Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

Selam arkadaşlar.
Canancım gönlüne göre dr.bulmuşsun ne mutlu sana.Biz cerrahpaşaya gidiyoruz sarılığımız hala tamamen geçmedi,artık sinir olmaya başladım bu sarılık işine ya.
Bende hast.ve dr.ilgisinden çok memnunum,ama o bebek bakım odaları yokmu,tek kelimeyle berbat ya,
pislik yuvası resmen.Birde anneler çocukların hastalıklarından bahsediyorlar,benim psikoleji allak bullak oldu resmen.
Bizde çocuk dr.arıyoruz hem yakın olsun hemde ilgili güvenilir olsun istiyorum.Yoksa cerrahpaşa bizi bitirdi moralman resmen.

Birde kızlar dr.oğluma ROP muayenesi istedi.Hiç bir hast.yapmıyormuş,sadece ataköyde dünyagöz hastanesi yapıyormuş,orasıda 350,750 arası ücret istedi.Sizler nerde yaptırdınız.Bu arada cerrahpaşa yapıyor ama oğlum 35 günlük olana kadar yapılması lazımmış,randevuları hep dolu.

aman be tarihçi millet orda burda geziyor sanırım heheh sempatiksalakcinni

ay kızların doğumgünlerine de az kaldı dimi tarihçi,
bir pplanın var mı doğumgünü için kullaşnışlısından şöyle?

ay kızların doğumgünlerine de az kaldı dimi tarihçi,
bir pplanın var mı doğumgünü için kullaşnışlısından şöyle?

ay evet yaaa çok heyecanlıyııımm vahu ne tuhaf duyguymuşkaydirigubbakcemile3 dışarda kutlucaktık vazgeçtik kızlar daha huysuz düzenleri bozulunca onlar da bozuluyoıbişey de hatırlamıcaklar o yüzden ev partisi ailecekhihoyyyt teyze hala evi süsler herkes bişiler yapar dedik akşamüstü başlıcaz partiye çünkü akşama kalırsak kızlar hem daha huysuz oluyo hem de uykuları geliyo bilmiyom artık siz napceniz bakemzemuszemus

babalar gününde kahvaltıya gittiğimizde orda ikizlerin doğumgününü kutluyolardı ama 6 yaşlarında falandı onlar böölee kalabalık gelmişler pek tatlıydılar aay birbirlerini bi öptü bi sarıldı iki kardeş Allah ayırmasın pek tatlıydılar

Bu anlamda ne düşünüyorsun canım progarmın içini dolduran,
ya bu işlerde karışıklığı sevmiyorum,
herşey akllıca organize edilse,
kimse fazladan bi işe karışmadan,herkes görevini bilse,
herşeyin sırası belli olsa,
önce şu,sonra bu,bilmem ne,
ama ben bu işlerde sırayı ve görevlendirmeyi bilmiyorum yaaa,
bir de sanırım anne olduktan sonra yüzde bin kontrolcü mü oldum ben ne?

bakalım hymary ya hayırlısı olsun burası düzgün olsa gidecemde işte anlattığım gibii

yok tatlım ya buradakiler öyle değil çocuk kucağımda zırıl zırıl ağlıyo görüyo ısrrala beni almayıp aile planlaması için bekleyenleri alıyo sanki çok acil ne yapmamaı istiyor yani cıngarmı çıkartayım orda bilmiyorum çok sinirim bozuldu o gün vallaha

tatlı kaswam allah razı olsun canım darısı artık sneşn oğlanın başınaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım inan çok üzülüyorum zayıflığına elimd değil yemiyor ona yemek yedirmek işkence kaşıkla veriyorum ya ağzında tutuyor tutuyor tutuyorr.. yutmuyor salyası ile sulandırıp dışarı veriyor verdiğim 1 kaşık mamayı 10 kez sokuyorum ağzına sürekli hipp kullanıyorum kaşık mamalrındada hıpp ve bebelac kullanıyorum çünkü hipin gece maması dışında mamasını bulamadım hiç bebelactan mesaj gelmiş iştahsız bebekler için ballı irmikli deneyin işte yiyenleirn %86 sı mmenun diye koşa koşa aldım yok onuda beğenmedi ne yapacağımı şaşırdım kafamçokkarıştı
çok sağol canım benimmm küçücüğüm erkek oldu minik adamım benim maşallah çokta sakin oldu sünnetini

bu kızlar ne olacak bilmiyorum canım ya senlede aramızda 1 ay felan vardı sanırım seninkidemi iştahsızlıktan kilo almıyo yoksa yiyo ama yaramıyomu

