canım bizim araba çok büyük değil ben ortaya değilde kenaea sıkışıyorum ama o kadar yolda sıkışarak geçmezki bide ben eşim araba kullanırken muhakka sağı solu kontrol etmeliyim onunla beraber ben de araba kullanıyorum resmen sağa sola bakarım arkaya bakarım artık biraz önede biraz arkada seyyar bi şekilde yapacağız yolculuğu
anladım canım bende keyif almak istiyorum yolculuktan ben yolculukları çok severim çünkü aslında gözümde çok büyütmüyorum ama tecrübelilerden püf noktası almak istedim bu arada resimdede ne kadar keyifli olduukları bellioluyor çok güzel geçmiş maşallahhh
canım ben bide bağlı derken arabaya bağlılarmı demek istedim eğer tesr te bağlıyabiliyosan nasıl bağlanıyor diye soracaktım sen sanırım arabanın kendi emniyet kemerine bağladık sonra çözdük dedin doğru anladım dimi
canım aslında arabaya bağlanıyor fakat bu sefer kendi içindeki kemer gibi şeylerle bağlıyorsun bir de ya,
ben içine pamuklu bişeyler yerleştirip kendi içindeki kemerin üzerini kapattığım için kemerle bağlamıştım..ama üstlerinden bağladığın şey onları çok sıcaklatıyor,
yani bazı şeyleri deneye deneye çocuğunun tepkisine bakarak tecrübe edeceksin canım..
yok canımm,size oto koltukları daha erkennn:1no2:evet ya iyi hatırlattın cd lere bi el atayımda sevdiğimiz cd lerden alayım yanıma dinleriz keyifli keyifli hehhe
evet allah yardımcınız olsun belki bizde sıkıldıklarında söker kemersiz takarız hatta bi aklım gitmeden oto koltuğunu al d,yor ama alacağım oto koltuğu 9-15 olduğundan belki belleir ağrırı diyorum bide daha tam anlamı ile sürekli kafalarını dik tutamıyolar bazen sağa sola devriliyor rahat edemezler diyorum pöfff nasıl olacak bakalımm
Canan hayırlı yolculuklar canım ...
Ohh gezin eğlenin..
Bende annemlerde Giresuna gitmek istiyorum ama cok küçükler korkuyorum sizce sorun olur mu yolculukta hani siz bile korkuyosunuz benimkiler daha küçükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?