canım hayırlı olsun damatlıklarını nasip etsin Allah inşallah:Saruboceq:
selm herkese geçmişi okuyamadım. yatıcam kızlar mıymıy yine
sadece cananım alıntı yapılmış senden onu okudum:)) benim kızlarda pek iştahsız açıkçası. cerenin burnunu tutuyorum bazen kaşığı höpletsin diye. genelde sonunda ikimizide banyoya atıyorum resmen savaş alanı gibi oluyor. yaren ise biberon almıyor beni artık emmiyor. kaşıkla verdiklerimi önce iştahla yiyor sonra zını kitliyor. en kötüsü de gece canım yaren doymadıı için sürekli uyanıyor biberonu hissettiği anda uyku halinde bile olsa ciyak ciya(
ahh ahhh nerde uykusuz geceee kızım açlıktan yarım saate bir ayakta desem yeridir oğlumda gece 4 te kalkıyo hadi oynayalım diyoo kıyamıyorumda pöffff uykusuzluk fenaaa:kedi:herkese iyi geceler tatlı rüyalar sorunsuz bir gece mışıl mışıl uyuyan yavrular diliyorum..aynısını kendim içinde diliyom:)) muckkkk hepinizee
zuhaha hepimizde bi tane var sende damla bende devrim hymary de sare wavy de yaren hepimizde biri sorunluuuu ve hep benzer şeyleri yaşıyoruz demekki bebekler hazırrlıklı geliyolar bizeeeahanda benim damla işte..... off yaaaa... yine uykusuz bir gece daha beklio beni.. açlıktan uyuyamıo, şimdi1 kase savaşa savaşamama verdim.. ama çok huuzrsuz kız wavyim ben hero baby nin kaşık mamalarını veriom o mu dokunuo ki????bilmiyorumkismile
hayırlı kandiller canımm ee saat itibari ilede sana iyi geceler:)))olumunekankayizsmilehayırlı sabahlar güzel anneler....miraç kandiliniz mübarek olsun....
dualaşmak dileği ile....
ya işallah canım yaaa yemeye başlasında 7. ayında başlasın kaynanamların görümcemleirn lafından baktım inanki özellikle son 1 haftadır dahada beter oldu yemin ediyorum saat 9 da biskğvi yaptım onu yedi saat 1 de 2 yemek kaşığınaz az yoğurt yedirdi babası onu kustu saat 5 de biraz bişiler yedirdim üzülüyorum aç ama inat yapıo mamayı sevmiyo diycem ama diğerlerinide yemiyocanancım senin kızın benim sare işte,
bak bunu göreceksin,
o kızın reflüsünden dolayı kilo alamıyor,
o da geçiek ve 7-8-9 aylarda hızla toplamaya başlayacak,göreceksin..
herkese günaydıııııııııınna.s. Hayırlı kandiller,Allah cümlemizin dualarını kabul etsin:Saruboceq:
bende denedim canım evet ezilmiyor maalesef elimle iyice un ufak etmeye çalıyorum erimiyor ama dediğin gibi çorbalarıyla veriyorum bi paket almıştım o bitsin dahada almamgünaydın canlar,,, kızlarıma kahvaltılarını yaptırdım şimdi mırrr mırrr zırıldamaya başladılar, uyku kanmadı heralde. sabahilk kez bebe ekmeği denedim ama hiç sevmediler böğğ yaptılar hep. biraz pütürlü kalıo bisküvi gibi tamamen ezilmedi diye midir nedir? siz denediniz mi hiç?