sağolasın canım benim naber nasılsın ali yağız bebeğimiz nasıl bakimmm cerrahpaşa uzak geliyosa cnaım benim dr bademlikte sana çok uzak değil denemek istersen bilgilerini veririm bide bu ropu ilk defa duydum ya cahilliğime ver neden istedilerki bunu

selam kızlaaarr topik bugün tenhaymış nerdesiniz bakemkaydirigubbakcemile2

ev işleriyle uğraşıyoooo anca gelio buralaraaaa

aman be tarihçi millet orda burda geziyor sanırım heheh sempatiksalakcinni

zuhahaha kız 1 yıldan fazlayım şu kk yı tam çözemeidm yaaa yeni topikler açılıyo onu bile biri söylerse buluyorum naber nasılsın nasış geçiyo diet alıştınmı 2kilo gitmiş bile sanırım hadi devaıda hızla gelir işallahhh

kızlar nasılsınızzz

evvela sünnet yaptıracak arkadaşlarıma tecrübemi aktarmak istiyorum

hiç korkmayın arkadaşlar ve biran önce yaptırmaya bakın inanın hiç zor değil dün saat 1 de yaptırdık sünneti akşam 9 da mışıl mışıl uyudu sabaha kadar sadece yemek yemeğe uyandı yani bi zorluğu dün yaşadım bugün çok rahattık sadece uyandığımızda ağladık sabah çişimiiz yaparken sanırım sızladı biraz onun dışında koca gün boyunca pipi temizleme işlemi haricinde hiç ağlamadı yani bi sabah ağladı birde akşam onun dışında günümüz gayet rahattı anne olarak insnaın canı acıyor tabiki ama bu eninde sonunda yapılacak bir işlem şimdi olmazsa 3 yaşında olmadı 5 yaşında yada 7 yaşında kısacası kaçarı yok bu işin acıyı tam bilmiyoken ve hücre yenilenmesi bu kadar hızlı iken yaptırmanızı nacizhane bi şekilde tavsiye ederimmmm

bütün güzel anneleri öpüyorummmmŞenizŞeniz

kızlar dirim ile konuştum mevlüdü çok güzel geçmiş kuran okuyan çokmuş oğluşlarda iyiymiş parka inmişler şimdi günün yorgunluğunu atıyorlarmışş

al benden de o kadar ikiz anneliğinin özelliği olabilir mi acaba sürekli bi düzen bi kontrol herşey sırayla olsun felankaydirigubbakcemile3
teyzeyle hala evi süsler,babaanneyi sarma-dolmadan sorumlu devlet bakanı anneanneyi börek-kısırdan sorumlu devlet bakanı olarak atadımkaydirigubbakcemile3biz iki tane pasta alcaz bi de patates salatası yaparım bilmiyom yeter herhalde çok kalabalık olmucaz çünkü kızları ürkütmeden eğlenelim diyom karmaşık kalabalıktan ürküyoz sapıtıyoz halaakannehirkaydirigubbakcemile3

heheh sağol canancım,gitti bakalım şimdilik,
sıkılmadan devamı gelir inşallahh,
bu topiği bile bulman bir iki günün aldı sanırım muhhahahah sempatiksalakcinni

of çok yorgunum ben,
herkesi öpüyorum,kaçıyorum

ŞenizŞeniza.s.

delikafadulden :roflol: cokacimcoook alkisalkisalkis :içelim: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yazmaya halim yok bilmem anlatabildim mi duygularımı lülülülülülü

Canancım rop muayenesi,erken doğan bebeklerde göz muayenesi oluyormuş.

Eğer çocukta görmeyle alakalı sıkıntı varsa erken teşhis içinmiş,allah korusun ihmal edilirde yapılmazsa,vede gözde sıkıntı varsa körlüğe sebep oluyormuş.Dr.bize söylememişti,biz sorduk bugün oda uyandı heralde evet yaptılarım dedi.Ama malesef sınırlı hast.yapıyorlarmış,bakalım cerrahpaşadan babamın tanıdığı profesör bulduk o bize randevu ayarlamış,öyle olursa çok iyi olacak,yoksa 750 vermek zorundayız,neyse kontrolde birşey çıkmazda inşallah bunuda atlatmış oluruz.

anladım canım allah korusun hiç bişey çıkmasın yağız delikanlımızda sende biraz sakin ol dr bişeyden şüphelkenmedi sen kendi isteğinle yaptırıyorsun anladığım kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…