sağol caCanım zor gerçekten,Allah dermansız dertler vermesin,yavrun iyileşsin inş. hemen..Canan canım ;Allah'ın izniyle büyüyecek çocuklarımız ama zayıf ,ama hasta..hiç takma kafana..sağlığı olduğu sürece büyümeyen çocuk var mı?İlerde önünden alırsın belki de mamalarını tontoş olmasın diye..
Pikniğe gidelimmmmmm...hahahahahah..bana gelebilsen keşke,benim de canım sıkkın çok bu havalardan,bütün planlarımı alt üst ediyor..Seninde günün güzel geçsin inş. balımmm..
Ayy ne güzel...dilerim harika bir gün geçirirsin ve bir ömür mutlu olursun eşin ve yavrularınla canım..tebrik ederim..a.s.
Hepimiz burada bir renk,hepimiz rengarenk...Ne anlatmak suç,ne de anlatmamak..yapılarımızla ilgili bir şey bu..Yoksa hangimiz temizlik yapmıyor,eşiyle ve ailesiyle bir ilişki yürütmüyor,misafir ağırlamıyor,yavrularla ilgilenmiyor.?..Sadece kimimiz maddi imkanlar doğrultusunda biraz daha lüks geçiriyor bu süreci..ama kimimiz daha ön plana çıkıyor anlatarak..Yoksa yaşadıklarımız aynı hep,hepimiz kahramanız..Bizi bizden başka kimsenin anlayacağını düşünmüyorum..Ayrıca Kayra'cığım seni ve Özge'yi kocaman kucaklıyorum..çünkü bizim iki yavrumuz var oysa ki sizin başka yavrularınız da var..helal olsun..bencede uzatmayın... birbirinizi yanlış anlamışsınız.... kolay değil tabi yorgunsunuzdur.... bunu anlamak zor değil ... bazıları yorgunluunu anlatarak dinlenir bazılarıda ne çok iş yapmanın keyfini hafife alarak dinlenir...bende yaşadığım zorlukları anlatmayı sevmem.... yaptığım işleri anlatmayı sevmem... dışarıdan görenin bravo demesi hoşlandırır beni...
sağol ca
nım beni
m özel bişi
yapmıcaz evdeyi
z tabi
kisikaydirigubbakcemile3
bu yazı niye böle alt alta oldu yahu
ayy sorma canım yaa..böyle havalarda içimden bişey gelmiyor benim de..üstelik 3-5 gün böyleymiş galiba(
maşallah canım kaçıncı yılınız..bizim de 3. yılımız 7 temmuzda bitti gerçi birlikte olmaya başlayalı 10 yılı tükettil ama..
canım doktorun haklı aslına bakarsan..şöyle ama çocuklarını kıyaslama onlar iki ayrı çocuk iki ayrı birey..üstüne üstlük agu sesi çıkarması konuşması anlamına gelmiyor aslında oğlunda konuşmuyor yani..ama dünyadaki tüm bebeklerin çıkardığı sesleri çıkarıyor..benim kızım 42 günlüktü agu dediğinde oğlum 2 aylıktı ama o kadar da net çıkarmıyordu agu sesini..şimdi yaklaşık 5 aylık olduk artık ikisi de net bir şekilde agu diyor..yani bu gebi gelişimsel belirtilerin bir günü haftası ya da ayı yoktur..ilerde bi bakıcaksın oğlun 14 aylık daha yürümüyor ama kızın 10 aylık yürümeye başlamış..ya da kızın daha altını ıslatırken oğlun tuvaletini söylemeye başlamış..bu tip gelişimsel dönemlerin belirli bir aralığı vardır evet ama o aralık çoookk geniş bir aralıktır o yüzden sakın sıkma canını..benim de oğlum kızımdan hep sonra yapıyor bazı şeyleri ki bu çok ama çok normal..
sağlıklı günler dilerim..
Seni güldürmek için...kaydirigubbakcemile3
Hepimiz burada bir renk,hepimiz rengarenk...Ne anlatmak suç,ne de anlatmamak..yapılarımızla ilgili bir şey bu..Yoksa hangimiz temizlik yapmıyor,eşiyle ve ailesiyle bir ilişki yürütmüyor,misafir ağırlamıyor,yavrularla ilgilenmiyor.?..Sadece kimimiz maddi imkanlar doğrultusunda biraz daha lüks geçiriyor bu süreci..ama kimimiz daha ön plana çıkıyor anlatarak..Yoksa yaşadıklarımız aynı hep,hepimiz kahramanız..Bizi bizden başka kimsenin anlayacağını düşünmüyorum..Ayrıca Kayra'cığım seni ve Özge'yi kocaman kucaklıyorum..çünkü bizim iki yavrumuz var oysa ki sizin başka yavrularınız da var..helal olsun..
anladım canım allah korusun hiç bişey çıkmasın yağız delikanlımızda sende biraz sakin ol dr bişeyden şüphelkenmedi sen kendi isteğinle yaptırıyorsun anladığım kadarı ile
canancım kendi isteğimle yaptırmıyorum canım benim.
