- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
aman be tarihçi millet orda burda geziyor sanırım heheh sempatiksalakcinni
ay kızların doğumgünlerine de az kaldı dimi tarihçi,
bir pplanın var mı doğumgünü için kullaşnışlısından şöyle?
ay evet yaaa çok heyecanlıyııımm vahu ne tuhaf duyguymuşkaydirigubbakcemile3 dışarda kutlucaktık vazgeçtik kızlar daha huysuz düzenleri bozulunca onlar da bozuluyoıbişey de hatırlamıcaklar o yüzden ev partisi ailecekhihoyyyt teyze hala evi süsler herkes bişiler yapar dedik akşamüstü başlıcaz partiye çünkü akşama kalırsak kızlar hem daha huysuz oluyo hem de uykuları geliyo bilmiyom artık siz napceniz bakemzemuszemus
anladım,konuşmuştuk evet
fakat yine de o kadar yola yazık ne biliyim,
bildiğin aşı yaa,
çok mu kalabalık ki sizin ordaki ocak,
buralar tertemiz,serin harika valla,
neyse canım,sağlık olsun..
günaydın herkese,iyi bir gün olsun hepimizee:hulya:
günayydıııııııııııınna.s.
hymaarycim 2 kg vermişsin oh oh ne güzel kararlılık devam bende tık yok kararlılık adınakaydirigubbakcemile2
canancım ben de sağlık ocağında yaptırıyorum kızların aşılarını ama sağolsun bizim sağlık ocağındakiler süper hemşiremiz prematüre oldukları için kızlara özel aşı takvimi bile yaptı yazıkalkisalkisalkis
Oğlunun tüm güzel günlerini gör inş. canım..hayırlı evlat olsun inş..darısıı benim başıma..bende kararsıızm aslında şu sünnet konusunda..Benim doktorumda Hipp mamayı tavsiye ediyor,bende meyve püresi ve sebze pürelerinde hippe geçtim..ara ara bebe bisküvisinide veriyorum..bence çok şaşıracak bir kilosu yok kızının Canan'cığım..zayıflığına üzülme ..inş.iştahıda açılır yavrunun..
Sattın mı,ilan mı verdin?Eğer sattıysan çok hızlısın vallahi korkulur senden diyeceğim..bende satacağım ama daha vaktimiz var bizim..stickerında 20 kiloyu seni yormadan görelim inş...
çok sağol canım benimmm küçücüğüm erkek oldu minik adamım benim maşallah çokta sakin oldu sünnetinicanım çok geçmiş olsun bitanem.. oğluşunada geçmiş olsun. oyy 3erkek oldu hemi şimdi minik adam:))
bu arada kızının kilosu çok kötü değil. en azından benimkilerle kıyaslayınca benim 6. aylarında falan 6300 falanları..bence hastalık falan olmadığı sürece çok takılma.. demekki bünyesi o çocuğun.
bizm burdaki sağlık ocağındaki hemşirelerde çok tatlı. ne zamna gitsek birini biri alır birini biri. oh sever kopklarlar. hatta oturur dedikodu bilem yaparız bazen:))
sanada bidanem günün aydınlık ruhun şen olsunn..
Bende muhallebide hipp kullanıyorum. ve evde hipp meyve püreleri suyunu ve sebze çorbalarından bulunduruyorum. bir yere gidersek yada yapamazsam diye..
açıkçası muhallebide aptamil - bebelac ve herobaby denedim. yavruları tek rahatsız etmeyen hipp oldu. herobaby ve beblac zaten şeker yükü sanki. ama hipp 'den çook memnun kaldım..
Selam arkadaşlar.
Canancım gönlüne göre dr.bulmuşsun ne mutlu sana.Biz cerrahpaşaya gidiyoruz sarılığımız hala tamamen geçmedi,artık sinir olmaya başladım bu sarılık işine ya.
Bende hast.ve dr.ilgisinden çok memnunum,ama o bebek bakım odaları yokmu,tek kelimeyle berbat ya,
pislik yuvası resmen.Birde anneler çocukların hastalıklarından bahsediyorlar,benim psikoleji allak bullak oldu resmen.
Bizde çocuk dr.arıyoruz hem yakın olsun hemde ilgili güvenilir olsun istiyorum.Yoksa cerrahpaşa bizi bitirdi moralman resmen.
Birde kızlar dr.oğluma ROP muayenesi istedi.Hiç bir hast.yapmıyormuş,sadece ataköyde dünyagöz hastanesi yapıyormuş,orasıda 350,750 arası ücret istedi.Sizler nerde yaptırdınız.Bu arada cerrahpaşa yapıyor ama oğlum 35 günlük olana kadar yapılması lazımmış,randevuları hep dolu.
selam kızlaaarr topik bugün tenhaymış nerdesiniz bakemkaydirigubbakcemile2
aman be tarihçi millet orda burda geziyor sanırım heheh sempatiksalakcinni
Bu anlamda ne düşünüyorsun canım progarmın içini dolduran,
ya bu işlerde karışıklığı sevmiyorum,
herşey akllıca organize edilse,
kimse fazladan bi işe karışmadan,herkes görevini bilse,
herşeyin sırası belli olsa,
önce şu,sonra bu,bilmem ne,
ama ben bu işlerde sırayı ve görevlendirmeyi bilmiyorum yaaa,
bir de sanırım anne olduktan sonra yüzde bin kontrolcü mü oldum ben ne?
