Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydınnn herkeseeea.s.,

hani tarihçi kalkmadın mı sen daha bakiimm

tarihçi kızların yemeleri nasıl canım,
öğünlerde neler veriyorsun,
biberon maması alıyorlar mı hala?
müsaitsen yazsana canım..

tarihçi kızların yemeleri nasıl canım,
öğünlerde neler veriyorsun,
biberon maması alıyorlar mı hala?
müsaitsen yazsana canım..

canım benim biberonu bırakalı çok oldu biberonu sevmiyolar çünkü ben de biberon mamasını mamalarının içinde veriyorum ama günlük 120-150 cc falan oluyo ben devam sütüne geçtim pınarın devam sütünü kullanıyom
sabah 8 gibi kahvaltı:1tatlı kaşığı labne,1 tatlı kaşığı pekmez,120 cc bebelac 3,milupanın 7 tahıllısı,haftada 3 kez 1 tane ceviz karıştırıp veriyorum yumurtaya geçemedim denedim alerji oldular bekliyorum o yüzden
öğlen: sebze püreleri ya da çorbalar 1kase dolusu sebze pürelerinin içine kıyma,tavuk,balık ekliyom sırayla
ikindi:meyve maması
akşam:muhallebi
aralarda danino,yoğurt vs.
bi de artık bizimkiler yediklerimizden de tırtıklıyuo bütün güncokacimcoook
yalnız en büyük sorunumuz bi türlü meyve suyu ve süt içmeye alıştıramadık ne yaptıysak içmiyolar
sen neler veriyosun canımcokacimcoook

canım sabah çeşitli milupa yada aptamil kahvaltı içine ben de pekmez yada peynir yumurta dönüşümlü veriyorum,
ceviz de öğürüyorlar,hem ne işe yarıyor ki bu ceviz?
1 saat sonra 100-120 şer cc biberon mması içip uyuyorlar,
uynaınca meyver,
bir saat sonra günün çorbası,her gün kıyme yada et koyamıyorum ama haftada bir gün balık yada b hafta balık çorbası veriyorum,
içine de tam tahıllı ekmek doğruyorum,
yoğrudu sade yemiyorlar,ben babymxin yoğurdunu öğlen çorbalarıyla beraber veriyorum,
arada bizim yemeklerimizden suyundan yada karpuz kavun suyundan emiyorlar,
yada arada kendim yoğurt içine bu ara şeftali yada kiraz doğruyorum,
büyük olunca yine öğürüyorlar,
arada yine 100-120 cc. bieron alıyorlar,
Hale daha çok emiyor,Sare en fazla 70-80 cc. içiyor,
akşama doğru gece muhallebisi kan ilacıyla beraber veriyorum,
yarım saat 1 saat sonra yine 120 cc biberonla uykuya dalıyorlar..

böyle işte...

Gunaydin herkese...
Masaallah yavrulariniza bizde gecseydik yemeklere ne iyi olucak kacinci ayda basladiniz...

maşallah kuzulara ne güzel biberon içiyolar benimkilere kaç kere denedik öğürüyorlar bıktılar herhaldekaydirigubbakcemile3 yoğurdu ben de ya arada ya da öğlen veriyorum babymix yiyo bizimkiler de a.s öğlenleri hergün ben de et balık koymuyorum haftada 2-3 kez dönüşümlü etibalık ya da tavukcokacimcoook ceviz zekayı geliştiriyormuş 1 tane cevizi iyice ezip öle karıştırıyorum öğürmüyolar o zaman

Gunaydin herkese...
Masaallah yavrulariniza bizde gecseydik yemeklere ne iyi olucak kacinci ayda basladiniz...

günaydın canım benim kızlar 4.ayda biberon mamasından sıkılıp pirinç mamalarına başladılar ondan sonra yavaş yavaş arkası geldi kaydirigubbakcemile3

tarihçi canım ben sanki bişeyi çok öğüttüğüm zaman faydası kalmıyormuş gibi hissediyorum,nedense,bunu atamıyorum kafamdan,
peki hangi destek vitaminlerini ne zaman kullanıyorsun canım?

medine canımmbiz 4ay 10 günde başladık,
ilk başladığımızda ikisi ancak bir küçük have finceni kadar yiyiyorlardı,şimdi kocaman oldular tabi

bizimkiler Hale biberon maması olmadan uyumuyor,arda da esince istiyor 60cc lik bile olsa,
Sare de ne var ne yok emiyor beni zaten,o da onsuz uyumuyor..

hymarryim sabah kahvaltıda devit 3 damla+multitabs 10 damla,ikindide meyve mamasıyla birlikte kanilacı sütlü şeylerle birlikte verme dedi hemşiremiz böle işte 1 ay sonra devit i kescez 1 yaşına kadarmış o çünkü sen hangi vitaminleri veriyon ki

canım sabah 10 cc karma vitamin,
yaz ayı için dvit egerek duymadı doktor,
vitaminin içinde de varmış,
akşam mama içinde kan ilacını veriyorum ben,
sakıncası yok dedi doktorumuz ısrarla beraber verebilirmiyim ki dememe rağmen,
bir de her akşam yaklaşık 1 şeker kaşığı balık yağı canım,,

siz de balık yağı kullansanızz..

Bende bi 15 gub sonra Baslarim ins.
aslinda daha hic bisi bilmiyorum ogrencem ins.
Yogurt veriyosunuz ya gunluk yapin falan diolar nasil yapmak gerek ben daha hic vitamin ilaci falan kullanmiyorum onlara ne zaman gecicem
Bide corbaya nasil baligi koyyosunuz.

Ogrenmem gereken me cok sey var...

evet yaa ben de başlıyım balık yağınaa.s

canım yoğurt ben babymix var sütaşın onu vewriyorum vitamine biz hemen başlamıştık doktoruna bi sor istersen sen önce sebze pürelerinden başlıcaksın balık felan daha sonracokacimcoook

cnm uzulme gelır gecer bu dar bogaz gıden mal mulk olsun yawrularımıza huzurumuza bısey olmasın mal mulk gelır gerı cnm :Saruboceq:

kızlar ben yemek yanında ayranı falan kendinden pipetli bardaklar varya onlarla vermeye başladım . oyun gibi olup hoşlarına gider çekmesi böylelikle içiyorlar tarihçi belki sende deneyebilirsin sütü falan öyle içirmeyi olurya işe yarar belki

slm kızlar nasılsınızz

ben hazırlık yapmaklameşkulum cuma gecesi daha doğrusu cumartesi sabaha karşı sivasa gidiyoruz çok şüphelerim var köy çocuklara nasıl gelir hiç bilmiyorum ama gidiyoruz

ikizleri ile yolculuk yapan arkadaşlar ,hymaryyy bana tecrübelerinizle ne yapmam gerektiğini yanıma özellikle ne almam gerktiğini söylermisiniz bide oto koltuğu ters takılıyo ya hani yüzümüzü görmeyince huzursuz oluyolarmııı

kız otur sen de ortalarına mazallah..bırakılır mı öyle yalnız..sığışıver ortalarına..ben öyle yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…