selm herkese geçmişi okuyamadım. yatıcam kızlar mıymıy yine
sadece cananım alıntı yapılmış senden onu okudum:)) benim kızlarda pek iştahsız açıkçası. cerenin burnunu tutuyorum bazen kaşığı höpletsin diye. genelde sonunda ikimizide banyoya atıyorum resmen savaş alanı gibi oluyor. yaren ise biberon almıyor beni artık emmiyor. kaşıkla verdiklerimi önce iştahla yiyor sonra zını kitliyor. en kötüsü de gece canım yaren doymadıı için sürekli uyanıyor biberonu hissettiği anda uyku halinde bile olsa ciyak ciya(
beraber uyur beraber uyanır olduk tarihçi heee sempatiksalakcinni
kızlar kaçta uyuyup uyanıyorlar,
gece durumları aynı mı hala?
valla canım aynen öylekaydirigubbakcemile3canıım akşam 10 gibi uyuyolar sabah 630-730 arası mutlaka kalkıyolarkaydirigubbakcemile2çok şükür gece kalkmalarımız azaldı uyanıyolar su içiyolar piş piş yapıyom tabi bikaç defa kalkmaya teşebbüs ediyolar geri yatırıyom böle böle düzelcek inşallah:Saruboceq:
hymarrycim bişi sorcam yaa benim delileri bi türlü bebek arabalarına alıştıramadım babymax ın ikiz arabası var bizde süs gibi evde duruyo yaa oturtuyoz kızları bi çığlık hadeee araba boş kızlar kucakta ama artık taşınmıyolar valla geçen gün bi baktım kollarım çürümüş inanamadım nereye gitsek kucağımızda geziyolar ayrı ayrı baston pusetlerden mi alsam acaba ne yapcem bilemedim ay ne sorunlu bu kızlar yaakaydirigubbakcemile3
tüh yaaaa,
canım benim bizim Hale de hiç sevmiyor,
hareketli olduklarından orda bağlanmayı sevmiyorlar sanıyorum,fakat ben de bağlamadan sürüyorum arabayı,
ama şu var,sonuçta ikiz arabasına binmek istemiyorsa bastonda da durmayabilir,ona da yazık,
kenarına falan oyuncak taksanız yoksa şayet,playskool lardan falan,
belki oyalanır,dikkatini çeker falan,
inan ben de Hale yi zorla tutyorum inan:sm_confused:..
benim evim büyük değil,
palyaço malyaço uğraşamam,
çok kişi çağırmam zaten,davetiye falan uğraşamam,
hazırlık,fotoğraf slaytları,fon müziği..işte klasik..
ama kızlara pastalarını ayrı almak istyiorum ben,
aklında olsun canım senin de,
ayrı ayrı üfleyip,ayrı ayrı doğumgünü şarkısını söylemek..
ooooooooooooo dogum gunıu partılerı baslıyoooooooo sız yapın bende sızden kopye cekeyımmmmmmmmm .................saglıkla buyusunler............mıracınız mubarek ols
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?