Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

ay içim rahatladı hymarry. ayrı dünya ikizlerini öpüyom kocaman:asigim:

ayrı dünya ikizleri kaydirigubbakcemile3 tuttum bu lafı, benimkiler de öyleler..

kaydirigubbakcemile3 aynen,
aynı yumurta mı ayrı yumurtamı geyiğini soranlara hep, ayrı dünya ikizlkeri bunlar diyorumsempatiksalakcinni

teşekkür ederim burçincimm

ay söylemeyi unuttum ya kızışımda bronşit olmuş zaten öksürüyodu gitmişken onuda muayne ettirdimde 5 tane penisilin verdii (( birde kilo sorunumuz var hiç yemediğimiz için hiç kilo alamıyoruz çok üzülüyorum ya bu kıza ne olacak böyeleee

hayırlı olsun canancım oğluşunun yeni dönemi
vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah,
kızın için başka bi dr. deneseniz diyorum ben ama eyvahedigeldismile

hayırlı olsun canancım oğluşunun yeni dönemi
vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah,
kızın için başka bi dr. deneseniz diyorum ben ama eyvahedigeldismile

çok teşekkür ederiz hümeyracım

kıızm için doktor buldum sayılır bugün oğlumu çocuk dr sünnet etti çok tatlı bi adamdı öpe koklaya muayne etti sünneti etti oturun çay içelim sohbet edelim felan bana yemek tarifleir felan verdi işte belki hastalıktan iştahsızdır felan dedi ama iyiykende iştahsızdı ek gıdalara iyice geç dedi bakalım hıpp içinde çok güzel mama dedi devam edin dedi bakalım yaa aralarında 950 gram fark var şimdi kızımın kilosunu söyleyeyimde şaşırın sadece 5850 kızım çok ama çok zayıf vede çok iştahsız ve bu durum beni çok mutsuz ediyoooo

merhaba arkadaşlar daha yeni açabildim bilgisayarı
hymary oto koltuklarını 510 tlye 5 taksit aldık canım ana kucaklarımızı dün sattım istanbulda bi ikiz annesine kullanamıyoduk artık iyi oldu kalabalığı gitti.
pamukşeker sen konyalısın galiba canım merak ettim nerede oturuyor ailen?

ben de satmaya çalışıyorum koltuğu ama bilmiyorum yaaa,nerede satsam,
sen nerde sattın caınm
hayırlı olsun yenileri de bu arada tekrar,
biz de aynı koltukların ikisini tek çekim 440a aldık burdan..

ayyyy canan bu doktor işine sevindim,
normalde de çocuk doktoru mu
kızın da ona mı devam edicek?
ınsan çocuğunu benimseyen bi doktor olunca ne kadar memnun oluyor dğeil mi?

aa gerçekten mi iyi almışın hangi mağazadan aldınız ben sahibinden.comda sattım tavsiye ederim sen de ilan ver tabi istanbulda alternatif çok ya bizim burda bakabilceğimiz mağazalar çok az
size de hayırlı olsun canım nasıl rahat ettilermi kuzular?

sağol canım,
burda unkapanında bir yer var alternatifi çok olan bir çarşı,
bisikletçiler çarşısı diye geçiyor bilmem biliyomusun,ordan aldık
ama daha dün aldık bizde canım,daha oturtup gezmek nasip olmadı,
bi kızım biraz hareketli,ondan şüpheliyim,ama mecbur oturucaklar valla,
peki ben bu koltukları hangi katedoride satıcam orda?

ne tesadüf bizde dün aldık benim de bi oğlum arabada bile durmuyor ama bu koltukta rahat ettiler bugün de gezmeden eve gelirken ikiside uyudu kaldı inşallah rahat edeerler
bebek-taşıma bölümüne vereceksin..hadi hayırlısı..

evet hymarry orada devam edeceğim artık sadece aşılarda medicalparka geleceğim neden dersen başladığı yerde bitsin diye düşünüyorum aşılar için karışıklık olmasın tek elden çıksın

tabikide çocuğumu benimseyen bidoktor beni çok rahat ettirdi alıyo kucağına seviyo bi öpüşü var göreceksin koklayarak öpüyo içine çekiyo kokusunu dersinki ilk defa bebek görüyo evet canım çocuk doktoru bide evime çok yakın 5 dakka birde iki bebeğe tek muayne parası alacak paranız olmadığı zaman vermesneiz bile olur diye hastayken para yok diye getirmemezlik yapmayın dedi mesela oğlanı sünnet ettiridk ya kızıda muayne etti ama ona hiç bişi almadı

off kızlar ya oğluşum çok ağlıyor içim dayanmıyorrr işallah yarına herşey geçmiş olurrrr

heeee ay bu o konuştuğumuz adam mı yoksaa,elektriğiniz tuttuysa ne ala,
daaaaaaaa,
neden aşılar için buraya kadar geliyorsun canım yaa,
sonuçta artık bebeklerine sayfa açıldı,nerede olsalar bebeğinin sayfası bilgisayarda çıkıyor,
biz hep sağlık ocaklarında yaptırdık aşılarını,yola yazık,
orda Dvit de veriyorlar ücretsiz,kan ilacını da,
evina yakın bi sağlık olcağında yaptırsan aşıları da ne güzel ya..

