Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

erenzeynocum Allah çok büyük yürekten açılan elleri geri çevirmez inşallah bundan sonra bebelerini sağlıkla,mutlulukla büyütürsün hep güzel haberlerler alırsın inşallah:Saruboceq:

bende anne oldum ama vakitsiz geldiler 28 haftalık doğdular şimdi yoğun bakımdalar ben evdeyim hayat mücadelesi veriyorlar iki oğlum oldu minicikler ama daha göremedim bile çok zor günler geçiriyorum inşallah Allah onları bana bağışlar

off yaa noluyo böyle kızlar yaa?
anneliğini tebrik ederim..inşallah oğulların da sağlıkla yakın zamanda dönsünler yanınıza..

herkese selam gecmıs okudum arkadaslar ...alıntı yapma yetenegım olmadıgından dolaayı hepiniz kucaklıyorum..melkelrınızı opüyürum rabbim hepimiz hakkında hayırlıısnı versin...burcıncim cok gecmiş olsun...eren zeyno allahım bebeklerını saglıkla eve gondersın dualarımdasın...

kaswacım cok tesekkur edıyorum saol canım..bendezor bir sürec gecırıoyrum eşim iflas sonucu dukkanı kapadı ne var ne yok gitti..ama saglımız ve kızlarımız yanımızda cok şükür hepsi gelip gececk...dualarınızda banada yer vermeyı unutmayın....hepiniz allaha emanet olun ...

bircecim Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşlarını:Saruboceq: hangi hastanedeler canım

canıım Allah büyük inşallah en kısa zamanda toparlanır işleriniz:Saruboceq:

:1shok: :1shok: :1shok:
hamilelik topiğini çok sık ziyaret edemiyordum,şimdi gördümmm,
ay neden oldu,nasıl oldu,ne zaman oldu canıııımmm yaaaaaaaaaa,Hay Allahım yaaaa,çok üzüldümm :gitme:
inşallah güzel olur herşey canım,bak Allahın izniyel dualarla erenzeynonu n bebekleri sağlıklarına kavuştular,
sende de olacak inşallahh,güçlü olmaya gayret et lütfenn..

:Saruboceq: Allahım herkese dünya hayatında da sıkıntı göstermesin,ahirette de inşallahh,
Rabbim sıkıntınızdan darlığınızdan kırtarsın,
sağlıkla,yoklukla,evlat acısıyla imtihan etmesinn,
En tez zamanda hayırla işlerinde helal kazançlar lutfetsin seninle beraber burdaki herkese inşalllhhh canımmm..

bircecim Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşlarını:Saruboceq: hangi hastanedeler canım

tepecik çocuk hastanesindeler vantözlü küvezdeler biri anne sütü alıyor diğeri hala aynı 3 gün geçti yarın ilk defa görmeye gideceğim

tepecik çocuk hastanesindeler vantözlü küvezdeler biri anne sütü alıyor diğeri hala aynı 3 gün geçti yarın ilk defa görmeye gideceğim

canım benimkilerde hem kentte hem dokuz eylülde küvezde yattılar şimdi kudurup duruyorlar seninkiler de inşallah sağlıkla evlerine gelip ortalığı birbirine katcaklarkaydirigubbakcemile3ben pazar günü doğumyapmıştım perşembe kucağıma verdiler ilk kez kızları seni çok ii anlıyorum canım benim

inşallah canımm inşallah..

nasılsın tarihçi,kızları yerim ben heeee,zaten açım cokacimcoook

gençlik fotoğraflarıma baktım cd den,
ay ne kadar moralim bozulduuu,
incecikmişim,ne kadar hoşmuşumm,şimdi babanne gibi olmuşum resmen yaaa

gençlik fotoğraflarıma baktım cd den,
ay ne kadar moralim bozulduuu,
incecikmişim,ne kadar hoşmuşumm,şimdi babanne gibi olmuşum resmen yaaa

kız sorma yaa benim de düğün fotolarım hep gözümün önünde ben evlenirken 47 kiloydum şimdi 67 kiloyum:1shok: şaka gibi yaw:tomato:

canım çok teşekkür ederim sağolasın..
ahh tatlım ahh..çok geçmiş olsun..Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda toparlanın Allah'ın izniyle..
amiiiinn..

selam kızlar nasılsınız bircecim çok geçmiş olsun dileirm sağlıcakla alırsın bebeişleirni kucağına
özgecim okudum üüzldüm şaşırdım ne desem hayatta herşey bizler için bazen inişler bazen çıkışlar oluyor böyle umarım en yakın zamanda çıkarsınız bu dar boğazdan allah kızlarının yüzüne baksın

ayyy eskileri sormayın ya kendime hep kilolu diyodum ama her geçen yıl bir önceki yıldaki halimi arar oluyorum ya acayip sinir bozucu bi durum mağazaya gidip giyip tak alan hatunları çok kısaknıyorum ben artık girip bişey denemeye cesaret bile edmeiyorum ya pöffff

kızlar cuma günü eşimin memleketine giidyoruz sivasa hazırlık yapmam lazım ama hiç bişeye elim kolum kalkmıyor yaaa

ewet cnm drumda ole solemsıtı yasarlarsa sanmıorum bır hasar kalıcanı demıstı sukurkı atlattılar zeynebın beynınde cok kucuk bır su toplanması olmus ama tehlıkelı bı durumu yokmus tabı premature bebekelr hıc sorunsuz olmalarını bekleyemeyız ama bu habere bıle sevınır oldum kaydirigubbakcemile3 ama dun drda soledı bugun dunden ıyıler gelısmeler guzel ıyıye gıdıoalr bebekelrımız dedı moralım bır kez daha yerıne geldı cunku korkarak gıtıstım gee kotu bısey duyucam dıe ama duymadım bınlerce kere sukur ıns en kısa zamanda emzırmeye baslıcam sonrada cıkarıp gıdıcez ewımıze bebekelrımızle amınn:Saruboceq:
bırceye cok uzuldum tulerım dıken dıken oldu bırkez daha yasdım o sıkıntıları kendım kadar uzuldum ama uzulmek deglmıs care bol bol dua et bırcecım bak goruceksın sende alıcaksın dualarının karsılıgını ıcı yanan bır annenın dualarını bos cevırmez rabbım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…