günaydın canlar,,, kızlarıma kahvaltılarını yaptırdım şimdi mırrr mırrr zırıldamaya başladılar, uyku kanmadı heralde. sabahilk kez bebe ekmeği denedim ama hiç sevmediler böğğ yaptılar hep. biraz pütürlü kalıo bisküvi gibi tamamen ezilmedi diye midir nedir? siz denediniz mi hiç?
delikafadulden muallimim gelmişşşş,ooooooooooooo dogum gunıu partılerı baslıyoooooooo sız yapın bende sızden kopye cekeyımmmmmmmmm .................saglıkla buyusunler............mıracınız mubarek ols
hiç sevmem ben de palyaço falan aynen,ben de uğraşamam palyaçoyla felan zaten palyaço fobim var inanmıcaksın amaakannehir evet ben de ayrı ayrı pasta yaptırıp seremonileri ayrı ayrı yapcam önemli bi ayrıntı bua.s anı defteri yapabilirim belki
ay sorma zaten senin damla ile benim yaren ikiz olmalıymış:)) canım nerdeyse tüm mamalar gaz yaptı beni mcadıda. hazımsızlık çekip hergece ıngırdandı.. bide herobaby diğer muhallebilere göre çoook tatlı geldi bana. deneyimlerim sonucunda tabi bu görecelidire en çok hipp i beğendim.ahanda benim damla işte..... off yaaaa... yine uykusuz bir gece daha beklio beni.. açlıktan uyuyamıo, şimdi1 kase savaşa savaşamama verdim.. ama çok huuzrsuz kız wavyim ben hero baby nin kaşık mamalarını veriom o mu dokunuo ki????bilmiyorumkismile
canım ah bir gelsende görsen keşke. ceren ağzını kitler puff yapar. yaren iki kaşık 3 kaşık laylaylom hop hop haydi çıngırak haydi poşet hışırtısı loy loy loy. cerene amuda kalksan farketmez azını kitledimi biter olay. bide yaren eğer inad ederse ağlamaya başlar gılı gıloı yaparak yer. kiloları açıçası fotolarda öyle çıkıyor. yüzleri biraz baba tarafına çekmiş yuvarlak. gecen ay daha ceren 7.30 yaren 7. 80 di. ve evet ısrar ediyorum çünkü bütün gece açlıktan ağlayan ama yemeyi red eden bir kızım var ve bütün gece yine beni ayakta tuttu. muhallebiyi şamatayla yedirmesem tüm gece ayakta olacağım. ceren maşallah gece mama konusunda üzmüyor beni emziği sanıyor hop emiyor. amayaren uff. evet tekrar ediyorum iştahsız ve lkaşığı sevmeyen bir kızım ve özellikle biberona karşı antipatisi olan bir canavarım bvar.günaydın herkese hituci canım senin ve hepimiziin miraç kandili mübarek olsun inşallah,
layıkıyla ibadetlerimizi ve duamızı yapabilmemizi nasip etsin Rabbim,
wavym ısrarla yemiyor diye şikayet ediyorsun ama resimlerden gördüğüm kadarıyla kızların durumu gayet iyi görünüyor canım,
acaba miktarlarda mı daha çok yemeliler gibi bir düşünce var,
cananın kızını gördüm kötü durumda olmasa da biraz daha iyi olabilir o incelenmeli diye düşünüyorum ama seninkine bi anlam veremiyorum inan,
çünkü bu kadar yemeyen ve hatta uyumayan çocuk çok kötü durumda olur,ama seninkiler iyi geliyor bana canım yaa bilmiyorumkismile
benim cerende azına az sert bişey gelse öğürmeye başlar. cins anam bunlar cinsssalsanaalsanasmilegünaydın canlar,,, kızlarıma kahvaltılarını yaptırdım şimdi mırrr mırrr zırıldamaya başladılar, uyku kanmadı heralde. sabahilk kez bebe ekmeği denedim ama hiç sevmediler böğğ yaptılar hep. biraz pütürlü kalıo bisküvi gibi tamamen ezilmedi diye midir nedir? siz denediniz mi hiç?
yok hani fotolardan harika görünüyorlar ve kiloları da kötü değilmiş bak,ama sen daha iyiblirsin tabi,
evet çok uğraşıyorum ben de 6.aylarından sonradan beri inan,
aynı söyledğin gibi yuvarlana yuvarlana,itişe kakışa,
tüküre tüküre yiyiorlar,
ama yapacak bişeyim yok,bişekilde hallediyoruz işte..
canım itişe kakışa yediriyorum bundan bir şikayetim hiç olmadı. ama yaren gece biberon almıyor. gündüzde çook istisna. işte beni bu zora sokuyor. açıkçası bu kadar uzun yazmam'' çünkü bu kadar yemeyen ve hatta uyumayan çocuk çok kötü durumda olur,ama seninkiler iyi geliyor bana canım sözlerinden dolayı oldu. sonuçta kalkıp uyuyorsa niye uyumuyor diyeyim ki. yapı meselesi biraz. evet normal ayına göre kiloları alttan gidiyor ama yüzlkeri tombalak boyları kısa. ama sağlıklılar bu bana yetiyor ama yarenin uyku sıkıntısı ve biberon almaması benim genel şikayetim. hiç bir zama n yavrulara kaşıkla zor yediriyorumk diye şikayet etmedim. 2 aylıkken bile gece uyusun diye şırıngayla beslerdim. neyse bu kadar anlatmama hgerek yok. ama nedense savunasım geldi.
