Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

selamm,
canancım kolay gelsin,siz oraya ne tarz bi tatile gideceksiniz?Hani bir deniz tatili olacaksa başka,bir köy yada dinlenme tatili olacaksa bşak olur,
ama herhalukardaaaa,
çocuklara soğuk geceler yada zamanlar için kesinlikle bikaç takım kalın ve uzun kollu kıyafet götür canım,
sonra,ben kızların o zamanki bütün kıyafetlerini götürmuüştüm açıkçası,
badilerinin tümüüü,ince kalın,elbise piama hepsini götürdüm,toplasan anca bi bavul yapar ama rahat edersin,
sonra biz büyük bir paket bez götürmüştük,ama sen ben ordan da alırım diyebilirsin,
oto koltuklarında uzun süre oturduklarında terliyorlar,bu yüzden başlarının altına pamuklu bişeyler koymanı tavsiye ederim canım,
oto koltuklarını ters biz hiç koymadık,açıkçası,hep bize dönüktüler,arada dönüyordum,yada onlar da yola hakim bişekilde devam ediyorlar,
bu arada ters gitmek kızının daha çok midesini bulandırabilir canım,benden ufak tavsiye düz yerleştirmen,
yanıda bir ufak çarşaf yada battaniye olsun,
biz yolda giderken bir koku duyar duymaz çektik kenara ve battaniyeyi arabanın bagaj üstüne yerleştirip altlarını temizledik,yada araba içinde de altına bir çarşaf sererek temzilik yapabilirsin canm,
dur aklıma geldikçe yazarım daha...
senin osrmak istediklerin de varsa sor,aklıma gelir bişeyler..

canım bizim araba çok büyük değil ben ortaya değilde kenaea sıkışıyorum ama o kadar yolda sıkışarak geçmezki bide ben eşim araba kullanırken muhakka sağı solu kontrol etmeliyim onunla beraber ben de araba kullanıyorum resmen sağa sola bakarım arkaya bakarım artık biraz önede biraz arkada seyyar bi şekilde yapacağız yolculuğu

yanına bol bol oyuncak al canım,çünkü uzun yolda her halukarda sıkıldıkları bi zaman oluyor,
ben hiç arkada oturmadım,sıkıldıklarında durduk dureduk hava aldık,hava sıcak sonuçta,
ama araba kalimasına yada pencereden esen rüzgara da dikkat edin,
uykuya daldıkları an sıcak bile olsa ince bi penye battaniye yada çarşa serin,
kol çantana kolayda bez,ıslak mendil,yedek bi tişört,bi uzun kollu,bi termos,meyve püreleri kavanozunu,mama yapacak bi-iki kase,mama kaşıklarını da koy canım..
bunlar ayağının altında olsun,hemen olduğun yerde yapıveririsin..

sağol hymarrycimmm

öncelikle bir köy tataili olacak biizmkisi bakkal market yok alışveriş için 45 dakkalık yol kat ederek sivasa inmemzi gerekecek dediğin gibi bende tüm kıyafetleirmizi götürmeyi düşünüyorum yazlık kışlık zaten bizimde çok fazla dolu değil gardolabımız olanlarında hepsini kullanıyorum badi pijama herşeyi alacağım bezimide burdan alırım çünkü evde 6 paket 80 lik stoğum var yeniden almama gerek yok
koltuklara gelince eşim bize dönük şekilde koymayı tavsiye etmiyor hani o zaman emliyet kemeri takılmıyormuş ya allah muhafaza aksi bi durum ollur riske giremem diye

evet oto koltukları çok terletiyor bende altlarına çarşaf sermeyi düşünüyorum dediğin gibi dura kalka bi yolculuk olacak sıkıldıklarında ağladıklarında koku geldiğinde acıktıklarında sürekli duracağız

tavsiyelerini bekliyorum yanima hep hazır gidalar alacağım çünkü çorbayı felan ısıtacak yer bulamayabilirm milupanıın hazır çorbasını aldım bi paket muhallebi kaonoz meyvesi kavonoz muhallebisi mama için su da alıcam ama termosum 1 litrelik ondan sürekliş mama yapamam gerçi gündüz pek biberon maması vermiyorum bende ama ne olur ne olmaz yanımda sıcak su alacağım

offf eşya hazırlamak gözümde büyüyor haa iyice üşengeç oldum hahahha

her halukarda yol uzun pozisyon değişecek Allahın emri o,
önemli olan keyif almak,öyle yada böyle,
ben de hep öndeydim,doyurmak için arkaya geiverdim,sonra tekrar geçtim öne,
çocuklar uyurken de ben kullandım eşim uyudu,falan,
dediğim gibi önemli olan keyif almak,
her konuda düsturum bu benim:lepi:

canım ilk çıktığımızda bağlıydı fakat sıcakladıkça yada sıkıldıkça bağlanmak istemediler açıkçası,
tehlikeli o zaman koltuğun bir anlamı yok biliyorum amasonra sonra çözdürdü benimkiler..

