Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

evet yaa herşey para valla o yüzden ben de 2-3 ayda bir alıyom kadın hep kendim yapıom onun dışında napcen
diş zor yaa çok huysuz oluyolar hoş benimkiler hep huysuz amakaydirigubbakcemile3

kaswacım ELFİN=KÜÇÜK YARAMAZkaydirigubbakcemile3(adını yansıtıyo maşallah benim kız),MELİNA=BALIMopuyorumnanaktan. epey aradım bu isimleri

ahh ah canım ya, sen o gazları gel bana sor hala araara gazlıyız... çok zor çok

evet yaa herşey para valla o yüzden ben de 2-3 ayda bir alıyom kadın hep kendim yapıom onun dışında napcen
diş zor yaa çok huysuz oluyolar hoş benimkiler hep huysuz amakaydirigubbakcemile3

dişlere gelince sanıırrım bu sancılar bu huysuzluklardiş için, gazı atlattık sıra dişlerde çok zor yaaa
kaswacım ben 5 yıl evliliğimde çok süper yaişşadım, eşimle ne bir tartışma ne bir huzursuzluk olmamıştı şükür, nerde akişam orada sabah hep gezdik, yedik içtik birden sorumluluk altına girmek zor geldi sanırım bize, hatta geçen gün eişim psikolojik destek mi alsak dedi düşün ne kadar zor geçio, ama evdeki kalabalık ve kargaşa yormuş beni kuzularım değil... 3 gün kaynana 3 gün anne biri başka biri başka söylüo, biri kısa don giydirio aman sıcak dio biri ay üşürler uzun giydir dio, aman ne biliim, bi de kaynanam geldiğinde kalıo bizde git diyememiştim bi türlü,, wavy cim sadece kendi annesiyle olunca daha düzenli bakabiliolar..neyseki sizden de aldığm destekle başardım sağol canımmm

canım kaswam bidenem benim seni unuturmuyum canım benim hep aklımdasın. aramıyorsam inan aramak istemediğimden değil.benim avea telim malesef off durumda eşim taındığımız evin faturalarıyla beraber yanlışlıkla onunda ototmatiğini iptal etmi. bizde ödeniyor sanıyoz pat kesildi:kedi:eşimde sağolsun işten güçten fırsat blup fatura kuyruklarına giren bir tip değildir. öyle duruyor faturalar ve telboshayallersmile bakalım eleman bu hafta gelecek o gelince yatırılır sanırım . o zaman ararım bol bol konuşuruz.. seni mende çook özledim gülümm..

bnada sorun gaz nöbetlerini. hatta hala yarenim nazlım ah ikinci ismi asla nazlı koymamalıydım. hala bazı geceler gazdan uyumaz sonra pırt pırt yaparda rahatlar uyursempatiksalakcinni
evet kevsercim kendi annenle bakmak gibisi yok açıkçası hiç değilse kendi istekleini dile getirebiliyorsun. ters düşsende tartışsanızda annen sonuçta. ama kayınvalideye bir yok de senden kötüsü olmaz. işte ben şu an kötü gelinim ahh ahhhalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

kızlar ben dün ameliyatımı oldum..ameliyat iyi geçti..sonrasında hafif ağrılarım oldu şimdi de var ama ilaçsız dayanabileceğim kadar..

doktorum ameliyat sonrası kazıdığım parçalarda gördüğüm kadarıyla herhangi bir kanserli doku ya da hücre görmedim ama pataloji sonucu kesin bilgi verecek dedi..

3 gün istirahatteyim..yarın da evlilik yıldönümümüz..herşey yolunda olursa bir yemek yiyelim en azından beraber diyoruz bakalım kısmet..

hümeyra, kevser, deniz, canan, birsen arayıp ilgilendiğiniz için; buradaki diğer arkadaşlarım da tek tek merak edip dualarınızı esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim..hakkınızı helal edin..iyi ki varsınız..

perşembe günü verem aşımız var rahatsızlık veriyormu kuzulara kızlarr ????

