Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın canlar,,, kızlarıma kahvaltılarını yaptırdım şimdi mırrr mırrr zırıldamaya başladılar, uyku kanmadı heralde. sabahilk kez bebe ekmeği denedim ama hiç sevmediler böğğ yaptılar hep. biraz pütürlü kalıo bisküvi gibi tamamen ezilmedi diye midir nedir? siz denediniz mi hiç?

canım benim kızlar nerdeyse yaşına gircek bi türlü sevdiremedim bebe ekmeğini mamanın içinde bile kaskatı kalıyo ondan herhalde yemediler biz de kuşlara verdik onlar sebeplensin baricokacimcoook

ooooooooooooo dogum gunıu partılerı baslıyoooooooo sız yapın bende sızden kopye cekeyımmmmmmmmm .................saglıkla buyusunler............mıracınız mubarek ols
delikafadulden muallimim gelmişşşş,
şeref vermişşş yaaaww,hoşgeldin cnaım benimmm,özlettin kendini yaawwopuyorumnanaktan
daha çok var ama bi bakayım dedim işte bu doğumgünü işine,
inşallah siz de görürsünz sağlıkla o günleri,kızları çok öpüyorumm
hiç sevmem ben de palyaço falan aynen,
anı defterini unutmuşum evet,
bir de belki burdan bir profesyonel fotocuyla anlaşabilirim imkan olursa,
geriye bir tek fotoğraflar kalıyor,
tatilde de profesyonel fotocuya çektirdiğimiz bikaç fotomuz vardı,bizim çektiklerimizden çok farklı oluyorlar açıkçası,
doğumda yapamadım ama şimdi yapmak var aklımdabilmiyorumkismile

ben ekmeği hala çorba içinde bile vermiyorum,acele etmeye gerek görmüyorum bu konuda açıkçası..

ay sorma zaten senin damla ile benim yaren ikiz olmalıymış:)) canım nerdeyse tüm mamalar gaz yaptı beni mcadıda. hazımsızlık çekip hergece ıngırdandı.. bide herobaby diğer muhallebilere göre çoook tatlı geldi bana. deneyimlerim sonucunda tabi bu görecelidire en çok hipp i beğendim.
canım ah bir gelsende görsen keşke. ceren ağzını kitler puff yapar. yaren iki kaşık 3 kaşık laylaylom hop hop haydi çıngırak haydi poşet hışırtısı loy loy loy. cerene amuda kalksan farketmez azını kitledimi biter olay. bide yaren eğer inad ederse ağlamaya başlar gılı gıloı yaparak yer. kiloları açıçası fotolarda öyle çıkıyor. yüzleri biraz baba tarafına çekmiş yuvarlak. gecen ay daha ceren 7.30 yaren 7. 80 di. ve evet ısrar ediyorum çünkü bütün gece açlıktan ağlayan ama yemeyi red eden bir kızım var ve bütün gece yine beni ayakta tuttu. muhallebiyi şamatayla yedirmesem tüm gece ayakta olacağım. ceren maşallah gece mama konusunda üzmüyor beni emziği sanıyor hop emiyor. amayaren uff. evet tekrar ediyorum iştahsız ve lkaşığı sevmeyen bir kızım ve özellikle biberona karşı antipatisi olan bir canavarım bvar.

dün gece saat 22 de muhallebi yedi. ve sabaha kadar acıkıp uyandı ben tam 3 kez mama hazırladım çöpşe gitti. sabah artık daral geldi uyandırdım oturdum oynadım ve kaşık maması tıktık babası ile azına çıngıraklar eşliğinde.sonra 1.5 saat rahat ettik..

hymarrycim miktarı mı çok olmalı demişsin kuşum. benimkiler örneğin bir kavanoz mamasını sulandırdığımda ikisi ancak yiyor canım. çorba verirkende 1 kepçe veriyorum biz iki kepçe içiyorsak onlara yeter diye düşünüyorum süt içsinler istiyorum ama yaren biberonu açlıktan öleceği zaman ancak alıyor..
açıkçaası çook yiyip kilolu çocuklarım olsun diye bir derdim yok. sadece karınları tok huzurlu olsunlar ve uyusunlar sağlıklı olsunlar yeter bana canım. zaten kiloya antipatim var tombalak bebiş olsunlar istemem hoşlanmıyorum kilodan..

uzun uzun yazdım açıklama gereği suydum hani çocukalrı iştahlı olupta nazar değecek diye korkup söylemeyen anneler gibi olmak istemedim..

benim cerende azına az sert bişey gelse öğürmeye başlar. cins anam bunlar cinsssalsanaalsanasmile