anladım canım bende keyif almak istiyorum yolculuktan ben yolculukları çok severim çünkü aslında gözümde çok büyütmüyorum ama tecrübelilerden püf noktası almak istedim bu arada resimdede ne kadar keyifli olduukları bellioluyor çok güzel geçmiş maşallahhh

canım ben bide bağlı derken arabaya bağlılarmı demek istedim eğer tesr te bağlıyabiliyosan nasıl bağlanıyor diye soracaktım sen sanırım arabanın kendi emniyet kemerine bağladık sonra çözdük dedin doğru anladım dimi

büyük delilikti benimki açıkçası,12 saatlik yol,
Allah yardım etti ama,
ha canım bir de kendiniz için cdler ayarlayın,
sevdiğiniz cdlerden alın yada doldurun,
çünkü yollarda istediğiniz gibi bir radyo bulamıyorsunuz,saçma saçma şeyler dinlemek zorunda klıyorsunuz,yurttan sesler korusu heheheh
o yüzden gönlünüze göre sağlam bi cd seti ayarlayın derim..

canım aslında arabaya bağlanıyor fakat bu sefer kendi içindeki kemer gibi şeylerle bağlıyorsun bir de ya,
ben içine pamuklu bişeyler yerleştirip kendi içindeki kemerin üzerini kapattığım için kemerle bağlamıştım..ama üstlerinden bağladığın şey onları çok sıcaklatıyor,
yani bazı şeyleri deneye deneye çocuğunun tepkisine bakarak tecrübe edeceksin canım..

evet ya iyi hatırlattın cd lere bi el atayımda sevdiğimiz cd lerden alayım yanıma dinleriz keyifli keyifli hehhe

evet allah yardımcınız olsun belki bizde sıkıldıklarında söker kemersiz takarız hatta bi aklım gitmeden oto koltuğunu al d,yor ama alacağım oto koltuğu 9-15 olduğundan belki belleir ağrırı diyorum bide daha tam anlamı ile sürekli kafalarını dik tutamıyolar bazen sağa sola devriliyor rahat edemezler diyorum pöfff nasıl olacak bakalımm

hımm anladımm

dediğin gibi bo yolculukta bize tecrübe olacak nasıl zevk alırlarsa öyle yapacağız artıkkkaydirigubbakcemile5

Canan hayırlı yolculuklar canım ...
Ohh gezin eğlenin..

Bende annemlerde Giresuna gitmek istiyorum ama cok küçükler korkuyorum sizce sorun olur mu yolculukta hani siz bile korkuyosunuz benimkiler daha küçükler

yok canımm,size oto koltukları daha erkennn:1no2:
siz onlarda gidin,
aaa bi bakıcaksın ki uyumuş kalmışlar,bi kaıcaksın uyanmışlar,
güzel geçsin inşalahh...
Canan hayırlı yolculuklar canım ...
Ohh gezin eğlenin..

Bende annemlerde Giresuna gitmek istiyorum ama cok küçükler korkuyorum sizce sorun olur mu yolculukta hani siz bile korkuyosunuz benimkiler daha küçükler

canım küçükken daha kolay bence çünkü ek gıdanız yok,meyveniz yok,
verirsin mamayı biberonla miss,
daha çok uyurlar hemm,
bilmem ben artık gezerim inşllah,ama size de cesaret olsun yani..

sağol medinecim işallah sizde gidersinizzz

dimi maryy uyuya uyuya giderizzzz müziğimizi dinler şarkı söyleyerek gideriz ankara otobanını çıktıktan sonra öğlen olmuş olur çeviririm koltuklar oynarız hihihi

aaayyhh tarihçimle açtık sabahı yine opuyorumnanaktan
valla boşluktan nerelere giriceemi bilemedim nette,
evde canım da sıkıldı beee,
olmaz ki burası olmadann hıh

nasılsın tarihci canım?
seninle face de arkadaşmıyız bizz,
isminin baş harfleri ne kız?

günaydınn bu sabah bende geldimmmmm

nabersiniz hatunlar bu kk nın dip köşe temizliği bitmedimi daha yawwww

tarihçi naber ne yapıyosun hymarry ne var ne yokk

günaydın herkese hayırlı sabahlar....umarım herkes iyidir....
doğum zamanı yaklaşıyo yavaş yavaş....ne yavaşı yaaaa hızlaaa yaklaşıyo....35+3 olduk Allahın izniyleeyvahedigeldismile
salı günü kontrolüm var muhtemelen kesim tarihim belli olacak.bilmiyorumkismile
anneler beni de aranıza alırmısınız?doğum için tavsiyeleriniz varmı?
devlet hastanesinde doğum yapcam büyük ihtimal....orda epidural anestezi varmıdır?varsa tavsiye edermisiniz...biraz sitresliyim birazda korkuyorum...desteğinize ihtiyacım var...
şimdi sağlık ocağına gidiyorum kan vercem...öpüyorum hepinizi ve minik bebeklerinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…