bakalım hymary ya hayırlısı olsun burası düzgün olsa gidecemde işte anlattığım gibii
yok tatlım ya buradakiler öyle değil çocuk kucağımda zırıl zırıl ağlıyo görüyo ısrrala beni almayıp aile planlaması için bekleyenleri alıyo sanki çok acil ne yapmamaı istiyor yani cıngarmı çıkartayım orda bilmiyorum çok sinirim bozuldu o gün vallaha
tatlı kaswam allah razı olsun canım darısı artık sneşn oğlanın başınaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım inan çok üzülüyorum zayıflığına elimd değil yemiyor ona yemek yedirmek işkence kaşıkla veriyorum ya ağzında tutuyor tutuyor tutuyorr.. yutmuyor salyası ile sulandırıp dışarı veriyor verdiğim 1 kaşık mamayı 10 kez sokuyorum ağzına sürekli hipp kullanıyorum kaşık mamalrındada hıpp ve bebelac kullanıyorum çünkü hipin gece maması dışında mamasını bulamadım hiç bebelactan mesaj gelmiş iştahsız bebekler için ballı irmikli deneyin işte yiyenleirn %86 sı mmenun diye koşa koşa aldım yok onuda beğenmedi ne yapacağımı şaşırdım kafamçokkarıştı
çok sağol canım benimmm küçücüğüm erkek oldu minik adamım benim maşallah çokta sakin oldu sünnetini
bu kızlar ne olacak bilmiyorum canım ya senlede aramızda 1 ay felan vardı sanırım seninkidemi iştahsızlıktan kilo almıyo yoksa yiyo ama yaramıyomu
sağolasın canım benim naber nasılsın ali yağız bebeğimiz nasıl bakimmm cerrahpaşa uzak geliyosa cnaım benim dr bademlikte sana çok uzak değil denemek istersen bilgilerini veririm bide bu ropu ilk defa duydum ya cahilliğime ver neden istedilerki bunu
ev işleriyle uğraşıyoooo anca gelio buralaraaaa
zuhahaha kız 1 yıldan fazlayım şu kk yı tam çözemeidm yaaa yeni topikler açılıyo onu bile biri söylerse buluyorum naber nasılsın nasış geçiyo diet alıştınmı 2kilo gitmiş bile sanırım hadi devaıda hızla gelir işallahhh
kızlar nasılsınızzz
evvela sünnet yaptıracak arkadaşlarıma tecrübemi aktarmak istiyorum
hiç korkmayın arkadaşlar ve biran önce yaptırmaya bakın inanın hiç zor değil dün saat 1 de yaptırdık sünneti akşam 9 da mışıl mışıl uyudu sabaha kadar sadece yemek yemeğe uyandı yani bi zorluğu dün yaşadım bugün çok rahattık sadece uyandığımızda ağladık sabah çişimiiz yaparken sanırım sızladı biraz onun dışında koca gün boyunca pipi temizleme işlemi haricinde hiç ağlamadı yani bi sabah ağladı birde akşam onun dışında günümüz gayet rahattı anne olarak insnaın canı acıyor tabiki ama bu eninde sonunda yapılacak bir işlem şimdi olmazsa 3 yaşında olmadı 5 yaşında yada 7 yaşında kısacası kaçarı yok bu işin acıyı tam bilmiyoken ve hücre yenilenmesi bu kadar hızlı iken yaptırmanızı nacizhane bi şekilde tavsiye ederimmmm
bütün güzel anneleri öpüyorummmmŞenizŞeniz
heheh sağol canancım,gitti bakalım şimdilik,
sıkılmadan devamı gelir inşallahh,
bu topiği bile bulman bir iki günün aldı sanırım muhhahahah sempatiksalakcinni
of çok yorgunum ben,
herkesi öpüyorum,kaçıyorum
al benden de o kadar ikiz anneliğinin özelliği olabilir mi acaba sürekli bi düzen bi kontrol herşey sırayla olsun felankaydirigubbakcemile3
teyzeyle hala evi süsler,babaanneyi sarma-dolmadan sorumlu devlet bakanı anneanneyi börek-kısırdan sorumlu devlet bakanı olarak atadımkaydirigubbakcemile3biz iki tane pasta alcaz bi de patates salatası yaparım bilmiyom yeter herhalde çok kalabalık olmucaz çünkü kızları ürkütmeden eğlenelim diyomkarmaşık kalabalıktan ürküyoz sapıtıyoz halaakannehirkaydirigubbakcemile3
delikafadulden :roflol: cokacimcoook alkisalkisalkis :içelim: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yazmaya halim yok bilmem anlatabildim mi duygularımı lülülülülülü
iyi gecelerrrheheh sağol canancım,gitti bakalım şimdilik,
sıkılmadan devamı gelir inşallahh,
bu topiği bile bulman bir iki günün aldı sanırım muhhahahah sempatiksalakcinni
of çok yorgunum ben,
herkesi öpüyorum,kaçıyorum
ŞenizŞeniza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?