belki inanmayacaksınız ama uykusuzum bu yüzdende gerginim..herkese hayırlı günler diliyorum .görüşürükk..
canım sanırım benide bu kadar samimi olmamaıza ve ben eşimin yanında annemin yanında ağlamazken seni ağlayarak arayıp derdimi anlatmama rağmen inanmıyor gibi bir yazı yazman üzmüş olabilir. zaten sevmesem seni umursamazdım bile insan sevdiğine kırılırmış. öpüyorum canım. opuyorumnanaktankusura bakma,
yazımı samimeyetine güvenerek gayet açık şekilde resimlerde iyi gördüğüme istinaden bunu yazmıştım sadece,
anlattıklarını anladım..
Daha da bişey söylemem,gerginliğe gerek yok,
hele benim yüzümden,
sıkıldım artık...
insan herkese darılır sevdiğine darılmaz,
çünkü samimiyet diyorum,yukarıda yazdıklarınıben değil sen dile getirdin,biş kere duydun mu bi olmaz tavrımı,
yapmışsam da yine dandunluğumdandır böyle,
sonra benim,senin yukarıda açıkladığın boyutta bi isnadım da olmadı zaten sana ama,yok en böylesind e böyle bir tavır takınıyorsun gibi,
ama bundan sonra ben de burdan ne zorluklar çektiğimi yazıcam,
sabahtan akşama ne arada ne iş yaptığımı,kzılarımın birinin uyuyup birinin uyumadığını,bazen hiç uyumadıklarını,
yemediklerini,paso sıçtıklarını,herşeyi yazıcam,
çünkü sanki herkes çok zor da ben kolayım,
herkes çok yorgun da ben değilim,
herkes deli gibi koşturuyor da ben oturuyorum,
herkes kötü de ben çok rahatım gibi oldu artık sanıyorum..
DIRIMkuzularının diğer mürüvvetlerini de gör inş. canım..Sağlıkla büyüsünler,güzel mevkilere gelsinler,hayırlı evlatlar olsunlar inş...öperim minik adamlarını..
selam kızlarr.......herkesin kandili mübarek olsun evine geldim çok şükür ama ya anneme döneceğim yada annem gelecek çok kararsızım çünkiiii eşim pazar günü seyhate gidiyor...
annem sen gel diyor..ben ise bu hafta hiç bir şekilde diyet yapmadığım için evde kalıp son hafta diyetimi sıkı sıkı yapıp ramazana kadar mola vermeyi düşünüyorum..koruma programı ile...
annem burada parka git yürüyüş yap diyor...evde işim var diyor...püff püff...bi yerdende eve görmeye biri gelirse diyorum bu hafta aradılar yokuz dedim püfff püfff.....
kararsızlıklar içindeyim pazar günü karar vereceğim yani.....
gelelim sünnetimizeee ....bunuda atlattık...gebeliğimde hayal edip yapamadığım çok şeyim olmuştu çok üzülmüş stres olmuşum....ama rabbime çok şükür doğduklarından bu yana ne yaptıysam harika oldu
herkes çok memnun oldu ..hatta hala konuşuluyor....duamızda öle oldu
bikere 15 kadın vardı çok güzel sade patırdısız kütürdüsüz oldu...kuzularım uslu durdular...
her kadın dua okudun..yasin okudu....kuzularıma nazar duaları okudu.....
çok tanıdıklar sünneti biliyordu ...yine hediyeleri geldi...kuzularım çok kısmelii...
amacasıda gecikmeli doğumgünü hediyesi ayakkabılarını aldı....iki velete tam 4 mağza gezdik..ya ayaklarına olmadı yada numara yoktu.....
iki sandalet aldık.....
bugünde 15 aylık olduk konrolümüz vardı....
15 ay aşımız vardı ücretli çiçek aşısı 135 tl verdim geçende 65 verdim 18 aydada ücretliymişşş hiç bitmiyorrr yaww.....
bir kol bir bacak oldular....ağladılar ama başka çocuklar gibi yaygara yapmadılar....çok hareketli oldular sn.durmuyolar ...annemlerin orada her dk.parktalar cimlerdeler....genç kılar araba ile gezdiriyolar..ben çok rahat ediyorum.....her aksam parktayız...eşim çay bahçesinde maç çay keyfi yapıyor biz kadınalarla oturuyoruz...çocuklar ablalarında abilerinde sallanıyolar ..kayıyolar....bir top oynuyolar komaya girdim gülmekten hırslanan topu kucağına alıyor.....hırsını alamayan gidip ısırıyor....babaları peşlerinde çok komikler....
bizden böylee çok şükür keyifler yerinde yaniii
genel geçmişe şöle bir baktım herkes iyi gibi
burcinle zaten tlf da konuştuk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?