Dr.rop muayenesi,işitme testi,kalça çıkıklığını istedi bunlar rutin muayeneler dedi.
Sizden dr.istemedimi anlamadım ben.acaba biz cerrahpaşada doğum yaptık diyemi istiyor dr.bizden.
canancım kendi isteğimle yaptırmıyorum canım benim.
Dr.rop muayenesi,işitme testi,kalça çıkıklığını istedi bunlar rutin muayeneler dedi.
Sizden dr.istemedimi anlamadım ben.acaba biz cerrahpaşada doğum yaptık diyemi istiyor dr.bizden.
Hepimiz burada bir renk,hepimiz rengarenk...Ne anlatmak suç,ne de anlatmamak..yapılarımızla ilgili bir şey bu..Yoksa hangimiz temizlik yapmıyor,eşiyle ve ailesiyle bir ilişki yürütmüyor,misafir ağırlamıyor,yavrularla ilgilenmiyor.?..Sadece kimimiz maddi imkanlar doğrultusunda biraz daha lüks geçiriyor bu süreci..ama kimimiz daha ön plana çıkıyor anlatarak..Yoksa yaşadıklarımız aynı hep,hepimiz kahramanız..Bizi bizden başka kimsenin anlayacağını düşünmüyorum..Ayrıca Kayra'cığım seni ve Özge'yi kocaman kucaklıyorum..çünkü bizim iki yavrumuz var oysa ki sizin başka yavrularınız da var..helal olsun..
Her kelimene harfiyyen katılıyorum cnaım benim,
ben de burdan senle beraber Kayracığımı ve Özgeciğimi kutluyorum gerçekten,
Kayrcaım sen de güzel özetlemişsin canım,teşekkür ederim,
bugün gezmeye gittik,bize dua edin kızlarrr,belirsiz bir iki konu var da,hakkımızda hayırlı kararlar olsun inşallah..
tatlım hayrola?
hayırlısı olsun diyelim, hayırlısıysa olsun diyelim, hayırlı olsun..
benim pataloji sonucum geldi kızlar..alınan parçalarda kanserli bir takım hücrelere rastlanmış ama içerde hücre ya da doku bozulması olan parça hiç bırakılmamış şükür..3 ayda bir smear ile çözümlenecek sanıyorum bu durum..doktor "yırttın" dedi..çünkü "kazıma işleminden sonra orayı güzelce dağladım yaktım heryeri" dedi..
Allah'ın izniyle bitecek bu sıkıntılar..Rabbim yavrularımı ayırmayacak anacıklarından inşallah..
bu süreçte benimle birlikte olan, arayıp soran, ilgilenen, dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin..hepimizi yavrularımıza bağışlasın..inşallah sağlıklı günlerde görüşelim artık, sağlıkla hoş sohbet edelim..
tatlım hayrola?
benim pataloji sonucum geldi kızlar..alınan parçalarda kanserli bir takım hücrelere rastlanmış ama içerde hücre ya da doku bozulması olan parça hiç bırakılmamış şükür..3 ayda bir smear ile çözümlenecek sanıyorum bu durum..doktor "yırttın" dedi..çünkü "kazıma işleminden sonra orayı güzelce dağladım yaktım heryeri" dedi..
Allah'ın izniyle bitecek bu sıkıntılar..Rabbim yavrularımı ayırmayacak anacıklarından inşallah..
bu süreçte benimle birlikte olan, arayıp soran, ilgilenen, dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin..hepimizi yavrularımıza bağışlasın..inşallah sağlıklı günlerde görüşelim artık, sağlıkla hoş sohbet edelim..
arkadaşlar ROP sadece kuvöze giren bebeklere yapılır. bilginiz olsun
tatlım hayrola?
Her kelimene harfiyyen katılıyorum cnaım benim,
ben de burdan senle beraber Kayracığımı ve Özgeciğimi kutluyorum gerçekten,
Kayrcaım sen de güzel özetlemişsin canım,teşekkür ederim,
bugün gezmeye gittik,bize dua edin kızlarrr,belirsiz bir iki konu var da,hakkımızda hayırlı kararlar olsun inşallah..
sağol canım benim,inşallahh,
2006 yılında mı evlendiniz tarihçimm,
hem senin burda ne işin var yaaawaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?