Son düzenleme:
yok hani fotolardan harika görünüyorlar ve kiloları da kötü değilmiş bak,ama sen daha iyiblirsin tabi,
evet çok uğraşıyorum ben de 6.aylarından sonradan beri inan,
aynı söyledğin gibi yuvarlana yuvarlana,itişe kakışa,
tüküre tüküre yiyiorlar,
ama yapacak bişeyim yok,bişekilde hallediyoruz işte..

canım itişe kakışa yediriyorum bundan bir şikayetim hiç olmadı. ama yaren gece biberon almıyor. gündüzde çook istisna. işte beni bu zora sokuyor. açıkçası bu kadar uzun yazmam'' çünkü bu kadar yemeyen ve hatta uyumayan çocuk çok kötü durumda olur,ama seninkiler iyi geliyor bana canım sözlerinden dolayı oldu. sonuçta kalkıp uyuyorsa niye uyumuyor diyeyim ki. yapı meselesi biraz. evet normal ayına göre kiloları alttan gidiyor ama yüzlkeri tombalak boyları kısa. ama sağlıklılar bu bana yetiyor ama yarenin uyku sıkıntısı ve biberon almaması benim genel şikayetim. hiç bir zama n yavrulara kaşıkla zor yediriyorumk diye şikayet etmedim. 2 aylıkken bile gece uyusun diye şırıngayla beslerdim. neyse bu kadar anlatmama hgerek yok. ama nedense savunasım geldi.

belki inanmayacaksınız ama uykusuzum bu yüzdende gerginim..herkese hayırlı günler diliyorum .görüşürükk..

kusura bakma,
yazımı samimeyetine güvenerek gayet açık şekilde resimlerde iyi gördüğüme istinaden bunu yazmıştım sadece,
anlattıklarını anladım..
Daha da bişey söylemem,gerginliğe gerek yok,
hele benim yüzümden,
sıkıldım artık...

canım sanırım benide bu kadar samimi olmamaıza ve ben eşimin yanında annemin yanında ağlamazken seni ağlayarak arayıp derdimi anlatmama rağmen inanmıyor gibi bir yazı yazman üzmüş olabilir. zaten sevmesem seni umursamazdım bile insan sevdiğine kırılırmış. öpüyorum canım. opuyorumnanaktan

insan herkese darılır sevdiğine darılmaz,
çünkü samimiyet diyorum,yukarıda yazdıklarınıben değil sen dile getirdin,biş kere duydun mu bi olmaz tavrımı,
yapmışsam da yine dandunluğumdandır böyle,

sonra benim,senin yukarıda açıkladığın boyutta bi isnadım da olmadı zaten sana ama,yok en böylesind e böyle bir tavır takınıyorsun gibi,

ama bundan sonra ben de burdan ne zorluklar çektiğimi yazıcam,
sabahtan akşama ne arada ne iş yaptığımı,kzılarımın birinin uyuyup birinin uyumadığını,bazen hiç uyumadıklarını,
yemediklerini,paso sıçtıklarını,herşeyi yazıcam,

çünkü sanki herkes çok zor da ben kolayım,
herkes çok yorgun da ben değilim,
herkes deli gibi koşturuyor da ben oturuyorum,
herkes kötü de ben çok rahatım gibi oldu artık sanıyorum..

sıkıldım artık bu aptal polyannacılıktan..

Son düzenleme:

sen nasıl algılamak istersen canım. ben senin yazdığın cümleyi okuyan herkes için o açıklamaları getirdim. ister ee yaptığını yaz ister güldüğünü sonuçta burayı sen açtın ve ikiz anneleri derdini paylaşıyor.
ha ben hata yaptıysam ve yarenimin huysuzluklarını yazdıysam herkesten özür diliyor ve çekiliyorum aranızdan.
herkes kendine iyi baksın

selam kızlarr.......herkesin kandili mübarek olsun evine geldim çok şükür ama ya anneme döneceğim yada annem gelecek çok kararsızım çünkiiii eşim pazar günü seyhate gidiyor...

annem sen gel diyor..ben ise bu hafta hiç bir şekilde diyet yapmadığım için evde kalıp son hafta diyetimi sıkı sıkı yapıp ramazana kadar mola vermeyi düşünüyorum..koruma programı ile...

annem burada parka git yürüyüş yap diyor...evde işim var diyor...püff püff...bi yerdende eve görmeye biri gelirse diyorum bu hafta aradılar yokuz dedim püfff püfff.....

kararsızlıklar içindeyim pazar günü karar vereceğim yani.....

gelelim sünnetimizeee ....bunuda atlattık...gebeliğimde hayal edip yapamadığım çok şeyim olmuştu çok üzülmüş stres olmuşum....ama rabbime çok şükür doğduklarından bu yana ne yaptıysam harika oldu
herkes çok memnun oldu ..hatta hala konuşuluyor....duamızda öle oldu
bikere 15 kadın vardı çok güzel sade patırdısız kütürdüsüz oldu...kuzularım uslu durdular...
her kadın dua okudun..yasin okudu....kuzularıma nazar duaları okudu.....

