aaayyhh tarihçimle açtık sabahı yine opuyorumnanaktan
valla boşluktan nerelere giriceemi bilemedim nette,
evde canım da sıkıldı beee,
olmaz ki burası olmadann hıh
nasılsın tarihci canım?
seninle face de arkadaşmıyız bizz,
isminin baş harfleri ne kız?[/Q
canııımm günaydın valla burası olmadan olmuyo yaa özledim siziopuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın face de arkadaşız ya kızkaydirigubbakcemile3
gü...:roflol:
günaydınn bu sabah bende geldimmmmm
nabersiniz hatunlar bu kk nın dip köşe temizliği bitmedimi daha yawwww
tarihçi naber ne yapıyosun hymarry ne var ne yokk
canancım napem kuduruk kızlarımla uğraşıp duruyomsen napon,bittimi tatil hazırlıkları:teytey:
günaydın herkese hayırlı sabahlar....umarım herkes iyidir....
doğum zamanı yaklaşıyo yavaş yavaş....ne yavaşı yaaaa hızlaaa yaklaşıyo....35+3 olduk Allahın izniyleeyvahedigeldismile
salı günü kontrolüm var muhtemelen kesim tarihim belli olacak.bilmiyorumkismile
anneler beni de aranıza alırmısınız?doğum için tavsiyeleriniz varmı?
devlet hastanesinde doğum yapcam büyük ihtimal....orda epidural anestezi varmıdır?varsa tavsiye edermisiniz...biraz sitresliyim birazda korkuyorum...desteğinize ihtiyacım var...
şimdi sağlık ocağına gidiyorum kan vercem...öpüyorum hepinizi ve minik bebeklerinizi....
hymarryiiimm bulabildinmi faceden beni yoksam mesaj atammı sana ordan
canancım napem kuduruk kızlarımla uğraşıp duruyomsen napon,bittimi tatil hazırlıkları:teytey:
8ooofff benim Hale'm de çok fena oldu yaaa,sana söylerkenneyvahedigeldismile
sürekli gezsin,ilgi sahibi olsun,konuşulsun,oynasın,pencereden baksın,kitap karıştırsın,pc ye atlasın istiyor,
Sare'mi kucağıma alıp emziremez oldum onun yüzünden,
konuşmaktan da anlamıyor,
ben konuşurken bağırıp çağırıyor,
sinirli bi çocuk olmasını da istemiyorum,hiç sevmediğim bişeydi,ama napıcaamı şaşaırdımmm...
at yaaa,görsem tanıycam da unuttum demek ki :kedi: sempatiksalakcinni
zuhahahahhaha daha başlamadım bile gııııı gülerim ağlanacak halimeeeeeeeeeeeeee
hymarry allah sonumu hayır etsin kuzu şimdilik sadece kafamda yerleştiridm valizi oda işe yarramı meçhul zuhahaha
olsun varsın,zuhahahahhaha daha başlamadım bile gııııı gülerim ağlanacak halimeeeeeeeeeeeeee
hymarry allah sonumu hayır etsin kuzu şimdilik sadece kafamda yerleştiridm valizi oda işe yarramı meçhul zuhahaha
hymarryiim eyvahh laelaelaelaelae ya galiba bu bi süreç,bi zaman geliyo agresif bi döneme giriyolar herhala.s benim de şimdi elfin azcuk toparladı melina sapıttı:bbo:hep bağırıyoo ilgi istiyo dediğin gibi ama galiba biraz şımardı ondan yapıohep ilgi bunların üstünde tabi hem dışarda hem ailede eve gelince aynı şeyi istiyolar delirtiyolar biziakannehir napcez bilmemlaelaelaelaelae
kızlaaaaaaaaaarr canım nasıl bölee gezmek eğlenmek dinlenmek... istiyooo oof offsositososito
olsun varsın,
sende orda kafandaki şeyleri giyer giydirisinnaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
oooffff sanırım,
ben de senin yazdıklarından sonra düşünüyorum bunu,
Du bakalım sırayla yaşıyacağız biz de demek kiieyvahedigeldismile
ama senin kızlar pek bıcırık görünüyorlar cidden cin gibi bıcır bıcırrr opuyorumnanaktan
aaayyyh benim deeeee,
kızlarla cesaret ediyor gibi oluyorummmm,
sonra çıkana kadar zaten pis pis terliyorum yine:1no2:
heheh öle yaparız hymarry
ya artık herşeyi son gün yani yarın hallederim görümcemin kızı bende yarında diğer görümcem gelecek öğlenden sonra eşim gider yatar onlarda veletlere bakarlar bende sakin skain herşeyimi toplarım çünkü daha çocukların yıkanacak çamaşırları var makine dolsun diye bekliyoorum yarın sabah yıkarsam akşama kurur bide gardolaptan alıp alıp koyacağım panik yapmıyorum bide huyumda bu zaten illa yumurta bi tarafıma gelecekkk
kızlar orada net yok ne telefonda çekmiyor yarın vedalaşmaya vaktim olmazsa şimdiden söyleyeyim dedim gelene kadar görüşemeyiz artık bensiz iyice kaynatın haaaaa sivastan isteği olan varsa söylesin gelirken getireyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?