ay içim rahatladı hymarry. ayrı dünya ikizlerini öpüyom kocaman:asigim:
ayrı dünya ikizleri kaydirigubbakcemile3 tuttum bu lafı, benimkiler de öyleler..
hayırlı olsun canancım oğluşunun yeni dönemi
vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah,
kızın için başka bi dr. deneseniz diyorum ben ama eyvahedigeldismile
Oğlunun tüm güzel günlerini gör inş. canım..hayırlı evlat olsun inş..darısıı benim başıma..bende kararsıızm aslında şu sünnet konusunda..Benim doktorumda Hipp mamayı tavsiye ediyor,bende meyve püresi ve sebze pürelerinde hippe geçtim..ara ara bebe bisküvisinide veriyorum..bence çok şaşıracak bir kilosu yok kızının Canan'cığım..zayıflığına üzülme ..inş.iştahıda açılır yavrunun..çok teşekkür ederiz hümeyracım
kıızm için doktor buldum sayılır bugün oğlumu çocuk dr sünnet etti çok tatlı bi adamdı öpe koklaya muayne etti sünneti etti oturun çay içelim sohbet edelim felan bana yemek tarifleir felan verdi işte belki hastalıktan iştahsızdır felan dedi ama iyiykende iştahsızdı ek gıdalara iyice geç dedi bakalım hıpp içinde çok güzel mama dedi devam edin dedi bakalım yaa aralarında 950 gram fark var şimdi kızımın kilosunu söyleyeyimde şaşırın sadece 5850 kızım çok ama çok zayıf vede çok iştahsız ve bu durum beni çok mutsuz ediyoooo
Sattın mı,ilan mı verdin?Eğer sattıysan çok hızlısın vallahi korkulur senden diyeceğim..bende satacağım ama daha vaktimiz var bizim..stickerında 20 kiloyu seni yormadan görelim inş...koltuklardan birini satışa verme dedi kocam,
bi kızımız daha olursa diye saklıycakmışım sempatiksalakcinni
diğerini de verdim gitti
canım çok geçmiş olsun bitanem.. oğluşunada geçmiş olsun. oyy 3erkek oldu hemi şimdi minik adam:))teşekkür ederim burçincimm
ay söylemeyi unuttum ya kızışımda bronşit olmuş zaten öksürüyodu gitmişken onuda muayne ettirdimde 5 tane penisilin verdii(( birde kilo sorunumuz var hiç yemediğimiz için hiç kilo alamıyoruz çok üzülüyorum ya bu kıza ne olacak böyeleee
bizm burdaki sağlık ocağındaki hemşirelerde çok tatlı. ne zamna gitsek birini biri alır birini biri. oh sever kopklarlar. hatta oturur dedikodu bilem yaparız bazen:))ne bilim ya geçen gittim sağlık ocağına kız kucağımda zırıl zırıl ağlıyo sadece kilosuna baktırmaya gittim bide kadın aile planlaması için bekleyenleri aldı beni almadı ben bu tarz kamu kuruluşlarında çalışanlardaki bu havaya bu ben buraların ağasıyım tavırlarına sinir oluyorum bi kez daha burdan yamıştım hatta okuyolar ediyolar kamu kuruluşunda çalışmak için kpss sinde ter döküyolar yerleştirme bekliyolar işede girdilermi hizmet yok baştan sağma tavırlar felan tamam tabiki haklı oldukları durumlarda var çok insana bakıyolar laftan szöden anlamayan insanlara akşama kadar laf anlatmaya çalışıyolar ama ne bilim ya kararsız bekirim anlayacağınbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı
sanada bidanem günün aydınlık ruhun şen olsunn..Güzel bir gün olsun inş...hepinizi öperim..zemuszemus
Oğlunun tüm güzel günlerini gör inş. canım..hayırlı evlat olsun inş..darısıı benim başıma..bende kararsıızm aslında şu sünnet konusunda..Benim doktorumda Hipp mamayı tavsiye ediyor,bende meyve püresi ve sebze pürelerinde hippe geçtim..ara ara bebe bisküvisinide veriyorum..bence çok şaşıracak bir kilosu yok kızının Canan'cığım..zayıflığına üzülme ..inş.iştahıda açılır yavrunun..
Sattın mı,ilan mı verdin?Eğer sattıysan çok hızlısın vallahi korkulur senden diyeceğim..bende satacağım ama daha vaktimiz var bizim..stickerında 20 kiloyu seni yormadan görelim inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?