hayırlısı olur inş. canım.. ayy ben de temizlik istiom, pazar gnü şöyle gelişigüzel yaptım da anamm çoook pislenmişim deriiiin bi temizlik lazım.. 6 ay kınası yapçam beklki ozaman çağırıcam kadını .. of herşey para be:ecrin_bebek:
ben de bekarlık istiom...sultanlikmış hakkatten yazwkaydirigubbakcemile3
ay benimkiler de hiiiç uyumadılar. bu gece 30 dk. da bir uyandılar ağlayarak.. sanırım diş sıkıntısı çekios...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan canım kızlarının isimlerinin anlamları nedir?İlk kez duydum bu isimleri..çok hoş..
Kevser sizde de var mı 6 ay kınası...sizde kıyafet giydiriyormusunuz ...bebişko diye bir arkadaş vardı ya...onun gibi mi olacak...ben hiç duymamıştım önceden bu kınayı..Ben evliliğin tüm iniş çıkışlarına rağmen bekarlık sultanlıktır demiyorum...ne güzel şükürler olsun hayatımız..hiç bu kadar anlamlı olmadı ki hayatım...şükürler olsun Rabbime ve beni anne yapan 2 meleğime..Umarım dişlerrimiz çıkarken sıkıntı yaşamayız kevserim..bende onu merak ediyorum bakalım nasıl çıkacak bu pıt pıtlar sancılı mı sancısız mı?
Günaydın tatlım..küçücük 2 yavruyla taşınmak çok zordur mutlaka..Allah yardımcın olsun..Canım moralini bozmak istemem ama bu gaz sendromu esas bundan sonra başlayacak..umarım seninkiler sorunlu olmaz..biz çok çektik kolikten..
günaydın güzel anneler.....
uğrayamadım 1 haftadır anneler kuzular iyimi??? bende taşınma telaşı 2 çocukla aman biri uyuyor diğeri uyanıyor hamileyken taşınmıştm şimdi yine ,nefret ediyorm bu taşınma işindennn uyuyacaklarda ev toplanck pöffff...incim yine gece 2ye kadr bağırdı gazdan ne zaman geçicek(
evet yaa herşey para valla o yüzden ben de 2-3 ayda bir alıyom kadın hep kendim yapıom onun dışında napcen
diş zor yaa çok huysuz oluyolar hoş benimkiler hep huysuz amakaydirigubbakcemile3
perşembe günü verem aşımız var rahatsızlık veriyormu kuzulara kızlarr ????
canım kaswam bidenem benim seni unuturmuyum canım benim hep aklımdasın. aramıyorsam inan aramak istemediğimden değil.benim avea telim malesef off durumda eşim taındığımız evin faturalarıyla beraber yanlışlıkla onunda ototmatiğini iptal etmi. bizde ödeniyor sanıyoz pat kesildi:kedi:eşimde sağolsun işten güçten fırsat blup fatura kuyruklarına giren bir tip değildir. öyle duruyor faturalar ve telboshayallersmile bakalım eleman bu hafta gelecek o gelince yatırılır sanırım . o zaman ararım bol bol konuşuruz.. seni mende çook özledim gülümm..Çok sevindim canım bir düzen oluşturmana ben sana hep diyordum zaten bunu...kolay gelsin..
Ay gene kendimi iyi hissediyorum...offf çok şekersin çok..inş. o fırsatı bulayım ziyaret edeceğim seni..oyyy o dişlerini yirimmm onların ben.. 3 tane demek ha...maşallah kuzularıma benim..öp benim yerime onları..
Bu arada ben her meyveyi verdim kuzulara..maşallah bir sıkıntımızda olmadı..pürede yapıyorum,küçük küçük yapıp yediriyorum da..şimdi kiraz bahsi geçince güldüm bol bol halimize..bizim halamızın bir çiftliği var,çiftliğinde ağaçları var heheheh..neyse bu hala bize bol bol organik meyve gönderir..bende kilo kilo kirazdan püre yapıp veriom kuzulara hapur hupur götürüyorlar..yani ben tane hesabı yapmıom ki hiç..çok relaxmışım yahu
Canan ben kuuzlarıma şeker ve tuz vermiyorum hiç..ben senin yerinde olsam vermezdim ..
