Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

selm herkese geçmişi okuyamadım. yatıcam kızlar mıymıy yine
sadece cananım alıntı yapılmış senden onu okudum:)) benim kızlarda pek iştahsız açıkçası. cerenin burnunu tutuyorum bazen kaşığı höpletsin diye. genelde sonunda ikimizide banyoya atıyorum resmen savaş alanı gibi oluyor. yaren ise biberon almıyor beni artık emmiyor. kaşıkla verdiklerimi önce iştahla yiyor sonra zını kitliyor. en kötüsü de gece canım yaren doymadıı için sürekli uyanıyor biberonu hissettiği anda uyku halinde bile olsa ciyak ciya(

herkese iyi geceler tatlı rüyalar sorunsuz bir gece mışıl mışıl uyuyan yavrular diliyorum..aynısını kendim içinde diliyom:)) muckkkk hepinizee

ahanda benim damla işte..... off yaaaa... yine uykusuz bir gece daha beklio beni.. açlıktan uyuyamıo, şimdi1 kase savaşa savaşamama verdim.. ama çok huuzrsuz kız wavyim ben hero baby nin kaşık mamalarını veriom o mu dokunuo ki????bilmiyorumkismile

günaydın herkese hituci canım senin ve hepimiziin miraç kandili mübarek olsun inşallah,
layıkıyla ibadetlerimizi ve duamızı yapabilmemizi nasip etsin Rabbim,

wavym ısrarla yemiyor diye şikayet ediyorsun ama resimlerden gördüğüm kadarıyla kızların durumu gayet iyi görünüyor canım,
acaba miktarlarda mı daha çok yemeliler gibi bir düşünce var,
cananın kızını gördüm kötü durumda olmasa da biraz daha iyi olabilir o incelenmeli diye düşünüyorum ama seninkine bi anlam veremiyorum inan,
çünkü bu kadar yemeyen ve hatta uyumayan çocuk çok kötü durumda olur,ama seninkiler iyi geliyor bana canım yaa bilmiyorumkismile

her yemekten sonra bizimkilerin de üstleri değişiyor,
hemen küvete oturtuyorum,
günde iki kez küvet 3 kez badi deiştiriyorum hiç abartısız,
çünkü artık daha bağımsızlar,
istemeyebiliyor,
kaşık tutmak istiyor,
dönüyor,çarpıyor falan..

canancım senin kızın benim sare işte,
bak bunu göreceksin,
o kızın reflüsünden dolayı kilo alamıyor,
o da geçiek ve 7-8-9 aylarda hızla toplamaya başlayacak,göreceksin..

herkese günaydıııııııııınna.s. Hayırlı kandiller,Allah cümlemizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:

beraber uyur beraber uyanır olduk tarihçi heee sempatiksalakcinni
kızlar kaçta uyuyup uyanıyorlar,
gece durumları aynı mı hala?

beraber uyur beraber uyanır olduk tarihçi heee sempatiksalakcinni
kızlar kaçta uyuyup uyanıyorlar,
gece durumları aynı mı hala?

valla canım aynen öylekaydirigubbakcemile3canıım akşam 10 gibi uyuyolar sabah 630-730 arası mutlaka kalkıyolarkaydirigubbakcemile2çok şükür gece kalkmalarımız azaldı uyanıyolar su içiyolar piş piş yapıyom tabi bikaç defa kalkmaya teşebbüs ediyolar geri yatırıyom böle böle düzelcek inşallah:Saruboceq:

hymarrycim bişi sorcam yaa benim delileri bi türlü bebek arabalarına alıştıramadım babymax ın ikiz arabası var bizde süs gibi evde duruyo yaa oturtuyoz kızları bi çığlık hadeee araba boş kızlar kucakta ama artık taşınmıyolar valla geçen gün bi baktım kollarım çürümüş inanamadım nereye gitsek kucağımızda geziyolar ayrı ayrı baston pusetlerden mi alsam acaba ne yapcem bilemedim ay ne sorunlu bu kızlar yaakaydirigubbakcemile3

teşebbüs ediyorlar demek hahahah :roflol:
iyi ama maşallah,düzelir inşallah
bak doğumgünüyle ilgili dün akşam topikleri falan dolaştım,bişeyler düşünülmüş bayaaa.s

tüh yaaaa,
canım benim bizim Hale de hiç sevmiyor,
hareketli olduklarından orda bağlanmayı sevmiyorlar sanıyorum,fakat ben de bağlamadan sürüyorum arabayı,
ama şu var,sonuçta ikiz arabasına binmek istemiyorsa bastonda da durmayabilir,ona da yazık,
kenarına falan oyuncak taksanız yoksa şayet,playskool lardan falan,
belki oyalanır,dikkatini çeker falan,
inan ben de Hale yi zorla tutyorum inan:sm_confused:..

arabanın içini lunaparka çevirdik gene olmadı desene böle devamakannehir neler düşünülmüş d.günleri için hangi topik ben de bakem

of sorma benimkide durmuyor hiç..
dur kopyalıyım..

1-gelenlere canım kızımın hastaneden bugüne kadar olan resimlerinden oluşan slayt gösterisinin bulunduğu cd gülben ergenin çilekli şarkısı çalsın arka fondada cd kabınıda kuzumun resmi olucak...

2-anı defteri....

3-davetiye....

4-teyzemiz pasta perisi ve palyaço getirecek ayrıca yüz boyama seti,yer balonları,şekilli boru balonlar vs.....

5-güzel bi menü....

6-kapıya bi afiş hazırlamak istiyorum, dünya haritası üzerine ( hani şu küre şeklinde olan haritalardan) kızımın doğduğu günkü resmi ve üzerinede O BENıM DÜNYAM yazılı olacak şekilde.(bu fikre bayıldım....)

------Ağustos annelerinden alıntı----------

benim evim büyük değil,
palyaço malyaço uğraşamam,
çok kişi çağırmam zaten,davetiye falan uğraşamam,
hazırlık,fotoğraf slaytları,fon müziği..işte klasik..

ama kızlara pastalarını ayrı almak istyiorum ben,
aklında olsun canım senin de,
ayrı ayrı üfleyip,ayrı ayrı doğumgünü şarkısını söylemek..

ooooooooooooo dogum gunıu partılerı baslıyoooooooo sız yapın bende sızden kopye cekeyımmmmmmmmm .................saglıkla buyusunler............mıracınız mubarek ols

ben de uğraşamam palyaçoyla felan zaten palyaço fobim var inanmıcaksın amaakannehir evet ben de ayrı ayrı pasta yaptırıp seremonileri ayrı ayrı yapcam önemli bi ayrıntı bua.s anı defteri yapabilirim belki

ooooooooooooo dogum gunıu partılerı baslıyoooooooo sız yapın bende sızden kopye cekeyımmmmmmmmm .................saglıkla buyusunler............mıracınız mubarek ols

canım sana üç pasta lazım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 cümlemizin kandili mübarek olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…