükür çok seviniyom böle oluncakaydirigubbakcemile2
canım da sıkkın bi yandan kızkardeşim bugün nişanlısından ayrıldı :2: nolcak bilmiyom karışık biraz ortada belli bişi yok birbirlerini dinlemeyi öğrenemedikleri için hep birbirlerini yanlış anlıyolar ooff hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallah:Saruboceq:
offff temizlik yaptım ama cnaım çıktı arkasından yemek yaptım mutfağı topladım dağ gibi yığılmış herşey çocukları yıkadım uyuttum pat uyandılar yemek yedirdim gene battı üstleri tekrar değiştirdim yatırıdm 15 olmadı oğlumdan patır kütür bir ses bir güzel yapmış sırtına kadar sıçmış tekrra üst baş değiştir bacaklarım tutmuyor artık yaaa daha ben de banyo yapcam çamaşırlar var makinede asılacak birde dağ gibi ütüm varrr pöfff kadın olmak çok zor ya bu günlerde nerden evlendimki diyorum bekarlık sultanlıktı vallaha yawww
günaydıın kızlaar gene en erkenci benim galibakaydirigubbakcemile3 benim kızlar ne zaman geç kalkmaya başlıcak yahu melina 6 da kalktıakannehir tabi durur mu arkasından elfin kalktıohaoldumsmile şöleee 10 a kadar uyusam mesela süper oluurrrkaydirigubbakcemile2 dünkü yorgunluk geçmemiş heryerim ağrıyo valla
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım kızlarının isimlerinin anlamları nedir?ılk kez duydum bu isimleri..çok hoş..günaydıın kızlaar gene en erkenci benim galibakaydirigubbakcemile3 benim kızlar ne zaman geç kalkmaya başlıcak yahu melina 6 da kalktıakannehir tabi durur mu arkasından elfin kalktıohaoldumsmile şöleee 10 a kadar uyusam mesela süper oluurrrkaydirigubbakcemile2 dünkü yorgunluk geçmemiş heryerim ağrıyo valla
Kevser sizde de var mı 6 ay kınası...sizde kıyafet giydiriyormusunuz ...bebişko diye bir arkadaş vardı ya...onun gibi mi olacak...ben hiç duymamıştım önceden bu kınayı..Ben evliliğin tüm iniş çıkışlarına rağmen bekarlık sultanlıktır demiyorum...ne güzel şükürler olsun hayatımız..hiç bu kadar anlamlı olmadı ki hayatım...şükürler olsun Rabbime ve beni anne yapan 2 meleğime..Umarım dişlerrimiz çıkarken sıkıntı yaşamayız kevserim..bende onu merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak bu pıt pıtlar sancılı mı sancısız mı?hayırlısı olur inş. canım.. ayy ben de temizlik istiom, pazar gnü şöyle gelişigüzel yaptım da anamm çoook pislenmişim deriiiin bi temizlik lazım.. 6 ay kınası yapçam beklki ozaman çağırıcam kadını .. of herşey para be:ecrin_bebek:
ben de bekarlık istiom...sultanlikmış hakkatten yazwkaydirigubbakcemile3
ay benimkiler de hiiiç uyumadılar. bu gece 30 dk. da bir uyandılar ağlayarak.. sanırım diş sıkıntısı çekios...
Günaydın tatlım..küçücük 2 yavruyla taşınmak çok zordur mutlaka..Allah yardımcın olsun..Canım moralini bozmak istemem ama bu gaz sendromu esas bundan sonra başlayacak..umarım seninkiler sorunlu olmaz..biz çok çektik kolikten..günaydın güzel anneler.....
uğrayamadım 1 haftadır anneler kuzular iyimi??? bende taşınma telaşı 2 çocukla aman biri uyuyor diğeri uyanıyor hamileyken taşınmıştm şimdi yine ,nefret ediyorm bu taşınma işindennn uyuyacaklarda ev toplanck pöffff...incim yine gece 2ye kadr bağırdı gazdan ne zaman geçicek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?