burçin canım aramışsın mutfaktaydım teşekkür ederim canım kızım toparlanacak işallah bu zamana kadar iyi gelmiştik nerden geldi bu hastalık şaşatım hemde üzüldüm iğneler çok yakıyo sanırım çokağlıyo susturmak zorrr oluyor rabbim büyük dert vermesinnn
günaydın kızlaarra.s. bugün bizim evlilik yıldönümümüz
ayyyy çok güzellll,evlatlarınızla hayırlı sağlıklı nice yıllar olsun bi tanemmm opuyorumnanaktan
biizm de az kaldııııopuyorumnanaktan
Canım zor gerçekten,Allah dermansız dertler vermesin,yavrun iyileşsin inş. hemen..Canan canım ;Allah'ın izniyle büyüyecek çocuklarımız ama zayıf ,ama hasta..hiç takma kafana..sağlığı olduğu sürece büyümeyen çocuk var mı?İlerde önünden alırsın belki de mamalarını tontoş olmasın diye..burçin canım aramışsın mutfaktaydım teşekkür ederim canım kızım toparlanacak işallah bu zamana kadar iyi gelmiştik nerden geldi bu hastalık şaşatım hemde üzüldüm iğneler çok yakıyo sanırım çokağlıyo susturmak zorrr oluyor rabbim büyük dert vermesinnn
Pikniğe gidelimmmmmm...hahahahahah..bana gelebilsen keşke,benim de canım sıkkın çok bu havalardan,bütün planlarımı alt üst ediyor..Seninde günün güzel geçsin inş. balımmm..günaydın,
bugün gezmeye gideriz diyorduk,hava kapalı,
bu kapalı havalar beni çok etkiliyor yaaaw,
hepimize iyi bir gün olsunnn a.s.
kızlar ben sıze bır sey sorucagım..benım 32 haftada ıkızlerım dogmusdu..bılmem hatırlarmsıın..sabahdan berı kafayı yıcem aklıma geldı doktorumu aradım salak kadın benı azarladı...oglum bayagı konusuyor agular falan kız da hıc ses seda yok....aaahhh dıye bı ses cıakrıyor o kadar...bu bır sorunmudur..25 ocakda dogdular..duzeltılmıs 3.5 aylıklar ..normalde 5.5 aylıklar...bana yardım edın lutfen nereye gotureyım..
ayy sorma canım yaa..böyle havalarda içimden bişey gelmiyor benim de..üstelik 3-5 gün böyleymiş galibagünaydın,
bugün gezmeye gideriz diyorduk,hava kapalı,
bu kapalı havalar beni çok etkiliyor yaaaw,
hepimize iyi bir gün olsunnn a.s.
maşallah canım kaçıncı yılınız..bizim de 3. yılımız 7 temmuzda bitti gerçi birlikte olmaya başlayalı 10 yılı tükettil ama..günaydın kızlaarra.s. bugün bizim evlilik yıldönümümüz
canım doktorun haklı aslına bakarsan..şöyle ama çocuklarını kıyaslama onlar iki ayrı çocuk iki ayrı birey..üstüne üstlük agu sesi çıkarması konuşması anlamına gelmiyor aslında oğlunda konuşmuyor yani..ama dünyadaki tüm bebeklerin çıkardığı sesleri çıkarıyor..benim kızım 42 günlüktü agu dediğinde oğlum 2 aylıktı ama o kadar da net çıkarmıyordu agu sesini..şimdi yaklaşık 5 aylık olduk artık ikisi de net bir şekilde agu diyor..yani bu gebi gelişimsel belirtilerin bir günü haftası ya da ayı yoktur..ilerde bi bakıcaksın oğlun 14 aylık daha yürümüyor ama kızın 10 aylık yürümeye başlamış..ya da kızın daha altını ıslatırken oğlun tuvaletini söylemeye başlamış..bu tip gelişimsel dönemlerin belirli bir aralığı vardır evet ama o aralık çoookk geniş bir aralıktır o yüzden sakın sıkma canını..benim de oğlum kızımdan hep sonra yapıyor bazı şeyleri ki bu çok ama çok normal..kızlar ben sıze bır sey sorucagım..benım 32 haftada ıkızlerım dogmusdu..bılmem hatırlarmsıın..sabahdan berı kafayı yıcem aklıma geldı doktorumu aradım salak kadın benı azarladı...oglum bayagı konusuyor agular falan kız da hıc ses seda yok....aaahhh dıye bı ses cıakrıyor o kadar...bu bır sorunmudur..25 ocakda dogdular..duzeltılmıs 3.5 aylıklar ..normalde 5.5 aylıklar...bana yardım edın lutfen nereye gotureyım..
Aman Maşallah...Nazar değmesin canım..hep böyle gider inş..opuyorumnanaktangünaydın kızlar... bugün şoklardayım, damlam gece uyudu taa 5 e kadar uyanmadısabaha karşı da uyku sersemi emdi beni, hala süt var heralde sonra 10 a kadar uyudu... acaip dinlenmişim...kahvaltımızı yaptık yani ben yapmadım daha ama kızlar yedi şimdi de tekrar cırlamaya başladılar uyku geldi.ç..
ailenle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı, nice yıllara canıma.s....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?