mucıze dıye buna denır ıste drumuzla gorustuk mucızevı bır sekılde 1 gunde beyındekı kanamaları gectı ıkısınınde dedı dr dualarımız temennılerımız allaha acılan ellerımız bos cevrılmedı ALLAH bınlerce kere razı olsun hepınızden 2 gundur makıneden cıkarılmıslar kendılerı tıkır tıkır nefes alıolarmıs suan durumları beklenenınde uzerınde ıyıymıs dr bıle soledı mucıze dedı ole mutluyumkı ALLAH ım tum annelere bebegı kuvoozde olanlara tabı bu mutlulugu tattırsın 3 gun once dr olecekler ıması yapıorken bırden dondu bebekelrım hayata dualarımız kabul oldu sozun bıttıgı yer ne dıyecegımı bılemıorum
ılk sızlerle paylasıorum once sıze solemek ıstedım bu ıyı haberı eger bole gıderse kısa sure sonra emzırebılıcem dr suan ıcın ne olur ne olmaz dıye bır kaç gun daha ayrı bolgede tutucam dedı en cok ılgılendıgım 2 bebek kırkız bebekelr dedı gunlerını doldurmalarını beklıcez bundan sonra dedı organ gelısımlerı tam anlamıyla olgunlasma surecını burda gecırsınler dedı eger bole gıderse kısa surede alıcaz ewımıze getırıcez bırden bıre bole mucızevı bır ıyılesme sadece ALLAH sayesınde olurdu bır kez daha gosterdı buyuklugunu yaradan mevlam bınlerce sukur yaz yaz bıtıremedım sevıncımı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a cok mutluyum
:sm_cool:
bende anne oldum ama vakitsiz geldiler 28 haftalık doğdular şimdi yoğun bakımdalar ben evdeyim hayat mücadelesi veriyorlar iki oğlum oldu minicikler ama daha göremedim bile çok zor günler geçiriyorum inşallah Allah onları bana bağışlar
bende anne oldum ama vakitsiz geldiler 28 haftalık doğdular şimdi yoğun bakımdalar ben evdeyim hayat mücadelesi veriyorlar iki oğlum oldu minicikler ama daha göremedim bile çok zor günler geçiriyorum inşallah Allah onları bana bağışlar
kaswacım cok tesekkur edıyorum saol canım..bendezor bir sürec gecırıoyrum eşim iflas sonucu dukkanı kapadı ne var ne yok gitti..ama saglımız ve kızlarımız yanımızda cok şükür hepsi gelip gececk...dualarınızda banada yer vermeyı unutmayın....hepiniz allaha emanet olun ...
canıım Allah büyük inşallah en kısa zamanda toparlanır işleriniz:Saruboceq:
kaswacım cok tesekkur edıyorum saol canım..bendezor bir sürec gecırıoyrum eşim iflas sonucu dukkanı kapadı ne var ne yok gitti..ama saglımız ve kızlarımız yanımızda cok şükür hepsi gelip gececk...dualarınızda banada yer vermeyı unutmayın....hepiniz allaha emanet olun ...
bircecim Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşlarını:Saruboceq: hangi hastanedeler canım
tepecik çocuk hastanesindeler vantözlü küvezdeler biri anne sütü alıyor diğeri hala aynı 3 gün geçti yarın ilk defa görmeye gideceğim
canım benimkilerde hem kentte hem dokuz eylülde küvezde yattılar şimdi kudurup duruyorlar seninkiler de inşallah sağlıkla evlerine gelip ortalığı birbirine katcaklarkaydirigubbakcemile3ben pazar günü doğumyapmıştım perşembe kucağıma verdiler ilk kez kızları seni çok ii anlıyorum canım benim
inşallah canımm inşallah..
nasılsın tarihçi,kızları yerim ben heeee,zaten açım cokacimcoook
gençlik fotoğraflarıma baktım cd den,
ay ne kadar moralim bozulduuu,
incecikmişim,ne kadar hoşmuşumm,şimdi babanne gibi olmuşum resmen yaaa
canım çok teşekkür ederim sağolasın..herkese selam gecmıs okudum arkadaslar ...alıntı yapma yetenegım olmadıgından dolaayı hepiniz kucaklıyorum..melkelrınızı opüyürum rabbim hepimiz hakkında hayırlıısnı versin...burcıncim cok gecmiş olsun...eren zeyno allahım bebeklerını saglıkla eve gondersın dualarımdasın...
ahh tatlım ahh..çok geçmiş olsun..Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda toparlanın Allah'ın izniyle..kaswacım cok tesekkur edıyorum saol canım..bendezor bir sürec gecırıoyrum eşim iflas sonucu dukkanı kapadı ne var ne yok gitti..ama saglımız ve kızlarımız yanımızda cok şükür hepsi gelip gececk...dualarınızda banada yer vermeyı unutmayın....hepiniz allaha emanet olun ...
amiiiinn..:Saruboceq: Allahım herkese dünya hayatında da sıkıntı göstermesin,ahirette de inşallahh,
Rabbim sıkıntınızdan darlığınızdan kırtarsın,
sağlıkla,yoklukla,evlat acısıyla imtihan etmesinn,
En tez zamanda hayırla işlerinde helal kazançlar lutfetsin seninle beraber burdaki herkese inşalllhhh canımmm..
canım sen ikinci dercede kanama geçiriyorlar deyince araştırmıştım nette.
birinci ve ikinci derece kanamalarda kalıcı hasar kalmıyormuş genelde...
3. ve 4. derece kanamalar tehlikeliymiş...
inşaallah zeynep doğa ve eren sorunsuz atlatıp anne babasının kucağına gelecekler en kısa zamanda...
Allah yar ve yardımcın olsun cnaım...hayırlı güzel haberlerle gelmen dileği ile...a.s.:1hug:
tepecik çocuk hastanesindeler vantözlü küvezdeler biri anne sütü alıyor diğeri hala aynı 3 gün geçti yarın ilk defa görmeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?