evet canım 2006 da evlendikhihoyyyt bu fındık kızlarla romantizm felan olmuyo hymarrycim yaaa napcen artık kaydirigubbakcemile3
canım inşallah..hakkınızda hayırlısı olsun..Rabbim gönlünüze göre versin..:Saruboceq: çok şükür canımmmm,
tüm dualarına aminnnn diyorum canııımmmmm:Saruboceq:
evimizden memnun değiliz burçincim,hayırlı bir kapı açılsın hayırlı bir yerde karar kılalım diyoruz inşallahh..
çok teşekkür ederim canım..amin..aaa ben kendı derdıme dusup hıc yazılanalrı okumamısım sımdı kanserlı bolgeler hucreler neler oluor ama sukurkı duzeltılmıs bu durumun rabbım yawrularına bagıslamıs senı
ıns tekerrur etmıcek bıdaha ayırmıcak sneı yawrularından bol bol sıfalar dılıorum sana
amin canım çok teşekkür ederim..canıııımmm çoooooooookkk şükür:Saruboceq:Allah bi daha böle sıkıntılar yaşatmasın inşallah:Saruboceq:çooooooooookk geçmiş olsuna.s.
biz de 2006 lıyızz kaydirigubbakcemile5
ama şu kızları uytu ve şu pc nin başından kalk bakiim artık yaaawklava:
günaydın kızlaarra.s. bugün bizim evlilik yıldönümümüz
kızlar ben sıze bır sey sorucagım..benım 32 haftada ıkızlerım dogmusdu..bılmem hatırlarmsıın..sabahdan berı kafayı yıcem aklıma geldı doktorumu aradım salak kadın benı azarladı...oglum bayagı konusuyor agular falan kız da hıc ses seda yok....aaahhh dıye bı ses cıakrıyor o kadar...bu bır sorunmudur..25 ocakda dogdular..duzeltılmıs 3.5 aylıklar ..normalde 5.5 aylıklar...bana yardım edın lutfen nereye gotureyım..
Canım zor gerçekten,Allah dermansız dertler vermesin,yavrun iyileşsin inş. hemen..Canan canım ;Allah'ın izniyle büyüyecek çocuklarımız ama zayıf ,ama hasta..hiç takma kafana..sağlığı olduğu sürece büyümeyen çocuk var mı?İlerde önünden alırsın belki de mamalarını tontoş olmasın diye..
.a.s.
ohh maşallahhhhgünaydın kızlar... bugün şoklardayım, damlam gece uyudu taa 5 e kadar uyanmadısabaha karşı da uyku sersemi emdi beni, hala süt var heralde sonra 10 a kadar uyudu... acaip dinlenmişim...kahvaltımızı yaptık yani ben yapmadım daha ama kızlar yedi şimdi de tekrar cırlamaya başladılar uyku geldi.ç..
canancım kendi isteğimle yaptırmıyorum canım benim.
Dr.rop muayenesi,işitme testi,kalça çıkıklığını istedi bunlar rutin muayeneler dedi.
Sizden dr.istemedimi anlamadım ben.acaba biz cerrahpaşada doğum yaptık diyemi istiyor dr.bizden.
çok geçmiş olsun canımm birdaha tekrarlamz işallahh gelişmeleri sürekli yaz bizeeetatlım hayrola?
hayırlısı olsun diyelim, hayırlısıysa olsun diyelim, hayırlı olsun..
benim pataloji sonucum geldi kızlar..alınan parçalarda kanserli bir takım hücrelere rastlanmış ama içerde hücre ya da doku bozulması olan parça hiç bırakılmamış şükür..3 ayda bir smear ile çözümlenecek sanıyorum bu durum..doktor "yırttın" dedi..çünkü "kazıma işleminden sonra orayı güzelce dağladım yaktım heryeri" dedi..
Allah'ın izniyle bitecek bu sıkıntılar..Rabbim yavrularımı ayırmayacak anacıklarından inşallah..
bu süreçte benimle birlikte olan, arayıp soran, ilgilenen, dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin..hepimizi yavrularımıza bağışlasın..inşallah sağlıklı günlerde görüşelim artık, sağlıkla hoş sohbet edelim..
kızlar hituci erenzeynonun bebeleri için topik açmış 41 yasin okuyalım mı diye o bi tane okumuş ben de bi tane okucam Allah nasip ederse
mutlu nice güzelyıllara canımmm rabim mutluluğunuzu hiç boızmasın sevginiz sonsuz olsunnnn
benimde kocişin doğum günübugün -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bi çok arkadaş açıklamış canım kısaca bende ikiz gelişimlerinin bir gitmediğini söyleyeyim onlar farklı birey bu arada senle aramızdada 2 gün var bende 23 ocakta doğum yaptım
valla belkide dediğin gibi olurr bursan şikayet ediyomuşum bu kız çok yiyo obez olacak diyelülülülülülülülülülülülü
ohh maşallahhhh:1hug:
hımm canım bizde işitme tetsi ve kalça usg sini yaptırdık ama ropu ilk defa duydum inankiii
çok geçmiş olsun canımm birdaha tekrarlamz işallahh gelişmeleri sürekli yaz bizeee
selam kızlar guzel anneler..............dırım gecmış ols ya dıkkat et meyve ye bolbol........
burcın canım cok sevındım herseyın yolunda olmasınaaaaaaa rabbım sıfalar versın.........zorda komasın ınşşşşşşşş.......ıyı olun kızlar cok opt
Selam arkadaşlar.