çok tanıdıklar sünneti biliyordu ...yine hediyeleri geldi...kuzularım çok kısmelii...
amacasıda gecikmeli doğumgünü hediyesi ayakkabılarını aldı....iki velete tam 4 mağza gezdik..ya ayaklarına olmadı yada numara yoktu.....

iki sandalet aldık.....

bugünde 15 aylık olduk konrolümüz vardı....
15 ay aşımız vardı ücretli çiçek aşısı 135 tl verdim geçende 65 verdim 18 aydada ücretliymişşş hiç bitmiyorrr yaww.....
bir kol bir bacak oldular....ağladılar ama başka çocuklar gibi yaygara yapmadılar....çok hareketli oldular sn.durmuyolar ...annemlerin orada her dk.parktalar cimlerdeler....genç kılar araba ile gezdiriyolar..ben çok rahat ediyorum.....her aksam parktayız...eşim çay bahçesinde maç çay keyfi yapıyor biz kadınalarla oturuyoruz...çocuklar ablalarında abilerinde sallanıyolar ..kayıyolar....bir top oynuyolar komaya girdim gülmekten hırslanan topu kucağına alıyor.....hırsını alamayan gidip ısırıyor....babaları peşlerinde çok komikler....

bizden böylee çok şükür keyifler yerinde yaniii
genel geçmişe şöle bir baktım herkes iyi gibi
burcinle zaten tlf da konuştuk....

hymaryy ve wavy
bende geçmişe dayanarak şunu diyorum sizler çok iyi arkadaşsınız....
şimdi birbirinize alınmayın....her ikz annesi sıkıntı yaşıyor...ikiz bakmak kolay değil hep dile getiriyorum..
tabiki dertlerimizi sıkıntımızı yazacağız wavy ya heleki en detaylı ben yazarımm...çok afedersiniz ama pokuna kadar yazan bi tipim...rahatlıyorum...sende yazacaksın neden bizi sıkıcakmışsın
bu benim görüşüm...

hymarryde seni çok sever diyorum başka bişey demiyorum cnm

Uppps gergin bir ortam oluşmuş. Ama normaldir bu hepimiz aynı zorlukları yaşıyoruz. Eee ikiz annesi olmak kolay değil. Ama şimdi herşeyi unutalım ve meleklerimizi kocaman öpelim ve bu günlerinde geçeceğini unutmayalım.

Hymarry'im ve Wavy'im..tatlılarım benim.. topiğe yansımamalıydı bu şekilde..Çünkü siz birbirinizi bilmeyeceksiniz de kim bilecek..birbirinizi sevdiğinizi,paylaşımlarınızı biliyorum..ben ikinizide çok seviyorum...hepimizin yorgunlukları,yoğunlukları var...bugünde onun yansıması olmuş bu..kesinlikle bir art niyet olamaz...

DIRIMkuzularının diğer mürüvvetlerini de gör inş. canım..Sağlıkla büyüsünler,güzel mevkilere gelsinler,hayırlı evlatlar olsunlar inş...öperim minik adamlarını..

DIRIMkuzularının diğer mürüvvetlerini de gör inş. canım..Sağlıkla büyüsünler,güzel mevkilere gelsinler,hayırlı evlatlar olsunlar inş...öperim minik adamlarını..

teşekkür ederim cnm sağol ...rabbim sizede nasip etsin

aaa çok üzüldüm ama beeeennn..zaten duygusalım, üzgünüm, pataloji bekliyorum gerginim bi de siz germeyin bakıyım beniiiii klava:
çabuk arayın birbirinizi ve öpüşüp barışın bakalıııımm.. :asigim: :1hug:
seviyorum hepinizi beeeennn..

dırım canım benim sağolasın valla..o kargaşada hengamede bile aradın halimi hatrımı sordun..Allah razı olsun..
var ya teyzem ve kuzenim gelmediler aramadılar bile..biz burda can olduk birbirimize can yoldaşı, sırdaş arkadaş hatta kardeş olduk..
iyi ki varsınız..

canım hayırlı olsun damatlıklarını nasip etsin Allah inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…