Arkadaşlar,ikiz annelik dönemi nasıl geçiyor?

hitucu arkadaşım öncelikle rabbim yar ve yardımcın olsun herşey çok güzel olacak inan bana soğukkanlılığını koru sakın stres yapma çoğu devlet hastanesi yapmıyor ama dr la önceden tanışıklığınız varsa hani takipleirni felan hep o yaptıysa istediğin anestesi yöntemini kullanmanı sağlayabilir ama sen genel anestesi ye hazrılıklı git canım

yani tavs,ye derken sen aklına takılanları sor yanına bir gecelik al muhakkak ilk gün gecelik giyiyorsun çünkü birde büyük boy don al rahat oluyo hamiş dnun varsa götür mesela fotoğraf makineni unutma kırmızı kurdeleni unutma zaten çantan hazırdır en önemlisi son dinlenmeleirini yaşa çünkü bundan sonra seni epey süre yorgun bisüreç bekliyo kafanı son kez dinle son sakinlikleirnin tadını çıkar çünkü çok kısa süre sonra bunlar hep bitecek ha bence bide eşinle son başbaşa günleirninde keyfini çıkar aşk tazeleyin çünkü uzun bisüre bunu yapmayada fırsatınız olmayacak hatta stresten yorgunluktan çatışmalarınız başlayacak hepsi söylenenlere göre 1 sene sonra bitecek ama ben daha 6. ayımdayım yani 6 ay daha çekeceğim zuahhaha:)))

senin bunların hiç birini yapmayacağınıda biliyorum aslında söylerken hani muhabbet dinlenme dedikleirmi çünküsen şuan şu hamilelik biran önce bitsin kuzularımı kucağıma alayım ne olursa olsun diyosunn bu da heyecanında onuda biliyorum
şimdiden hayırlı olsun cnaım bebkleirn sağlıkla kucağına al işallahhh annelik bütün yorgunluğuna stresina rağen çok güzelinanki hele ikiz annliği 2 kat nasıl zorlu ise inan 2 katta keyifli çok öpüyorum

sanırım bitti artık baksana eski haline döndüü :lepi:
hazılrıklar nasıl gidiyor canancıımm?

hituci canım araya almak ne demek,sağlıkla gel inşallahhh opuyorumnanaktan
hituci devlette sanırım epiduralle uğraşmazlar açıkçası,
genel ol bitsin gitsin madem,boşver,
doğum için tarihim benimde o haftalarda olmuştu,38i beklemz inşallah doktorun..
onun dışında bir hafta içinde doğum için kendine genel bir temizlik tavsiye ederim canım,
zira erken bi durum olursa bile Allah korusun,ve sonrasında fırsat bulamazsın,
sonra hastane çantan kapıda olsuunn,
ayyy çok heyecannlııııaklinialirimsmile
hhhhiiiççç korkulacak bişey yok kiiiii,
en faazla doğum sonrası uykusuzluktan korkabilirsin belki sempatiksalakcinni

canancım napem kuduruk kızlarımla uğraşıp duruyom sen napon,bittimi tatil hazırlıkları:teytey:

8ooofff benim Hale'm de çok fena oldu yaaa,sana söylerkenneyvahedigeldismile
sürekli gezsin,ilgi sahibi olsun,konuşulsun,oynasın,pencereden baksın,kitap karıştırsın,pc ye atlasın istiyor,
Sare'mi kucağıma alıp emziremez oldum onun yüzünden,
konuşmaktan da anlamıyor,
ben konuşurken bağırıp çağırıyor,
sinirli bi çocuk olmasını da istemiyorum,hiç sevmediğim bişeydi,ama napıcaamı şaşaırdımmm...

canım hiç korkma herşey öyle hızlı akıp gidiyo ki sonra hepsini gülümseyerek anıyosun ki benim sürecim oldukça zorluydu çok şükür sen şanslısın bu haftaya kadar gelmişsin ben 34 egirince suyum geldi apar topar doğurdum sadece bavulum hazırdı o da pek işe yaramadı kızlar küvezde kalınca temizlik falan yaptıramamıştım evi kesinlile evini dip köşe temizleta.s bavulun hazırdır zatena.s cananın dediği gibi bu zamanların keyfini çıkar bol bol fotonu çektirkaydirigubbakcemile3

canancım napem kuduruk kızlarımla uğraşıp duruyom sen napon,bittimi tatil hazırlıkları:teytey:

zuhahahahhaha daha başlamadım bile gııııı gülerim ağlanacak halimeeeeeeeeeeeeee

hymarry allah sonumu hayır etsin kuzu şimdilik sadece kafamda yerleştiridm valizi oda işe yarramı meçhul zuhahaha

hymarryiim eyvahh laelaelaelaelae ya galiba bu bi süreç,bi zaman geliyo agresif bi döneme giriyolar herhala.s benim de şimdi elfin azcuk toparladı melina sapıttı:bbo:hep bağırıyoo ilgi istiyo dediğin gibi ama galiba biraz şımardı ondan yapıo hep ilgi bunların üstünde tabi hem dışarda hem ailede eve gelince aynı şeyi istiyolar delirtiyolar biziakannehir napcez bilmemlaelaelaelaelae

zuhahahahhaha daha başlamadım bile gııııı gülerim ağlanacak halimeeeeeeeeeeeeee
hymarry allah sonumu hayır etsin kuzu şimdilik sadece kafamda yerleştiridm valizi oda işe yarramı meçhul zuhahaha
olsun varsın,
sende orda kafandaki şeyleri giyer giydirisinnaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

oooffff sanırım,
ben de senin yazdıklarından sonra düşünüyorum bunu,
Du bakalım sırayla yaşıyacağız biz de demek kiieyvahedigeldismile
ama senin kızlar pek bıcırık görünüyorlar cidden cin gibi bıcır bıcırrr opuyorumnanaktan

kızlaaaaaaaaaarr canım nasıl bölee gezmek eğlenmek dinlenmek... istiyooo oof offsositososito

aaayyyh benim deeeee,
kızlarla cesaret ediyor gibi oluyorummmm,
sonra çıkana kadar zaten pis pis terliyorum yine:1no2:

aahh sorma canım yaa hem ne bıcırık iki dakka durmuyolar yerlerinde

heheh öle yaparız hymarry

ya artık herşeyi son gün yani yarın hallederim görümcemin kızı bende yarında diğer görümcem gelecek öğlenden sonra eşim gider yatar onlarda veletlere bakarlar bende sakin skain herşeyimi toplarım çünkü daha çocukların yıkanacak çamaşırları var makine dolsun diye bekliyoorum yarın sabah yıkarsam akşama kurur bide gardolaptan alıp alıp koyacağım panik yapmıyorum bide huyumda bu zaten illa yumurta bi tarafıma gelecekkk

kızlar orada net yok ne telefonda çekmiyor yarın vedalaşmaya vaktim olmazsa şimdiden söyleyeyim dedim gelene kadar görüşemeyiz artık bensiz iyice kaynatın haaaaa sivastan isteği olan varsa söylesin gelirken getireyimm

gezmekmiii benim gezme anlayışım artık sadece marketler olduuu

bu arada migrosta aptamil 35.50 herobabay organik kavanoz maması 1 lira bebelac kavonoz mamaıs 89kuruş ilgilenenlere duyrulurrr

canım benimm inşallah çoook eğlenir,dinlenirsin inşallah kuzular seni hiiç üzmeden güzel güzel vakit geçirirsin Allah şimdiden içine sindirsin canancım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…