Canancım gönlüne göre dr.bulmuşsun ne mutlu sana.Biz cerrahpaşaya gidiyoruz sarılığımız hala tamamen geçmedi,artık sinir olmaya başladım bu sarılık işine ya.
Bende hast.ve dr.ilgisinden çok memnunum,ama o bebek bakım odaları yokmu,tek kelimeyle berbat ya,
pislik yuvası resmen.Birde anneler çocukların hastalıklarından bahsediyorlar,benim psikoleji allak bullak oldu resmen.
Bizde çocuk dr.arıyoruz hem yakın olsun hemde ilgili güvenilir olsun istiyorum.Yoksa cerrahpaşa bizi bitirdi moralman resmen.
Birde kızlar dr.oğluma ROP muayenesi istedi.Hiç bir hast.yapmıyormuş,sadece ataköyde dünyagöz hastanesi yapıyormuş,orasıda 350,750 arası ücret istedi.Sizler nerde yaptırdınız.Bu arada cerrahpaşa yapıyor ama oğlum 35 günlük olana kadar yapılması lazımmış,randevuları hep dolu.
erenzeyno ne zaman gidicen hastaneye?
mucıze dıye buna denır ıste drumuzla gorustuk mucızevı bır sekılde 1 gunde beyındekı kanamaları gectı ıkısınınde dedı dr dualarımız temennılerımız allaha acılan ellerımız bos cevrılmedı ALLAH bınlerce kere razı olsun hepınızden 2 gundur makıneden cıkarılmıslar kendılerı tıkır tıkır nefes alıolarmıs suan durumları beklenenınde uzerınde ıyıymıs dr bıle soledı mucıze dedı ole mutluyumkı ALLAH ım tum annelere bebegı kuvoozde olanlara tabı bu mutlulugu tattırsın 3 gun once dr olecekler ıması yapıorken bırden dondu bebekelrım hayata dualarımız kabul oldu sozun bıttıgı yer ne dıyecegımı bılemıorum
ılk sızlerle paylasıorum once sıze solemek ıstedım bu ıyı haberı eger bole gıderse kısa sure sonra emzırebılıcem dr suan ıcın ne olur ne olmaz dıye bır kaç gun daha ayrı bolgede tutucam dedı en cok ılgılendıgım 2 bebek kırkız bebekelr dedı gunlerını doldurmalarını beklıcez bundan sonra dedı organ gelısımlerı tam anlamıyla olgunlasma surecını burda gecırsınler dedı eger bole gıderse kısa surede alıcaz ewımıze getırıcez bırden bıre bole mucızevı bır ıyılesme sadece ALLAH sayesınde olurdu bır kez daha gosterdı buyuklugunu yaradan mevlam bınlerce sukur yaz yaz bıtıremedım sevıncımı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a cok mutluyum
:sm_cool:
gıdemedım bıtanem ama aradım dr umuzla gorustuk yarın gıdıorum bugun pazar dr u pek bulamıoruz guzel haberlerı yazdım allah herkesın bole yuzunu guldurur ıns ve bebekelrım yenıden kotulesmesler hep bole devam ederlerzemuszemus
vaybe gulmeyelı ole uzun zaman olmuskı gulmeyı unutuomusum az daha
inanamıyorummmmmmmmmmmmm :gitme:
Allahımm ne büyüksüüünnnn :Saruboceq:
peki herhangi kalıcıı bir durum var mı,
bundan sonra hep iyi haberler mi duyacaksın inşallah,tekrarlama durumu varmıymış,yoksa bittimi Allahın izniyle,kurtuldular mıııııııııııı:Saruboceq:
dr a sormsutum bu beyın dekı kanamalar kalıcı bı hasar bırakırmı beyınlerınde dıye dr eger yasarlarsa ben sanmıorum bır hasar bırakıcanı demıstı
tekrarlama durumunuda sorucam bugun dr a eger gıttıgımde kotu bır haber almasam tabı dr ıns tekrarladı demez ve hala maknesız nefes alıorlar ve tekrar makıneye gırmezler der ıns
eger tekrarlamassa emdırmeyede basarım kısa sure ıcınde ayy cok heycanlıyım uyku tutmuo ne dıcek dr nasıllar acaba dıye dusunmekten tırnakalrımı yedım eyvahedigeldismile
rabbımın ole buyukkı yuce Allahım 1 gunde yasattı bıze bu mucızeyı dusundukce ALLAH tan korkmayan tas kesılır dıorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?