koltuklardan birini satışa verme dedi kocam,
bi kızımız daha olursa diye saklıycakmışım sempatiksalakcinni
diğerini de verdim gitti

ne bilim ya geçen gittim sağlık ocağına kız kucağımda zırıl zırıl ağlıyo sadece kilosuna baktırmaya gittim bide kadın aile planlaması için bekleyenleri aldı beni almadı ben bu tarz kamu kuruluşlarında çalışanlardaki bu havaya bu ben buraların ağasıyım tavırlarına sinir oluyorum bi kez daha burdan yamıştım hatta okuyolar ediyolar kamu kuruluşunda çalışmak için kpss sinde ter döküyolar yerleştirme bekliyolar işede girdilermi hizmet yok baştan sağma tavırlar felan tamam tabiki haklı oldukları durumlarda var çok insana bakıyolar laftan szöden anlamayan insanlara akşama kadar laf anlatmaya çalışıyolar ama ne bilim ya kararsız bekirim anlayacağınbilmiyorumkismilekafamçokkarıştı

anladım,konuşmuştuk evet
fakat yine de o kadar yola yazık ne biliyim,
bildiğin aşı yaa,
çok mu kalabalık ki sizin ordaki ocak,
buralar tertemiz,serin harika valla,
neyse canım,sağlık olsun..

günaydın herkese,iyi bir gün olsun hepimizee:hulya:

günayydıııııııııııınna.s.
hymaarycim 2 kg vermişsin oh oh ne güzel kararlılık devam bende tık yok kararlılık adınakaydirigubbakcemile2
canancım ben de sağlık ocağında yaptırıyorum kızların aşılarını ama sağolsun bizim sağlık ocağındakiler süper hemşiremiz prematüre oldukları için kızlara özel aşı takvimi bile yaptı yazıkalkisalkisalkis

Oğlunun tüm güzel günlerini gör inş. canım..hayırlı evlat olsun inş..darısıı benim başıma..bende kararsıızm aslında şu sünnet konusunda..Benim doktorumda Hipp mamayı tavsiye ediyor,bende meyve püresi ve sebze pürelerinde hippe geçtim..ara ara bebe bisküvisinide veriyorum..bence çok şaşıracak bir kilosu yok kızının Canan'cığım..zayıflığına üzülme ..inş.iştahıda açılır yavrunun..

koltuklardan birini satışa verme dedi kocam,
bi kızımız daha olursa diye saklıycakmışım sempatiksalakcinni
diğerini de verdim gitti
Sattın mı,ilan mı verdin?Eğer sattıysan çok hızlısın vallahi korkulur senden diyeceğim..bende satacağım ama daha vaktimiz var bizim..stickerında 20 kiloyu seni yormadan görelim inş...

canım çok geçmiş olsun bitanem.. oğluşunada geçmiş olsun. oyy 3erkek oldu hemi şimdi minik adam:))

bu arada kızının kilosu çok kötü değil. en azından benimkilerle kıyaslayınca benim 6. aylarında falan 6300 falanları..bence hastalık falan olmadığı sürece çok takılma.. demekki bünyesi o çocuğun.
bizm burdaki sağlık ocağındaki hemşirelerde çok tatlı. ne zamna gitsek birini biri alır birini biri. oh sever kopklarlar. hatta oturur dedikodu bilem yaparız bazen:))

Güzel bir gün olsun inş...hepinizi öperim..zemuszemus
sanada bidanem günün aydınlık ruhun şen olsunn..

Bende muhallebide hipp kullanıyorum. ve evde hipp meyve püreleri suyunu ve sebze çorbalarından bulunduruyorum. bir yere gidersek yada yapamazsam diye..
açıkçası muhallebide aptamil - bebelac ve herobaby denedim. yavruları tek rahatsız etmeyen hipp oldu. herobaby ve beblac zaten şeker yükü sanki. ama hipp 'den çook memnun kaldım..

kaswamm canım beniimm,inşallah sağlıkla hedefime ulaşabilirim canımmmŞeniz,
ilanı dün gece verdim,şimdi de biriyle mesajlaşıyorum canım,satabilirim her an..

tarihçi sağol canım benim,bakalım,yola devammyerimseniben

milupa-hipp :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…