Biz her meyveyi yiyoruz kevserim..ama önce bir dene alerji oluşturacak mı..?
Unuttun beni zalimmmmm....özledim ama seni ben..Allah yardımcın olsun wavyim..lütfen şu beynini rahatlat yalnız bakabilmen konusunda ..başa gelen her şeyi yapar insanoğlu sakın unutma bunu..ben yapıyorsam sende yaparsın..sen şimdi annenin yardımına çok alıştın tatlım,başta zorlanacaksın çok..ama sonra çok memnun kalacaksın bu durumdan..ailemle olunca inan bazen diyorum ki bu kadar kişi anca yetişebiliyoruz nasıl bakabiliyorum ki yalnız diyorum o an korku kaplıyor içimi ama oluyor işte..wavyim ben inan bu aralar gezmekten yoruldum..at kendini dışarı balım..bırak karşıya geçmek yurt dışı bile yaparsın kuşum...olumunekankayizsmile
bnada sorun gaz nöbetlerini. hatta hala yarenim nazlım ah ikinci ismi asla nazlı koymamalıydım. hala bazı geceler gazdan uyumaz sonra pırt pırt yaparda rahatlar uyursempatiksalakcinniahh ah canım ya, sen o gazları gel bana sor hala araara gazlıyız... çok zor çok
dişlere gelince sanıırrım bu sancılar bu huysuzluklardiş için, gazı atlattık sıra dişlerde çok zor yaaa
kaswacım ben 5 yıl evliliğimde çok süper yaişşadım, eşimle ne bir tartışma ne bir huzursuzluk olmamıştı şükür, nerde akişam orada sabah hep gezdik, yedik içtik birden sorumluluk altına girmek zor geldi sanırım bize, hatta geçen gün eişim psikolojik destek mi alsak dedi düşün ne kadar zor geçio, ama evdeki kalabalık ve kargaşa yormuş beni kuzularım değil... 3 gün kaynana 3 gün anne biri başka biri başka söylüo, biri kısa don giydirio aman sıcak dio biri ay üşürler uzun giydir dio, aman ne biliim, bi de kaynanam geldiğinde kalıo bizde git diyememiştim bi türlü,, wavy cim sadece kendi annesiyle olunca daha düzenli bakabiliolar..neyseki sizden de aldığm destekle başardım sağol canımmm
perşembe günü verem aşımız var rahatsızlık veriyormu kuzulara kızlarr ????
Dilerim hafif atlatırsınız canım..kullanmadığımız ilaç kalmadı bizim ama kolikli bebeğe zamandan başka bir ilaç yok malesef..sadece etkili olan bir yöntemimiz vardı oda saç kurutma makinası..onu açardım bütün gün..o zaman susardı biraz,uykuya dalardı..dene sende..bir de kolik cd si dinletirdim..hiç geçmeyecek sanırdım ama geçiyor ...şimdi de yaramazlık peşindeler yürüteçte çekmedikleri eşya, çekmece kalmadı..kaswacğm sağol cnm...ah cnm inşallh çok sürmez gazımız çok ağlıyor kuzm.....
Biz şimdiye kadar hiç bir aşıdan sıkıntı çekmedik şükür..dilerim seninde olmaz olursada ilaç verir dr un siz..perşembe günü verem aşımız var rahatsızlık veriyormu kuzulara kızlarr ????
