Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

sağol ca
nım beni
m özel bişi
yapmıcaz evdeyi
z tabi
kisikaydirigubbakcemile3

Hepimiz burada bir renk,hepimiz rengarenk...Ne anlatmak suç,ne de anlatmamak..yapılarımızla ilgili bir şey bu..Yoksa hangimiz temizlik yapmıyor,eşiyle ve ailesiyle bir ilişki yürütmüyor,misafir ağırlamıyor,yavrularla ilgilenmiyor.?..Sadece kimimiz maddi imkanlar doğrultusunda biraz daha lüks geçiriyor bu süreci..ama kimimiz daha ön plana çıkıyor anlatarak..Yoksa yaşadıklarımız aynı hep,hepimiz kahramanız..Bizi bizden başka kimsenin anlayacağını düşünmüyorum..Ayrıca Kayra'cığım seni ve Özge'yi kocaman kucaklıyorum..çünkü bizim iki yavrumuz var oysa ki sizin başka yavrularınız da var..helal olsun..

Son düzenleme:

sağol burcinncim sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun o zamana.s.alkisalkisalkis bizim 4.yıl bitti evlilikte beraberliğimiz 6 yıllıkalkisalkisalkis asıl size maşallah 10 yıl olmuşhihoyyyt

sağol canımolumunekankayizsmile a.s.

anladım canım allah korusun hiç bişey çıkmasın yağız delikanlımızda sende biraz sakin ol dr bişeyden şüphelkenmedi sen kendi isteğinle yaptırıyorsun anladığım kadarı ile

canancım kendi isteğimle yaptırmıyorum canım benim.

Dr.rop muayenesi,işitme testi,kalça çıkıklığını istedi bunlar rutin muayeneler dedi.

Sizden dr.istemedimi anlamadım ben.acaba biz cerrahpaşada doğum yaptık diyemi istiyor dr.bizden.

canım ben de işitme testi ve kalça ultrasonu yaptırdım ama rop istenmemişti bilemiyorum onu..

yok hayatım tabi ki istendi, bence ihmal etme...rop : erken doğan bebeklerde genellikle yapılıyor, anne karnında belirli bir aydagöz gelişimi birden durup 9. ayın sonundav tekrar gelişime devam edermiş, erken teşhis için istiyorllar, benim dr.um gerek görmemişti beni bi şekilde ikna etmişti ama acaba yaptırsa mıdık derim hala

Her kelimene harfiyyen katılıyorum cnaım benim,
ben de burdan senle beraber Kayracığımı ve Özgeciğimi kutluyorum gerçekten,

Kayrcaım sen de güzel özetlemişsin canım,teşekkür ederim,

bugün gezmeye gittik,bize dua edin kızlarrr,belirsiz bir iki konu var da,hakkımızda hayırlı kararlar olsun inşallah..

tatlım hayrola?
hayırlısı olsun diyelim, hayırlısıysa olsun diyelim, hayırlı olsun..

benim pataloji sonucum geldi kızlar..alınan parçalarda kanserli bir takım hücrelere rastlanmış ama içerde hücre ya da doku bozulması olan parça hiç bırakılmamış şükür..3 ayda bir smear ile çözümlenecek sanıyorum bu durum..doktor "yırttın" dedi..çünkü "kazıma işleminden sonra orayı güzelce dağladım yaktım heryeri" dedi..
Allah'ın izniyle bitecek bu sıkıntılar..Rabbim yavrularımı ayırmayacak anacıklarından inşallah..
bu süreçte benimle birlikte olan, arayıp soran, ilgilenen, dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin..hepimizi yavrularımıza bağışlasın..inşallah sağlıklı günlerde görüşelim artık, sağlıkla hoş sohbet edelim..

:Saruboceq: çok şükür canımmmm,
tüm dualarına aminnnn diyorum canııımmmmm:Saruboceq:

evimizden memnun değiliz burçincim,hayırlı bir kapı açılsın hayırlı bir yerde karar kılalım diyoruz inşallahh..

aaa ben kendı derdıme dusup hıc yazılanalrı okumamısım sımdı kanserlı bolgeler hucreler neler oluor ama sukurkı duzeltılmıs bu durumun rabbım yawrularına bagıslamıs senı
ıns tekerrur etmıcek bıdaha ayırmıcak sneı yawrularından bol bol sıfalar dılıorum sana

arkadaşlar ROP sadece kuvöze giren bebeklere yapılır. bilginiz olsun

Benim oğlum 34 haftalık doğdu.çok şükür kuvöze girmedi.Doğumum cerrahpaşada oldu.orada takibimizi yapan çocuk dr.istedi ROP testini.
Orası ünüversite hastanesi diyemi istediler acaba.
Neyse çarşamba sabah 8 de randevumuz var,hayırlı haberler alırız inşallah.
Gerçi bizim takibimize göre oğlum ışığa karşı tepki veriyor ama yaptırmakta fayda var yinede.

canıııımmm çoooooooookkk şükür:Saruboceq:Allah bi daha böle sıkıntılar yaşatmasın inşallah:Saruboceq:çooooooooookk geçmiş olsuna.s.

canım hakkınızda hayırlısı ne ise Allah onu nasip etsin inşallah:Saruboceq:

sağol canım benim,inşallahh,
2006 yılında mı evlendiniz tarihçimm,
hem senin burda ne işin var yaaawaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…