canım aşıya giderken paranox fitil at yavrulra.. geldiken sonrada ateşlerine bakarsın sürekli.ona göre calpol verirsin..ben tüm aşılarımız paranoxla atlttım. ama şu karma aşılar çocuklarımın hep canını okudu(

kaswacğm sağol cnm...ah cnm inşallh çok sürmez gazımız çok ağlıyor kuzm.....
Dilerim hafif atlatırsınız canım..kullanmadığımız ilaç kalmadı bizim ama kolikli bebeğe zamandan başka bir ilaç yok malesef..sadece etkili olan bir yöntemimiz vardı oda saç kurutma makinası..onu açardım bütün gün..o zaman susardı biraz,uykuya dalardı..dene sende..bir de kolik cd si dinletirdim..hiç geçmeyecek sanırdım ama geçiyor ...şimdi de yaramazlık peşindeler yürüteçte çekmedikleri eşya, çekmece kalmadı..
Biz şimdiye kadar hiç bir aşıdan sıkıntı çekmedik şükür..dilerim seninde olmaz olursada ilaç verir dr un siz..

kaswacım ELFİN=KÜÇÜK YARAMAZkaydirigubbakcemile3(adını yansıtıyo maşallah benim kız),MELİNA=BALIMopuyorumnanaktan. epey aradım bu isimleri
Çok estetik isimlermiş gerçekten,kulak tınısına çok hoş geliyor.

Maşallah canım eşinle geçirdiğin ve geçireceğin güzel günlere..2 yavru ,hayatımza müdahil olan 3.şahıslar ve çocuklarla boyut değiştiren karı koca ilişkileri ...sarsıyor insanı..inan eşimin ailesiyle beraber olaktansa bir kreşe baksam iyidir derim..bizi bizden başka kim anlayabilr ki Kevserim..destek ve duacıyız ama güç bizim içimizde..başaran sensin bunu tatlım benim.

Aramaya niyetleniyorum seni ama şimdi müsait değilse diye düşünüyorum canım..sen müsait olduğunda beni çaldır ben ararım balım...tabi bende müsaitsem hahahahahah...çok seviyorum seni...

Çok sevindim canım ...tüm sıkıntıların bitsin inş..daha nice yıllar görün eşin ve yavrularınla ..
[/QUOTE]

burçincim bende seni merak ediyordum.ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim....
Allahım başka sıkıntı keder vermesin inşaallah...ailenle ve sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu ol hep...

nero-ka canım benim bünye meselesi oluyor açıkçası,
benim kızlar sıkıntısısz atlatıyor maşallah,bazen karma aşılarda akşamına yada sabahına hafif ateş görünce bir çay kaşığı calpol veriyorum sadece,
fakat onu ndışında öncesinde yada sonrasında ben birşey kullanmıyorum,
şimdiye kadar ki aşı durumu nasılsa yine öyle olur,
inşallah sıkıntısız olur canım.
Taşınmak ise başlı başına sıkıntı,
Allah yardımcınız olsun canımm..

ya kızlar birsenim nerelerde yaaa?? arıyım bari
birsen anasında kuzum yarın mevlütleri var orada nete giremediği için yok buralarda yoksa iyi dün konuştum bende herkese selamları var

bizde herhangi bi sıkıntı olmamıştı canım ma şunu hatırlatmak isterim banyo yaptırda götür çünkü aşıdan 3 gün sonra banyo yaptırabiliyosun sorunsuz atlatman dileği ile

aselam kızlar nasılsınız benim oğlum bugün erkek oldu şimdilik biraz sıkıntılı geçiyo sızlıyor sanıırm ağlıyor paranox verdim bi tane dasrısı sünnet olacak erkek bebişleirmizeee

:sm_cool::sm_cool:

kızlar benim yavruların kakaları sıvıda olsa katıda olsa genelde çok koyu yeşil. bu normal mi ya.. ıspanak falanda vermiyorum hani yeşil yapacak bişeyde yemiyolar. siznkiler nasıl dermişimkaydirigubbakcemile3:kedi:

benim sarem hep koyu yeşil çıkarıyor canım,
Halem sarı-marı ıyyygh
yani aynı şeyleri yedirip renkleri farklı oluyorsa bünyeden diye düşünüyorum ben,
katılıkları bile birbrinden doğduklarından beri hep farklı,

benim kızlar ayrı dünya ikizleri yaaaa...

burçincim bende seni merak ediyordum.ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim....
Allahım başka sıkıntı keder vermesin inşaallah...ailenle ve sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu ol hep...
canım çok teşekkür ederim..hepberaber inşallah..
ayy bize de gelecek sıraaa eyvahedigeldismile

ayrı dünya ikizleri kaydirigubbakcemile3 tuttum bu lafı, benimkiler de öyleler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…