Çok estetik isimlermiş gerçekten,kulak tınısına çok hoş geliyor.kaswacım ELFİN=KÜÇÜK YARAMAZkaydirigubbakcemile3(adını yansıtıyo maşallah benim kız),MELİNA=BALIMopuyorumnanaktan. epey aradım bu isimleri
ahh ah canım ya, sen o gazları gel bana sor hala araara gazlıyız... çok zor çok
dişlere gelince sanıırrım bu sancılar bu huysuzluklardiş için, gazı atlattık sıra dişlerde çok zor yaaa
kaswacım ben 5 yıl evliliğimde çok süper yaişşadım, eşimle ne bir tartışma ne bir huzursuzluk olmamıştı şükür, nerde akişam orada sabah hep gezdik, yedik içtik birden sorumluluk altına girmek zor geldi sanırım bize, hatta geçen gün eişim psikolojik destek mi alsak dedi düşün ne kadar zor geçio, ama evdeki kalabalık ve kargaşa yormuş beni kuzularım değil... 3 gün kaynana 3 gün anne biri başka biri başka söylüo, biri kısa don giydirio aman sıcak dio biri ay üşürler uzun giydir dio, aman ne biliim, bi de kaynanam geldiğinde kalıo bizde git diyememiştim bi türlü,, wavy cim sadece kendi annesiyle olunca daha düzenli bakabiliolar..neyseki sizden de aldığm destekle başardım sağol canımmm
Aramaya niyetleniyorum seni ama şimdi müsait değilse diye düşünüyorum canım..sen müsait olduğunda beni çaldır ben ararım balım...tabi bende müsaitsem hahahahahah...çok seviyorum seni...canım kaswam bidenem benim seni unuturmuyum canım benim hep aklımdasın. aramıyorsam inan aramak istemediğimden değil.benim avea telim malesef off durumda eşim taındığımız evin faturalarıyla beraber yanlışlıkla onunda ototmatiğini iptal etmi. bizde ödeniyor sanıyoz pat kesildi:kedi:eşimde sağolsun işten güçten fırsat blup fatura kuyruklarına giren bir tip değildir. öyle duruyor faturalar ve telboshayallersmile bakalım eleman bu hafta gelecek o gelince yatırılır sanırım . o zaman ararım bol bol konuşuruz.. seni mende çook özledim gülümm..
Çok sevindim canım ...tüm sıkıntıların bitsin inş..daha nice yıllar görün eşin ve yavrularınla ..kızlar ben dün ameliyatımı oldum..ameliyat iyi geçti..sonrasında hafif ağrılarım oldu şimdi de var ama ilaçsız dayanabileceğim kadar..
doktorum ameliyat sonrası kazıdığım parçalarda gördüğüm kadarıyla herhangi bir kanserli doku ya da hücre görmedim ama pataloji sonucu kesin bilgi verecek dedi..
3 gün istirahatteyim..yarın da evlilik yıldönümümüz..herşey yolunda olursa bir yemek yiyelim en azından beraber diyoruz bakalım kısmet..
hümeyra, kevser, deniz, canan, birsen arayıp ilgilendiğiniz için; buradaki diğer arkadaşlarım da tek tek merak edip dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim..hakkınızı helal edin..iyi ki varsınız..
birsen anasında kuzum yarın mevlütleri var orada nete giremediği için yok buralarda yoksa iyi dün konuştum bende herkese selamları varya kızlar birsenim nerelerde yaaa?? arıyım bari
bizde herhangi bi sıkıntı olmamıştı canım ma şunu hatırlatmak isterim banyo yaptırda götür çünkü aşıdan 3 gün sonra banyo yaptırabiliyosun sorunsuz atlatman dileği ileperşembe günü verem aşımız var rahatsızlık veriyormu kuzulara kızlarr ????
canım çok teşekkür ederim..hepberaber inşallah..burçincim bende seni merak ediyordum.ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim....
Allahım başka sıkıntı keder vermesin inşaallah...ailenle ve sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu ol hep...
ayy bize de gelecek sıraaa eyvahedigeldismilebirsen anasında kuzum yarın mevlütleri var orada nete giremediği için yok buralarda yoksa iyi dün konuştum bende herkese selamları var
bizde herhangi bi sıkıntı olmamıştı canım ma şunu hatırlatmak isterim banyo yaptırda götür çünkü aşıdan 3 gün sonra banyo yaptırabiliyosun sorunsuz atlatman dileği ile
aselam kızlar nasılsınız benim oğlum bugün erkek oldu şimdilik biraz sıkıntılı geçiyo sızlıyor sanıırm ağlıyor paranox verdim bi tane dasrısı sünnet olacak erkek bebişleirmizeee
:sm_cool::sm_cool:
benim sarem hep koyu yeşil çıkarıyor canım,
Halem sarı-marı ıyyygh
yani aynı şeyleri yedirip renkleri farklı oluyorsa bünyeden diye düşünüyorum ben,
katılıkları bile birbrinden doğduklarından beri hep farklı,
benim kızlar ayrı dünya ikizleri yaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?